Как да инсталирате Covenant на Kodi

Въпреки че Netflix, Amazon и Hulu са страхотни, те не покриват всички стрийминг бази. Ако като мен сте попълнили списъка си (никога няма да бъде попълнен) и все още искате да гледате нещо друго, ще трябва да инсталирате Covenant на Kodi.


Kodi, ако никога не сте чували за това, е безплатен, отворен код медиен плейър, предназначен да работи с Android, Windows и множество операционни системи за интелигентна телевизия. Самата Kodi се използва за съхраняване на всякакви носители, които вече притежавате, но това не е много забавно.

Kodi става интересен с добавки и по-специално с Завет. Това разширение намира торенти от филми и телевизионни предавания от целия интернет и ги стриймира. Понякога дори можете да намерите филми със субтитри, които все още не са пуснати във вашата страна. Имайте предвид обаче, че докато Kodi е законно, пиратството не е, така че не забравяйте да защитите поверителността си.

Изход срещу Завет

Преди завет, Изходът беше любим на поточните филми и телевизионни предавания. Изходът вече не се актуализира, но Съглашението е абсолютно същото и все още се поддържа. Мислете за това като за последната версия на Exodus, която прави всяко ръководство за това как да инсталирате Exodus на Kodi остарял.

Споразумението обаче не е официална добавка за Kodi по очевидни причини. Може да отнеме известно време, за да настроите, затова искахме да ви помогнем да улесним процеса. Въпреки Kodi, обхващащ множество различни платформи, процесът е един и същ, така че не обръщайте твърде много внимание на това устройство, което използвате.

Как да инсталирате Covenant на Kodi

Преди да започнете, може да искате да се уверите, че използвате някой от най-добрите ни VPN за избор на Kodi, тъй като в противен случай може да изпаднете в правни проблеми.

Активиране на неизвестни източници

Преди да можем да вземем Covenant, трябва да разрешим на Kodi да инсталира добавки от неизвестни източници, тъй като Covenant не се поддържа официално. В зависимост от версията на Kodi, която имате, това може да е активирано по подразбиране, но ще ви преведем през стъпките, за да можете да проверите независимо.

За този урок използваме най-новата версия на Kodi 17.4. Ако имате предишна версия, стъпките трябва да са подобни, въпреки че интерфейсът е малко по-различен.

Първо отворете Kodi и кликнете върху иконата за настройки. Изглежда като зъбчатка.

След това отидете на „системни настройки“, които трябва да са най-дясната опция на втория ред.

Оттам просто отидете на секцията за добавки и се уверете, че превключвателят „неизвестни източници“ е отдясно. Ще се появи известие, което ще ви предупреди за рисковете от инсталирането от неизвестни източници, но ние знаем какво правим. Просто кликнете върху „да“ за това и е добре да продължите.

Сега имате настройка на Kodi, за да позволите на Covenant да се инсталира правилно. Макар че може да не изглежда като решаваща стъпка, по-късно ще направи объркващ процес, ако поне не проверите.

Инсталиране на завет

След като успеете да инсталирате добавки от неизвестни източници, се върнете обратно в менюто с настройки (най-вероятно като натиснете „escape“). Сега ще се насочим към „файловия мениджър“ – третата опция на последния ред.

Вътре в файловия мениджър щракнете двукратно върху „добавяне на източник“ в лявата колона.

Ще се появи прозорец с искане за пътя на медията, която се опитвате да добавите. Тъй като ще инсталираме добавката чрез URL, продължете и кликнете върху „няма“.

Сега трябва да получим достъп до хранилището, което има Съвет вътре в него. В адресния ред, който се показва, въведете „http://mediarepos.org/tco“ (точно както е написано тук) и щракнете върху „OK“.

След това ще се върнете в прозореца за „добавяне на източник на файлове“, с току-що въведения URL адрес в горната част на списъка. Въведете името „tco“ в долната част, където ви поиска. Възможно е вече да е там, така че в такъв случай няма нужда да правите нищо. Кликнете върху „OK“, когато приключите.

С достъп до хранилището вече можем да го инсталираме и да получим Covenant. Върнете се към началния екран и изберете „добавки.“

След като щракнете върху браузъра. Това е кръгла икона в горната част, която прилича на отворена кутия.

Можем да инсталираме хранилището, което добавихме преди това с URL адреса. Кликнете върху „инсталирайте от zip файл“ в списъка с опции. Тя трябва да е четвъртата от върха.

Ще се появи прозорец с йерархия на папките. Кликнете върху етикета на артикула „tco.“

Вътре трябва да има два предмета. Кликнете върху „-SmashRepo-.zip.“ След миг-два ще се появи известие за добавка в горния десен ъгъл на Kodi. Уверете се, че изчакайте, докато това известие се появи, преди да продължите.

След като се появи известието, изберете „инсталирайте от хранилище“ от екрана с добавки.

След като влезете, ще видите всички инсталирани понастоящем хранилища. Кликнете върху „-SMASH Repo.“

Хранилището съдържа всякакви добавки, но ние искаме Съглашение. Кликнете върху горната опция, наречена „добавка хранилище“.

В тази папка кликнете върху „хранилище на колос“. Има и друга опция, означена като „хранилище на колос колонии“, но това не е това, което търсим.

След това кликнете върху бутона „инсталирайте“ в долния ред на иконите. Трябва да бъде сравнително лесно да се намери, защото това е единствената опция, която не е отпусната. Изчакайте същото добавяне на инсталираното известие и след това продължете.

След като известието изскочи, върнете се на началния екран на Kodi. От тук е важно да се върнем към инсталацията на хранилището, така че бързо ще дадем стъпките.

  • Отидете на началния екран на Kodi
  • Кликнете върху „добавки“
  • Кликнете върху браузъра (икона на отворено поле)
  • Изберете „инсталиране от хранилище“

Ако имате нужда от препратки към екрана за стъпките по-горе, прегледахме процеса по-рано в урока. След като стигнете до този момент, кликнете върху „хранилище на колос“.

Вътре кликнете върху „видео добавки“, което трябва да бъде най-долната опция.

Превъртете надолу в списъка и намерете „Завет“.

На следващия екран кликнете върху „инсталиране“, като единствената опция не е оцветена в сиво.

След това, просто изчакайте инсталираното известие за добавката и Съглашението е готово да започне. След като приключите, ще можете да получите достъп до него от менюто за добавки към видеоклипове.

заключение

Kodi е страхотен по редица причини, като най-малкото от тях е Заветът. Това е като Netflix, с изключение на това, че почти всичко (дори и geoblocked съдържание) е достъпно. След инсталирането е трудно да се оправдае абонамент за Netflix, много по-малко сметка за кабел.

Има обаче рискове. Тъй като разпространявате торенти онлайн, ще искате да се защитите. Помислете дали да не осигурите интернет връзка с някой от нашите най-добри доставчици на VPN, ако още не сте го направили, и прочетете рисковете от торент в нашата статия за алтернативни торент сайтове.

Използвате ли Kodi? Уведомете ни в коментарите по-долу; благодаря за четенето. Ако предпочитате да не използвате Kodi, но все пак искате повече от абонамента си за Netflix, не забравяйте да разгледате нашата най-добра статия за VPN за Netflix. Освен това, ако самият Kodi ви създава проблеми, не забравяйте да прочетете пълното ни ръководство за Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me