Bufret VPN-gennemgang – Opdateret 2020

Bufret VPN-gennemgang

Bufret VPN er en middelmådig tjeneste, der ville være anstændig, hvis den fikseret sin privatlivspolitik. Dertil kommer, at ejerskabet er også støbt i mørke skyer, hvilket får os til at anbefale mod at bruge denne service. Læs vores fulde Buffered VPN-gennemgang for detaljerne.


best-VPN-anmeldelser

Vores sidste udflugt med Buffered VPN var for nogen tid siden, men meget har ændret sig siden da. En påstået ændring af ejerskab har bragt mange nye spørgsmål op, hvoraf det værste er, om du kan stole på enhver VPN-anmeldelse, du læser. Læs vores artikel om linkene mellem BestVPN.com og Buffered VPN for mere om dette.

I vores Buffered VPN-gennemgang vil vi give et fair skud til den service, som vi tidligere har bedømt som “okay”. Vi vil drøfte funktioner, priser, brugervenlighed, hastighed, sikkerhed, privatliv, streamingydelse, serverplaceringer og kundeservice, inden vi afsætter vores dom.

Selv uden hensynet til privatlivets fred, som vi skitserer under denne gennemgang, er det svært for os at komme med en anbefaling. Servernetværket er lille, hastighederne er inkonsekvente, og der er ingen bemærkelsesværdige funktioner, man kan tænke over. Det kan appellere til nogle, men i en verden, hvor VPN’er dukker op rundt om hvert hjørne, skiller Buffered VPN sig ikke ud.

Buffered-VPN-Slider1

Buffered-VPN-Slider2

Buffered-VPN-Slider3

Buffered-VPN-Slider4

Buffered-VPN-Slider 5

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til bufret VPN

Funktioner

Bufret VPN har næppe funktioner uden for, hvad vi overvejer det væsentlige for en VPN. De fleste af værktøjerne i grænsefladen er nyheder, der er lette at finde online, og selvom vi værdsætter den praktiske adgang, foretrækker vi nogle mere nyttige funktioner.

Heldigvis er der stadig et dræbte. Det er ikke tændt som standard, men det udfører stadig den samme funktion. Hvis VPN mislykkes, udløser og slukker killswaken din internetforbindelse. Det er en særlig vigtig funktion for torrentere og dem, der prøver at omgå censur, og det er derfor, hver udbyder i vores bedste VPN-tjenester til Kina-guide har det.

Derudover er der ikke meget at nævne. De eneste andre funktioner er en firewall-test og hastighedstest, og sidstnævnte er skuffende sammenlignet med andre hastighedstestfunktioner – læs vores Astrill-gennemgang for at se, hvordan den skal implementeres. Bufret VPNs hastighedstestfunktion er nøjagtig, men den kan kun køres på et sted ad gangen.

buffervpn review-speed-test

Én funktion, som den virkelig savner, er delt tunneling. Selvom ikke den mest almindelige funktion blandt VPN’er, har ExpressVPN, AirVPN og endda PureVPN det (læs vores AirVPN-anmeldelse).

Med delt tunneling kan du sende noget trafik gennem VPN-tunnelen, mens anden trafik forbliver på din normale forbindelse. Det er nyttigt til f.eks. At køre en sikkerhedskopi i fuld hastighed, mens du beskytter din torrenting, og det er grunden til, at funktionen er almindelig blandt vores bedste VPN til torrentering af valg.

Bufret VPN-oversigt

Bufret VPN-logobuffered.com

Start fra $ 412per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode
30 dage

Servermængde på verdensplan
39 placeringer i 37 lande

Desktop OS
Windows, MacOS, Linux

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

Bufret VPN har ikke lave priser – læs vores PIA-gennemgang for at se, hvordan det ser ud – men dets prisfastsættelsesplan er heller ikke dårlig. Den største værdi kommer med det længste abonnement, som det gør med de fleste VPN’er, men tilføjelsen af ​​en to-årig mulighed gør prisfastsættelsen mere lokkende.

Den månedlige plan er forfærdelig, ligesom næsten alle andre muligheder fra måned til måned, selv blandt de bedste VPN-udbydere. Det er den samme pris som CyberGhost (læs vores CyberGhost-anmeldelse), men med to færre forbindelser. I modsætning til med CyberGhost kan du dog installere Buffered VPN på så mange enheder, som du vil.

Den årlige plan er anstændig, men der er billigere indstillinger. For eksempel tilbyder TorGuard det samme antal forbindelser til omkring $ 10 mindre, som du kan se i vores TorGuard-gennemgang. Ligesom den månedlige plan er det omkring den pris, vi kunne forvente af en VPN.

At vælge to år giver dog en alvorlig værdi. For kun $ 20 mere får du dobbelt så god service som bringer den månedlige sats ned til omkring $ 4. Det er ikke så billigt som, for eksempel, PureVPN, men det kommer heller ikke med alle de bekymringer, som tjenesten gør. Læs vores PureVPN-anmeldelse for at se, hvad vi mener.

Selvom den to-årige mulighed giver en masse værdi, er den ikke uden fejl. Bufret VPN har meget til fælles med NordVPN når det kommer til prisfastsættelse, fordi begge incitamenter dig til at købe en flerårsplan. Når det er sagt, i modsætning til NordVPN, har Buffered VPN ikke en billig tre-årig mulighed for at afbalancere lineup (læs vores NordVPN-gennemgang for mere om det).

Planer refunderes i 30 dage, hvilket er godt, men der er ingen live chat, så du bliver nødt til at hænge din refusion på e-mail-korrespondance.

Betalingsmulighederne er standard. Bufret VPN accepterer alle større kreditkort, PayPal og bitcoin. Selvom bitcoin normalt er den bedste mulighed for anonymitet, kan det være den eneste mulighed med Buffered VPN. Læs videre til afsnittet “privatliv” for detaljer om det.

Alle planer har op til fem samtidige forbindelser, som er standard blandt VPN-udbydere. Der er noget irriterende markedsføring om, hvordan andre udbydere “låser et større antal forbindelser bag en præmieplan”, hvilket normalt ikke er sandt. Samlet set er vi indhold, hvis ikke imponeret, her.

Brugervenligheden

Tilmelding til Buffered VPN er en simpel affære. Når du har valgt en plan, skal du indtaste en e-mail-adresse, brugernavn og adgangskode og vælge en betalingsmetode. Bufret VPN beder dig om at bekræfte din e-mail og henvise dig til kontrolpanelet, når du kan downloade installationsprogrammet.

bufferedvpn review-kontrol-panel

Appen er det samme smartphone-vindue, som VPN-brugere har lært at kende og elske. Når du har logget ind, ledes du til skærmen til valg af server. Hvis du klikker på en placering, forbinder du dig.

bufferedvpn review-grænseflade

Desværre er der ingen automatisk forbindelse. En af grundene til at vi vurderer ExpressVPN så højt, for eksempel, er på grund af, hvor let det er at etablere den oprindelige forbindelse – læs vores ExpressVPN-gennemgang for at lære de andre grunde. Der er ingen tvivl om det, medmindre du ikke kan dechiffrere en massiv “on” -knap midt i interface. Bufret VPN er ikke så klippet og tørt.

Antallet af placeringer er lille, som vi kommer ind på i et senere afsnit, så at rulle gennem listen er ikke det værste. Du kan også søge efter en placering ved hjælp af søgefeltet øverst eller foretage en placering ved hjælp af hjerteikonet. Servernavigation er omtrent som standard, som den bliver.

Når du har oprettet forbindelse, viser Buffered VPN en skærm med dine forbindelsesoplysninger, herunder dine realtids upload- og downloadhastigheder, den samlede mængde overførte data og din nye IP-adresse. Der er også en mulighed for at teste din hastighed under fanen “værktøjer”.

buffervpn review-succes-forbindelse

Du kan finde indstillingerne ved at klikke på hamburger-menuen i øverste højre hjørne. Bufret VPN har en masse muligheder der, hvoraf mange ikke har brug for en dedikeret slot. For eksempel kan du bundte appoplysninger og kontooplysninger under en “om” -fane. Plus, layout er irriterende.

buffervpn review-indstillinger-menuen

Indstillingsmenuen er fyldt med oplysninger, som de fleste mennesker ikke har brug for. I stedet for at lægge appoplysninger, kontooplysninger og den stadig irriterende fane “henvise en ven” nederst, sætter de dem øverst. Som om det ikke var nok med at indlæse fanen “henvis en ven”, er der også en konstant annonce i bunden af ​​grænsefladen, der beder dig om at gøre det samme.

Du finder de nyttige oplysninger mod bunden. Indstillingerne er sparsomme, kun giver dig mulighed for at ændre ting, såsom opstartsindstillinger, og om appen skal minimere til bakken, når den er lukket. Den eneste funktion er killswitch, der som underligt er deaktiveret som standard.

bufferedvpn review-indstillinger

Du kan også finde en firewall-test i hamburger-menuen, som ikke er forklaret, men burde være, og et link til det lokale logmappe. Der er også en mulighed for at kontakte Buffered VPN i applikationen, hvilket er et dejligt touch.

Der er problemer med Buffered VPNs brugervenlighed, men applikationen føles glat. Vi er ikke fans af det, der narrer os til at henvise folk til at bruge tjenesten eller det begrænsede antal indstillinger, men grænsefladen er flydende og lydhør.

Hastighed

Bufret VPN’s hastighed er i et ord inkonsekvent. På grund af sin pletfri ydelse slutter den sig ikke til rækken af ​​de hurtigste VPN’er, men afhængigt af det sted, du vælger, kan du være tilfreds med resultaterne. Nedenfor kan du finde tabellen med testresultater. Vi testede fem placeringer i Buffered VPN’s netværk ved hjælp af speedtest.net.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
ubeskyttet10160,4211.22
U.S. Midwest434.918.6
Canada36140,439,98
Tyskland13018.097,33
Holland136105,985,24
Japan213106,622,71

Når man ser på resultaterne, er der et højt niveau af inkonsekvens. Tre af placeringerne er rockstjerner, mens de to andre er forfærdelige. Canada, Holland og Japan leverede det meste af vores ubeskyttede downloadhastighed, men Tyskland og U.S. Midwest kunne næppe give 10 procent tilbage.

Det indikerer, at Buffered VPN’s netværk ikke er optimeret overalt. Nogle servere er meget hurtige, men andre skal ikke engang overvejes. Du bliver nødt til at grave for at finde et sted, der fungerer.

På en positiv note forblev latenstiden lav på tværs af alle servere. Skønt ikke helt på niveau med den bedste VPN til spil, kan du bruge Buffered VPN til det formål.

Sikkerhed

Bufret VPNs sikkerhed er standard. Det bruger AES 256-bit-kryptering på din forbindelse med OpenVPN-protokollen. Selvom det er guldstandarden for sikkerhed i vores sind, er der grunde til, at du ønsker at bruge andre VPN-protokoller. VPN-sikkerhed er ikke så skåret og tør som at vælge, hvad alle andre bruger, og Buffered VPN giver dig ikke fleksibiliteten til at ændre din sikkerhed.

Alligevel er AES 256-bit med OpenVPN for de fleste mennesker den perfekte kombination. Du kan ikke ændre krypteringsniveauet eller den specifikke kode, som du kan med TorGuard, men AES 256-bit burde være nok. Du kan lære hvorfor i vores beskrivelse af kryptering.

På trods af manglen på muligheder gør Buffered VPN alt rigtigt, når det kommer til sikkerhed. Det inkluderer en grundlæggende dræbte, kombinerer AES 256-bit med OpenVPN og det lækkede ikke DNS-anmodninger, vores oprindelses-IP-adresse eller WebRTC-oplysninger.

Privatliv

Under tilmelding beder Buffered VPN om et brugernavn, e-mail og adgangskode. Selvom det ikke er så privat som, siger, Mullvad (læs vores Mullvad-anmeldelse), er det standard for VPN’er. Når det er sagt, opdagede vi en fane i kontrolpanelet med navnet “download mine data.” Nysgjerrig, vi klikkede og blev modmodige af det, vi så.

På trods af aldrig at have indtastet et navn eller adresse, indsamlede Buffered VPN disse oplysninger og loggede den. Rapporten indeholdt din korrekturlæsers fulde navn, adresse og VPN-brugsposter, selvom vi aldrig eksplicit leverede disse oplysninger. Vi kan kun antage, at det blev indsamlet via PayPal, som er et stort krænkelse af privatlivets fred.

bufferedvpn review-logfiler

Privatlivspolitikken hjælper heller ikke. Den afslører, at Buffered VPN samler dit faktureringsnavn og adresse fra en betalingsprocessor, men det er begravet i et vanskeligt læseligt dokument. Det beskæftiger sig ikke med, hvilke oplysninger, hvis nogen, indsamles under VPN-brug.

Uanset hvad der føres, er en ting klar: Hvis du er bekymret for dit privatliv, skal du ikke bruge Buffered VPN.

Det dokument, der indeholder din adresse, navn, brugernavn og faktureringsoplysninger inkluderer også din VPN-brug. Selvom den ikke viser din IP-adresse, viser den det land, du opretter forbindelse til, den server, du opretter forbindelse til, og de tidspunkter, hvor forbindelsen blev åbnet og lukket.

At din IP-adresse ikke vises, betyder ikke noget, når din fysiske adresse er registreret. I betragtning af at rapporten er let tilgængelig i kontrolpanelet og kan genereres undervejs på få sekunder, er vi også i tvivl om, hvor sikker den er.

For at være tydeligt overtræder Buffered VPN ikke nogen love, men forretningspraksis sammenlignet med andre VPN’er er tvivlsom. Bekymringen i Gibraltar, hvor serveren befinder sig, er loven om databeskyttelse fra 2004. Det siger, at en virksomhed ikke kan samle information uden informeret samtykke. Du accepterer at give dine data ved hjælp af tjenesten, som beskrevet i fortrolighedspolitikken.

Streamingydelse

Bufret VPN blev blokeret af hver større streamingplatform på tværs af flere teststeder. Hvis du er interesseret i streaming, skal du bruge et af vores valg fra vores bedste VPN til streaming-guide i stedet.

Vores bedste VPN til Netflix og bedste VPN til BBC iPlayer-guider vil også tjene dig, i betragtning af Buffered VPN ikke kunne få adgang til disse platforme. Uanset hvilken server vi testede, blev vi mødt med den frygtede proxyfejl. På trods af at hævde, at du kan “nyde alt det online indhold, du ønsker” med den rigtige service, er Buffered VPN afgrænset når det kommer til streaming.

Serverplaceringer

Bufret VPN har 39 placeringer i 37 lande, hvilket er en smal spredning sammenlignet med andre VPN-udbydere – Læs vores HideMyAss-gennemgang for at se, hvordan et stort netværk ser ud. Der tages højde for verdens største mediecentre, men netværket føles stadig begrænsende. Der er desuden ikke flere datacentre i hvert land uden for U.S.A..

bufferedvpn-anmeldelse-steder

Uden for placeringer i Australien, Singapore, Hong Kong, Sydkorea og Japan er Buffered VPN næsten eksklusiv for Europa og USA. Der er muligheder, men ikke mange. Letland er den mest eksotiske placering, hvis den endda kvalificeres som sådan.

Kunde service

Bufret VPN viser sin kundeservice som noget af det bedste i branchen, og efter vores erfaring er det godt. Supportrepræsentanterne er høflige og hjælpsomme, og vidensbasen er omfattende, men manglen på live chat betyder, at små afklaringer tager mere tid, end de burde.

E-mailen er dog hurtig. Vi nåede ud med et grundlæggende spørgsmål om serverplaceringer, og en repræsentant kom tilbage inden for et par timer. På trods af at det var et så simpelt spørgsmål, skrev personalet flere afsnit for at løse vores problem. Det er god kundeservice.

Vidensbasen er massiv. Bufret VPN har en artikel til næsten ethvert emne, som er god til at løse problemer, men dårlig til navigation. Der findes ikke en søgelinje, og i betragtning af hvor mange artikler der er tilgængelige, betyder det normalt, at du skal være standard til den klassiske CTRL + F-plan.

bufferedvpn review-vidensbase

Vi bemærkede under vores test, at der var en knap til live chat i bunden af ​​vidensbasen. Intet skete, da vi klikkede på det, men antydede, at live chat var der før eller vil komme i fremtiden.

Uden for guiderne til opsætning og fejlfinding har Buffered VPN sektioner til sin privatlivsblog, internet-ordliste, privatlivsguide og scam-almanak. Disse ressourcer er nyttige, men underlige. Indholdet ligner noget mere velegnet til et vurderingswebsted end en VPN-tjeneste.

Dommen

Hvis det ikke var til den tvivlsomme dataindsamling, ville Buffered VPN være en midtvejs-VPN, der skiller sig ud med fremragende kundeservice. I betragtning af dens inkonsekvens i hastighed, manglende evne til at få adgang til streamingplatforme og uvenlige forretningspraksis til privatlivets fred er det imidlertid svært for os at komme med en anbefaling.

Der er desuden intet særligt ved Buffered VPN. Vi har over 40 VPN-anmeldelser, og det er bare at ridse overfladen på de tilgængelige indstillinger. Selv om man ignorerer problemerne med Buffered VPN, gør det ikke noget for at skille sig ud fra mængden.

Hvad synes du om Buffered VPN? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me