Min sikre VPN-gennemgang – En ny kandidat – Opdateret 2020

Min sikre VPN-gennemgang

Min Secure VPN er en splinterny, UK-baseret konkurrent, der bare ikke har oomph til at stå op til konkurrencen. Imidlertid er support fremragende, hvilket betyder, at teamet bag det har drevet til måske at gøre det godt en dag. Læs eller fuld gennemgang for detaljerne.


best-VPN-anmeldelser

Min Secure VPN er mangelfuld på næsten alle måder, som et virtuelt privat netværk kan være. Det tilbyder ikke en dedikeret klient, men i stedet får brugerne til at installere open source, tredjepartssoftware til at bruge dens service. Det har kun en lille håndfuld servere, og alle undtagen en er i Europa.

Plus, vi fandt DNS-lækager under vores test, hvilket gjorde My Secure VPN upålidelig, når det kommer til sikkerhed. Det har begrænsede betalingsmuligheder og accepterer ikke engang kreditkort. 

Selvom der er lyspunkter, som du kan læse om i vores My Secure VPN-gennemgang nedenfor, gør problemerne med tjenesten det umuligt at anbefale. Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvilke VPN-udbydere vi anbefaler, skal du gå til vores bedste VPN-roundup.

Styrker & Svagheder

Funktioner

Min sikre VPN tilbyder ikke en klient. I stedet for det giver brugerne en konfigurationsfil, der skal konfigureres i en tredjepartsklient. I vidensbasen er der instruktioner om, hvordan du bruger konfigurationsfilen med den offentligt tilgængelige OpenVPN-klient og SoftEther VPN, såvel som i indstillingerne for iOS- og Android-enheder.

MySecureVPN-indstillinger

På grund af det kan det siges, at My Secure VPN ikke har nogen funktioner. At konfigurere din VPN i indstillingerne på din telefon eller tablet betyder, at den ikke vil have ting som en kill switch, som er en væsentlig del af VPN-sikkerhed. 

Med hensyn til klienterne er OpenVPN en respekteret protokol, men den tilbudte klient er mangelfuld. Det giver dig mulighed for at køre applikationen ved opstart, men den har ikke en kill switch, hvilket gør den relativt usikker sammenlignet med de fleste konkurrenter.

Vi fortsætter med at dykke ned i de problemer, der forårsager i afsnittet “brugervenlighed”, men det er overflødigt at sige, at det gør My Secure VPN stort set ubrugelig. 

Hvis du leder efter en funktionsrig VPN, kan du tjekke vores ExpressVPN-gennemgang. ExpressVPNs klient dækker de vigtigste funktioner til en grundlæggende VPN såvel som tonsvis af livskvalitetsfunktioner, såsom split tunneling.

Min sikre Secure VPN-funktionsoversigt

Prisfastsættelse

Min Secure VPN tilbyder to typer planer, og hver kan købes i tre tidsrammer. Der er en dynamisk IP VPN og en dedikeret IP VPN. Dynamisk IP er, hvordan de fleste VPN’er fungerer. Det giver dig en tilfældigt tildelt IP-adresse, hver gang du opretter forbindelse. 

Dedikeret IP betyder på den anden side, at du har en dedikeret server, som du opretter forbindelse til, hver gang du tænder for din VPN. Det har ganske mange ulemper, såsom det faktum, at IP’en kan sortlistes, og ikke meget af en fordel i forhold til den dynamiske IP-mulighed. Plus, det er dobbelt så meget som prisen.

Alle priser på My Secure VPNs websted er anført i pund, så vi har konverteret dem til dollars for at sammenligne med andre VPN-udbyders priser. På grund af dette kan prisen svinge afhængigt af konverteringskursen.   

Når det kommer til den dedikerede IP-mulighed, er prisfastsættelsen på linje med avancerede udbydere og er ikke tiltalende i betragtning af hvor lidt Min Secure VPN har at tilbyde. 

Den dynamiske IP-indstilling har solid månedlig prisfastsættelse, men den tilbyder kun ca. 50 cent pr. Måned besparelser ved tilmelding i længere perioder. Desuden er de længere perioder kun tre og seks måneder.

Min sikre VPN-prisfastsættelse på lang sigt kan ikke konkurrere med de besparelser, der tilbydes af budgetudbyderen Windscribes årlige og halvårlige indstillinger. Du kan læse mere om besparelserne, som Windscribe tilbyder i vores fulde Windscribe-gennemgang.

Min Secure VPN tilbyder en gratis 24-timers prøveperiode, men for dem, der ønsker at prøve en VPN gratis, foreslår vi, at vi i stedet ser på vores gratis VPN-serviceliste. Der er også en refusionspolitik, men My Secure VPNs hjemmeside siger, at tilbagebetalingsperioden er tre dage, mens betingelserne og betingelserne siger, at det er syv dage. 

Den slags modstridende eller ufuldstændige oplysninger kan findes overalt på My Secure VPN-webstedet. 

For betalingsmetoder tager My Secure VPN PayPal og Coinbase, hvilket betyder, at du kan betale med bitcoin og andre cryptocurrencies. Latterligt, tilbydes ikke betaling med kreditkort.

Brugervenlighed

Som nævnt har My Secure VPN ikke sin egen klient. I stedet får brugerne til at downloade tredjepartsklienter og tilbyder konfigurationsfiler, der viser disse klienter de servere, de kan oprette forbindelse til. 

Selvom det ikke nødvendigvis er en vanskelig proces, er det mere besværligt, end hvis My Secure VPN tilbyder en klient. Til vores test brugte vi OpenVPN-klienten, og selvom OpenVPN-protokollen er øverst på linjen, er klienten ikke stor.

MySecureVPN-klient

Brugergrænsefladen er alle undtagen ikke-eksisterende. Du vælger din server ved at højreklikke på ikonet i systembakken. Når du vælger den ønskede placering, bliver du bedt om at indtaste din adgangskode, som My Secure VPN genererer til dig og sender til dig i en e-mail. Det har sit eget sæt af problemer, som du kan læse i vores e-mail-sikkerhedsvejledning.

Hver gang du bruger en ny server, skal du indtaste den tilfældigt tildelte adgangskode igen. Derefter husker klienten din adgangskode til den server, hvis du klikker på feltet “husk adgangskode”. Ellers åbner du din e-mail for at kopiere og indsætte din adgangskode, hver gang du opretter forbindelse til VPN, medmindre du bruger en af ​​vores bedste adgangskodeadministratorer.

MySecureVPN-kodeord

Vi havde også et problem med at skifte servere ved hjælp af OpenVPN-klienten. Da vi forsøgte at oprette forbindelse til en ny server, mens vi var tilsluttet VPN, frøs klienten. Løsningen, hvis du kunne kalde det, var at afbryde forbindelsen og lukke klienten, hver gang vi ville skifte server.

Da det ikke tilbyder en dedikeret klient, ligger My Secure VPN godt bag kurven med hensyn til brugervenlighed. Hvis du er interesseret i at se, hvordan en brugervenlig VPN ser ud, skal du læse vores NordVPN-anmeldelse.

Hastighed

Hastighed er My Secure VPNs stærke dragt. Under vores testning fandt vi dens ydeevne være imponerende, med pingtider, der var lave nok til at gøre det til vores bedste VPN til gaming roundup. Det er hvis det ikke var for alle problemer med tjenesten.

Beliggenhed: PingDownUp
Ubeskyttet (Virginia)1472,015,82
Forenede Stater3171.035,70
UK9068,184,70
Frankrig9270,885,51
Tyskland10767,824,63
Polen12469,715,20

Vi mistede kun et par megabits per sekund af vedvarende downloadhastighed i vores test. Denne ydelse var konsekvent på tværs af alle de servere, vi testede, også. Ydelsen, når du gennemser, var også hvad du ville forvente med disse tal.

Sider indlæses hurtigt på alle servere og videoer, der er indlæst i høj opløsning uden mærkbar forsinkelse. Selvom Min Secure VPN’s ydelse er respektabel, er der grunde til det, at vi vil se mere i det næste afsnit. 

På grund af alle de problemer, VPN har, kan vi ikke anbefale det. Vi opfordrer dem, der leder efter en hurtig VPN, til at tjekke vores hurtigste VPN-artikel i stedet.

Sikkerhed

Når det kommer til sikkerhed, er der to faktorer, der skal overvejes: protokol og kryptering. For protokoller er OpenVPN og L2TP tilgængelige. Vi foreslår at bruge OpenVPN, fordi det giver god sikkerhed og solid ydelse. 

Hvad angår kryptering, bruger My Secure VPN en SSL-tunnel, som ikke er god og ikke er blevet betragtet som sikker i årevis. Denne kryptering er sandsynligvis ansvarlig for de lave pingtider, vi så, fordi det kræver mindre behandling end cifre som AES 256-bit.

I vores test fandt vi, at My Secure VPN har DNS-lækager og bruger en belgisk Google DNS-server såvel som vores lokale internetudbyder DNS. 

MySecureVPN-Leak

Dette betyder, på trods af at du bruger VPN’s angiveligt sikre tunnelforbindelse, er der stadig en registrering af din online aktivitet, som Google og din ISP har. Det besejrer formålet med at bruge en VPN og efterlader et papirspor over, hvad du har været op til online.

Privatliv

Min Secure VPN har ikke en dedikeret politik til beskyttelse af personlige oplysninger på sit websted og inkluderer kun et par linjer i dens vilkår og betingelser for de oplysninger, den samler, og hvordan den bruger dem. 

Den første linje i ordene siger, at de indsamlede oplysninger kun bruges til at opfylde din ordre og vil ikke blive delt med nogen af ​​nogen grund. For at opfylde din ordre indsamler My Secure VPN dit navn og din e-mail-adresse, men hvis du ønsker ægte anonymitet, er der intet, der forhindrer dig i at betale med Coinbase og give et forkert navn og smide e-mail-adresse.

Endelig siger betingelserne og vilkårene, at din IP-adresse bliver samlet, når du besøger webstedet for at forhindre svigagtige køb. Selvom vi er lidt trøstende, foretrækker vi en fuld politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Streamingydelse

Streaming med My Secure VPN var en blandet taske. Overraskende arbejdede BBC iPlayer trods DNS-lækagerne, ligesom Netflix gjorde. Når det er sagt, registrerede Hulu VPN og fortalte os, at vi var nødt til at slukke for at se noget. Amazon Prime Video fortalte os, at indhold ikke var tilgængeligt på vores placering. 

For de websteder, der fungerede, som vi så i afsnittet “hastighed”, indlæste ting hurtigt og føltes hurtigt. I alle tilfælde blev videoerne indlæst ved 1080p, og vi havde aldrig problemer med buffering eller stamming. 

Når det er sagt, på grund af den inkonsekvente ydelse fra et streamingwebsted til det næste, foreslår vi at tage et kig på vores guide til, hvordan du slår Netflix VPN-forbud for at finde en udbyder, der pålideligt kan bryde streaming-udbyders VPN-detekteringssystemer.

Serverplaceringer

Min Secure VPN tilbyder kun fem serverplaceringer rundt om i verden. De er U.S., UK, Polen, Tyskland og Frankrig. Der er ingen servere i Asien, Sydamerika eller Afrika. 

Spredningen af ​​serverplaceringer er samlet i Europa med den eneste undtagelse af serveren i U.S. Serverlisten mangler og forlader mange placeringer uden en hurtig server i nærheden. Det savner endda nogle nøglegeoblokerede regioner. 

Hvis du er interesseret i at læse om en VPN-udbyder, der tilbyder et stort antal servere og placeringer, kan du se vores HideMyAss-gennemgang. Det tilbyder over 1.000 servere på over 280 placeringer i 190 lande over hele verden.

Kunde service

På trods af My Secure VPN’s mangler, er vi nødt til at give det æren for kundesupporten. Selvom videnbasen på stedet ikke udfyldes, er e-mail-svar hurtige og hjælpsomme.

MySecureVPN-Vidensdatabase

Da vi sendte en supportbillet, fik vi et svar på få minutter med detaljerede og specifikke oplysninger, der besvarede vores spørgsmål. Reps var hjælpsomme og venlige, hvilket gjorde kundeservice til en af ​​de stærkere dele af My Secure VPNs service.

Selvom e-mail-supportpersonalet er hjælpsom og lydhør, er der ingen live chat eller telefonnummer til at bruge som et alternativ, hvilket betyder at få en supportbillet er den eneste måde at få hjælp, når du har brug for det. 

Dommen

Selvom vi endte med en positiv note, optrådte My Secure VPN generelt dårligt. DNS-lækager er en katastrofal sårbarhed i sikkerhed, og manglen på en klient efterlader My Secure VPN ufrugt med hensyn til funktioner. 

Der er ingen kill-switch, som er en anden vigtig bortfald i sikkerhed, og andre funktioner, såsom delt tunneling, er også udeladt. Hvis du leder efter en VPN, opfordrer vi dig til at gå til vores fulde liste over VPN-anmeldelser i stedet for at gå med My Secure VPN.

Hvis du har erfaring med My Secure VPN, vil vi meget gerne høre om det i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map