Avast SecureLine VPN-gennemgang – Opdateret 2020

Avast SecureLine VPN-gennemgang

Avast SecureLine VPN er kun et af Avasts mange sikkerhedsprodukter. Efterhånden som VPN’er går, er det temmelig anstændigt, da det får dig ind i Netflix og bruger god kryptering, men for prisen kan du blive bedre. Se vores fulde anmeldelse for detaljer om, hvorfor vi anbefaler at gå et andet sted.


best-VPN-anmeldelser

Avast er et tjekkisk softwarevirksomhed bedst kendt for sine antivirusprodukter. Fra januar 2019 havde det mere end 15 procent af Windows-markedsandelen til anti-malware-applikationer. Det sætter det foran store navne som Kaspersky Lab og McAfee Inc.

Ud over anti-malware-software tilbyder det en VPN, hvilket er, hvad vi vil se på i denne Avast SecureLine VPN-gennemgang. Vi undersøger dets hastighed, privatlivets fred og sikkerhed såvel som dets brugervenlighed. Vi vil også tage et dyb ned i serverplaceringer og kvaliteten af ​​dets kundeservice, inden vi afslutter vores dom.

SecureLine VPN har et begrænset funktionssæt, men det fungerer godt. Det kommer dig ind i tjenester som BBC iPlayer (dog ikke Netflix), men du kan finde VPN’er, der dækker flere enheder og flere streamingtjenester til en lignende pris. Privatlivets fred er heller ikke dets stærke dragt, så det er usandsynligt, at vi snart laver vores liste over de bedste VPN-valg.

Avast-SecureLineVPN-klient-Forbundet

Avast-SecureLineVPN-Indstillinger-Sikkerhed

AvastSecureLineVPN-website-Beskyttelse

Avast-SecureLineVPN-Hjemmeside-Servere

Avast-SecureLineVPN-Website-Splash

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til Avast SecureLine VPN

Funktioner

SecureLine VPN’s fokus er at være enkel at bruge. Det er ikke fyldt med funktionalitet, men vælger i stedet at give de nøglefunktioner, som den tror, ​​du har brug for, og gør dem lette at bruge. Det er lykkedes med det at tilbyde et produkt, der har en lav indlæringskurve og anstændige serverhastigheder, som vi vil tale om senere i denne gennemgang.

Avast-SecureLineVPN-klient-Splash

Andre VPN-tjenester, såsom Windscribe (læs vores Windscribe-gennemgang), har et meget bredere funktionssæt, herunder muligheder for portvideresendelse og langt større kontrol over konfigurering af VPN-protokoller og krypteringsmetoder.

Med SecureLine VPN er der kun to nøgleindstillinger, som brugere kan tænke over. Der er en dræbte, som du aktiverer ved blot at markere en boks i præferencerne. Dets formål forklares under boksen, hvor den siger, at dræberedskabet vil “forhindre lækager fra privatlivets fred ved at blokere al internetadgang, hvis din VPN pludselig skulle afbryde forbindelsen.”

Avast-SecureLineVPN-klient-Netværk-profil

Der er også muligheden for at indstille betroede netværk. Det betyder, at hvis du f.eks. Er tilsluttet dit hjemme-WiFi, er VPN ikke aktiv. Hvis du beslutter at udføre noget arbejde i din lokale kaffebar, vil din VPN-beskyttelse dog sparke ind. Det er en enkel funktion, men nyttig, hvis du er meget på farten, men ikke ønsker at bruge din VPN derhjemme.

Der er overhovedet ingen mulighed for at ændre VPN-protokoller, men SecureLine VPN bruger OpenVPN på Windows og IPSec / IKEv2 på macOS, hvilket er stærkt anbefalede valg. Hvis du leder efter noget, der kan tilpasses, er SecureLine VPN ikke VPN til dig, men de mindre teknisk kyndige kan sætte pris på at få valget taget ud af deres hænder.

SecureLine VPN understøtter heller ikke split tunneling. Det er en funktion, der giver dig mulighed for at bestemme, hvilke data der passerer gennem VPN-tunnelen, og som går gennem din ubeskyttede forbindelse. Det er praktisk, hvis du f.eks. Bruger din pc som en medieserver, og du ikke ønsker at streame dine film via en server på den anden side af verden.

Hvis delt tunneling er en funktion, du har brug for, vil du søge andre steder. Masser af VPN’er tilbyder det, såsom Ivacy (læs vores Ivacy-anmeldelse).

Avast SecureLine VPN-funktioner Oversigt

Avast SecureLine VPN-logowww.avast.com

Start fra $ 167 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig
7 dage

Restitutionsperiode
30 dage

Servermængde på verdensplan
55 servere i 34 lande

Desktop OS
Windows, MacOS

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu
n / a

Kan få adgang til Amazon Prime Video
n / a

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN, IKEv2

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik
n / a

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
24/7

E-mail support
24/7

Telefon support
24/7

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

Avast-SecureLineVPN-Hjemmeside-Priser

Hvis du kigger hurtigt på SecureLine VPN-websiden, bliver du tilgivet, fordi du troede, at de eneste tilgængelige betalingsplaner var årsabonnementer. Det er kun, når du går til betalingssiden, at du kan finde priserne for andre abonnementsperioder, og selv da er de let at gå glip af.

Hvis du leder efter en VPN til Windows eller macOS, er det minimumsabonnement, du kan købe, et år. Hvis du klikker på den lille rulleliste på betalingssiden, finder du muligheder for to år og tre år er også tilgængelige, men der er ingen månedlig prisplan.

Hvis du køber iOS- eller Android VPN-abonnementet, kan du vælge at betale månedligt eller årligt, men der er ingen mulighed længere end et år. For multi-enhedsproduktet får du et valg mellem en måned, et år, to år eller tre års fakturering. Bizarrely mangler den månedlige option på flere enheder i England.

Ignorerer det komplekse og hemmelighedsfulde udvalg af alternative betalingsmuligheder, hvis du vil have en VPN til din pc eller Mac, betaler du 59,99 dollars om året. For mobile enheder kan du betale $ 2,99 om måneden eller $ 19,99 for et års abonnement. Det er værd at bemærke, at du ikke kan blande og matche. Dit abonnement dækker kun fem iOS- eller Android-enheder.

Alligevel gør SecureLine VPN ikke vores bedste VPN til iPhone-guide.

Avast SecureLine VPN-flerenhedsplaner

Hvis du leder efter noget, der dækker mobil og desktop, har du brug for den årlige plan for $ 79.99. Hvis du ikke er sikker nok på at forpligte dig til et år, kan du også finde muligheden 8,99 dollar pr. Måned med lidt jagt.

SecureLine VPN’s priser er godt imod sine konkurrenter, så længe du kun ønsker at bruge den med fem enheder eller mindre. Det er især billigt, hvis du leder efter et månedligt abonnement på dine mobile enheder. Kun på pris ville det have det godt sammenlignet med sine konkurrenter på vores bedste VPN til Android-shortlist.

Hvis du har brug for en VPN til flere enheder, er der tjenester, der tilbyder planer uden enhedsgrænser. Goose VPN (læs vores Goose VPN-anmeldelse) er på samme pris, men det kan dække så mange enheder, som du vil.

Avast tilbyder en gratis syv-dages prøveperiode for sine produkter samt en 30-dages pengene-tilbage-garanti. De eneste betalingsmuligheder er PayPal eller kreditkort. Der er ingen support til bitcoin eller andre cryptocurrencies.

Hvis du vil have en mere anonym betalingsmetode, skal du kigge efter en VPN, der accepterer kontanter eller bitcoin, såsom Mullvad (læs vores Mullvad-anmeldelse).

Brugervenlighed

Avast-SecureLineVPN-Website-bestilling

Registrering til SecureLine VPN er enkel nok. Når du køber dit valgte abonnement, skal du angive dit land, fornavn, efternavn, postnummer og e-mail-adresse. Det er en masse personlige oplysninger i betragtning af alternativer som kryptostorm (læs vores kryptostormanmeldelse) kræver ingen.

Du skal også give dine betalingsoplysninger. PayPal og kredit- eller betalingskort er dine eneste muligheder. Når din betaling er gået, modtager du en aktiveringskode via e-mail.

Avast SecureLine VPN Download og installer

Opsætning er også ligetil. Du skal bare downloade applikationen og installere den, som du ville gøre for ethvert andet program. Når du starter SecureLine VPN, bliver du mødt med et simpelt betjeningspanel. Det er ikke subtilt. En stor, rød “slukket” knap sidder midt på skærmen med en advarsel om, at “dit online privatliv ikke er beskyttet.”

Avast-SecureLineVPN-klient-Afbrudt

Ved at klikke på den store, røde knap aktiveres VPN. Du bliver bedt om at starte en gratis prøveperiode på syv dage eller købe et abonnement. Klik på teksten i bunden for at indikere, at du allerede har en aktiveringskode, og indtast den for at validere dit abonnement.

Du kan nu se oplysninger som din forbindelsestid, ægte IP-adresse, din placering og din IP-adresse, som den ser ud til andre. Vi testede SecureLine VPN i England, og det standardiserede et sted i London. Under disse oplysninger er en stor knap til ændring af din placering.

Ved at klikke på den knap vises listen over servere. Den aktuelle server vises øverst, og den blev markeret som den “optimale placering” for os. Når du svæver over “i” ved siden af ​​disse oplysninger, åbnes et pop op-vindue, der forklarer en optimal placering ”hjælper dig med at få den bedst mulige forbindelseshastighed.”

Avast-SecureLineVPN-client-servere

De øvrige serverplaceringer vises nedenfor. Der er også en menu til venstre for at filtrere dem efter placering, for peer-to-peer eller til streaming. Nogle individuelle servere på listen har også små ikoner til at indikere, at de er optimeret til P2P eller streaming.

At skifte placering var så simpelt som at klikke på en anden server. Det tog cirka to sekunder, før den kom i forbindelse. Klik på den nu grønne knap i midten af ​​applikationen, og VPN-forbindelsen afbrydes næsten øjeblikkeligt.

Der er kun to andre knapper på siden. Den første åbner, hvad der væsentligst er en annonce for Avasts mobile VPN-produkter. Den anden knap er det klassiske indstillingshjulikon, som åbner præferencerne. Der er tre sektioner: “generel”, “netværkssikkerhed” og “abonnement.”

Avast SecureLine VPN-indstillinger

Afsnittet “abonnement” giver bare oplysninger om dit abonnement, og hvornår det udløber. “Netværkssikkerhed” kan du finde muligheden for at aktivere killswitch, som blokerer internetadgang, hvis VPN kobler fra for at sikre, at dit privatliv opretholdes.

De eneste andre indstillinger i dette afsnit er muligheden for at tænde VPN automatisk, når du opretter forbindelse til internettet eller bliver spurgt, om du vil tænde den. Du kan også ekskludere betroede netværk, hvilket betyder, at VPN ikke tændes, når du er tilsluttet et specifikt WiFi-netværk.

Avast-SecureLineVPN-Indstillinger-Generelt

Afsnittet ”generelt” har kun fem indstillinger. Du kan kontrollere, hvordan SecureLine VPN viser dine underretninger, og om det vises i din menulinje. Du kan indstille det til at starte ved opstart, og du kan tilmelde dig at modtage beta-opdateringer.

Den sidste mulighed er at slå tilbud på andre produkter fra. Efter at have oplevet de kedelige pop-ups, som Avast bruger i sine antivirusprodukter, såsom Avast Pro (læs vores Avast Pro-anmeldelse), kan vi ikke anbefale at slukke for indstillingen nok.

Som du kan se, er lidt tilpasning tilgængelig med SecureLine VPN. Det er rettet mod brugere, der vil have noget, der fungerer ude af kassen uden nogen kompliceret opsætning. Hvis det er det, du leder efter, er Avast et godt valg.

Hvis du leder efter noget, du kan justere, så det passer til dine behov, skal du se på de andre alternativer i vores VPN-arkiv.

Hastighed

Vi ønskede at se, hvordan SecureLine VPN fungerede som en helhed, så vi kørte hastighedstest på forskellige internationale servere fra vores korrekturlæser base i England. Resultaterne er vist nedenfor.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (UK)13194,3012,24
Tyskland49191,789,74
Rusland11439.396,03
Brasilien22841.301.12
OS.8575,042,62
Sydkorea47218,943,07

Hastighederne for servere i det europæiske fastland var imponerende. En server i Frankfurt, Tyskland, gav en downloadhastighed, der var næsten 99 procent af den ubeskyttede hastighed. Uploadhastigheden var ikke lige så god, lige under 80 procent af den ubeskyttede hastighed, men det er stadig rimeligt.

Uden for Europa var faldet markant, som man kunne forvente i betragtning af afstanden. Ved at oprette forbindelse til en amerikansk server så vores downloadhastighed med mere end 50 procent. Servere i Rusland og Brasilien havde downloadhastigheder, der var cirka en femtedel så hurtig som vores ubeskyttede hastighed, og Sydkorea var mindre end 10 procent så hurtig.

SecureLine VPN er måske ikke på toppen af ​​vores liste over de hurtigste VPN-tjenester, men det fungerede godt, især for lokale tjenester i Europa. Som altid kan oplevelserne variere afhængigt af din afstand fra visse servere.

Latency var en blandet taske. Servere i nærheden, som den i Frankfurt, Tyskland, tilbød rimelig forsinkelse. Latensen ved brug af den amerikanske server var imponerende, men den sydkoreanske server havde næsten et halvt sekund med forsinkelse. Hvis du leder efter den bedste VPN til spil, er SecureLine VPN muligvis ikke den rigtige mulighed for dig.

Sikkerhed

SecureLine VPN beskriver sin sikkerhed som “bank-grade.” Det er måske ikke den mest tillidsinspirerende påstand i disse dage, i betragtning af at selv store banker som HSBC har været ofre for hacking, men måske vil det få dig til at føle dig mere selvsikker, hvis du bruger regnskabssoftware. Sæt dog dine bekymringer til side, fordi SecureLine VPNs sikkerhed er god.

Dens valgmulighed for Windows er AES 256-bit med OpenVPN. Som vores VPN-sikkerhedsguide forklarer, det er en af ​​de mest populære VPN-protokoller, og med god grund. OpenVPN er open source med et samfund, der konstant søger efter sårbarheder for at sikre, at protokollen forbliver sikker. Det er også hurtigt.

Hvis du bruger macOS-applikationen eller en iOS-enhed, bruger SecureLine VPN IKEv2-protokollen med IPSec. Webstedet hævder, at det gør det til “Apple-godkendt.” Den eneste virkelige forklaring, det giver for, hvad det betyder reelt, er, at SecureLine VPN er “bygget på Apples proprietære stabler for at sikre den bedste kompatibilitet og ydeevne.”

Uanset om det er Apple-godkendt, er IKEv2 / IPSec mere sikker end L2TP / IPSec-protokollen, der bruges af nogle VPN’er. L2TP kræver brugerens legitimationsoplysninger, så det er ikke ideelt til at garantere privatlivets fred. IKEv2 er også meget hurtigere, fordi L2TP bruger dobbeltindkapsling, hvilket bremser processen ned.

Med en killswitch på tilbud sørgede vi for, at det fungerede, og det gjorde det. Vi testede også for WebRTC- og DNS-lækager, og tjenesten blev bestået uden problemer.

I modsætning til de fleste VPN’er giver SecureLine VPN dig ikke et valg af protokoller. Hvis du leder efter noget, der fungerer ud af boksen, er standardindstillingerne robuste. Hvis du er interesseret i en VPN med flere tilpasningsmuligheder, kan du tage et kig på CyberGhost (læs vores CyberGhost-anmeldelse).

Privatliv

I Avasts privatlivspolitik siger det, at der ikke er nogen logføring. Dig dog dybere, og den påstand holder ikke op. Den centrale sætning i salgstallet er, at Avast ikke sporer de websteder, du besøger, eller det indhold, du forbruger, når du først er tilsluttet dens servere.

Begravet i dets privatlivspolitik fandt vi dog, at Avast gemmer din IP-adresse og et tidsstempel, hver gang du opretter forbindelse til og frakobler VPN-tjenesten, ligesom Buffered VPN (læs vores Buffered VPN-anmeldelse). Det logger også IP-adressen på den VPN-server, du brugte. Påstanden er, at dataene bruges til at overvåge ydelsen af ​​VPN-tjenesten.

Avast-SecureLineVPN-Website-Privacy-logning

For at være fair overfor Avast offentliggør den en klar oversigt over regeringens anmodninger om kundedata samt antallet af oplysninger, der blev fremsat. I 2018 var der 79 anmodninger om brugerinformation, hvoraf kun en blev imødekommet. Det er en oplysningsprocent på 1,27 procent.

Der er også en kautionskanarie, der offentliggøres kvartalsvis. En ordningskanarie er et smart juridisk smuthul. Virksomheden har ikke tilladelse til at offentliggøre oplysninger om, hvornår der er anmodet om data. I stedet offentliggør det hvert kvartal en erklæring om, at der ikke er fremsat anmodninger i det foregående kvartal.

Hvis denne rapport mangler i det næste kvartal, har Avast imødekommet en juridisk anmodning om data.

Det, der bekymrer os, er Avast bekræftede en kundes e-mail-adresse tilknyttet en IP-adresse i den anmodning, den gav, som var til en straffesag i Tjekkiet. Hvis du leder efter en VPN, der kan garantere, at den holder din IP-adresse anonym, er SecureLine VPN ikke det.

Hvis privatlivets fred er din største bekymring, når du vælger en VPN, skal du kigge på en anden udbyder, f.eks. Vores top-rankede VPN-service, ExpressVPN (læs vores ExpressVPN-anmeldelse).

Streamingydelse

På serverlisten har SecureLine VPN et afsnit til streaming. Det tilbyder en placering i Storbritannien, kaldet Wonderland, og tre i USA: Gotham City, Miami og New York City. Vi er ikke sikre på, hvorfor det har blandet rigtige navne med fiktive placeringer.

Vi prøvede først at oprette forbindelse til Gotham City. Efter 10 sekunder blev vi ramt af en “kunne ikke oprette forbindelse” fejlmeddelelse. Vi prøvede Miami næste gang, og det sluttede fint. Vi prøvede Gotham igen lidt senere, og det blev forbundet uden problemer, så første gang kan have været en forbindelsesfejl.

Avast SecureLine Netflix

Fra vores britiske placering kunne vi logge ind på U.S. Netflix, men streaming var en anden sag. Streaming af en film fra U.S. Netflix fungerede bare ikke. Vi modtog en fejl med at fortælle os, at “noget gik galt”, hver gang vi prøvede. Desværre blokerer Netflix SecureLine VPNs streaming-servere.

Hvis du ønsker at udvide dit valg af programmering på Netflix, fungerer SecureLine VPN ikke for dig, så du bliver nødt til at se på alternativer på vores bedste VPN til Netflix shortlist.

Avast-SecureLineVPN-Streaming-BBCIplayer

Da vi testede SecureLine VPN før, kunne det ikke arbejde med BBC iPlayer. Vi blev glædeligt overrasket, da vi oprettede forbindelse til Storbritanniens Wonderland-server og forsøgte at streame. BBC iPlayer-indhold streamet godt på hvert forsøg uden bufferspørgsmål.

En masse VPN’er er ikke i stand til at streame BBC iPlayer, så det er et klart plus for SecureLine VPN. Hvis britisk indhold er din ting, men du stadig leder efter en VPN med flere tilpasningsmuligheder, kan du se på vores guide til den bedste VPN for BBC iPlayer til alternativer.

Serverplaceringer

SecureLine VPN har 55 servere spredt over 34 lande. Kun et par lande har mere end en server. Spanien, Tyskland, Canada og Rusland har to, Storbritannien har tre og USA har 16.

Der er masser af VPN’er, der tilbyder et bedre valg, såsom NordVPN (læs vores NordVPN-gennemgang). På trods af det relativt lave samlede tal er SecureLine VPN dog en god spredning af lande. Listen inkluderer Israel, New Zealand, Sydafrika og Brasilien, som ikke altid er dækket af andre VPN’er.

Når det er sagt, hvis du leder efter seriøs verdensomspændende dækning, bliver du nødt til at se længere væk. Far til dem alle er HideMyAss (læs vores HideMyAss anmeldelse), som har servere i utrolige 190 lande, men ironisk nok er HideMyAss også ejet af Avast.

Kunde service

Avast leverer den obligatoriske vidensbase, der dækker det grundlæggende godt sammen med en passende FAQ. Der er også et forum, hvor du kan stille spørgsmål, der ikke allerede er dækket af vidensbasen. Svarene er generelt nyttige, men det kan tage et par dage at få et svar.

Avast-SecureLineVPN-Website-Support-området

Hvis du hellere vil tale direkte med Avast, kan du kontakte support via live chat eller e-mail. Vi fyrede af et par enkle spørgsmål, hvor vi spurgte, hvor mange servere der var tilgængelige, hvis der var en mulighed for killswitch, og om der var støtte til split tunneling.

Avast-SecureLineVPN-mail-svar

Svarene tog lidt over 24 timer, og svarene var svigtige, men nøjagtige. Som svar på spørgsmålet om antallet af servere indsættes supportrepræsentanten blot et link til SecureLine VPN-webside. Listen over servere er på siden, men det kræver en smule søgning, så det var ikke særlig nyttigt.

Online-chatten var også tilstrækkelig, men ikke spektakulær. På spørgsmålet om hvilken VPN-protokol, der blev brugt til macOS-applikationen, var kundeserviceagenten nødt til at tjekke svaret, som ikke indviste tillid. Det tog dem et par minutter at komme tilbage med informationen om, at det var IPSec på macOS- og iOS-enheder.

Mellem vidensbase, forum, e-mail og chat-indstillinger skal du være i stand til at finde de oplysninger, du har brug for, men det kan tage længere tid, end du foretrækker. For hurtig respons er onlinechat den bedste mulighed, men det var frustrerende, at vi blev tvunget til at indtaste vores navn og e-mail-adresse, før vi brugte den.

Dommen

SecureLine VPN tilbyder ikke meget i form af funktioner, men det er let at bruge og effektivt til det, det gør. At være i stand til at udpege betroede netværk er nyttigt, og dræbknappen er vigtig, men hvis du vil tænke dig andre indstillinger, er du ude af held.

Når det er sagt, er der dedikerede servere til P2P, hvis du planlægger at bruge VPN til torrenting, men i betragtning af vores bekymringer over privatlivets fred, kan du måske se på vores bedste VPN til torrenting-liste til alternativer.

Privatliv er det største problem med SecureLine VPN. Avast indrømmer, at den logger din IP-adresse og har givet kundeoplysninger til retshåndhævende agenturer i fortiden, men det er sjældent. Hvis det komplette privatliv er det, du ønsker fra din VPN, skal du kigge andre steder. Vores VPN-anmeldelser er et godt sted at starte.

Tak, fordi du tog dig tid til at læse denne anmeldelse. Hvis du bruger Avast SecureLine VPN og vil dele dine oplevelser, er du velkommen til at tilføje en kommentar nedenfor. Vi ville meget gerne høre dine tanker.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me