Как да деблокирате Instagram по лесния начин

Instagram е една от най-използваните платформи за социални мрежи в света. Той има милиони потребители и ви позволява да се свързвате с хора, да споделяте изображения и да преглеждате типове съдържание, което ви интересува. Въпреки това, не винаги е достъпен отвсякъде, поради което ще ви покажем как да разблокирате Instagram в това парче.


Някои хора са изправени пред ограничения за достъп до онлайн съдържание, включително когато използвате приложения като Instagram. Има държави, които разглеждат определено онлайн съдържание като обидно или пагубно за политическите цели и така цензурират интернет с помощта на геоблокове. Използвайки такива блокове, правителствата могат да ограничат или променят това, което можете да видите, в зависимост от географското ви местоположение.

От друга страна, може би организацията, за която работите, или училището, което посещавате, е приложило собствени ограничения за това, до което можете да получите достъп. Има няколко причини да направят това; за да не се разсейвате, да губите платеното си време или може да имат ограничена честотна лента и да се налага да поддържате капак при ненужно използване. Това може да бъде разочароващо, ако искате да качите най-новия си селфи, докато сте на почивка.

За щастие, ако се окажете блокирани от Instagram, има начини да го заобиколите. Най-добрият подход е да настроите VPN на устройството си. Това е бързо и лесно да се направи и може би вече сте запознати с технологията. Ако е така, ние имаме съставен списък на най-добрите VPN доставчици, от които можете да избирате.

Освен това, ако искате да стигнете директно до него, можем да ви препоръчаме ExpressVPN като най-добър избор, който ви предоставя всичко необходимо. Компанията има 30-дневна гаранция за връщане на парите, от която можете да се възползвате, така че нямате какво да губите (прочетете нашия преглед на ExpressVPN, за да разберете повече).

Какво е VPN?

Ако никога досега не сте чували за VPN, това означава виртуална частна мрежа. По принцип ще ви позволи да получите достъп до ограничено съдържание, като ви свърже към различен сървър чрез защитен тунел. Това ще замаскира вашия истински IP адрес и ще направи компютъра ви да изглежда така, както е на друго място, като ви позволява да заобиколите всички ограничения.

VPN има и други предимства: той е чудесен за допълнителна поверителност и ще направи връзката ви по-защитена чрез криптиране на входящите и изходящите ви данни. Това защитава личната ви информация и ви предпазва от хакери и други опасности в интернет. Можете да разгледате нашето ръководство за начинаещи за VPN, ако искате да знаете повече.

Избор на подходящ VPN за отблокиране на Instagram

Има много VPN услуги там (вижте нашите VPN прегледи за идея), но не всички предлагат едни и същи функции. Има няколко неща, за които трябва да помислите, преди да изберете едно, особено по причината, по която ще го използвате. Има много важни характеристики, но по-долу са някои от най-добрите.

Изборът на такъв, който предлага убиец, е много полезен. Това ви предпазва, като незабавно ви изключи от интернет, ако вашата VPN не успее. По този начин предотвратява излагането на истинския ви IP адрес и запазва вашата идентичност и активност. Тази функция е от решаващо значение за запазването ви анонимни и неоткрити.

Също така използването на такава, която има политика без регистрация, е най-подходяща за по-нататъшна защита. Това означава, че компанията не съхранява вашата информация, например от къде сте влезли, уебсайтовете, които сте посетили и друга дейност. Прочетете нашата статия за VPN сигурността, за да получите по-добра представа за това какви са дневниците.

Много хора използват Instagram на мобилно устройство или може би дори го инсталират на множество устройства. Ако това ви звучи като вас, тогава е добре да се уверите, че избраният от вас VPN предлага приложения за множество платформи, разгледайте нашето парче в най-добрия VPN за мобилни устройства за идеи.

Също така си струва да се отбележи, че макар да има примамливи безплатни VPN услуги, това не означава, че те са добър избор. Установено е, че безплатните доставчици на VPN често компрометират вашата безопасност, сигурност и евентуално вашите лични данни. Някои от тях съдържат някакъв вид проследяване, регистрират вашата активност и дори могат да продават вашите данни. Трябва да сте сигурни, че знаете за какво се регистрирате.

Платените VPN мрежи няма да изсмучат живота от портфейла ви и те могат да предложат много по-добър продукт. Определено е по-добре да изберете такъв, който да има добра репутация, отколкото да излагате себе си на риск.

За всички споменати по-горе функции, плюс още, NordVPN е добър избор. Той има силни протоколи за криптиране, сървърни мрежи, разпространени по света, което ви улеснява да намерите подходяща връзка и има страхотна поддръжка на клиенти, ако имате нужда от това. Той също така осигурява бърза услуга, свеждайки до минимум забавянията, които възникват при пренасочване на трафика (прочетете нашия преглед NordVPN за подробности).

Как да настроите VPN

Настройката на VPN е много проста и не е нужно да сте технически гений, за да го направите. Обикновено са доста удобни за потребителя и често имат съветник, който да ви води през стъпките, въпреки че това може да се различава от едно устройство до друго. За да започнете, направете следното:

 • Регистрирайте се за избраната от вас VPN услуга
 • Изтеглете и настройте софтуера на устройствата, които използвате
 • Свържете се с място без ограничения
 • Сега отворете Instagram на устройството си и вижте какво искате

Заключителни мисли

Въпреки че в началото може да ви се струва сложна задача, сега знаете, че можете да отблокирате Instagram лесно и да заобиколите всички geoblocks или други ограничения на място с проста настройка на VPN. Както може би вече се досещате, можете да получите достъп до други блокирани сайтове, като използвате и един. Вижте нашите ръководства за това как да заобиколите забраната за VPN на Netflix или как да деблокирате YouTube за още примери.

Допълнителният бонус за допълнителна сигурност, който ще получите от наличието на VPN, прави едно още по-привлекателно. Защитата ви от хора, които се опитват да получат достъп до вашите данни и помагащи да защитят вашата поверителност, е значително предимство; прочетете нашето онлайн ръководство за поверителност за повече информация.

Надяваме се, че сте харесали да прочетете тази статия и тя помага да разрешите проблемите си. Ако имате въпроси или коментари, моля, оставете ги по-долу. Уведомете ни, ако сте намерили друг начин за деблокиране на Instagram. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map