Browsec-gennemgang – Nogle alvorlige sikkerhedsproblemer – Opdateret 2020

Browsec anmeldelse

Browsec er en browser- og mobilbaseret VPN, der har en fantastisk gratis plan, men nogle meget alvorlige sikkerhedsproblemer. Lige nu kan vi ikke anbefale det, men i fremtiden kan det blive en udfordrer. Læs vores fulde Browsec-anmeldelse for detaljerne.


best-VPN-anmeldelser

Som det løst antyder navnet, er Browsec en VPN, der er rettet mod at beskytte din browsers trafik. Selvom vi blev informeret om, at en desktop-klient er i værkerne, kan brugerne i øjeblikket kun vælge mellem en mobilapplikation eller en browserudvidelse.

Hvis du læser videre, vil du opdage, at dette åbner en dåse orme, når det kommer til sikkerhed og funktioner. Indtil en desktop-klient bliver tilgængelig, er Browsec ingen chance for at gøre det på vores bedste VPN-liste.  

Når det er sagt, er vi stadig nysgerrige efter at se, hvad Browsec har at tilbyde kunder i dag, og er interesseret i at have et referencested, de skal vende tilbage til i ikke alt for fjern fremtid. Undervejs var vi i stand til at finde nogle forløsende kvaliteter, såsom en generøs gratis plan, der får os til at tro, at Browsec kan have et løfte, hvis de løser nogle af de mere blændende problemer.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Browsec

Funktioner

Den første ting mange VPN-veteraner vil bemærke om Browsec er dens mangel på en desktop-klient. Din mulighed på computeren er at oprette forbindelse via en browserudvidelse til Chrome, Firefox eller Opera. Mobile enheder har dog en dedikeret app, som er tilgængelig til Apple og Android.

Browsec informerede os om, at en desktop-klient skulle komme ud ved udgangen af ​​året, som i skrivende stund hurtigt nærmer sig slutningen. Den aktuelle mangel på en desktop-klient betyder, at VPN allerede er meget begrænset i sit funktionssæt på desktops og laptops.

Vi vil se nærmere på de problemer, dette medfører mere dybtgående i andre sektioner, men til at begynde med betyder det, at Browsec ikke vil beskytte nogen trafik, der passerer gennem applikationer, der ikke er i din browser. Der er desuden ingen kill switch, ingen måde at oprette forbindelse ved opstart og ingen valg af protokol eller kryptering.

Browsec-indstillinger

Den eneste funktion, som browserklienten har, er “smarte indstillinger.” Dette giver dig mulighed for at definere en liste over websteder, som får VPN til automatisk at oprette forbindelse – eller alternativt afbryde forbindelsen – når du besøger dem. 

Browsec-Smart

Dette ligner noget, hvordan split-tunneling fungerer. I tilfælde af delt tunneling filtreres VPN-forbindelsen imidlertid fra program til program. Du kan læse mere om dette og se en funktionsrig VPN i aktion i vores ExpressVPN-gennemgang. 

Bortset fra smarte indstillinger er menuerne i browserudvidelsen blottet for muligheder eller funktioner. Derudover får manglen på en desktop-klient Browsec til straks at miste meget af den funktionalitet, som de fleste mennesker ser efter i en VPN. 

Browsec-funktionsoversigt

Browsec logobrowsec.com

Start fra $ 333 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode
7 dage

Servermængde på verdensplan
41

Desktop OS

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser
Chrome, Firefox, Opera

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
IPSec, TLS, HTTPS

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

Selvom det mangler alvorligt med hensyn til funktioner i sin nuværende tilstand, lykkes prisfastsættelsen i nogen grad at kompensere for det. Browsec tilbyder kun to planer, den ene måned til måned, og den anden registrerer dig i et helt år.

Mens webstedet på et sted hævder, at der er “80 måder at betale”, betyder dette faktisk, at du enten kan bruge et kreditkort eller PayPal. Antagelig accepteres der 79 typer kredit- eller betalingskort, der tillader, at dette krav ikke udgør falsk reklame. Browsec accepterer ikke bitcoin eller nogen anden form for cryptocurrency. 

På trods af det noget vildledende krav om betalinger tilbyder Browsec’s priser en overbevisende grund til at tilmelde dig. Den månedlige plan er allerede overkommelig, endda slår vores go-to-eksempel til overkommelig pris, CyberGhost.

Den årlige plan bringer prisen endnu længere ned. Mens Browsec stopper der, gør CyberGhost imidlertid ikke det. Som du kan læse om i vores CyberGhost-gennemgang, slår den treårige plan, der tilbydes af CyberGhost, prisfastsættelsen af ​​den etårige Browsec-plan, når den opdeles i en månedlig pris. 

Et andet sted, som Browsec skinner, er dens imponerende generøse gratis plan. Denne mulighed giver dig mulighed for at installere browserudvidelsen og oprette forbindelse uden at bruge en konto. Gratis brugere får adgang til fire servere og har en ubegrænset mængde data.

Mens de gratis serveres hastigheder er begrænset til cirka en til fem MB / s, er Browsec stadig en god chance for at lande et sted på vores gratis VPN-serviceliste.

Brugervenlighed

Browsec-webstedet gør det nemt at installere browserklienten og tilmelde dig en konto. Faktisk, hvis du planlægger at bruge den gratis konto, behøver du ikke engang at tilmelde dig overhovedet. Ved blot at installere udvidelsen og tænde den får du adgang til en gratis VPN, som er en dejlig måde at introducere folk til tjenesten.

Selve udvidelsen er let at bruge, men det siger ikke meget, i betragtning af den fuldstændige mangel på funktioner. Du kan oprette forbindelse til VPN ved enten at klikke på en vippekontakt nederst til højre i udvidelsen eller ved at klikke på den store “beskyt mig” -knap i midten. 

Browsec-klient

Det overordnede design af udvidelsen er fint, men der er også nogle blændende problemer. Nemlig at du ikke kan vælge en server, før du opretter forbindelse. Listen over servere vises først, når du er tilsluttet, hvilket tvinger VPN til at afbryde forbindelsen og oprette forbindelse igen til den nye server. 

Når det er sagt, forbinder VPN meget hurtigt. Den tilbyder dog ikke nogen anmeldelse eller viser overhovedet tegn, når den opretter forbindelse, hvilket uventet angår. Manglen på nogen bekræftelse af, at VPN har tilsluttet (eller afbrudt), efter at du har klikket på knappen, giver tidvis følelse af usikkerhed om VPN’s status.

Du skal blot tilbyde valget af server, før du tilslutter og tilføjer en eller anden form for bekræftelse eller anmeldelse, når VPN tilslutter eller frakobler, vil gå langt i retning af at forbedre brugeroplevelsen.

Hastighed

Browsec var overalt på kortet i vores hastighedstest. Til at begynde med så tingene meget lovende ud, da den nærmeste server her i USA returnerede en stor del af vores downloadbåndbredde og næsten hele vores uploadbåndbredde. 

Den britiske server led lidt, men leverede stadig respektabelt med hensyn til ping- og downloadhastigheder. Uploadhastighederne fra denne server var imidlertid det første tegn på problemer.

Placering: Ping (ms) Download (MB / s) Upload (MB / s)
Ubeskyttet (Virginia, U.S.)4308,59343,54
OS.15246,62341,66
UK76215,8421.85
Japan174227,723,72
BrasilienDNFDNFDNF
Chile1320,653,40

Flytning til den japanske server fortsatte den tendens, vi så med den britiske server. Pingtiderne var rimelige i betragtning af den store afstand – ca. 6.700 miles eller næsten 11.000 km – mellem os og Japan. Downloadhastighederne var også stadig gode, men uploadhastighederne led mere end nogensinde. 

Når vi testede servere i Sydamerika, var vi overhovedet ikke i stand til at få et resultat fra den brasilianske server, til trods for browserudvidelsen, der viste, at vi var tilsluttet, og at serveren ikke var overbelastet med trafik. 

Det er her en slags forbindelses- og afbrydelsesmeddelelser ville være nyttige, som vi nævnte, for at bekræfte VPN’s status.

Endelig prøvede vi en anden sydamerikansk server, denne gang i Chile. Ligesom med Brasilien var vi næppe i stand til at få nogen forbindelse overhovedet. På grund af disse vildt varierende resultater, hvis du leder efter en VPN, der tilbyder pålidelige høje hastigheder, foreslår vi, at du tjekker vores hurtigste VPN-roundup.

Sikkerhed

Som vi nævnt tilbyder Browsec ikke en desktop-klient i skrivende stund, men siger, at den planlægger at have en klar inden udgangen af ​​2019. I stedet skal brugere på desktops og laptops bruge en browserudvidelse i enten Chrome, Firefox eller Opera. 

Udvidelsen kan ikke køre ved opstart og har ikke en kill-switch. Dette udelukker øjeblikkeligt Browsec af betragtning som en pålidelig sikker mulighed for dem, der prøver at beskytte deres online sikkerhed og anonymitet. 

For at gøre tingene værre er Browsecs protokoller langt fra de bedste. Browserudvidelsen bruger HTTP-proxy over TLS, som du kan læse om i vores SSL vs. TLS-sammenligning. Telefonapplikationen bruger IPSec. 

Hvis du går over til vores VPN-protokollopdeling, kan du se, at den øverste protokol, som de fleste VPN’er bruger – eller i det mindste tilbyder – er OpenVPN. Manglen på OpenVPN, selv som en mulighed, stiller yderligere tvivl om sikkerheden ved Browsecs udvidelse og mobilklienter. 

For at give kredit, hvor det skyldes, var vi dog ikke i stand til at registrere nogen DNS-lækager under vores test. Derudover bruger både mobilapplikationen og browserudvidelserne AES-256-kryptering til at forbedre sikkerhedssituationen. 

Disse kendsgerninger begynder dog ikke engang at kompensere for manglen på dræbskontakt. Forbinder dette problem er manglen på underretninger, som vi allerede har harped på. 

Hvis VPN stødte på et problem, ville der ikke kun være nogen kill switch til at stoppe strømmen af ​​trafik, men du ville ikke engang vide eller modtage nogen form for anmeldelse eller advarsel, så vidt vi kunne fortælle. 

Hvis du leder efter en meget sikker VPN, foreslår vi, at vi tager et kig på vores NordVPN-gennemgang. NordVPN tilbyder en kill switch og OpenVPN protokol, og den har en stærk track record for at beskytte sine forbrugere. 

Privatliv

Browsecs privatlivspolitik er en af ​​de korteste, vi har set. Det korte dokument handler kun om en side og tager kun et minut eller to at læse.

I det skitserer Browsec hurtigt i vid udstrækning, hvilke oplysninger der er indsamlet, og hvordan de kan bruges. Som forventet på ethvert websted indsamles nogle oplysninger gennem cookies, når du besøger Browsecs websted. 

Denne information er ikke-identificerende og bruges til at vedligeholde og forbedre webstedet. I mellemtiden er de personlige oplysninger, som Browsec samler, begrænset til din e-mail og betalingsmetode for at åbne kontoen. 

Derudover er der en klausul om information, der automatisk indsamles under brugen af ​​VPN. Browsec gør ikke et godt stykke arbejde med at forklare, hvad disse oplysninger er, men siger, at det har ret til at bruge disse oplysninger til “overvågning”, hvilket er et skræmmende ord at finde i en privatlivspolitik.

Streamingydelse

Af de streamingwebsteder, vi testede, var Amazon Prime den eneste, der lod os få adgang til indhold. Netflix og Hulu opdagede begge, at vi opretter forbindelse via en VPN og bad os om at afbryde forbindelsen, før vi kunne se noget.

BBC iPlayer så os ikke som at være i England, selvom vi var tilsluttet den britiske server, så vi heller ikke var i stand til at se noget der. Som vi så i hastighedsafsnittet, varierer vedvarende downloadhastigheder markant fra en server til en anden.

Browsec-Streaming

Som man kunne forvente, betød dette, at streamingydelse varierede fra den ene server til den næste. På den nærliggende amerikanske server kunne vi se fuld HD-indhold uden nogen buffering eller andre problemer. På servere som Chile syntes det imidlertid ikke at være på kortene for Browsec at få tingene til at køre problemfrit i HD. 

Hvis du leder efter en måde at få adgang til geoblokeret indhold og vil være i stand til at se det i HD, skal du læse vores guide til, hvordan du slår Netflix VPN-forbud. 

Kunde service

Browsecs websted er på den mere blotte knogleside af tingene. På grund af dette er der ingen reel vidensbase på webstedet. Der er en FAQ med tre spørgsmål med meget generelle forespørgsler og en knap nederst til højre for at kontakte support. 

Browsec-OSS

Selvom en vidensbase ville være en god tilføjelse, var e-mailen med kundesupport solid. Responstider var normalt inden for 15 minutter og tilbød informative og letforståelige svar.

Dommen

Browsec har en lang vej at gå, før vi kan give det vores godkendelsesstempel. Uden en desktop-klient mangler det alle de vigtigste funktioner, vi ser efter, såsom en kill switch og tilslutning ved opstart. 

Der er dog nogle områder, der får det til at se ud som om Browsec har potentialet til at være en diamant i det uslebne. Alt i betragtning er prisfastsættelsen overbevisende, og den gratis plan er generøs. 

Imidlertid anbefaler vi indtil videre at gå over til vores fulde liste over VPN-anmeldelser for at finde en mere fuldt udstyret mulighed. Vi er dog allerede nysgerrige efter at komme tilbage inden for et stykke tid for at se Browsecs kommende desktop-klient.

Hvis du har prøvet Browsec, er vi interesseret i at høre om din oplevelse i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map