Най-добрият софтуер за създаване на приложения – Como Vs. Appy Pie Vs. Добър бръснар

Правенето на приложения е идеален начин да спечелите пари от хората, които използват смартфони и таблети, не само да търсят информация, но и да правят покупки, да резервират билети и да правят почти всичко друго, което може да се представи.


За изграждането на лично или малък бизнес чрез програмист най-вероятно ще струва ръка и крак. Чудесно алтернативно решение е да си направите сами, със създател на приложения, които не са лесно достъпни, но и лесни за използване.

Но кой е най-добрият производител на приложения там? В тази статия ще сравня най-добрия софтуер за създаване на приложения за изграждане на лични или бизнес приложения за Android и iOS, без да има нужда от сериозни умения за кодиране.

Целта тук е да ви позволи да изберете производител на приложения, който най-добре отговаря на вашите изисквания за развитие.

Съдържание:

Критерии за избор на софтуер за създаване на приложения

Първо, нека направим списък с най-важните неща, които трябва да търсите, когато избирате най-добрия производител на приложения. Избрах критериите в този списък въз основа на личния опит в създаването на приложения.

1. Лесно използване

Когато търсите софтуер за създаване на приложения, имате нужда от евтин и лесен за използване. Създател на приложение, който предлага всички необходими инструменти или функции на таблото си за управление, трябва да доведе до невероятно лесен процес на създаване.

Софтуерът, който изисква много изследвания за изпълнение на основни задачи, като качване на лого или свързване към Google Analytics, не е от полза за обикновения човек.

Имате нужда от създател на приложение, което може да се използва с лекота и без да знае, или да се налага да научите твърде много код.

2. Шаблони и функционалност

Повечето шаблони, налични на създателите на приложения, притежават различни вградени функции.

Важно е обаче да не бързате, когато избирате подходящия за вас, тъй като първо трябва да преминете през всички налични шаблони.

Идеята е да изберете добре изглеждащ шаблон, който изпълнява много основни и усъвършенствани функции, без да се налага да отделяте време за вграждане на тези функции.

Дори ако в момента са необходими само някои основни функции, имайте предвид дългосрочната игра и разгледайте разширените функции, които са достъпни, докато правите своя избор.

Също така е важно да погледнете прегледите на клиентите на инструмента, който разглеждате, да проверите не само неговите функции, но и да ги изследвате по време на безплатна пробна версия..

3. Наличност на крос-платформа

Независимо дали планирате да създадете приложение за:

андроид

IOS 

Windows

Има смисъл да се търси създател на приложение, което ще помогне за изграждането на всички видове приложения. Не искате да завършите създаването на приложение за Android, само за да разберете няколко месеца по-късно, че целевата ви аудитория има много потребители на iOS.

В този случай пренасянето на вече направеното приложение ще струва пари и време.

Много главоболия могат да бъдат избегнати чрез кръстосано развитие от самото начало.

4. CMS интеграция

Интегрирането на система за управление на съдържанието от първото движение означава, че винаги ще можете да качвате информация бързо и лесно в някои платформи.

Изберете CRM, който ви е удобен, в началото и се уверете, че вашият производител на приложения може да го използва.

5. CRM Поддръжка

Работата на инструмента за разработка може да не приключи, след като приложението стартира.

Всъщност истинското предизвикателство започва след това, тъй като все повече потребители започват да използват приложението ви и за да ги поддържате, трябва да продължите да подобрявате потребителското изживяване.

Тук е полезен софтуерът за управление на взаимоотношения с клиенти, който позволява събиране на данни в реално време, свързани с начина, по който клиентите използват приложението. Тези данни могат да помогнат за планиране на стратегии и допълнително подобряване на опита на потребителя на приложението. Настоящият производител на поддръжка на CRM е изключително важен.

6. Функции на социалните медии

В ерата на Facebook и Twitter целият софтуер за разработка трябва да предлага интеграция в социалните медии, за да достигне до широка аудитория.

Отидете за създателите на приложения, които поддържат потребителите актуализирани с push известия и увеличават ангажираността им с приложението, чрез програми за лоялност или конкурси. Такива функции за ангажираност на потребителите преминават много в увеличаването на броя на изтеглянията за приложение и задържането на съществуващи клиенти.

В крайна сметка не искате да имате приложение, което да бъде изтрито в първия случай на предупреждение за „пълна памет“.

Сравнение на най-добрите производители на приложения

Разработил няколко собствени приложения, използвайки няколко различни дизайнерски програми и въз основа на личен опит, избрах три, които ще отговарят на изискванията на повечето хора.

Те са:

Комо

Апи пай 

Добър бръснар

Всеки има своите недостатъци и предимства и аз ги вписах в таблицата по-долу.

Предимства и недостатъци:

Създател на приложенияПоддържани платформиМаркетинг по имейлРедактор на изходния кодБезплатно членство?Автоматичен импорт на сайт
КомоAndroid, iOS
Апи пайAndroid, iOS, Windows, Blackberry, Amazon Fire
Добър бръснарAndroid, iOS30-дневно изпитание

Ценови планове:

Създател на приложенияОсновен планМеждинен планРазширен план
Комо57 долара на месец, по-малко, ако се плащат годишноN / AN / A
Апи пай$ 15 на месец30 долара на месец$ 50 на месец
Добър бръснар$ 16 на месец32 долара на месец$ 48 на месец

След като имаме преглед, нека разгледаме по-подробно тези три производители на приложения.

1. Комо

Como е един от най-известните създатели на приложения на сам, тъй като правенето на приложение с този инструмент е много лесно. След като стартирате програмата, просто изберете типа на приложението, което искате да създадете, и Como след това предоставя основен шаблон, съответстващ на избрания тип приложение.

След като шаблонът е готов, можете да го персонализирате, като добавите нови страници с допълнително съдържание (снимки, карти и т.н.), редактирате темата на всяка страница, качвате тема или дори избирате някоя от наличните теми.

Можете дори да подготвите приложението, без да притежавате уебсайт.

Освен това е възможно да се изпробват някои функции на Комо с неговия безплатен членски план.

Услугата предоставя пет изтегляния на приложения и позволява до 50 души да я използват на месец. По време на изпитанието, потребителите могат да изпробват различните функции на Como и да свикнат с неговия интерфейс.

Много от функциите на Комо, като например:

Известия с насочване по географски път

Карти за лоялност

Изключителни талони

Опции за електронна търговия

Съсредоточете се върху увеличаване на продажбите, лоялността и ангажираността на потребителите. Производителят на приложения Como дори предоставя разширена анализа, за да научите кои функции на приложението ви работят най-добре.

За да получите всички функции, можете да изберете платените пакети на Комо, които започват от 57 долара на месец или, ако плащате годишно, 48 долара на месец. Можете дори да наемете екипа на Como за еднократна разработка на приложения на фиксирана цена.

Комо Силни & Слабости:

   

2. Пай от Appy

Appy Pie е в този списък поради способността си да създава мобилни приложения за различни платформи, като например:

андроид

IOS

Windows

къпина

Амазонски огън

Той също така предлага шаблони за широк спектър от индустрии.

Подобно на Como, Appy Pie е лесен за използване и всички опции са налични на таблото ви за управление. Той също така насърчава потребителите да започнат собствен бизнес за разработка на приложения и дори предоставя поддръжка чрез хостинг на Amazon Drive.

Освен това, ако решите да не правите приложение, екипът на Appy Pie може да създаде такова за вас за еднократна такса.

Ценовата схема на Appy Pie е изчерпателна и малко по-евтина от тази на Como, въпреки че трябва да се отбележи, че предлагат по-малко възможности за изграждане на приложения.

Сили на Appy Pie & Слабости:

   

3. Добър бръснар

Най-добрият продавач на Good Barber са повече от 70 теми, които предоставя за изграждане на приложения.

Ако правите възможно най-привлекателното визуално приложение е важно, това може да е производителят на приложения за вас. От трите приложения той е най-лесен за дизайнер, макар да липсва в други области.

В сравнение с инструмента Como цените на Good Barber са много по-достъпни, въпреки че предлага по-малка функционалност.

Добри бръснарски сили & Слабости:

   

Присъдата

Намирането на най-добрия производител на приложения там не е твърде трудно. Използвайки всеки от инструментите за създаване на приложения, обсъдени по-горе; Знам, че всички те имат една особеност, която ги отличава от тълпата.

Например:

Appy Pie е най-гъвкавият вариант

Добрият бръснар е най-привлекателният визуален претендент

Como е най-добрият производител на приложения благодарение на своите изчерпателни инструменти

Освен че предлага голяма лекота на използване, интеграция на CMS, разширени функции и персонализиране с редактор на изходния код, Como също се фокусира изключително много върху ангажираността на потребителите и начините за увеличаване на продажбите.

Което прави чрез предоставяне на поддръжка за имейл маркетинг, реклами във Facebook, карти за лоялност и т.н. Como предоставя богато на функции мобилно приложение и ви оборудва с инструменти за проследяване на използването на приложенията и увеличаване на ангажираността по различни иновативни начини.

Надявам се, че горната информация относно най-добрите създатели на приложения се оказва полезна.

Използвали ли сте Como, Appy Pie, Good Barber или друг софтуер за създаване на приложения преди? Ако е така, моля не се колебайте да споделите своя опит или отзиви в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me