Goose VPN Review – Opdateret 2020

Goose VPN Review

GooseVPNs høje hastighed og lave pris er nok til at sætte den over VPN-mængden. Det scorer dog ikke perfekte karakterer, men kæmper hovedsageligt med streaming og kundeservice.


gås-vpn-Slider1

gås-vpn-slider2

gås-vpn-slider3

gås-vpn-slider4

gås-vpn-slider5

Tidligere

Næste

Goose VPN er et hollandsk virtuelt privat netværk, der kun har eksisteret siden 2014. Selvom det er en fin service, der tilbyder hurtige hastigheder til en rimelig pris, er den aldrig kommet til vores bedste VPN-liste. Mangel på funktioner og nogle mærkelige beslutninger i sikkerhed efterlod os at skrabe os i hovedet, hvilket er en skam i betragtning af hvor meget Goose VPN får ret. 

I denne Goose VPN-gennemgang skal vi afgøre, om det er den rigtige VPN-udbyder til dig. I løbet af de næste par tusinde ord dækker vi funktioner, priser, brugervenlighed, hastighed, sikkerhed, privatliv, streamingydelse og mere, alt inden vi afsætter vores dom. 

Når det kommer til den faktiske service, udmærker Goose VPN sig med hurtig hastighed og et ubehøjeligt interface. Til samme pris kan du dog få mere for dine penge et andet sted. Når det er sagt, har Goose VPN en 30-dages gratis prøveperiode, så der er ingen grund til ikke at give det et skud. 

Styrker & Svagheder

Alternativer til Goose VPN

Funktioner

Goose VPN har virkelig ikke funktioner. Der tages kun højde for det væsentlige, herunder en driftsafbryder, beskyttelse mod DNS-lækage og automatisk opstart ved Windows-login, men det er det. Nogle af de mere specialiserede funktioner, såsom app-dræb og delt tunneling, er desværre udeladt. 

Dens største funktion er faktisk platformstøtten. Goose VPN understøtter næsten enhver maskine, fra routere til Linux til smarte tv’er, der kører Android TV. Der er også en Chrome-udvidelse, og det er grunden til, at Goose VPN fik et råb i vores guide til, hvordan man opretter en VPN på Chromebook (læs vores Google Chrome-anmeldelse). 

Der er desuden omfattende installationsguider til rådighed for de platforme, som Goose VPN understøtter. Hver installation er dækket med trinvise instruktioner og masser af skærmbilleder, hvilket gør endda ikke-traditionelle installationer enkle.

gås-vpn-anmeldelse-setup-guides

Selvom vi værdsætter Goose VPNs installationsguider, kan vi ikke ignorere dens manglende funktioner. Spaltet tunneling er den store. 

Hvis du ikke er opmærksom, giver delt tunneling dig mulighed for at sende noget trafik gennem VPN-tunnelen, mens anden trafik forbliver på din normale forbindelse. Du kan konfigurere det manuelt med Goose VPN, men der er ikke en nem måde at gøre det i klienten, ligesom der er med ExpressVPN. 

Tilsvarende leverer Goose VPN ikke app-kill, som giver dig mulighed for at specificere, hvilke applikationer der skal overholde kill-switch. Det er nyttigt, hvis din VPN kobler fra, og du vil holde din browsersession intakt uden at udsætte, for eksempel, din torrenting-klient. Hvis du leder efter en VPN med app-kill, skal du læse vores Astrill-anmeldelse.

Gås VPN-funktioner Oversigt

Goose VPN-logogoosevpn.com

Start fra $ 199 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
Ubegrænset

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde
Ubegrænset plan kun

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode
N / A

Servermængde på verdensplan
33

Desktop OS
Windows, MacOS, Linux, Android TV

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser
Chrome

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

Som de fleste VPN’er holder Goose VPN det enkelt ved at tilvejebringe en enkelt plan med flere varigheder, meget i modsætning til ProtonVPN (læs vores ProtonVPN-gennemgang). Du kan købe så lidt som en måned eller så meget som to år, der svarer til dem, der svarer til ExpressVPN, men dog ikke PureVPN (læs vores ExpressVPN-gennemgang og PureVPN-anmeldelse). 

I den månedlige afslutning af tingene er Goose VPN afgrund. Selvom det ikke når ned til Hide.me, er den månedlige sats for høj (læs vores Hide.me-gennemgang). Heldigvis lønner det sig at flytte til en længere varighed i spar. 

En- og toårsplanerne tilbyder fremragende værdi, hvilket bringer satsen til under $ 5 pr. Måned for en årsplan og mindre end $ 3 pr. Måned i to år. Hver plan understøtter også et ubegrænset antal samtidige forbindelser, hvilket er grunden til, at Goose VPN tjente en plads i vores bedste VPN til guide til flere enheder. 

Når det er sagt, er der en politik til brug for fair brug. Selvom du kan installere og bruge Goose VPN på så mange enheder, som du vil, kan du ikke tage mere end en procent af Goose VPNs samlede båndbredde. Hvis du gør det, bliver du kontaktet af Goose VPN for enten at reducere dit brug eller betale et højere gebyr. 

Goose VPN Gratis prøveversion

Uanset hvilken varighed du vælger, bliver du ikke debiteret for din første måned. I modsætning til TorGuard, der reklamerer for en pengene-tilbage-garanti som en gratis prøveperiode, kan du bruge Goose VPN i 30 dage uden at bruge en skilling (læs vores TorGuard-anmeldelse). 

Du bliver nødt til at lægge betalingsoplysninger for at komme i gang – enten kreditkort eller PayPal, da Goose VPN ikke accepterer bitcoin – men du vil ikke blive debiteret før efter at prøveperioden er afsluttet. Selvom den ikke er så generøs som Windscribes gratis plan, giver Goose VPN de fleste andre tjenester til skamme, når det kommer til gratis forsøg (Læs vores Windscribe-anmeldelse).

Brugervenlighed

Goose VPN har en tredelt checkout-proces, der gør det nemt at få opsætning. Når du har klikket på knappen “Prøv gratis” på startsiden, føres du til en skærm, hvor du kan vælge din varighed og indtaste dine betalingsoplysninger. Du kan også indtaste din e-mail og adgangskode eller logge ind med sociale muligheder, skønt vi ikke vil anbefale sidstnævnte til privatlivets formål. 

gås-vpn-kassen

Det er alt hvad du skal gøre for at tilmelde dig. Når du er færdig med at bekræfte betaling, vil Goose VPN omdirigere dig til en download-skærm, der viser installatører og installationsguider for de mange platforme, som Goose VPN understøtter.

Goose VPN Download

Downloadsiden har meget at tilbyde. For de fleste mennesker burde det være nok at downloade installationsprogrammet til macOS eller Windows, men hvis du vil udføre en utraditionel installation – sige på en router – har Goose VPN også dækket. Selv ældre versioner af Windows er dækket med installationsvejledninger til PPTP og L2TP.

gås-vpn review-downloads-side

Installation går hurtigt, og Goose VPN tilbyder nogle ofte stillede spørgsmål til den platform, du bruger, mens installationen afsluttes. Når det er gjort, lanceres Goose med det samme og giver nogle tip til at komme i gang. 

Alt omkring Goose VPNs installationsproces er flydende. Der er en god mængde håndholdelse, men det ødelægger ikke processen, som den gør med, siger, PureVPN. I stedet leveres der lige nok information til dem, der har brug for det. For dem, der ikke gør det, er det let at springe hurtigt igennem grænsefladeturneringen og installationsvejledningerne. 

Goose VPN Login

Når applikationen er installeret, kan du logge på. Ligesom når du tilmelder dig, kan du logge ind med Facebook eller Google, selvom det sandsynligvis er bedst bare at holde sig til en e-mail-adresse og adgangskode. Når det er gjort, starter Goose dig i applikationen, der viser en anbefalet server og en for det meste nytteløs kortvisning. 

gås-vpn review-ansøgning

Du kan ikke bruge kortet til at vælge serverplaceringer, som du kan med NordVPN (læs vores NordVPN-anmeldelse). Fra det, vi kan fortælle, gør kortet ikke noget. Selv efter at have oprettet forbindelse til en server i USA, viste kortet stadig Europa sammen med en år gammel ophavsret. 

Kortet er dog ikke nødvendigt. På hovedskærmen kan du se, om du er tilsluttet, hvilken server du er tilsluttet og den protokol, du bruger. Da vi testede det, gik Goose som standard til IKEv2, som vi vil tale mere om i afsnittet “sikkerhed” nedenfor.

Skift af servere er enkelt, med Goose, der giver dig mulighed for at “favorit” indstillinger fra rullelisten. De fleste servere er markeret med et P2P-ikon, der viser, at de er egnede til torrenting. Ligeledes er et par indstillinger markeret med et “play” -ikon, der angiver, at de skal bruges til streaming. 

Goose VPN-indstillinger

Gåse VPN’s indstillinger, som du kan få adgang til ved at klikke på gearikonet i nederste højre hjørne, er minimale. Du kan aktivere dræbsknappen og beskyttelse mod DNS-lækage – to indstillinger, der er underligt deaktiverede som standard – samt ændre din protokol, men det er det. Den mest nyttige ting, som skærmbilledet med indstillinger giver dig mulighed for, er at sende fejlfindingsdata til supportteamet. 

gås-vpn-anmeldelse-indstillinger

Fart

Goose VPN kom ikke på vores hurtigste VPN-liste, skønt den kunne have. Problemet med Goose VPN er ikke dets hastighed, det er konsistensen af ​​hastigheden. Der er ingen rim eller grund til de priser, vi har bemærket, med placeringer, der er langt væk væk, bedre end servere nede på vejen.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (St. Louis)889,1721.34
U.S.-streaming6350,219.38
UK11336.3814.05
Canada P2P3637,7520,69
Japan P2P17780,5119.99
Australien22435.5720.83

Selvom Goose VPN som standard var IKEv2, skiftede vi til OpenVPN af hensyn til testen, som vi gør med alle VPN’er. Goose giver dig ikke muligheden mellem UDP og TCP, så uanset hvad den besluttede at bruge er det, vi testede med. Baseret på resultaterne havde vi mistanke om, at den brugte UDP. 

Gås var hurtig overalt, og forblev nord for 30 Mbps i hele testen. Men underligt nok så vi en meget bedre ydelse i Japan end vi gjorde i USA. Vi testede USA ved hjælp af den ikke-streaming-server, og selvom downloadfrekvensen blev forbedret, var den stadig langsommere end Japan.

Selvom downloadfrekvensen var inkonsekvent, var forsinkelsen ikke. Goose VPN steg med latensen, da vi flyttede videre fra vores testplacering som forventet, men forblev relativt hurtigt overalt. Faktisk er resultaterne værd for vores bedste VPN til gaming guide. 

Goose VPN-serverfejl

Under testen stødte vi på flere serverfejl. Goose VPN ville nægte at oprette forbindelse til bestemte servere – for eksempel den britiske streaming af en – og efter genstart af applikationen kunne vi oprette forbindelse, men ikke indlæse nogen websteder. 

Selvom det er let at skifte til en anden server, ville vi bemærke fejlene. Hvis der er en bestemt placering, du leder efter, er det muligt, at du kan støde på lignende problemer, så husk det. Det så ud til kun at ske, når der skiftes placering, efter at vi allerede havde oprettet forbindelse.

Sikkerhed

Goose VPN overholder branchestandarderne inden for VPN-sikkerhed og tilbyder AES-256-kryptering med OpenVPN. OpenVPN er dog ikke aktiveret som standard. Ved hjælp af den automatiske protokol sprang Goose VPN mellem IKEv2 og L2TP på vores U.S.-baserede forbindelse. Selvom IKEv2 kan forsvares, er L2TP ikke det. 

Som du kan se i vores VPN-protokollopdeling og beskrivelse af kryptering, har L2TP ikke chops til fuldt ud at sikre din forbindelse. Ved hjælp af denne protokol kan din forbindelse let registreres i lande med streng censur, f.eks. Kina (læs vores bedste vejledning til VPN til Kina). 

OpenVPN er tilgængeligt, skønt Goose VPN ikke lader dig vælge TCP og UDP som din transportprotokol. Der er desuden ingen indkapslet OpenVPN-mulighed, som der er med VyprVPN (læs vores VyprVPN-anmeldelse). 

Goose VPNs sikkerhed er ikke dårlig, men du skal sikre dig, at du konfigurerer den korrekt for at forblive beskyttet. På en positiv note er Goose VPN torrent-venlig, skønt den ikke tjente en plads i vores bedste VPN til torrenting guide.

Vi testede for DNS-lækager ved hjælp af IKEv2 og OpenVPN, da sidste gang vi testede Goose, lækkede IKEv2 anmodninger som vanvittige. Denne gang var IKEv2 og OpenVPN heldigvis lydløse, med den eneste DNS-anmodning, der blev vist på VPN IP. 

Privatliv

Goose VPN opretholder en no-logs-politik. Virksomheden er baseret uden for Holland, og selvom det ikke har de bedste fortrolighedslove, er det bedre end de fleste lande, som du kan se i vores internetcensurvejledning. Uanset hvad har Goose VPN ikke noget for den hollandske regering at overvåge. 

Først dog servernetværket. I modsætning til VPN’er, der bruger virtuelle eller lejede servere – læs vores HideMyAss-gennemgang for et eksempel på det – Goose VPN’s servernetværk er ejendom og administration af Goose BV, firmaet bag Goose VPN. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tredjeparts snooping. 

Med hensyn til hvad Goose VPN indsamler, er informationerne minimale. Din e-mail-adresse registreres, når du tilmelder dig, samt den IP-adresse, du brugte, når du logger ind på webstedet. Når du bruger tjenesten, logges eller overvåges intet. Din IP-adresse, DNS-anmodninger og webstedshistorik gemmes ikke engang midlertidigt i systemhukommelsen. 

I tilfælde af at Goose skulle aflevere alt, hvad den havde på rekorden, viser det, at du tilmeldte dig en konto. Intet om din brug vil dog bemærkes. Den eneste undtagelse er din samlede båndbreddebrug, som indsamles med henblik på at håndhæve politik for fair brug. 

Selv med det er der ingen måde, din online aktivitet kan bindes tilbage til dig, når du bruger Goose VPN. Oplysningerne indsamlet – din e-mail-adresse, da du tilmeldte dig og din båndbreddebrug, mens du bruger tjenesten – er ikke truende, hvilket betyder, at Goose VPN er sikkert at bruge. 

Streamingydelse

På trods af at vi inkluderer dedikerede streaming-servere, bliver Goose VPN ikke vores bedste VPN til streaming-guide. Ligegyldigt hvilken server vi har tilsluttet eller hvilken protokol vi brugte, blev Goose VPN blokeret. Desværre virker “streaming” -serverne bare som langsommere alternativer til de andre servere på et bestemt sted. 

Hulu og BBC iPlayer lavede hurtigt arbejde med Goose VPN, ligesom Amazon Prime Video. Faktisk opdagede Amazon, at vi brugte en VPN, før vi prøvede at indlæse noget indhold. Hvis du er interesseret i disse platforme, skal du læse vores bedste VPN til Hulu, bedste VPN til BBC iPlayer og bedste VPN til Amazon Prime Video guider. 

Goose VPN Netflix

Sidste gang vi testede Goose VPN, var vi i stand til at få adgang til Netflix konsekvent, dog med temmelig langsom hastighed. Denne gang blev Netflix konstant blokeret, hvilket altid resulterede i en frygtet proxyfejl. Sørg for at læse vores bedste VPN til Netflix-guide, hvis det er den platform, du er efter.

Serverplaceringer

Goose VPN angiver ikke, hvor mange servere den har, ved blot at sige på FAQ-siden, at den “konstant søger efter nye og hurtigere servere, der skal tilføjes.” Gennem listen kan vi dog fortælle, at der i skrivende stund er 33 lokationer i 26 lande, hvor U.S., UK, Holland, Danmark, Frankrig og Tyskland får flere placeringer. 

Spredningen er ikke stor (og det er en af ​​grundene til, at det ikke gjorde vores bedste VPN til Skype-liste), men Goose VPN siger, at det let kan distribuere nye servere i løbet af et par dage på en kundes anmodning. Det antyder, at de nyligt indsatte servere enten er lejet eller virtuelt, da vi ikke har mistanke om, at en tekniker fra Goose fysisk rejser til et hvilket som helst sted der ønskes. 

Det er uklart, om de placeringer, som Goose i øjeblikket har, er virtuelle eller fysiske. Baseret på vores uberegnelige hastighedsresultater, ville vi vove os at sige, at i det mindste nogle af placeringerne er virtuelle, selvom vi ikke har nogen måde at bekræfte dette på.

Kunde service

At finde support med Goose VPN er enkelt. Fra applikationen kan du sende dine fejlfindingsoplysninger, hvis du støder på en teknisk fejl, samt finde et link til FAQ-siden. Det bedste sted at finde support er dog i dit kontoudashboard. 

Hvis du klikker på fanen “support / FAQ” i dit kontoudashboard, bringer du dig til en lang liste med vidensbaserede artikler. Goose VPN efterlader ingen sten, der ikke er vendt, og dækker endda det mest jordiske af emner. Det vil sige, hvis du kan få artiklerne til at indlæse. 

gås-vpn review-dashboard-vidensbase

I instrumentbrættets vidensbase – som adskiller sig fra den faktiske vidensbase, som vi ser om et minut – vil mange af artiklerne nægte at indlæse. Selvom vi fik nogle få at indlæse, ville hovedparten af ​​artiklerne omdirigere til artiklens bibliotek, som er irriterende. 

Endnu mere frustrerende er, at Goose VPN har en meget bedre organiseret vidensbase, der er tilgængelig fra hovedwebstedet. Artikler er mere omhyggeligt inddelt i kategorier, og der er endda en kontaktformular, hvis du har brug for at nå direkte til Goose.

gås-vpn review-vidensbase

Desværre er e-mail den eneste kontaktvej. Goose VPN tilbyder ikke telefonstøtte eller live chat, hvilket er en skam. Der er desuden intet brugerforum, subreddit eller Twitter-konto, som begrænser de veje, som du kan modtage support igennem. 

Dommen

Goose VPN er ikke en dårlig mulighed for de fleste mennesker. Det forbinder hurtigt, forbliver hurtigt over lange afstande og kommer med en politik, der ikke kan logges, til at starte. Manglen på funktioner betyder imidlertid, at det ikke er en god mulighed for specialiserede konfigurationer. Selvom prisen er rigtig, er der andre tjenester, der tilbyder mere til samme sats. 

Hvad synes du om Goose VPN? Skal du drage fordel af 30-dages gratis prøveperiode? Fortæl os om din oplevelse i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen. 

Ofte stillede spørgsmål om Goose VPN

  • Sådan tilbagebetales Goose VPN

    Goose VPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål. Det tilbydes dog kun, hvis du har brugt mindre end 100 MB data. Når det er sagt, kommer hver plan med en 30-dages gratis prøveperiode.

  • Hvor god er gås VPN?

    Goose VPN er en solid service til en rimelig pris. Det er hurtigt og nemt at bruge, selvom du kan få flere funktioner andetsteds til samme pris.

  • Sådan afsluttes Goose VPNs gratis prøveperiode

    Du kan afslutte din Goose VPN-gratis prøveversion fra dit kontodashboard. Når du er logget ind, skal du klikke på “min profil” og derefter “annullere dit abonnement.” Hvis du er i prøveperioden, bliver du ikke debiteret.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me