MAGIX Movie Edit Pro Review – Opdateret 2020

MAGIX Movie Edit Pro Review

MAGIX Movie Editor Pro er en nyttig software, der mangler lidt i de mere avancerede afdelinger, men generelt gør et godt stykke arbejde med at redigere video. Se vores fulde Movie Editor Pro-anmeldelse for alle detaljerne.


video editor anmeldelser

Vores liv bliver fanget på kameraet mere end nogensinde, da videokameraer, der er tilgængelige, lader nogen skyde deres egne film. Takket være YouTube og sociale medier er det nemt at dele dine resultater med verden. Heldigvis er der masser af gode redigeringsværktøjer derude. Vi kigger på en af ​​dem i dag i denne MAGIX Movie Edit Pro-anmeldelse.

Den bedste videoredigeringssoftware skal ikke kun være god til at udføre det grundlæggende, men også tilbyde meget mere. Movie Edit Pro er for det meste let at bruge og tager ikke lang tid at hente. Det gør ikke alt, men det er bestemt et værktøj, der er værd at overveje.

Vi fandt, at det besatte en nyttig mellemgrund mellem dybde af funktioner og brugervenlighed. Det klarer sig godt og tilbyder masser af ekstramateriale, selvom det ikke er det smukkeste værktøj der findes. Det har flere mindre problemer, som vi vil diskutere nedenfor, men ingen af ​​disse kommer i vejen for, at det er et nyttigt stykke software.

Styrker & Svagheder

Alternativer til MAGIX Movie Edit Pro

Funktioner

Movie Edit Pro gør grundlæggende redigering let med en lydhør brugergrænseflade og kontroller, der for det meste er læsbare. Det har alle standardfunktioner, såsom video- og lydspor, et bibliotek til mediefunktioner og en knap til opskæring af dine klip, inden du omarrangerer dem og sletter det, du ikke har brug for.

Movie Edit Pro inkluderer også et udvalg af overgange, som du nemt kan trække mellem scener. De forskellige overgange har store ikoner, der viser, hvordan de ser ud, gør et bedre job end Hitfilm, mens de er mindre distraherende end VideoStudios animerede ækvivalenter (læs vores Corel VideoStudio Ultimate anmeldelse for mere om det).

Det kan optage direkte fra forskellige kilder, f.eks. Et tilsluttet kamera eller mikrofon, samt dine egne video- og lydfiler. Du har brug for masser af plads til alle disse medier, så vores bedste cloud-opbevaringsartikel er et værd at kigge på.

MAGIX-optagelse-kilde

Der er forskellige eksportindstillinger tilgængelige i dens menuer. Disse inkluderer eksport direkte til et udvalg af video-, lyd- og billedformater.

Film Edit Pro Uploads

Du kan uploade videoer til YouTube og Vimeo samt brænde til en DVD, CD eller Blu-ray. Vores måde at fjerne blokering af YouTube-guide er det værd at kontrollere, om du bor et sted, det er svært at få adgang til. 

Movie Edit Pro integreres også med Shutterfly. Hvis du vil drage fordel af skylagring for at holde alle dine videoer et sted, skal du kigge på vores bedste skylager til videoartikel.

Der er også muligheder for eksport til enheder. I stedet for at liste dusinvis af specifikke enheder inkluderer de fornuftigt navngivne kategorier, såsom “iOS-medium opløsning.”

magix device dialog

Movie Edit Pro har masser af effekter at vælge imellem. I stedet for kun at tilbyde en lang liste med forhåndsindvirkede effekter, kan du dog justere mange indstillinger selv, så du kan indstille tingene nøjagtigt, hvordan du vil have dem. 

Der er forvrængninger og filtre. Du kan justere farve, lysstyrke og kontrast samt hastigheden på videoklip. Der er også masser af forudindstillede indstillinger, såsom gamle filmfiltre, linseforvrængninger, farvejusteringer og mange andre.

MAGIX-video-effekter

Oprettelse af en hurtig effekt er lige så simpelt som andre værktøjer, men hvis du vil have noget specifikt, har du mulighed for at konfigurere det selv. Med så meget kontrol kan du blive kreativ og få dine filmeffekter til at skille sig ud fra mængden. Du kan også gemme enhver effekt, du trylle frem til senere brug.

MAGIX-audio-filtre

Du er lige så godt taget højde for, hvis du kan lide at tulle med lyd. Der er ekkoeffekter, filtre til forskellige typer miljøer og rum samt ting som et kompressorfilter for at gøre din lyd mere intens. Du kan fokusere på bas eller dialog eller anvende forvrængninger.

MAGIX-audio-effekter

Der er en nyttig mixer, der giver dig mulighed for at tage en mere praktisk tilgang, ud over de let valgbare, personaliserbare effekter. Dette har igen flere forudindstillinger, du kan bruge til at give dig en idé om, hvor du skal starte.

Chroma keying er også inkluderet. Du kan vælge dette fra videoeffektpanelet og vælge, hvilken del af din video bliver gennemsigtig. Det er en fantastisk måde at tilføje baggrunde eller tilføje dine egne effekter til dine film.

Bevægelsessporing er en kraftfuld funktion, der giver dig mulighed for at tegne en boks omkring et objekt og få dens placering efterfulgt af effekter eller endda tekst – gennem videoen. Det er ikke perfekt, men med en vis prøve og fejl kan du gøre meget med dette.

En indstilling er som standard valgt for at sende analysedata til MAGIX. Vi antager, at det bare betyder, hvad du klikker på, men hvis du er paranoid over denne slags ting, kan du måske fjerne det. 

Læs vores State of the Cloud-artikler for at lære, hvilke virksomheder der snyder på folk, der bruger deres værktøjer. Læs derefter vores online fortrolighedsguide for at lære, hvordan du kløer lidt kontrol tilbage.

Generelt giver Movie Edit Pro dig masser af måder at manipulere og forbedre dine film på og får en god score her.

MAGIX Movie Edit Pro

MAGIX Movie Edit Pro Logowww.magix.com

Start fra $ 194 per måned Alle planer

Operativ system

vinduer

Mac

Linux

Funktioner

4K-redigering

Handling Cam værktøjer
Skabeloner

Chroma Key (grøn skærm)

360-graders videoredigering
Plus- og Premium-versioner

Multicam-redigering
Plus- og Premium-versioner

Eksporter til YouTube

Eksporter til Facebook

Eksport til Vimeo

Enhedsoptimering

Brænd til DVD

Brænd til Blu-ray

Prisfastsættelse

Potentielle ejere af Movie Edit Pro har flere versioner af softwaren at vælge imellem. Pro-versionen er meget rimeligt prissat til videoredigeringssoftware til $ 69,99, mens Plus- og Premium-versionerne koster henholdsvis $ 99,99 og $ 129,00..

Plus-versionen har ekstra overgange, skabeloner og effekter. Det inkluderer også yderligere funktioner, såsom multicam- og 360-graders redigering, såvel som direkte redigering og rejseruter. Premium-versionen inkluderer ekstra effekter ovenpå.

Der er en 30-dages gratis prøveperiode, som du ikke har brug for et kreditkort for at tilmelde dig. Prøveversionen er begrænset til tre minutters outputvideoer, men det er mere end nok til at teste den ud. Vi fik en pop-up, da vi forsøgte at eksportere en MPEG-video, men fortalte os, at koden ikke var tilgængelig på grund af licensbetingelser.

Vi fik en masse junk mail efter tilmelding til MAGIX, så vær advaret. For at være retfærdig stoppede det dog efter afmelding.

Der er også en butik i appen. Dette inkluderer forskellige ekstramateriale, såsom overgange, skabeloner og et bredt udvalg af intro- og outro-animationer. Du kan også købe ekstra lydspor, billeder og forskellige visuelle ekstramateriale.

De fleste af de enklere ekstramateriale ligger inden for $ 5 til $ 10 området, selvom de mere avancerede visuelle filtre kan køre mere end $ 80. Hvis du dog efter et gratis alternativ, kan du tage et kig på vores Wondershare Filmora9-gennemgang.

Brugervenlighed

For at komme i gang med MAGIX Movie Edit Pro downloader du først dets installationsprogram, som derefter downloader hovedprogrammet. Ud over dette værktøj forsøger det at installere nogle andre ting, som vi foreslår, at du afviser. 

Hvis du ikke har købt det efter installationen, skal du registrere dig for at starte dets gratis prøveversion. Du får derefter en aktiveringskode til at indtaste. Efter det er du fri til at komme i gang.

Når du kommer til at få fat i Movie Edit Pro, kan du muligvis downloade dens manual. Det er tilgængeligt direkte fra hjælpemenuen sammen med en introduktionsvideo. På mere end 300 sider har manualen meget at tilbyde. Når det er sagt, er det ikke alle i markedet for at læse en roman bare for at lære et stykke software.

Indledningsvideoindstillingen bragte os til en side, der bad os vælge vores land. Der var dog kun fire valg: Det Forenede Kongerige, Irland, Australien og Sydafrika. Det er en af ​​de mest snævert fokuserede landevalgsskærme, vi har set. 

Alle linkene bragte os til den samme liste over videoer, så amerikanere behøver ikke at bekymre sig, skønt de måske ikke værdsætter at skulle lyve om deres hjemland for at komme til supportmaterialet.

Noget ironisk nok har videoerne noget af et amerikansk tv-stemning fra 80’erne til dem. Fortælleren giver instruktioner, der ikke altid passer perfekt til det, der foregår på skærmen, men ligeglad.

Støttematerialet er idiosynkratisk, men på trods af det er der masser af det, og du kan finde ud af, hvad du har brug for uden for meget ståhej. MAGIX har også en kontekstuel hjælpemenu, der lader dig klikke på skærmelementer for at få en detaljeret beskrivelse af dem.

Movie Edit Pro Support

Hvis du ønsker direkte support, har hjælpemenuen en mulighed for at kontakte dets community. Usædvanligt giver dette dig et pop op-vindue til at stille dit spørgsmål, men uden at fortælle dig, hvem du spørger. Vi foretrækker at vide på forhånd, om vores forespørgsler vil blive sendt eller sendt et eller andet sted. 

Vi forsøgte at spørge om dets underlige udskrivningsskærmspørgsmål via dets pop-up-hjælp, og snarere end at blive kastet i en live chat blev vi sendt til dets forum. Ingen resultater matchede vores søgning. Forummet er dog generelt temmelig aktivt med svar på spørgsmål og detaljeret diskussion, der finder sted.

MAGIX-help-dialog

Der er også nogle gode tutorialvideoer på supportsiden såvel som et medieområde der viser folks kreationer.

Movie Edit Pro er hurtig og reagerer næsten øjeblikkeligt på input. Det har en mere intuitiv brugergrænseflade end nogle af dens rivaler, på trods af at den ikke ser så attraktiv ud ved første øjekast. Du kan dog undertiden binde dig selv i knob med dets mere avancerede funktioner.

Visning af projekter

Der er flere måder at se projekter på. Standard er storyboard-tilstand, men der er også en sceneoversigt og en tidslinje. Vi anbefaler, at du vælger tidslinjevisningen, hvis du er bekendt med andre værktøjer. Det er den nærmeste tilgang og vores foretrukne måde at arbejde på.

Du kan nemt klippe og flytte dine klip fra tidslinjen samt anvende overgange og undertekster. Tilføjelse af disse er bare et spørgsmål om at trække dem fra markeringsfeltet til det relevante klip og derefter justere indstillingerne efter behov.

Hvis du arbejder med andre mennesker på dine film, har du muligvis brug for hjælp til at blive organiseret. Den bedste projektstyringssoftware kan hjælpe med at koordinere dit team.

Lejlighedsvis gør Movie Edit ting hårdere, end de har brug for. Af en eller anden grund afbryder det den normale funktion af udskrivningsskærmsknappen, kaster en unødvendig pop-up op og forhindrer ofte, at der tages skærmbilleder, så det mister nogle mærker for det. 

Vi fandt ikke rigtig bugs med dets regelmæssige redigeringsværktøjer, selvom der er brugergrænseflade til brugergrænsefladen. Trækning af overgange til tidslinjen ser ud til at erstatte din video helt, og ved en lejlighed kunne vi ikke fortryde at komme tilbage til det sted, vi var før.

At trække lag rundt for at ændre deres rækkefølge fungerer ikke så intuitivt som andre værktøjer. I de fleste andre redaktører er det nemt at tilføje og omarrangere lag, men vi havde problemer med det her og løb også problemer, når vi anvendte effekter på forskellige dele af vores video.

Vi fandt også, at der undertiden ikke skete noget efter valg af noget – normalt relateret til online eller eksterne funktioner – fra menuen.

Brugergrænsefladen er for det meste klar, selvom indstillingsskærmene og -menuerne føles overfyldte og overbefolkede med lille tekst. Betjeningselementerne er intuitive, idet du kan fortælle, hvad knapper gør, selvom enkle funktioner ofte er for komplicerede.

Brug af Movie Edit Pro er for det meste ligetil, men det giver masser af fejltagelser. Vi anbefaler, at du gennemgår manualen og andet hjælpemateriale for at få mest muligt ud af softwaren.

Filformater & Opløsning Support

Importformater:
video(DV-) AVI, M (2) TS, MJPEG, MKV, MOV, MXV, VOB, WMV (HD)
LydMP3, OGG, Surround Sound / 5.1, WAV, WMA
BilledeBMP, GIF, HEIF, JPEG, PNG, TGA, TIF
Eksportformater:
video(DV-) AVI, M (2) TS, MJPEG, MKV, MOV, MXV, VOB, WMV (HD)
MedierDVD, Blu-ray, AVCHD
LydMP3, WAV
BilledeBMP, JPEG

Det er et anstændigt udvalg af formater, dog ikke så omfattende som VideoStudio Ultimate. Vi havde problemer med MJPEG-output, men producerede AVI-film til vores test, der var fremragende kvalitet. Vi fandt ingen importerende problemer.

Hvis du har brug for hjælp til at skifte mellem filformater, kan du se nogle af vores bedste artikelkonverteringsartikler for nogle tip.

Ydeevne

Movie Edit Pro har brug for en 64-bit version af Windows 7, 8 eller 10. Du har brug for mindst en 2,4 GHz processor med 4 GB RAM og et grafikkort med mindst 512 MB.

Vi testede dets gengivelseshastigheder med vores standardsæt med klip og indstillinger. På grund af et licensproblem med vores testversion, måtte vi udsende til AVI-format i stedet for vores sædvanlige MPEG. 

Det kunne heller ikke konvertere vores kildeklip til 60FPS-output. Vores testsystem har en Intel i5-7600 CPU med 16 GB hukommelse og et 6 GB grafikkort. Den bruger en SSD til opbevaring.

Indstillinger: F1 ClipMusic ClipInterview ClipAverage
720p 30fps31.4030.9228.2930.20
720p 60fpsN / AN / AN / AN / A
1080p 30fps51.3445,8545.0147.4
1080p 60fpsN / AN / AN / AN / A

Disse hastigheder er dobbelt så hurtige som Hitfilm (læs om det i vores HitFilm-anmeldelse). Movie Edit Pro er langsommere end VideoStudio Ultimate, men outputkvaliteten er meget bedre. Det er en skam, at vi ikke kunne få 60FPS-output fra det, men hvad det kan gøre, gør det hurtigt. Outputvideokvaliteten var også god, selv når der blev opskaleret til 1080p. 

Under redigering imponerede Movie Edit Pro os med dens ydeevne og var fri for forsinkelser, stammer og nedbrud. Dets preview-vindue viste, hvad vi arbejdede med uden problemer. Hvis du har problemer, kan du reducere forhåndsvisning af billedhastighed og opløsning samt slukke for effekter.

Samlet set scorer det godt her, og det er rimeligt hurtigt med gengivelse med høj kvalitet. Det fungerer også godt, mens du redigerer. Hvis du dog ønsker at være ekstra forsigtig, hjælper vores hvordan du automatisk sikkerhedskopierer videoguide dig, hvis din harddisk mislykkes.

Værktøj

Movie Edit Pro har et par nyttige værktøjer gemt væk i sine menuer. Skal ”redigere > guider ”, og du finder flere ekstramateriale, der kan tilføje din output.

MAGIX-slideshow-guiden

Diasshowproducenten har en valgmulighed for skabelonvalg, men der er kun et valg som standard, så medmindre du besøger butikken, sidder du fast med “chillout”, standardindstillingen. Du behøver dog ikke bruge en skabelon. 

Der er forskellige indstillinger, du kan finjustere for at tilpasse dit slideshow. Der er en intensitetsindstilling, og du kan vælge mellem et udvalg af overgange og effekter samt vælge et lydspor.

MAGIX-soundtrack-maker

Soundtrackproducenten bad os om at installere et andet modul for at bruge det. Vi kunne ikke gøre dette i vores testversion, men hvis du er i stand til at få det til at fungere, kan du oprette musik i en række forskellige stilarter og tilføje “følelser” på bestemte punkter i din video.

Movie Edit Pro inkluderer også animationsværktøjer til rejserute, men igen, vi fandt, at dette ikke fungerede for os ud af boksen. Intet skete, da vi forsøgte at bruge det.

Movie Edit Pro giver dig også muligheden for at installere Music Maker ved siden af ​​og inkluderer et link til MAGIX Photo Designer i dens menu. Photo Designer er gratis, men Music Maker koster $ 99, med en rabat, der er tilgængelig i skrivende stund. Disse er begge nyttige ekstramateriale og værd at overveje, hvis du er interesseret i at oprette billeder eller musik til at ledsage dine film.

Når du vælger “del > sikkerhedskopiering til CD eller DVD ”fra menuen vises MAGIX Speed ​​burnR-softwaren. Dette giver dig mulighed for også at brænde til Blu-ray, som vi ikke tidligere havde fundet i menuerne. 

Det viste sig også underligt modstandsdygtigt over for screenshotting, så du bliver nødt til at tage vores ord for det, at det findes. Movie Edit Pro’s forskellige ekstramateriale er en blandet taske, og det får en gennemsnitlig score her.

Dommen

Idiosynkratisk og lidt underlig, men i stand til store ting, er Movie Edit Pro David Lynch fra videoredigeringsverdenen. Vi løb ind i masser af problemer med det, men ingen af ​​dem forhindrede os i at have det sjovt ved hjælp af værktøjet. Det gør det grundlæggende meget godt og har masser af ekstramateriale og effekter. Dets funktioner er ikke så omfattende som Corel VideoStudio Ultimate, men det klarer sig meget bedre. 

Det føles som om det er blevet udviklet af lidenskabelige mennesker, der er interesserede i, hvad de laver, men ikke er særlig bange for konkurrencen.

Hvis Movie Edit Pro var gratis, foretrækker vi det frem for Hitfilm til at foretage hurtige, lette ændringer til film til personlig brug eller for et lille YouTube-publikum. Når det er sagt foretrækker vi Hitfilm til seriøs brug. Der er dog ikke meget i det, og begge værktøjer er underholdende og dygtige.

Movie Edit Pro ser og føles ofte dateret, men den leverer, hvor den tæller. Når du først har fundet ud af det, er det let at arbejde med. Det har også masser af funktioner, effekter og indstillinger.

Hvis du har brugt denne eller enhver anden videoredigerer og har noget at sige om dem, fortæl os os i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me