Как да гледате къща от карти

Независимо дали е пророческо или забавно огледало, нито едно телевизионно предаване не отразява политическата система на САЩ, наподобяваща Дом на картите. Дъгата на Франк Ъндърууд представя гледка към политиката и волята за власт, която е наистина ужасяваща.


Дом от карти вероятно няма да се върне известно време, ако изобщо няма. Въпреки това, с пет сезона, които вече са под колана, все още има изобилие от наблюдение на Карти от Карти.

Очаквайте, ние ще ви дадем всеки авеню да гледате Къщата на картите онлайн и да се присъедините към Франк Ъндърууд в неговото социопатично пътуване до Белия дом.

Нетфликс

Най-очевидният начин да гледате House of Cards е чрез Netflix, като се има предвид, че това е оригинално шоу. В много отношения House of Cards постави Netflix на картата за това, че е не само абонаментна услуга, но и производител на оригинално съдържание.

Премиерният план на Netflix, който предлага гледане на четири екрана едновременно и 4K стрийминг, е $ 13,99 на месец. Това е кратка печалба от абонатите от 11,99 долара на месец, които бяха свикнали през последните години, но все пак е добра сделка. Е, все пак е по-евтино от HBO абонамент, за да гледате Game of Thrones, така или иначе.

За тези от вас с по-нови телевизори, включената в цената 4K ще струва, защото, като започнете от втори сезон, House of Cards се предлага в тази резолюция. Това е, най-добрият вариант за тези с високи стандарти за качество на картината, тъй като всяка друга опция в този списък е малко вероятно да осигури 4K.

Netflix също е глобален, така че не е нужно да се притеснявате, че няма да имате достъп до него във вашата страна. Има изключения от Крим, Северна Корея и Сирия, но най-вероятно няма да видите тази страница, ако все пак сте в някоя от тези страни. За грешка от страна на предпазливостта (или в случай, че сте любопитни) можете да прочетете нашето ръководство за заобикаляне на geoblocking.

VPN също имат полза от отварянето на специфични за отделните страни библиотеки за видео. Докато House of Cards трябва да е наличен навсякъде, тъй като е собственост на Netflix, всеки от най-добрите ни VPN за Netflix ще ви помогне също да получите достъп до друго съдържание.

Купете го на Blu-ray

Ако като мен се интересувате от притежаване на физическо копие на съдържанието си, винаги можете да закупите поредицата на Blu-ray. Всички пет сезона са налични в момента и съм сигурен, че предстои пълна колекция. Към всяка от тях е включено и цифрово копие UltraViolet, така че можете да го гледате навсякъде.

Разбира се, Blu-лъчите (като всички) са заключени в региона. Това не би трябвало да представлява прекалено голям проблем, тъй като повече от вероятно вашият магазин за избор е продаването на копието за вашия регион.

Както споменахме по-рано, няма да получите 4K тук. Въпреки че шоуто е сканирано до 4K от 35 мм филм, шоуто идва само в 1080p в момента. Все още няма 4K Blu-ray за поредицата и вероятно е далеч в анкетата за тотеми за издания на най-новия дисков носител.

Това, досега, е най-скъпият вариант. Всеки сезон работи около $ 25, което прави инвестицията от $ 125 потресаваща в сравнение с другите опции. Ако вече имате колекция Blu-ray, това е не-мозъчен.

Torrenting

Ако не искате да харчите пари, винаги можете да изтеглите House of Cards, въпреки че трябва да бъдете предупредени, че това не е напълно законно. Ще можете да намерите всички пет сезона за изтегляне, всички на 1080p. Може да има 4K версия, която да се носи около някъде в Интернет, но не съм го намерила (не че гледам, NSA).

Два от най-добрите сайтове за видеоклипове на торент са YIFY и 1337X, но тук можете да разгледате пълен списък от сайтове и търсачки за торент..

Както се шегувахме по-рано, информацията ви не е частна, както от вашия интернет доставчик, така и от американските разузнавателни агенции като NSA. Те ще могат да видят какво правите. Поради това е от първостепенно значение да знаете какво е торентът и как да се защитите.

Първата стъпка е VPN. VPN ще ви позволи да получите достъп до торент сайтове, които могат да бъдат блокирани, както и да запази вашия IP частен от всякакви дебнещи очи. Можете да научите повече за VPN в нашето ръководство за VPN, както и да прочетете най-добрите VPN мрежи за торент, ако това е конкретна нужда.

Ще изтеглите много дисково пространство, ако изтегляте през всички сезони. Бърз поглед върху 1337X показва петият сезон, който струва 10 GB пространство, в .mp4, при 720p. Така че, ако планирате торентите, уверете се, че имате достатъчно място, за да запазите всичко това. Ако не го направите, нашето ръководство за най-добрите услуги за съхранение в облак може да ви помогне да намерите услуга, подходяща за медийни библиотеки.

Като алтернатива можете да създадете своя собствена система за съхранение в облака у дома, като използвате NAS устройство. Нашият преглед на най-добрите устройства за съхранение в облак за домашни медии ще ви насочи в правилната посока.

Plex

Ако сте избрали торент, тогава може би се чудите къде да гледате всичко това, тъй като седенето на бюро не е оптималното условие. За решаване на този проблем препоръчваме Plex.

Plex е софтуер за медиен сървър, който синхронизира вашия компютър с други устройства. Със софтуера вашето устройство действа като медиен сървър, което ви позволява да предавате съдържание навсякъде, където можете да изтеглите приложението Plex.

Plex се поддържа и с приложения на много различни платформи. Може да се инсталира на iOS, Android, Roku и други, което улеснява изтеглянето на вашия компютър и гледането във вашата всекидневна. Много различни NAS устройства също могат да работят с Plex медиен сървър, което прави ход към домашен медиен център още по-примамлив.

Plex също така ви позволява да организирате всичко в плейлисти, така че можете да хапвате House of Cards, без да вдигате пръст.

Поток на Коди

Kodi съчетава икономия на разходи от торентинг с удобството на поточно предаване. С Kodi можете да предавате поточно всеки един епизод на House of Cards в 1080p. Той е като Netflix минус 4K, атрактивен интерфейс и месечна абонаментна такса. Kodi може да бъде инсталиран на почти всичко, дори на Roku, така че настройката трябва да е доста безболезнена.

Възможността за поточно предаване на House of Cards идва благодарение на неофициална добавка за Kodi, наречена Covenant. Това е торент услуга за стрийминг, която ви позволява автоматично да преглеждате тонове търговски обекти онлайн, за да намерите това, от което се нуждаете. Ако искате да научите как да го настроите, прочетете нашето ръководство за инсталиране на Съглашението.

Тъй като все още продължавате да търпите, рисковете от неприкосновеността на личния живот все още са проблем. Ще трябва да настроите VPN, за да запазите личния си IP адрес. Ако търсите добър вариант, разгледайте нашата най-добра VPN статия за Kodi.

Освен Дом на карти, Съглашението ще ви предостави достъп до почти безкрайно количество филми и телевизионни предавания. Единственият недостатък е, че няма да имате удобен за потребителя интерфейс като Plex или Netflix за организиране на епизоди. Все пак компромисът си заслужава.

заключение

Пътуването до върха за Франк Ъндърууд е дълго, по-специално 65 часово. Добрата новина е, че има най-различни начини да го преживеете, от правен до съмнителен.

Без значение каква опция изберете, за щастие ще получите пълна HD резолюция. Докато Netflix има леко предимство пред останалите опции благодарение на 4K стрийминг, 1080p трябва да е повече от достатъчно, за да изживеете тази история на ужасите в Белия дом.

Гледахте ли Дом от карти? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map