HitFilm Review – En strømlinet videoeditor – Opdateret 2020

HitFilm anmeldelse

Hitfilm er måske ikke den mest komplette med hensyn til funktioner, men vores test viser, at hvad det kan gøre, det gør ekstremt godt. Ikke underligt, at det er sådan et hit blandt så mange brugere. Læs vores fulde Hitfilm-anmeldelse for detaljerne.


video editor anmeldelser

HitFilm er et populært videoredigeringsværktøj udviklet af FXhome, et team med base i Norfolk, England. Populær hos YouTubers og andre filmskabere hævder den at have mere end 4 millioner brugere til sine forskellige værktøjer. Vi ser nærmere på en af ​​dem i denne HitFilm-anmeldelse.

hitfilm virkninger

Vi nød at arbejde med dette videoredigeringsværktøj og syntes, at dens gratis version, HitFilm Express, var god, og dens betalte version, HitFilm Pro, var endnu bedre. Vi testede begge til denne anmeldelse. De fleste funktioner fungerer ens i begge dele, og du kan dele projektfiler mellem dem.

Selvom vi fandt mindre indgreb i det, er kerneoplevelsen meget stærk. Vi anbefaler det stærkt, især hvis du leder efter et gratis videoredigeringsværktøj.

Styrker & Svagheder

Alternativer til HitFilm

Funktioner

HitFilms kernefunktioner er solide og gør det grundlæggende let. Navigationen fungerer godt, og vi fandt, at videoen vises jævnt og korrekt i preview-vinduet. 

Ydeevnen var også god, når vi klikkede rundt på vores videoer. At være i stand til hurtigt at gennemse dine film gør en stor forskel, når du redigerer og giver dig mulighed for lettere at eksperimentere end hvis det ikke var tilfældet.

hitfilm-oversigt

Du kan nemt importere klip til dens mediepanel og arrangere dem i mapper, hvis du har mange klip. Du kan trække klip direkte til tidslinjen for redigering, og ud over video kan du også tilføje stillbilleder og lyd.

Der er flere video- og lydlag, og det er let at klippe i dine klip samt tilføje overgange og effekter. Slip-and-slide-værktøjer kan også hjælpe dig med at time dine udskæringer på nøjagtigt det rigtige tidspunkt.

HitFilm inkluderer en række effekter, som du kan tilføje dine film. Disse er lette at anvende ved at trække ind i tidslinjen, og du kan se resultaterne med det samme i eksempelvisningsvinduet. Der er den sædvanlige markering af slør og farvejusteringer sammen med linseflamningseffekter og nogle interessante ekstramateriale.

hitfilm-dragen

Partikeleffekter er der også, som du kan føje til et separat videolag for at skabe spektakulære tilføjelser til dine film. Der er regn, lys, skudsprøjt og endda en blodsprøjtende virkning.

Mange af disse har indstillinger, du kan justere, men ikke alle. De er ikke så omfattende som nogle andre værktøjer, men der er nok der til at lege med, og især partikeleffekterne ser virkelig professionelle ud. Der er også en virkning på at fjerne fiskeju forvrængning på handlingskameraer. Hitfilm inkluderer dog ikke multikamfunktioner.

Der er også flere lydeffekter. Du kan anvende støjreduktion og justere lydbalancen. I mellemtiden giver atmosfæreindstillinger dig mulighed for at ændre akustikken til dem i en katedral eller et lille rum. Du kan tilføje ekko og endda lyde som en telefon eller radio.

hitfilm-lyd

En cool ny tilføjelse er, at du kan fortsætte med at redigere dine videoer, mens du eksporterer dem, hvilket er godt for dem af jer, der ikke kan lide håndhævede arbejdsophold. Hvis du virkelig ønsker fleksibilitet på arbejdspladsen, kan du tjekke fordelene ved at arbejde eksternt.

HitFilm har masser af nyttige funktioner, og det er især godt til visuelle effekter. Det er ikke så omfattende som nogle værktøjer, men det tilbyder et fantastisk værktøjssæt til videoentusiaster og spirende annoncer.

HitFilm

HitFilm-logofxhome.com

Start fra $ 831 per måned Alle planer

Operativ system

vinduer

Mac

Linux

Funktioner

4K-redigering

Handling Cam værktøjer

Chroma Key (grøn skærm)

360-graders videoredigering

Multicam-redigering

Eksporter til YouTube

Eksporter til Facebook

Eksport til Vimeo

Enhedsoptimering
iPhone / iPad

Brænd til DVD

Brænd til Blu-ray

Prisfastsættelse

HitFilm har et gratis produkt, HitFilm Express, og et premium-tilbud, HitFilm Pro, som koster $ 299. Express-versionen er i det væsentlige en cutdown-mulighed for Pro-softwaren. 

Den gratis version giver dig mulighed for at købe forskellige valgfri ekstraudstyr, der er inkluderet i Pro-versionen. Der er mange af disse, mere end 100, faktisk. De koster mellem $ 9.99 og $ 49.99, så hvis du vil købe mere end en håndfuld, er du meget bedre til at betale for Pro-versionen.

Pro-versionen lader dig prøve den så længe du vil, men du kan ikke eksportere videoer ordentligt. Du kan have Pro- og Express-versionerne installeret sammen, og for det meste fungerer de to versioner på samme måde.

Du kan ikke slå gratis, men mens Pro-versionen ikke er den billigste software derude, vil dens funktioner sandsynligvis være det værd, hvis du laver professionelle videoer. Selvfølgelig kan du starte med den gratis version og opgradere senere, hvis du rammer dens begrænsninger, eller hvis du prøver at redde nogle øre lige nu.

HitFilms gratis version er åbenlyst stor, hvis du ikke ønsker at bruge noget, især da dens premium-version er dyrere end Corel VideoStudio Ultimate, som du kan læse om i vores Corel VideoStudio Ultimate anmeldelse. 

Den gratis version er fremragende, og selvom den undertiden hænger sammen med de funktioner, den ikke tilbyder foran dig, indeholder den også en frygtelig masse, og kernefunktionerne er alle der.

Brugervenlighed

For at komme i gang med HitFilm skal du udfylde en formular med din e-mail-adresse og downloade produktet via det link, du modtager. Derefter kan du installere det, hvorefter du skal aktivere det ved at indtaste dine detaljer og genstarte computeren. Det er ikke alt for besværligt, men det er mere kræfter end en simpel download. Det har stadig en gratis version, så vi kan ikke klage for meget.

Åbningsskærmen er fyldt med YouTube-videoer, der viser dig, hvordan du bruger dens funktioner og viser frem nyere kreationer. Der er også de uundgåelige annoncer for FXhome’s andre produkter, såvel som tilbud på opgradering og køb af forskellige ekstramateriale.

Der er også nogle gode eksempler på videoer, der viser, hvad du kan gøre med softwaren, såsom Portal Combat, et sjovt specialeffekt-showpiece.

Du skal se på to steder, når du starter, som begge er øverst til venstre på skærmen. Der er en stor, blå “brugervejledning” -knap, der fører dig til den store omfattende brugervejledning. 

Herfra kan du også nå sine YouTube-videoer og community. Dets forum er fyldt med diskussioner, og der er masser af nyttige mennesker, der deler tip til, hvordan man gør dine film så gode som muligt.

HitFilm-tutorials

FXhome har en YouTube-kanal fyldt med tutorialvideoer, og disse har mere end 14 millioner visninger i alt. Du kan lære meget om softwaren her såvel som om filmskabelse generelt. 

Nogle af videoerne har rabatlink til relevante funktioner, så hvis du bruger Express-versionen, kan disse spare dig et par dollars. Hvis du har problemer med at få adgang til disse, kan du se vores vejledning til at fjerne blokering af YouTube-guide.

Når du har arbejdet igennem det fremragende supportmateriale, vil du begynde at bruge softwaren korrekt. Ved at klikke på den “nye” knap vises en dialogboks, der giver dig mulighed for at vælge fra en række videospil skabeloner ved hjælp af almindelige størrelser og indstillinger. Du kan tilsidesætte en af ​​disse, hvis du foretrækker det.

Du kan også kontakte support direkte. Vi prøvede at stille et spørgsmål om automatisk justering af videolængde under redigering. Dets støtteform er lidt fiddly, men godt designet. Efter at have lavet vores forespørgsel, fik vi et svar på kun ni timer, men vi følte ikke, at det hjalp med at løse vores problem.

HitFilm har en masse dokumentation, men det er ikke altid klart, og vi har fået meget af vores information fra fora. De mange tutorialvideoer er gode at se igennem, men frustrerende langsomt, når du prøver at finde noget specifikt.

Som de fleste video-redaktører tager det nogle at vænne sig ved at bruge HitFilm. Dets brugergrænseflade har et par særlige spørgsmål. Lejlighedsvis kan det være forvirrende, f.eks. Den tid, den prøvede at gengive en længere video, end vi har oprettet, efter at vi har slettet nogle scener, hvilket tog tid at finde ud af, hvordan man fikserede.

Generelt var det dog let at finde ud af tingene. Det hjælper, at HitFilm ikke lider af mærkbare forsinkelser eller afmatning, og at dens video-preview kontroller fungerer så godt. Hvis du søger efter noget meget tilgængeligt, kan du også tjekke vores Wondershare Filmora9-anmeldelse.

Generelt giver vi HitFilm en god score for brugervenlighed. Det har masser af support og for det meste dokumentation af god kvalitet. Det er også hurtigt, responsivt og tilbyder masser af værktøjer. Du har muligvis brug for et skub i den rigtige retning, når du regner tingene ud, men når du først har gjort det, er dens arbejdsgange ligetil.

Importer formater
Video:Quicktime, AVCHD, AVI, M2T, M2TS, MOV, MP4 (AVC / H264 & AAC), MPEG-1 & MPEG-2 (TS, PS, MPE, MPG, MPEG, M2V), MTS, MXF (DVCPro HD), DV, HDV, WMV
Lyd:AAC, MP3, M4A, MPA, WAV, WMA
Billede:BMP, GIF, JPG, PNG, TIFF
Kamera:MA (Maya formateret)
Eksporter formater
Video:Quicktime, MP4 (AVC / H264 & AAC), AVI (ukomprimeret, PAL DV, NTSC DV), YouTube
Billede:PNG, JPG, BMP

HitFilm har et godt udvalg af importformater. Det er mere begrænset til eksport, men du har stadig masser af muligheder. Du kan dog ikke brænde direkte til DVD eller Blu-Ray, i modsætning til nogle software. Hvis du har brug for at oprette en af ​​dem og stadig ønsker at arbejde med HitFilm, skal du tage et kig på den bedste video-konverteringssoftware.

Hvis du vil eksportere til en række platforme, er HitFilm ikke det stærkeste valg. Vi havde dog ingen problemer med at importere medier.

Ydeevne

HitFilm er tilgængelig til både Windows og Mac. Du har brug for et 64-bit system og mindst version 8 af Windows. Mac OS X-brugere har brug for version 10.12, mens macOS-brugere har brug for mindst version 10.13. CPU-kravene er ikke så stejle. Du har brug for en 4. generations Intel Core-processor eller AMD-ækvivalent med mindst 4 GB RAM.

Du har også brug for mindst 1 GB videohukommelse og mindst en NVIDIA GeForce 600, AMD Radeon R5 240 eller Intel HD Graphics 5000 GT3. Disse kort kom ud i 2012 og 2013, så hvis din maskine er temmelig ny, skulle du ikke have problemer. Hvis det er ældre end det, kan det være tid til en opgradering.

Vores testsystem har en Intel i5-7600 CPU med 16 GB RAM, et GTX 1060 6GB grafikkort og en SSD til opbevaring. Ydeevnen var fremragende, når du redigerede, uden bemærkelsesværdige dips eller problemer. Vi fandt også, at forhåndsvisning af videobilledkvalitet var acceptabel på alle tidspunkter. At gøre ting var generelt hurtigt og snappet.

Vi prøvede at konvertere et par videoer ved hjælp af de samme testklip fra vores andre videoredigeringssoftwarevurderinger og matche indstillingerne så tæt som muligt. Vi brugte standardindstillingerne, inklusive muligheden for at bruge hardware-dekodning, hvis tilgængelig.

Indstillinger: F1 ClipMusic ClipInterview ClipAverage
720p 30fps1.01.521.06.840.54.411.00.92
720p 60fps58.831.07.200.59.501.01.84
1080p 30fps1.40.901.50.471.34.431.41.93
1080p 60fps1.47.222.04.871.42.591.51.56

Nogle interessante resultater her. Sammenlignet med anden software er HitFilm meget langsom med lavere billedhastigheder, men hurtigere ved højere. Vores test viste, at det gjorde bedre med 60 fps output på en af ​​vores 720p-test, selvom der ikke var nogen enorm forskel. 

Vi bemærkede, at dens standardbithastigheder ikke blev justeret, da vi ændrede billedhastigheden, så det er nødvendigt med en vis indstilling for at få de rigtige resultater. Vi fandt også, at forøgelse af billedhastigheden som standard førte til, at HitFilm øgede hastigheden på videoen. Konvertering af et minuts 30fps video til 60fps gav os en 30 sekunders video med masser af tom plads i slutningen.

Outputkvaliteten var imidlertid god – måde bedre end VideoStudio, der havde alvorlige problemer der. Samlet set scorer vi HitFilm meget for dets ydeevne, mest for lydhørheden for dets videoredigeringsværktøjer, selvom dets gengivelseshastigheder ikke er noget at klage over. Vi indgår også i, at HitFilm lader dig arbejde, mens det gengives.

Værktøj

HitFilm gør alt i sin vigtigste applikation og leveres ikke sammen med ekstern software. Du kan udføre farvekorrektion fra effektpanelet ved at trække forskellige forudindstillinger til dele af din video. Det er ikke så omfattende som nogle værktøjer, men lader dig foretage justeringer hurtigt.

Du kan oprette sammensatte optagelser ved at tegne masker på videoer for at vælge, hvad der vises. Disse kan være rektangulære, elliptiske eller trukket frihånd. Hvis du vil vælge en bestemt farve, der skal bruges som din maske, skal du kigge i effektlisten og vælge en af ​​nøglemulighederne. 

Hue-and-RPG-nøgleeffekten giver dig mulighed for at vælge, hvilke dele af dit lag der bliver gennemsigtigt. Vi ville dog gerne have set, at disse indstillinger blev præsenteret mere åbenlyst i selve det sammensatte skudvindue.

hitfilm-compositing

3D-komposition findes også, og selvom vi ikke fik tid til at undersøge det, er dette en kraftfuld funktion for dem, der ønsker at tilføje imponerende effekter til deres film. Du kan også bruge 3D-objekter. Hvis du bruger disse funktioner, kan du vælge mellem den bedste 3D-modelleringssoftware eller den bedste 3D-grafikksoftware til at hjælpe dig.

HitFilm har en bevægelses-slør-effekt og har også et par ekstra til bevægelsesgrafik, såsom acceleration, tyngdekraft og en kast-effekt. Spændende animatorer vil sætte pris på disse.

HitFilm har ikke nogen indbygget skyfunktionalitet, men video tager meget plads, så du kan finde dig selv ved at løbe tør, hvis du arbejder på et lokalt drev. Se på vores bedste skylager til videoartikel, hvis du har brug for mere vejledning. Efterhånden som din indsats bliver længere, kommer den bedste cloud-opbevaring til store filer også godt.

HitFilm lader dig gøre det meste af hvad anden software gør, men det kan undertiden føles undercooked. Du har ikke bredden af ​​muligheder tilgængelige i nogle andre værktøjer. Det er dog solidt, pålideligt og effektivt, og vi tvivler på, at nogen uden særlig specifikke krav vil blive skuffede over det.

Dommen

Vi nød vores oplevelse med HitFilm meget. Det er ikke det mest omfattende med hensyn til funktioner og indstillinger, men hvad der er der fungerer godt og er effektivt. Hvis du ønsker at komme i gang med redigering, er det et godt udgangspunkt.

Som den anden bedste videoredigeringssoftware får HitFilm det grundlæggende rigtigt, men har masser af ekstramateriale for dem, der vil gå videre med det. Der er ingen grund til, at du ikke kan fremstille noget af professionel kvalitet med det, og du kan endda finde dig selv, at du er gradueret fra YouTube til Amazon Prime. Læs vores bedste VPN til Amazon Prime Video, hvis det er tilfældet.

Amatører finder masser at udforske, med softwaren der tilbyder masser af overgange og effekter, samt tutorials om, hvordan man får det grundlæggende rigtigt. Den gratis version har åbenlyst appel, og selvom den forsøger at sælge dig dens ekstraudstyr, giver den dig nok til at bruge og tilbageholder ikke kritiske funktioner.

Det er også hurtigt og robust. Vi oplevede ikke nogen nedbrud eller fryser, mens vi brugte det. Det betyder, at det er mindre sandsynligt, at du har brug for de bedste online backup-tjenester. For at være på den sikre side skal du dog tjekke vores, hvordan du sikkerhedskopierer videoguide automatisk.

Hvis du har prøvet HitFilm eller nogen af ​​dens konkurrenter, skal du dele dine tanker i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map