Как да инсталирате Fusion на Kodi

Kodi е чудесен начин да предавате и гледате всички любими филми, телевизионни предавания и музикални файлове. Преди написахме статия за това как да използвате Kodi, но сега ще говорим за инсталирането на Fusion за управление на вашите добавки за тази страхотна услуга.


Това, което прави Kodi уникален, е фактът, че можете да избирате от стотици добавки и да имате уникално изживяване. Тези добавки обикновено са в сферата на развлеченията, но има и някои по-практични приложения (макар че няма интеграция с никой от нашите най-добри доставчици на съхранение в облак).

Тъй като Kodi е инструмент с отворен код (все пак изцяло легален), над 500 разработчици са работили над него досега, за да подобрят неговите функции. По-важното е, че те измислиха множество добавки, които ви дават достъп до цялата вселена от поточно аудио и видео съдържание, така че няма да ви се налага да се забърквате с VPN мрежите на Netflix.

Преди да говорим за добавки и какво могат да направят, трябва да знаете за Fusion, мениджъра на добавки за Kodi.

синтез

За достъп до дивия свят на добавки Kodi, имате нужда от Fusion. Kodi по подразбиране се предлага само с малък списък от официални добавки, които едва надраскват повърхността на наличните. Всъщност в този официален списък липсват някои от най-добрите добавки на Kodi, като Exodus, Genesis и Elysium.

За да получите тези най-добри добавки и да се възползвате максимално от възможностите на Kodi, се нуждаете от мениджър на добавки като Fusion, който ще ви даде достъп до всички различни опции, налични за Kodi.

Това каза, нека да видим как да инсталирате Fusion.

Как да инсталирате Fusion на Kodi

Ето стъпка по стъпка инструкция как да инсталирате този мениджър на добавки.

 • Отидете на началния екран и изберете „система > “файлов мениджър”
 • Вътре в файловия мениджър кликнете върху опция, наречена „добавяне на източник;“ Това трябва да отвори малък диалогов прозорец.


© Jailbroken TV

 • В текстовото поле, което казва „Въведете пътеките или прегледайте местата за медия“, въведете http://fusion.tvaddons.ag. Потърсете го в горната част на диалоговия прозорец
 • В долната част на диалоговия прозорец ще намерите текстово поле с надпис „въведете име за този източник на медия“. Тук добавете „.fusion“. Не забравяйте да включите точката преди думата „fusion“
 • След това натиснете OK, за да потвърдите избора си
 • Сега се върнете на началния екран и отидете на „система“
 • Това ще отвори началната страница с настройки и в левия прозорец можете да видите няколко опции като „външен вид“, „видео“, „телевизор“ и т.н.
 • Изберете „добавки“ от тези опции
 • Това отваря екрана с добавки и на този изберете опцията „инсталирайте от zip файл“
 • Отново това ще отвори различни опции в дясната ви част. От това изберете „.fusion“
 • Придвижете се до папките „.fusion“ и щракнете двукратно върху папка, наречена „start -here“
 • След това изберете „plugin.program.addoninstaller.zip“ от папката „start-here“
 • Изчакайте няколко секунди, за да изтеглите този zip файл. Ще получите известие, когато сте готови
 • Върнете се на началния екран и този път наоколо изберете „програми“
 • В прозореца „програми“ изберете „инсталатор на добавка“
 • Щракнете двукратно върху този избор и инсталаторът ще стартира
 • Когато го стартирате за първи път, ще отнеме няколко минути. Дори ще видите съобщение, което гласи „създаване на база данни“. Не прекъсвайте инсталатора, докато той работи
 • След като го направите, сте готови да изберете от дългия списък с добавки

Въпреки че този процес изглеждаше дълъг, не се чувствайте застрашен, тъй като за инсталирането на Fusion са необходими само няколко минути. Стъпките са доста обясними и няма как да направите грешки. Освен това е глупаво, така че няма шанс за грешки или провали.

Характеристики на Fusion

Fusion се предлага с много готини функции за подобряване на цялостното ви гледане и потребителско изживяване. Ето някои функции, които правят Fusion популярен мениджър на добавки за Kodi.

 • Най-голямото предимство на Fusion е достъпът, който дава на един брой добавки
 • Fusion позволява на разработчиците на трети страни да разширят възможностите на приложението си по Fusion
 • Използването на инсталатор на Fusion помага за намаляване на общия размер на приложението, тъй като няма да е необходимо да достигате до хранилището за всяка добавка
 • Лесно можете да добавяте нови функции или да персонализирате вашия Kodi опит, когато използвате Fusion
 • Предлага се с функция за аудио редактиране за обработка и генериране на звук
 • Той дава достъп до различни хранилища, за да улесни инсталирането на всяка нова добавка в бъдеще
 • Тъй като поддържа различни файлови формати и изображения, ще имате по-голяма гъвкавост, като използвате Kodi
 • Можете дори да го използвате за криптиране и дешифриране на имейлите ви

Благодарение на всички тези предимства и готини функции, Fusion е несъмнено най-популярният мениджър на добавки Kodi.

След това ще говорим за някои от най-популярните добавки, до които можете да получите достъп чрез Fusion.

Популярни добавки, които можете да използвате с Fusion

Ето един от популярните добавки, на които се наслаждавате, когато инсталирате Fusion.

Плейлисти на UK Turk


© Kodi Съвети

Плейлистите на UK Turk са друга чиста добавка с категории за телевизия на живо, спорт, детски предавания, филми, документални филми и др. Има уникално оформление, което е сигурно, че носи усмивка на лицето ви.

Освен външния си вид, той е висок и в използваемостта. За разлика от други добавки, не е нужно да търсите добър списък със сървъри. По-скоро всичко, което трябва да направите, е просто да направите едно кликване, за да възпроизведете желаното от вас съдържание.

масово изселване

Exodus е една от най-използваните добавки на Kodi там, тъй като ви дава достъп до всички телевизионни предавания и филми, които можете да си представите. За много хора това е едно гише, за да предавате цялото си любимо съдържание. Той търси в много библиотеки, а това означава, че имате много по-добър опит да намерите каквото искате.

Феникс

Phoenix е друга новост, която се предлага с много съдържание като филми, телевизионни предавания, детска секция и спорт. Хубаво е да има библиотека и създателите да гарантират, че непрекъснато се актуализират нови източници. Има повече от един сътрудник на Phoenix и това прави тази добавка фантастичен източник за намиране на потока, който искате.

Дзен

Zen е добавка, подобна на Exodus, но идва с много повече настройки и секции. Хубава функция е, че дори можете да запазите любимото си съдържание в раздел, наречен „моя списък“. По отношение на функционалността е подобен на Exodus, тъй като ви дава достъп до различни потоци и предавания. Той дори ви дава списък със сървъри, от които да избирате.

SportsDevil


© HTPCBeginner

SportsDevil, както подсказва и името, е добавката за любителите на спорта. Излъчва се както мачове на живо, така и записани. Освен спорт, той също така излъчва много други живи съдържания от детски предавания до новинарски канали и всичко между тях.

Тези потоци обаче понякога може да не работят, особено ако твърде много хора се опитват да го поточно в същото време.

СОЛИ

SALTS, което означава „Поток всички източници“, е интересна добавка към вашия арсенал.

Ще харесате тази добавка, ако сте ентусиаст срещу пиратството, тъй като има опция за използване на платени услуги, наречени реални дебридни акаунти. Когато плащате, качеството на видео също е много по-добро.

Има и безплатна версия, въпреки че е малко по-ударен и пропуснат.

заключение

Накратко, Fusion е удобен мениджър на добавки, който ще улесни добавянето на широк спектър от различни добавки към вашето Kodi устройство. Тези добавки предлагат цялото възможно налично днес съдържание, така че можете да седнете и да се насладите на любимите си предавания и филми.

Моля, споделете опита си за различните добавки на Fusion и Kodi в коментарите по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me