Как да получите индонезийски IP адрес през 2020 г.: Джакарта Juke

Ако сте се преместили от Индонезия или пътувате, може би сте забелязали, че нямате достъп до неща, които обикновено правите онлайн. Колкото и да опитате, всичко, което получавате, е съобщение за грешка. Това е така, защото уебсайтът или онлайн услугата са ограничени до определена държава. Имате нужда от индонезийски IP адрес, за да го видите, а ние ще ви покажем как да го получите.


IP адресите са уникални и всички онлайн имат такъв. Мислете за това като идентификатор, който казва на всеки уебсайт или онлайн услуга, които посещавате, където сте. Това е причината да не можете да гледате съдържание, което е ограничено до конкретна държава, освен ако не сте там. Промяната на вашия IP адрес може да изглежда, сякаш сте там.

Има няколко причини, поради които бихте искали да направите това. Може да пропуснете местните канали, като например Nonton TV, или може би има шоу в индонезийската Netflix, което не можете да гледате никъде другаде.

Ограниченията на лицензите са виновни за геоблоковете, които срещате. Ако шоуто няма лиценз за излъчване в дадена държава, до него няма да има достъп. Ето защо библиотеката на Netflix варира по целия свят и защо версията на САЩ има най-голям избор. Можете да прочетете повече за това в нашето парче относно забраната на Netflix и да разгледате най-доброто ръководство за VPN за Netflix за нашите препоръки.

Друга причина да получите индонезийски IP адрес е достъпът до вашите финансови или бизнес акаунти. Много банки поставят ограничения за влизане в системата и ви позволяват да го правите само в рамките на страната. Това е функция за защита, която цели борба с измамите. Ако промените своя IP адрес, няма да имате проблем с влизането.

Как да получите индонезийски IP адрес

Един от начините да промените вашия IP адрес е да използвате прокси. Лесно е да се направи – нашият най-добър безплатен прокси ръководство обяснява процеса – но прокси сървърите могат да бъдат ненадеждни, така че не го препоръчваме. Плюс това, вие сте седнала патица без сигурност и вашия IP широко отворен за всеки, който може да гледа. Разгледайте нашето сравнение за VPN vs. proxy vs. Tor за повече подробности.

Препоръчваме ви да използвате виртуална частна мрежа. Не само ще можете да промените своя IP адрес, но ще се възползвате и от другите функции, които се предлагат с тях. VPN мрежите имат голяма сигурност, за да ви предпазят от опасностите онлайн и повечето имат политика без регистрация, така че няма запис на това, което правите онлайн. Те също така защитават вашия истински IP адрес.

Можете да разгледате доставчиците в нашата най-добра статия за VPN, защото много от тях ще ви получат това, от което се нуждаете, но някои, които ще са по-подходящи за Индонезия, отколкото други..

Доставчикът на VPN, който изберете, ще трябва да има сървъри в Индонезия или няма да можете да получите IP адрес от там.

Някои VPN мрежи са по-добри за влизане в стрийминг услуги от други. Например, Netflix има интелигентна система за откриване на VPN и няма много доставчици, които да я заобиколят. Нашата част от грешката на прокси сървъра на Netflix дава по-задълбочено обяснение за нея.

CyberGhost

CyberGhost е добър избор за получаване на индонезийски IP адрес, тъй като има голяма сървърна мрежа, която включва осем сървъра там. Сигурността му е добра и не води регистър на вашите онлайн дейности.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Той има прилична скорост и неограничена честотна лента и може да навлезе в стрийминг услуги, като Netflix.

Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS. Той позволява едновременно свързване на седем устройства, спечелвайки го на второ място в нашето най-доброто VPN ръководство за множество устройства. Има седемдневна пробна версия, така че можете да тествате услугата. Ако имате нужда от повече време от това, има и гаранция за връщане на парите. Нашият преглед на CyberGhost влиза в повече подробности.

NordVPN

Можете също да използвате NordVPN, за да получите IP адрес от Индонезия. Сървърната му мрежа е масивна и в Индонезия има пет сървъра. Ще бъдете защитени от някои от най-добрите ценни книжа на пазара и вашите дейности ще се пазят в тайна.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Скоростите му са добри и няма ограничения на честотната лента. Той може да попадне и в повечето стрийминг услуги, включително Netflix.

Лесните за използване клиенти са достъпни за Windows, macOS, Android и iOS и можете да свържете до шест устройства едновременно. Има 30-дневен прозорец за възстановяване на средствата, който ви дава много време да видите дали ви харесва. Прочетете нашия преглед на NordVPN за по-добър поглед върху доставчика.

HideMyAss

HideMyAss ще Ви получи и индонезийски IP адрес. Той има огромна сървърна мрежа, която обхваща 190 държави и включва два сървъра в Индонезия. Сигурността е добра, но нейната политика за поверителност казва, че дневниците за връзка и прекъсване се съхраняват за 30 дни.

HidemyAss-страница-2019

Скоростите му са добре за повечето дейности. Плюс това, той има неограничена честотна лента и има достъп до повечето стрийминг услуги.

Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS. Той има директни клиенти и ви позволява да свързвате до пет устройства едновременно. Можете да използвате седемдневния пробен период, за да видите дали ви харесва. Ако все още не можете да решите след това, има 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочетете нашия преглед на HideMyAss за повече информация.

Опасности от използването на индонезийски IP адрес

Не сте в опасност да използвате индонезийски IP адрес, но трябва да подчертаем няколко неща, които трябва да имате предвид. Има държави, които са под строг надзор, не зачитат поверителността и имат строги правила за речта.

Речта на омразата и клеветата могат да доведат до огромни глоби и затворническа присъда в Индонезия. Например, потребител на Facebook е осъден на 14 месеца затвор и му е наложена глоба от 5 милиона индонезийски рупии (380 долара) само за това, че е маркиран в новинарски репортаж, показан на неговата времева линия.

Съгласно Закона за държавното разузнаване от 2011 г. социалните медии могат да бъдат наблюдавани и комуникациите да бъдат прехващани без съдебно решение. Има твърдения, че индонезийските военни са извършвали неоторизирано наблюдение. Плюс това правителството закупи технология за наблюдение за достъп до устройства и мрежи.

През 2015 г. имаше съобщения, че 21 държави са закупили лиценз за използване на IMSI уловители, технология за мониторинг на мобилни телефони и Индонезия е сред тях. Прочетете повече за страната в нашето най-добро VPN парче за Индонезия.

Трябва също да вземете предвид риска от киберпрестъпност. Общественият WiFi е наличен на много места, но няма начин да разберете колко са сигурни връзките. Индонезия е една от най-уязвимите страни. Хакерството, вирусите и зловредният софтуер са често срещани. Разумно е да инсталирате добър антивирус, както и да получите сигурността на VPN.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сме ви помогнали да получите индонезийски IP адрес. Най-добрият начин да направите това е да използвате VPN, защото ще бъдете защитени от добра сигурност и можете да продължите анонимно.

Всеки от нашите селекции ще ви осигури това, от което се нуждаете, но CyberGhost е най-добрият за работата, защото има осем сървъра, от които да избирате, което е най-многото, което сме виждали. Седемдневната проба ви дава достатъчно време за тестване, а гаранцията за връщане на парите е черешката на тортата.

Ако имате опит с получаване на индонезийски IP адрес, кажете ни за него в секцията за коментари по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map