IVPN-gennemgang – Opdateret 2020

IVPN-gennemgang

IVPN forsøger at gøre ting anderledes end andre udbydere og lykkes beundringsværdigt. Der er meget at lide her, fra hastighederne til gennemsigtighed i privatlivspolitikken, men prisfastsættelsen er en smule grov. Læs alle detaljerne i vores IVPN-gennemgang.


best-VPN-anmeldelser

VPN-markedet – og tech-branchen som helhed – er en verden, hvor mange konkurrenter, når bestemte standarder begynder at dukke op, ser ud og udfører det samme. IVPN gav os dog en smule velkomstpause fra monotonien. 

IVPN gør tingene lidt anderledes i adskillige henseender. Fra en privatlivspolitik, der er udformet som en FAQ, til at tilbyde en protokol, der stadig er under udvikling, er der adskillige uheldige ting, der udmærket sig os om IVPN. Nogle kan vi lide, og andre vi ikke.

Selvom det muligvis ikke er klar til vores bedste VPN-roundup, synes IVPN at have et betydeligt løfte. Solide hastigheder, god sikkerhed og fremragende kundesupport er en stærk sag for IVPN, men prisfastsættelsen alene er nok til at køre mange væk. Fortsæt med at læse for at se, hvad vi kunne lide, og hvad vi mener, at der stadig er brug for arbejde. 

Styrker & Svagheder

Alternativer til IVPN

Funktioner

Under brug af IVPN bemærkede vi, at meget af indstillingsmenulayoutet var utraditionelt. De mest basale funktioner var rigtige, hvor du forventer, at de skulle være. For eksempel har den første side, du ser, når du åbner indstillingerne, afkrydsningsfelter, der lader dig køre VPN ved opstart og oprette forbindelse automatisk, hvis du gør det. 

IVPN-indstillinger

Forsiden af ​​indstillingerne er det rigtige sted for disse indstillinger. Vi bemærkede dog straks, at en ting var fraværende på denne side: en dræbskontakt. Da vi diskuterede dette, sagde IVPN, at der er en kill switch, men det er integreret i firewall.

Den hævder, at denne metode tilbyder en mere robust kill-switch, fordi firewall kører uafhængigt af IVPN-klienten og kan integreres med dele af enhedens operativsystem. 

Dette gør det muligt for den kombinerede firewall og kill-switch til mere nøje at undersøge din computers trafik og mere pålideligt afbryde strømmen af ​​data, hvis noget går galt. 

Selvom det er svært at afgøre, om denne metode er mere effektiv end en standard kill-switch, ændrer den ikke det faktum, at det ville være rart at se en dedikeret indstilling til det i menuerne. 

En dræbskontakt er vigtig for sikkerheden, og ikke at se nogen omtale af dette i indstillingerne er noget, der skal gøre brugerne lidt ubehagelige. Denne konfiguration betyder også, at hvis du bruger IVPN, skal du uden tvivl have indstillingen “altid på firewall” valgt.

IVPN tilbyder en respektabel spredning af enhedsindstillinger. Der er en klient til rådighed til Windows, macOS, Android og iOS samt omfattende guider til, hvordan man indstiller VPN til Linux. 

Det er også muligt at konfigurere IVPN til at køre på routere for let at beskytte alle enheder i dit hjem. Alternativt kan du købe en forudkonfigureret router direkte fra IVPN, som er en plug-and-play-løsning til at beskytte alle dine enheder.

IVPN-enheder

IVPN Annonceblokering

På sin hjemmeside og inden for klienten annoncerer IVPN også en annonce- og sporingsblokeringsfunktion. Det ser ud til, at annonceblokeringen kører ligesom enhver anden. Sporingsblokkeringen omdirigerer bare din trafik gennem IVPNs private DNS for at skjule din destination fra din ISP og andre potentielle cyber-snoops.

Der er også en mulighed i indstillingerne at også slå denne annonce- og sporingsblokerende funktion til hardcore-tilstand. Ofte stillede spørgsmål om denne funktion siger, at den blokerer webstederne for “flagskibsbærere i overvågningsøkonomien”, herunder Google og Facebook. Dette betyder, at det også blokerer for YouTube og enhver anden side eller service, der ejes af Google eller andre lignende megacorps.

Selvom dette er en interessant idé, virker det mere som en sjov lille gimmick end noget andet. At se, om du kan overleve i den digitale tidsalder uden disse tjenester, kunne være underholdende i et stykke tid. I sidste ende skal du dog enten undgå disse slags websteder på egen hånd eller bruge dem, mens du griser dine tænder og ønsker det bedste for dit online privatliv. 

Vi vil tale mere om protokoller og sikkerhed i det dedikerede afsnit til det. Det er imidlertid interessant at bemærke, at IVPN også sportser nogle usædvanlige funktioner i denne henseende. 

Først giver det brugere mulighed for at bruge OpenVPN-protokollen og konfigurere den med yderligere brugerdefinerede parametre. Dette er kun for dem, der ved, hvad de laver, når det kommer til kodning og protokoller, men det er en velkommen tilføjelse for udviklere og kodere, der er nysgerrige tinkerers.

IVPN-OpenVPN

Endelig tilbyder IVPN også en brugerdefineret open source-protokol, der kaldes WireGuard. Denne protokol er stadig under udvikling, og endda IVPN opfordrer selv brugerne til at undgå den af ​​sikkerhedsmæssige årsager. 

IVPN-funktionsoversigt

IVPN-logowww.ivpn.net

Start fra $ 500per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig
Tre dage

Restitutionsperiode
7 dage

Servermængde på verdensplan
88 servere på 40 lokationer i 29 lande

Desktop OS
Windows, MacOS

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN, WireGuard

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
24/7

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

IVPN tilbyder to niveauer af service, som hver er tilgængelige i en månedlig eller årlig faktureringscyklus. Dette er en ændring fra IVPNs tidligere prisfastsættelse, hvor en plan blev tilbudt i månedlige, kvartalsvise og årlige faktureringscykler. 

Selv de mest øverste hylder som ExpressVPN er dyre, hvilket du kan læse om i vores ExpressVPN-gennemgang.

Kvartalspriser er ikke længere en mulighed, erstattet i stedet af en standardplan, der kun tilbyder to samtidige forbindelser. For dem, der allerede er tilmeldt, fortsætter IVPN med at opkræve $ 30 hver tredje måned, men et kvartalsabonnement tilbydes ikke nye abonnenter. 

Enhver, der ellers har en plan, konverteres til et Pro-medlemskab og hæver den foregående fem enhedsgrænse til syv. De to planer er stort set de samme. Opgradering til Pro kommer med flere samtidige forbindelser samt portvideresendelse og multihop-funktionalitet. 

Hvis du vil prøve tjenesten, tilbyder IVPN en tre-dages gratis prøveperiode. For at få prøvelsen skal du dog indsætte dine betalingsoplysninger i form af enten et kreditkort eller PayPal. Bitcoin accepteres som betalingsform, men du kan ikke bruge dette til at få en gratis prøveperiode. 

Efter den gratis prøveperiode tilmeldes du automatisk den plan, du vælger. Du kan annullere og få en tilbagebetaling når som helst inden for syv dage. 

Den korte varighed af prøveperioden og kravet om at indsætte din betalingsmetode med forbehold holder IVPN væk fra vores bedste gratis VPN-serviceliste for nu. Det er dog rart, at det tilbydes potentielle kunder at prøve det, før de bruger så mange penge.

Brugervenlighed

IVPN-klienten er visuelt behagelig med en ren hvid-blå æstetik. På startskærmen til applikationen er en stor knap, der siger “forbind”, som som du måske havde forventet, forbinder dig til VPN. 

IVPN-klient

Over dette er skiftekontakter til både anti-tracker og firewall. Begge disse er som standard slukket. Som vi nævnte i afsnittet “funktioner”, skal firewall altid være tændt med IVPN, fordi dræbskontakten er indbygget i den. 

Layout og design af serverlisten er i visse henseender en smule hit-eller-miss. På den ene side viser det ping-tider og har en grøn, gul eller rød cirkel ved siden af ​​hver server for at indikere, hvor meget af en belastning der er på den specifikke server i øjeblikket. Der er dog ingen søgefelt, hvilket kan gøre det nemmere at finde en bestemt placering lidt hårdere end det skal være.

IVPN-Servers

Selvom listen er alfabetiseret efter landets navn, vises den også med navnene på byerne, hvilket kan gøre det at forsøge at søge på listen efter en bestemt by, der er counterintuitive. Generelt er hovedgrænsefladen ren og let at bruge, men den måde, serverne er lagt på, kunne bruge en smule raffinering.

Når det kommer til indstillingerne, er tingene lige så rene som på applikationens hjemmeside. Indstillingerne er opdelt i flere faner, der er velorganiserede og gør det nemt at finde det, du har brug for.

Fart

Under vores hastighedstest kunne vi opnå nogle imponerende hastigheder på IVPN-netværket. Når vi ser på tabellen herunder, kan vi se, at der opstod et stærkt mønster med hensyn til afstanden fra serveren og de hastigheder, vi kunne forvente.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (Virginia)1294,775,82
OS.1191.025,41
UK9080,634,81
Japan19366,433,26
Schweiz13775,823,66
Brasilien14682.024.19

De fjernere servere havde ikke kun højere pinger, hvilket er uundgåeligt, men havde også lavere hastigheder. U.S.A., hvor vi befandt os til testen, så de bedste resultater. I mellemtiden så Japan, den fjerneste placering fra os, den højeste ping og den laveste vedvarende hastighed. 

Når det er sagt, selv den japanske server gav os cirka to tredjedele af vores båndbredde tilbage, så vi var i stand til at gennemse internettet på denne server uden nogen reelle problemer. Websteder tager et øjeblik længere tid for at starte indlæsning på grund af den ringe afstand, signalet skal rejse, men i sidste ende indlæses websteder stadig hurtigt og følte sig lydhøre.

Selv streaming af høj opløsning og 60fps video var ikke noget problem på nogen af ​​de servere, vi testede. Selvom det muligvis ikke er ved at gøre det på vores hurtigste VPN-liste endnu på grund af nogle af de hængende servere (nemlig Japan), tilbyder det stadig respektable hastigheder, som de fleste brugere ikke har noget problem med.

Sikkerhed

At kritisere en VPN-sikkerhed starter altid med dens protokol og kryptering. IVPN tilbyder to valg af protokol og låse i krypteringen. 

Den første protokol, der tilbydes, er den, IVPN skal bruge 100 procent af tiden: OpenVPN, en open source-protokol med en track record, der tilbyder både sikkerhed og ydeevne. Dette er indstillet som standardprotokol og med god grund.

Det andet valg af protokol er WireGuard. Dette er en open-source-protokol, der i øjeblikket er under udvikling og er så ung, at den ikke engang er i vores VPN-protokolopdeling endnu, og det er fordi den virkelig ikke burde være.

WireGuard er stadig under udvikling, som det står på sin egen hjemmeside. Selv IVPN-webstedet siger, at protokollen kun er der for folk at få en tidlig smag og se, hvad den handler om. Det anses endnu ikke for at være sikkert, men har potentiale, når det kommer længere ind i sin udviklingscyklus.

IVPN låser brugere i AES-256-kryptering. Dette er et fint valg, da det er en kraftfuld kryptering, der vil beskytte dine data, selvom det sker på en eller anden måde blive opfanget af en ubehagelig tredjepart.

Privatliv

Som med mange andre aspekter af IVPN, tager privatlivspolitikken en anden rute end de fleste. Mens de fleste privatlivspolitikker er skrevet i form af et juridisk dokument og kan være vanskelige at analysere nøjagtigt, hvilke oplysninger, der indsamles og skiftes i hænder, er IVPNs privatlivspolitik struktureret næsten som et Q&EN.

Resultatet er en meget let at gennemgå og enkel at forstå fortrolighedspolitik, som scorer store mærker hos os. IVPN er meget gennemsigtig om, hvordan den indsamler og bruger information og har endda en side med gennemsigtighedsrapport.

Denne side viser, hvor mange informationsanmodninger den har modtaget, hvor mange af dem der var gyldige, og hvor mange resulterede i, at oplysninger blev overdraget til myndighederne. 

I skrivende stund viser den fireårige gennemsigtighedskort tre anmodninger om information, hvoraf kun den ene var gyldig, og ingen af ​​dem resulterede i, at data blev overdraget til nogen.

IVPN gemmer ikke trafiklogfiler, DNS-anmodningslogger, forbindelsestidsstempler, IP-logfiler eller andre oplysninger om brugen af ​​VPN. Det eneste, der kræves til oprettelse af konti, er en e-mail-adresse, som er det eneste stykke identificerende oplysninger, du skal udlevere (afhængig af betalingsmetode).

Selvom IVPN stadig ikke har så længe en track record som nogle af sine konkurrenter, giver den måde, den strukturerer fortrolighedspolitikken og webstedets andre funktioner til at være meget åben om, hvordan den bruger og indsamler information, os betydelig tillid til dette privatliv service.

Streamingydelse

På trods af manglen på DNS- eller IP-lækager og stærk samlet sikkerhed, var vi ikke i stand til at få nogen geoblokeret streamingtjeneste til at fungere. BBC iPlayer fortalte os, at vi ikke var i England, selv når vi oprettede forbindelse til en britisk server. Det ser ikke ud til, at IVPN snart vil tilslutte sig rækkerne som den bedste VPN til BBC iPlayer.

Ligeledes opdagede Amazon, Netflix og Hulu alle vores VPN og instruerede os til at slå den fra, før de kom tilbage til indhold. Hvis du er interesseret i at bryde igennem til begrænset udenlandsk indhold, skal du sørge for at tjekke vores bedste VPN til Netflix-roundup. 

Bortset fra geoblokeret indhold var streamingoplevelsen solid takket være den ydelse, vi så i afsnittet “hastighed”. YouTube og Twitch blev begge indlæst uden nogen mærkbar forsinkelse og standardet til fuld HD og endda 60fps, når det var tilgængeligt. Desværre er denne ydelse stort set udslettet, hvis tjenesten ikke kan få adgang til de mest efterspurgte streaming-websteder. 

Serverplaceringer

IVPN har i øjeblikket 88 samlede servere, der er spredt over 40 placeringer i 29 lande (12 af placeringerne er forskellige amerikanske byer.) Selvom dette ikke er et spørgsmål i øjeblikket, er 88 servere ikke et meget stort netværk, og der er et potentiale for en stor tilstrømning af nye brugere til at ødelægge tingene.

I nogle sammenhænge kommer det største netværk, vi hidtil har set, fra HideMyAss. Dets netværk kan prale af næsten 1.000 servere på mere end 280 placeringer. Du kan læse mere om dette ekspansive servernetværk i vores HideMyAss-gennemgang.

Kunde service

På sin hjemmeside har IVPN en lille grøn chatboble nederst til højre, der forbinder dig til supporten 24/7 live-chat. Nogle af de “live” chatfunktioner på nogle websteder er ikke rigtig det, og svarene kan tage 15 minutter, eller bare aldrig komme. Men med IVPN er dette virkelig øjeblikkelig live chat uden nogen ventetid.

Vi brugte live chat adskillige gange på alle timer og kunne hurtigt få et detaljeret og venligt svar, der altid var nøjagtigt og meget nyttigt. Links blev ofte tilbudt som en ressource for at få endnu mere information.

Der er også en e-mail-supportmulighed samt en rimelig ekspansiv vidensbase. Generelt vil live chat sandsynligvis være go-to kilden til hjælp for de fleste mennesker, og det er en af ​​de bedre implementeringer, vi har set, ikke kun i responstid, men også i niveauet for klar ekspertise, som mennesker i den anden ende har.

Dommen

Selvom det ganske vist er forfriskende at se tingene gøres lidt anderledes, er der åbenlyst risici og fordele ved at gøre det. IVPN har gjort et godt stykke arbejde med sin privatlivspolitik, kundesupport, hastigheder, sikkerhed og endda funktioner.

Der er dog stadig kun et par ting, der forhindrer det fra storhed. Nemlig den meget høje prisfastsættelse og manglende evne til pålidelig adgang til geoblokeret indhold. Selvom vi er nysgerrige efter at se, om IVPN muligvis vil ændre prisfastsættelsen i fremtiden, anbefaler vi for nu værdsøgere at gennemse vores fulde liste over VPN-anmeldelser.

Hvis du har haft erfaring med IVPN, ville vi meget gerne høre, hvordan det sammenlignes med vores i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map