Как да гледате UFC Online

Феновете на борбата се развалят за избор, когато става дума за гледане на Ultimate Fighting Championship през интернет. От платени, легални методи до малко по-полезни опции, винаги има начин да гледате MMA онлайн и никой няма да ви струва ръка и крак, ако нещо друго.


Това каза, че ние няма да ви кажем направо да пират каквото и да било, в крайна сметка е незаконно и нека бъдем честни, организация, толкова голяма, колкото UFC също не се занимава с кученски мечти и еднорог пърди. По-добре е да отидете с платена опция, дори само за да сте сигурни, че не разваляте собствената си карма. Това каза, ние също няма да съдим хората за торент, така че ето: всичко зависи от вас – просто се уверете, че сте прикачени към един от нашите най-добри VPN доставчици.

★★★ Най-добър VPN за гледане на UFC ★★★

Преглед ExpressVPN

Без значение дали сте почитател на UFC, който иска да гледа играта по-редовно или пират-ветеран, който е затворил редовния си сайт с преглед на авторски права, ние имаме начин да заситите кръвния си кръвен път. Нека да разгледаме, нали??

UFC Fight Pass

Официалният уебсайт на UFC – и тайната на неговия успех – е мястото, където ще намерите всички двубои, интервюта, плюс парчета от фона, плюс множество други екстри, които всеки фен на битката някога ще иска. Макар и да не е евтино, UFC таксува по-малко от, да кажем НБА или НФЛ, като иска само 8 долара на месец на годишен план.

Цената се увеличава с долар на месец, ако изберете шестмесечен план или два, ако ходите месечно, което все още е доста прилично. Fight Pass идва с безплатна седемдневна пробна версия, която трябва да е достатъчно време, за да решите дали работи или не за вас.

Ако това не стане, но все пак искате да гледате случаен двубой, можете да изберете плащане за преглед, което е 8 долара на мач. Това е вероятно няколко долара повече от бира в най-близкия ви бар, така че можете да искате вместо това да отидете по този маршрут.

За съжаление, това е така за законните, платени опции: UFC има затруднение в своите боеве, като не предлага нищо за резачки за кабели. Има няколко кабелни пакета, които предлагат UFC мачове, но те са твърде много, за да ги изброим тук. Няколко кабелни алтернативи предлагат UFC мачове при система на плащане за преглед, което включва кашляне на сериозна такса за всяка игра.

Гледайте UFC Online безплатно

Нещото с MMA е, че някои от двубоите за заглавия продължават под 40 секунди, което ви кара да се чудите дали си струва инвестицията да платите еднократна такса или дори абонамент. Особено ако гледането на двубои в бар не е ваше нещо, може просто да има по-голям смисъл за вас да стриймвате или торент UFC битки. Нека разгледаме някои от най-добрите ви възможности.

Сайтове за стрийминг

Ако изобщо сте прекарали време в интернет, преди да прочетете тази статия, вероятно сте били в стрийминг сайт или два, включително всички гадни зловредни програми и каскадни изскачащи прозорци, които те имат. Тук в Cloudwards.net много предпочитаме други пиратски кораби от този, но повече за това по-долу.

Потокът на UFC е най-добре чрез два сайта, които намерихме, макар и двата да изглеждат малко опасни. Като защитници на поверителността (имаме онлайн ръководство за поверителност и всичко останало) ние имаме браузъри, заредени с шпионски софтуер и тракери: нашите табла за осветяване като коледни елхи при достъп до allwrestling.org или fullmmavideos.com.

И двамата предлагат достойни архиви и много обещания за предстоящи мачове. Качеството на видеоклиповете изглежда добре, понякога се отклонява към „доброто“, макар че може би оправянето и усукването на някаква настройка ще ви помогне в това. И двата сайта обаче са централни за изскачащи прозорци, така че бъдете внимателни при влизане (или включете някои от най-добрите ни блокери за изскачащи прозорци).

Гледайте UFC през Kodi

Много по-добре да използвате Kodi за всички ваши MMA нужди. Има няколко добавки, които ще ви позволят да гледате или битки на живо, архивирани или и двете, включително неофициална добавка, която се чувства като официална, която позволява достъп само на абонатите на Fight Pass. Неучудващо е, че се нарича UFC Fight Pass и може да бъде намерен чрез репото на Portse, което от своя страна се намира чрез Github.

Друг голям фаворит е една от най-добрите добавки на Kodi за спорт там, Bennu. Това ще ви позволи да гледате почти всички мачове на живо, с ограничен архив, за да стартирате. Проблемът е най-вече в това, че ще трябва да преодолеете пътя си през множество мъртви връзки, както и друго съдържание, което може да не ви допадне, искате да гледате как хората се бият един друг, а не жените се извиват.

По-добър вариант може да бъде инсталирането на Planet MMA. Някои все още могат да го знаят като UFC Finest, но той претърпя промяна на името преди време. Целта му е да бъде едно гише за всичко UFC и MMA и успява с възхищение. Макар и малко сложен за инсталиране, докато се движи сред най-добрите хранилища на Kodi, той може да е най-добрият залог за феновете на битката благодарение на огромния архив и живи кръвописи.

Торент UFC боеве

Последният вариант е да се водят битки на торенти или да влезете в тъмните подземия на Usenet в търсене на тях. ММА е толкова голям, колкото има, има няколко торент сайтове, които са посветени на организиране на битки. Ние открихме този форум за особено полезен при намирането на различни торенти.

Всъщност да отидете на алтернативен торент сайт до The Pirate Bay и да използвате търсенето, често се появява гъши яйца през повечето време, така че използването на форуми изглежда пътят, ето, просто се уверете, че използвате един от най-добрите ни VPN за торент изборите преди вас отивам.

заключение

И там го имате, няколко начина да гледате UFC онлайн в различни порядки на трудност и досада. Въпреки че намирането на съвпадение не е трудно, или ще навреди на морала или на портфейла ви, зависи от вас с каква болка можете да живеете най-добре.

Редовно ли гледате MMA събития онлайн? Имате ли някакви мисли за това, за което говорихме тук? Ще се радваме да чуем от вас, оставете вашите коментари в полето по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me