Adobe Premiere Pro CC Review – Opdateret 2020

Adobe Premiere Pro CC anmeldelse

Adobe Premiere Pro CC er muligvis det bedste videoredigeringsprogram derude. Det giver dig adgang til alle de værktøjer, som profferne bruger, men er stadig let at bruge og forstå. Prisfastsættelsesplanen giver dig muligvis en pause, som du kan læse i denne fulde gennemgang af Adobe Premiere Pro.


video editor anmeldelser

Videoredigeringssoftware har udviklet sig i store spring i de senere år. Værktøjer i professionel kvalitet er nu tilgængelige for alle, og du kan få adgang til mange af de samme værktøjer, der bruges til at redigere Hollywood-film.

Vi ser på en af ​​de tunge videoredigeringsprogrammer i denne Adobe Premiere Pro CC-gennemgang. Premiere Pro CCs afstamning strækker sig helt tilbage til 1991, og det viser. Det er et glat, raffineret værktøj med meget at tilbyde den blivende videoskaber.

Premiere Pro CC, der er rettet mod fagfolk, og med en lang liste over højprofilerede klienter og film til dets navn, har et stort sæt funktioner. På trods af at være et så avanceret værktøj, gør det dog et godt stykke arbejde med brugervenlighed og har en fantastisk tutorial til at hjælpe dig med at lære, hvordan du bruger det.

Vi er ikke så ivrige efter Adobes månedlige prissætningsmodel for abonnement, men taget som et produkt i sig selv er Premiere Pro CC et af de bedste værktøjer derude og en værdig vinder på vores liste over den bedste videoredigeringssoftware.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Adobe Premiere Pro CC

Funktioner

Adobe Premiere Pro CC har en tidslinje, hvor du kan tilføje og arrangere video- og lydspor. Flere af disse er synlige fra starten, og grænsefladen har et kompakt udseende, hvilket betyder, at du kan have flere klip synlige på én gang. 

Elementerne på tidslinjen er tæt pakket som standard, men du kan justere zoom og størrelse for at give dig selv noget visuelt vejrtrækningsrum.

Grundlæggende redigeringsfunktioner, som at flytte klip rundt og beskære dem, er alle nemme at gøre på tidslinjen ved hjælp af grundlæggende redigeringsværktøjer. Der er en barbermaskine til at lave udskæringer og værktøjer til at udføre glide- og krusningsredigeringer samt tekst- og penværktøjer til at tilføje hurtige titler og billeder til dine film.

Som al videoredigeringssoftware har Adobe Premiere Pro CC et udvalg af effekter, du kan anvende til dine film. Der er tonsvis at vælge imellem, og de er lette at anvende. Når du har fundet en, får du et udvalg af muligheder for at finjustere, hvordan effekten opfører sig og få tingene til at se nøjagtigt ud.

Der er alt for mange til at nævne her, men de inkluderer stilistiske effekter, forvrængninger, slør, justeringer, farveeffekter og mere.

Ikke bare ethvert videoredigeringsprogram

Du kan også bruge chroma-indtastning, der er nyttig til at kombinere videospor og oprette specialeffekter. Disse udføres typisk med en grøn skærm, men du kan vælge en hvilken som helst farve, du kan lide, og kan justere effektens aggressivitet, så den maskerer et større udvalg af farver.

Premiere Pro CC integreres også tæt med Adobe After Effects, dedikeret effekter-software, der kan hjælpe dig med at gå endnu længere i at tilføje spektakulære øjeblikke til dine film.

Der er også et stort antal overgange, så du kan gøre dine snit mere interessante. Du skal være forsigtig med disse, da de kan se gimmicky ud, men de kan tilføje masser til dine videoer, hvis de bruges godt.

Du er på samme måde taget højde for, når det kommer til lydredigering. Du kan forstærke, forbedre bas og tilføje forsinkelser samt anvende forvrængning eller effekter som reverb. Hvis du har nogen tredjeparts lyd plugins – i form af VST’er – kan du også bruge dem i Premiere Pro, selvom CC inkluderer Adobe Audition, som er bedre egnet til lydredigering. 

Adobe inkluderer også en bred vifte af Lumetri-forudindstillinger, der justerer farver, og fagfolk vil være i stand til at finjustere udseendet på deres film med disse. Det er bare et lille udvalg af de mange tilgængelige muligheder.

Effektlisten er ganske enkelt det: en liste over effektnavne sorteret i mapper. Nogle andre software giver dig et ikon eller en lille animation, der viser dig, hvad hver effekt gør. Se vores Hitfilm-anmeldelse eller Corel VideoStudio Ultimate-anmeldelse for et par eksempler.

Det får du ikke med Adobe Premiere Pro CC, men i det mindste på denne måde er det let at gennemse dem alle, og de fleste af titlerne er selvforklarende. 

Grænsefladen er også pålidelig nok til at eksperimentere med uden at forvente et nedbrud eller et problem for at stoppe dig i dine spor. For at være ekstra sikker, skal du dog tage et kig på vores, hvordan du sikkerhedskopierer videoguide automatisk.

Hvis du bruger et GoPro eller et lignende kamera, kan du fjerne enhver wobble ved hjælp af varpstabilisatoreffekten og fjerne fjernelse af fishye-objektivet. Multicam- og 360-graders videoredigering understøttes også.

Adobe Premiere Pro CC scorer meget her med en af ​​de bredeste funktionssæt.

Adobe Premiere Pro CC Funktioner Oversigt

Adobe Premiere Pro CC-logowww.adobe.com

Start fra $ 2099 per måned Alle planer

Operativ system

vinduer

Mac

Linux

Funktioner

4K-redigering

Handling Cam værktøjer

Chroma Key (grøn skærm)

360-graders videoredigering

Multicam-redigering

Eksporter til YouTube

Eksporter til Facebook

Eksport til Vimeo

Enhedsoptimering

Brænd til DVD
via Media Encoder

Brænd til Blu-ray
via Media Encoder

Prisfastsættelse

Adobes Creative Cloud er et abonnementsbaseret system, der ikke altid er populært blandt sine brugere. Du kan vælge et enkelt appabonnement eller gå til Adobes fulde pakke med kreative apps. Selvom det koster dig, enten på årsbasis eller pr. Måned, får du et imponerende sæt apps til prisen. 

At have alle disse pakker sammen er fremragende til dem, der arbejder i kreative brancher, der muligvis har brug for forskellige værktøjer til deres arbejde. Videoredaktører kan muligvis udføre størstedelen af ​​deres arbejde i Premiere, men de har også After Effects og Media Converter tilgængelig. Photoshop og Audition kan begge også være nyttige.

En person, der bare vil redigere video nu og da, kan have det bedre med at lede efter noget billigere, men hvis de har råd til det, er det fantastisk at have alle de tilgængelige værktøjer.

Mange af applikationerne er industristandard og inkluderer Photoshop samt Illustrator, After Effects, Dreamweaver, Acrobat og meget mere. Der er 28 poster i vores version af Creative Cloud-pakken, der inkluderer et par ekstramateriale, såsom Adobes skrifttyper og lagermedier, som inkluderer billeder og video, der skal bruges i din kreative output.

Du har også adgang til Behance, Adobes sociale medieplatform, der giver dig mulighed for at vise dit arbejde og se, hvad andre har gjort.

Creative Cloud giver dig masser af opbevaring. De pakker, der indeholder Adobe Premiere Pro CC, giver dig 100 GB. Hvis du har brug for mere, kan du ringe til Adobe for at diskutere deres 1TB-plan eller se på vores bedste guide til cloudlager.

Forretningspakker inkluderer de samme apps, som du får i den individuelle pakke, såvel som support 24/7. Der er også en studentpakke til rådighed, der koster kun $ 19.99 pr. Måned for det første år og $ 29.99 efter det.

Der er en syv dages gratis prøveversion tilgængelig, men du skal indtaste et kreditkort for at bruge det, så glem ikke at annullere, eller du bliver faktureret.

Adobes fulde pakke inkluderer et fremragende bibliotek med produktivitetssoftware, men den månedlige pakke til en individuel applikation er på lang sigt dyr. Den fulde pakke koster lidt mindre end to gange, hvad en individuel app gør, så hvis du har brug for flere Adobe-applikationer, er det en meget bedre værdi. 

Kreative fagfolk, der ikke har Adobe CC installeret, kender smerten ved at modtage kun Adobe-filer fra potentielle kunder. Dens software er rart at have til rådighed, selvom du ikke bruger det regelmæssigt.

Ud over ovenstående planer er der en fotograferingsplan til $ 9,99, men den inkluderer ikke Premiere Pro. Studerende og lærere kan også få rabatter på de angivne priser.

Brugervenlighed

At komme i gang med Adobe-produkter betyder at konfigurere dets CC-økosystem. Du får forskellige ekstramateriale med dette, hvis du tilmelder dig den fulde pakke. Hvis du går til Premiere, får du også Media Encoder og Premiere Rush sammen med den samt Creative Cloud-desktop-appen. Du kan læse mere om Media Encoder i vores bedste round-up af video converter.

adobe-premiere-velkomst

Når du har tilmeldt dig og leveret dine kreditkortoplysninger, skal du logge på for at downloade softwaren. Det åbner en separat browserfane for at bekræfte din identitet, får dig til at besvare et par spørgsmål og lader dig til sidst downloade dens installationsprogram. 

Dette er en heftig download, selv på en hurtig forbindelse, så tag en kop kaffe, mens du venter. Vi så nogle ulige flimre, når vi installerede det, og vores system blev kort låst på et tidspunkt.

Hvis du har brug for noget for at holde dig optaget, mens du venter på det, kan du se på vores seneste State of the Cloud-artikel.

adobe-premiere-guides

Efter 10 minutters installation, byder Premiere Pro dig velkommen med en venlig intro-skærm, der giver dig adgang til tutorials og vejledning eller lader dig hoppe direkte ind med et nyt eller eksisterende projekt.

Adobe uønskede ekstraudstyr

Vi ved fra tidligere erfaringer, at Adobe-produkter installerer forskellige tjenester og processer, der kører sammen med dets software. 

Vær advaret om, at hvis du ønsker at holde dit system rent, skal du muligvis grave dig rundt, selv efter at du har afinstalleret det. Adobe CC tilføjer også en Creative Cloud-mappe til dine standard Explorer-vinduer.

Efter at have lukket Adobe CCs bakkeikon, fandt vi 10 Adobe-processer, der kører i baggrunden. En af disse, Adobe IPC-mægleren, fortsatte med at dukke op igen, selv efter at højreklikke og lukke den i task manager.

Hvis du er bekymret for hvad der ellers lurer på dit system, kan du kigge på vores guide til den bedste antivirus-software og vores antivirusanmeldelser. 

Adobe Premiere Pro-tutorials

Hvis du vælger at tjekke Adobe Premiere ‘s tutorial, tages du halvtreds til et prøveprojekt med et animeret panel til venstre, der viser dig præcist, hvad du skal gøre, når du lærer softwaren.

Selvom de fleste lignende produkter har tutorials, er de normalt video- eller webbaseret. Adobes integrerede tilbud er et niveau over alt, hvad vi har set fra konkurrencen. Ud over at tage dig gennem funktioner trin for trin, giver det dig mulighed for at gentage de trin, du lige har lært, hvilket effektivt giver dig en grundlæggende træning i softwaren.

Adobes interface er glat og ser af høj kvalitet. Det er også let at arbejde med. Skærmen er opdelt i paneler, som kan ændres størrelse og flyttes rundt efter behov. 

Et panel øverst på skærmen giver dig mulighed for at vælge mellem flere forudindstillede layout, der er arrangeret til forskellige opgaver, og du kan også gemme dine egne foretrukne opsætninger. Disse fås også via tastaturgenveje eller menuen Vindue.

adobe-premiere-tutorial

Alt er smukt designet og intuitivt. Værktøjstip og ikonanimationer giver dig nyttige tip om, hvad der vil ske, når du udforsker grænsefladen. Forklarende tekst vises undertiden nederst på skærmen, så hold øje med, og du kan hente nogle nyttige forslag.

Dets knapper og menuer er tydeligt mærket og logiske. Grænsefladen kan se overfyldt og potentielt forvirrende ud for nye, men Adobe gør et godt stykke arbejde for at gøre de mange kontroller så læsbare som muligt.

Vi havde tidligt et par problemer, da vi prøvede at anvende effekter. Vi kunne ikke finde ud af, hvordan vi første gang animerede teksteffekterne, og vinduet med forhåndsvisning af video blev også uforklarligt sort, da vi eksperimenterede med effektpanelerne. Fortrydelsesfunktionen hjalp os ikke, så vi var nødt til at genstarte.

Dog forventes et par mindre problemer i et værktøj på Pro-niveau, og vi var i stand til at få masser gjort mens vi udforskede de mange funktioner, der tilbydes.

Adobe giver dig også masser af prøveoptagelser at eksperimentere med. Det betyder, at du kan arbejde med professionelt udseende optagelser fra starten, hvilket giver dig en bedre idé om, hvad du kan gøre med det, end et par hurtigt skudte videoer fra din smartphone.

Adobes support

Adobes supportmenu har flere nyttige indstillinger. Du kan blandt andet få adgang til det fremragende udvalg af tutorials, se en lang liste med tastaturgenveje og få adgang til dets online hjælpeportal.

At søge på sin hjælpportal gav os forældede resultater ofte. Vi ønskede at vide, om vi kunne brænde direkte på DVD eller Blu-ray, men vi blev ved med at se hjælperesultater for den ophørte Encore. Vi prøvede at komme direkte i kontakt med chatbaseret support, men vi blev først præsenteret for den spændende klingende “virtuelle assistent.” 

Det var lidt overraskende, da vi klikkede på et link, der eksplicit sagde ”reel hjælp fra rigtige mennesker,” og selvom assistenten ikke spektakulært svarede på vores enkle spørgsmål, prøvede det og engagerede os i en fascinerende filosofisk diskussion.

adobe-premiere-assistent

Derefter var vores andre muligheder for at finde svaret gennem fællesskabsfora, som vi allerede havde søgt uden succes, og et døgnåbnet telefonnummer fra mandag til fredag. Vi prøvede at give telefonisk support et opkald.

Adobes telefonmenussystem gav os flere muligheder, hvoraf de fleste var salgsrelaterede, og ingen af ​​dem omfattede faktisk support. Den ene mulighed, som vi spekulativt prøvede, fortalte os specifikt, at det ikke ville hjælpe os med andet end at købe softwaren. 

Vi gav op, skuffede over, at vores drøm om direkte menneskelig kontakt – dinglet foran os som en fristende gulerod – ikke var blevet realiseret.

Vi gav næsten Premiere Pro topkarakterer her. Det er ikke det nemmeste værktøj at bruge, men i betragtning af dets kompleksitet har Adobe gjort et fantastisk stykke arbejde med at gøre det tilgængeligt. Dens supportmuligheder svækker det lidt, men det er stadig et fremragende værktøj fra et brugervenlighedsperspektiv og har også øvelser i topkvalitet.

Adobe Premiere Pro filformater og supportopløsning

Importer formater:
video 3GP, 3G2, Apple ProRes, ASF, AVC-Intra, AVI, CHPROJ, DRM, DNxHD, DNxHR, DV, GIF, H.264 AVC, HEIF, HEVC (H.265), M1V, M2T, M2TS, M2V, M4V , MOV, MP4, MPEG, MPE, MPG, MTS, MXF, indfødte MJPEG’er, OpenEXR, R3D, Rush, VOB, WMV
LydAAC, AIFF, AIF, ASND, BWF, M4A, MP3, OMF, WAV
Native Camera SupportARRI AMIRA-kamera, ARRI Alexa LF-optagelser, Canon XF, Canon RAW, CinemaDNG, Panasonic AVC, P2-kameraer, Phantom Cine-medier, RØD support, Sony-kameraer
Billede / SlideshowAI, EPS, BMP, DIB, RLE, DPX, EPS, GIF, ICO, JPEG, PICT, PNG, PSD, PTL, PRTL, TGA, ICB, VDA, VST, TIFF
Undertekster / lukket billedtekstDFXP, MCC, SCC, SRT, STL, XML
Eksportformater:
videoAnimeret GIF, AS-10, AS-11, AVI, DNxHR / DNxHD MXF OP1a, H.264, H.264 Blu-ray, HEVC (H.265), JPEG 2000 MXF OP1a, MPEG2, MPEG2 Blu0ray, MPEG2-DVD , MPEG4, MXF OP1a, OpenEXR, P2 Film, QuickTime, Windows Media, Wraptor DCP
LydAAC Audio, AIFF, MP3, Waveform Audio
BilledeBMP, DPX, GIF, JPEG, PNG, Targa, TIFF

Det er et stort udvalg af formater, hvor listen over eksportformater er særlig imponerende. Adobe Media Encoder er også tilgængelig, hvis du vil udføre konverteringer direkte. Du kan udsende til standardfilmfiler såvel som til DVD- eller Blu-ray-kompatible formater.

Eksport er meget let, men det har masser af muligheder, hvis du har brug for dem. Der er forudindstillinger til forskellige målplatforme og streamingwebsteder, f.eks. YouTube, og du kan også offentliggøre direkte til disse platforme. Der er mange outputformater at vælge imellem, og du kan nemt justere ting som din billedhastighed og opløsning. 

adobe-premiere-eksport

Nogle effekter kan anvendes på gengivelsestidspunktet, f.eks. Et billedoverlay, hvis du vil vandmærke dine film. Der er indstillinger for tidsinterpolering og multiplexing, som vi ikke undersøgte, men det så let ud til at bruge til dem, der har brug for dem.

Du kan redigere i 4K-opløsning, selvom det vil betyde et præstationshit. Vi var i stand til at indstille en maksimal opløsning på 4096 × 2304, når vi eksporterede H.264-video.

Ydeevne

Adobe Premiere Pro CC er tilgængelig til Windows og Mac. Du har brug for et 64-bit Windows-system eller version 10.12 af macOS. Du har også brug for 6. generation af Intel CPU eller AMD-ækvivalent og mindst 8 GB RAM med 2 GB videohukommelse, dog anbefales dobbelt så meget.

Du har brug for mindst 8 GB harddiskplads, skønt videoredigering hurtigt kan bruge mere end det. Se vores bedste skylager til videoartikel for mere.

Som det er rutinemæssigt i vores videogennemgang, prøvede vi at gengive tre videoklip med specifikke opløsninger og billedhastigheder, tidspunktet hvor lang tid de tog.

Vores testsystem kører Windows 10 og har en Intel i5-7600-processor med 16 GB RAM og et GeForce 1060 6GB-grafikkort. Vi har også en SSD til opbevaring.

Normalt lukker vi ekstra software og eventuelle unødvendige processer, inden vi udfører vores test, men i dette tilfælde er mange af disse processer Adobes, så vi har efterladt dem på plads. Disse testvideoer er alle omkring et minut lange.

Indstillinger: F1 Clip: Musik Clip: Interview Clip: Gennemsnit:
720p 30fps28.5330,8721.1026.83
720p 60fps42.2747,1933,5641.01
1080p 30fps52.7056.5241,6850.30
1080p 60fps1: 19,541: 30.571: 03.141: 17,75

Ydeevnen under brug af videoredigeringsprogrammet var stort set perfekt. At trække playhead rundt gav os øjeblikkelig feedback, og brugergrænsefladen er hurtig. Vi så dog lejlighedsvis forsinkelser, når vi brugte ting som animeret tekst.

Dets standardeksportplacering er lidt ude af vejen, men det er let at ændre ved at klikke på filnavnet i eksportindstillingerne og placere det et sted mere fornuftigt.

Vores subjektive vurdering af outputkvaliteten er, at den er fremragende, og den havde ingen problemer med at konvertere til 60 fps, i modsætning til nogle andre værktøjer, der enten ikke kan gøre det eller forkorte videoen, når du gør det.

Værktøj

Adobe Premiere er en del af Creative Cloud-samlingen, der inkluderer mange stykker software. Hvad du får nøjagtigt afhænger af den pakke, du vælger, men værktøjerne er tæt integreret. Af særlig bemærkning til Premiere Pro CC-brugere vil være de andre videorelaterede værktøjer, Media Converter, After Effects og Premiere Rush.

Media Converter gør, hvad det lyder som, så du kan konvertere filer mellem forskellige formater. Det er et omfattende værktøj, der giver dig mulighed for at tilføje filtre, inklusive Lumetri-farvefiltre, og har også ekstramateriale, som at lade dig bruge GoPro CineForm-codec, der bruges til videoer i høj opløsning.

After Effects giver dig mulighed for at oprette specielle effekter af alle slags, og det går ud over de sædvanlige filtre og partikeleffekter, der er almindelige i videoredigeringssoftware. Ligesom Adobe Premiere Pro er det et værktøj i professionel kvalitet, men et mere specialiseret værktøj. Hvis komplekse visuelle effekter er din ting, vil du bruge dette med Premiere give dig værktøjer til at gøre det.

Premiere Rush er en separat videoredigerer i CC-pakken. Det kastes mod skabere af sociale medier og er designet til at være så enkelt som muligt. Hvis du ikke har brug for Premiere klokker og fløjter, er det værd at se på. Hvis du er tilmeldt Adobes gratis prøveversion, kan det være værd at tjekke dem begge ud for at se, hvad der passer bedst til dig.

Du får også Adobe Animate, den seneste inkarnation af Adobe Flash, som kan bruges til at oprette animationer. Du kan eksportere disse i forskellige videoformater, hvis du vil bruge dem i dine film.

Adobe Premiere Pro CC scorer meget her, da det kommer med en suite topkvalitetssoftware, der kan være meget nyttig for videoredigerere.

Dommen

Adobe er på mange måder den elektroniske kunst for kreativ software. Det har flere topkvalitets, tvivlsomt vigtige pakker, men dets abonnementssystem gør det til et hårdt firma for forbrugere at elske.

Forbehold om Adobes prismodel forsvandt dog det andet, du begynder at bruge softwaren. Det gør alt, og til trods for at blive slået til professionelle gør det et stort stykke arbejde med at gøre sig selv let og sjovt at bruge.

Enhver, der ser alvorligt med videoredigeringssoftware, bør overveje Adobe Premiere Pro CC. Vi kan ikke anbefale det stærkt nok.

Hvis du har brugt Adobe Premiere Pro CC, skal du dele dine tanker med os i kommentarerne. Tak for at have læst.

Ofte stillede spørgsmål om Adobe Premier

 • Er Premiere Pro værd at pengene?

  Professionelle får et fantastisk værktøj til en rimelig månedlig pris. Hobbyister skal tænke grundigt over, om de vil betale et løbende gebyr for softwaren.

 • Hvor meget koster Adobe Premiere Pro?

  Det koster $ 20.99 pr. Måned for enkelt-app-versionen eller $ 52.99 for hele Adobe CC-softwaresættet, hvis det faktureres årligt.

 • Er Final Cut Pro bedre end Adobe Premiere?

  Adobe Premiere er vores yndlingsværktøj, men der er ikke meget mellem dem. Vi foretrækker at bruge Premiere, men Final Cut Pro er bedre prissat.

 • Er Premiere Pro svært at bruge?

  Du har brug for et stykke tid for at få fat på det, men det er godt designet og har fremragende tutorials, så nej.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me