pCloud vs Dropbox: seguretat contra comoditat el 2020

pCloud és un dels nostres proveïdors preferits d’emmagatzematge en núvol, que apareix regularment a la part superior de moltes de les nostres comparacions d’emmagatzematge en núvol. Dropbox va ser el producte que va popularitzar l’emmagatzematge en núvol, amb un inici de cinc anys a pCloud per crear funcions i clients. Si tenim en compte pCloud vs Dropbox, tots dos tenen avantatges i contres que els converteixen en opcions fortes per a l’emmagatzematge al núvol.


Si voleu accedir fàcilment als fitxers al núvol, estareu contents amb qualsevol d’aquestes solucions d’emmagatzematge al núvol. pCloud és una alternativa segura a Dropbox perquè ofereix un xifrat de coneixement zero com a complement, mentre que Dropbox és millor per a la col·laboració, gràcies a la seva excel·lent integració amb documents de Microsoft Office i Google.

No és fàcil decidir-los entre ells, per tant, us permetrem que us expliquem els avantatges i els contres de tots dos en aquesta revisió de comparació. Si voleu més informació per endavant, consulteu la nostra revisió de pCloud i la revisió de Dropbox per obtenir més informació.

Configuració d’una batalla: Dropbox vs pCloud

La comparació dels proveïdors d’emmagatzematge en núvol no és fàcil, i els proveïdors ofereixen funcions úniques que de vegades poden fer una comparació semblant a desafiar. Per intentar fer una comparació justa, utilitzem un sistema repartit en set rondes. A cada ronda, compararem un aspecte clau de pCloud vs Dropbox, des de preus a funcions.

Al final de cada ronda, concedirem al guanyador un punt. Si no podem decidir entre ells, ho demanarem empat i els dos proveïdors obtindran un punt cadascun. Al final de la nostra batalla, sumarem els punts i declararem el guanyador global.

1

Preu

Ambdós proveïdors ofereixen una mica d’emmagatzematge gratuït, tot i que la manera de procedir és molt diferent. Per exemple, Dropbox us proporciona 2 GB d’emmagatzematge gratuït sense que s’adjuntin cadenes. Si en voleu més, haureu de registrar-vos en un compte de pagament. Si només us interessa l’emmagatzematge gratuït, consulteu la nostra guia sobre el millor emmagatzematge en núvol gratuït.

pCloud ofereix més emmagatzematge amb fins a 10 GB inclosos de forma gratuïta, però si voleu accedir als 10 GB complets, haureu de desbloquejar-lo. Obteniu els mateixos 2 GB que Dropbox ofereix per endavant, amb 5 GB de més si verifiqueu el correu electrònic, pengeu un fitxer, descarregueu les aplicacions d’escriptori i smartphone i activeu la càrrega automàtica de fotos.. 

Els tres GB fins a l’emmagatzematge gratuït només quan convideu a convidar-se a la gent i aconsegueixen que es registrin amb pCloud. És una mica complicat (i un truc per això), però no és tan dolent com alguns proveïdors, com ara MEGA, que ofereix un generós emmagatzematge gratuït que desapareixerà al cap de 30 dies. Consulteu la nostra revisió MEGA i la nostra peça pCloud vs MEGA per obtenir més informació.

pCloud ofereix dos plans de pagament per a ús personal, amb plans mensuals i anuals, així com una opció de pagament única i inusual per a tota la vida. pCloud Premium inclou 500 GB d’emmagatzematge i costa 4,99 dòlars al mes, o 3,99 dòlars al mes si pagueu anualment. Per a una subscripció per a tota la vida, pagareu una quota única de 175 dòlars. 

Si necessiteu més emmagatzematge, Premium Plus us proporciona 2 TB d’emmagatzematge i costa 9,99 dòlars mensuals, l’equivalent a 7,99 dòlars mensuals per a una subscripció anual o 350 dòlars per vida..

Dropbox també ofereix dos plans personals de pagament. Dropbox Plus inclou 2 TB d’emmagatzematge per 11,99 dòlars al mes, o 9,99 dòlars al mes si es paga anualment. Dropbox Professional us ofereix 3 TB d’emmagatzematge per 19,99 dòlars al mes, o 16,38 dòlars al mes si es paga anualment. 

Preu empresarial Dropbox vs pCloud 

Dropbox i pCloud ofereixen plans d’emmagatzematge empresarial. pCloud costa 9,99 dòlars mensuals per 1 TB d’emmagatzematge per usuari, amb un mínim de tres usuaris. Si pagueu anualment, la quota es redueix a uns 7,99 dòlars mensuals per usuari. Aquestes subscripcions inclouen el xifrat de pCloud Crypto de forma gratuïta, que més endavant tractarem amb més detall. 

No hi ha cap opció d’emmagatzematge il·limitada disponible per als usuaris de l’empresa pCloud. Si voleu espai il·limitat, haureu de mirar Dropbox. També podeu consultar el nostre resguard del millor emmagatzematge en núvol il·limitat d’alternatives com Box.

Dropbox Business Standard us ofereix 5 TB d’espai compartit per 15 dòlars al mes per usuari, i, com pCloud, hi ha un mínim de tres usuaris. A primera vista, pot semblar que obté més espai amb Dropbox. Tanmateix, el 5TB es comparteix, de manera que si teniu més de cinc usuaris, en realitat acabareu amb menys espai per usuari que pCloud. Per obtenir més informació, consulteu la nostra crítica de Dropbox Business.

Dropbox Business Advanced té un cost de 25 dòlars mensuals per usuari, inclòs l’emmagatzematge il·limitat. A la pràctica, començareu per 3TB i, si en necessiteu més, haureu de sol·licitar-ho manualment a Dropbox. 

També hi ha Dropbox Enterprise per a grans empreses. Dropbox valora aquest pla segons un compte, per la qual cosa haureu de demanar pressupost a Dropbox. Sens dubte val la pena examinar-ho, però, Dropbox Business no es troba en el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la llista de les empreses per a res.

pCloud ofereix molt més emmagatzematge gratuït que Dropbox, fins i tot si heu de saltar entre cèrcols per desbloquejar-lo. Els 2 TB d’emmagatzematge també són més barats amb pCloud, tot i que no hi ha cap opció il·limitada disponible. Tot i que tingui en compte, aquesta ronda és una victòria per a pCloud vs Dropbox.

Ronda: Punt de preus per a pCloud

Logotip de pCloud
Logotip de Dropbox

2

Seguretat

Una de les funcions més importants a buscar si voleu l’emmagatzematge en núvol més segur és el xifrat de coneixement zero. Aquest tipus de xifrat significa que el vostre proveïdor no emmagatzema una còpia de la vostra clau de xifrat, de manera que no pot desxifrar els fitxers. Si s’incompleix el servei o si l’aplicació de la llei exigeix ​​l’accés als fitxers, els vostres fitxers romanen segurs.

pcloud-crypto

Cap dels nostres proveïdors ofereix xifrat de zero. Si voleu xifrar el coneixement zero com a usuari de Dropbox, l’única opció és utilitzar un servei de tercers, com Boxcryptor, abans de penjar els fitxers. Consulteu la nostra crítica de Boxcryptor per obtenir més informació.

pCloud ofereix un xifrat de coneixement zero, però heu de pagar més per plans personals. pCloud Crypto costa 4,99 dòlars mensuals a la part superior de la subscripció a l’emmagatzematge al núvol, o 3,99 dòlars al mes per als subscriptors anuals. També podeu fer un pagament únic de 125 $ per accés a tota la vida.

Pot tenir la idea de pagar més el xifrat de coneixement zero quan altres proveïdors com Sync.com no ho ofereixen sense cap cost addicional, tal com mostra la nostra revisió de Sync.com. Si voleu pagar el preu, pCloud Crypto mantindrà els vostres fitxers segurs.

Malgrat el cost, pCloud continua en el segon lloc de la nostra llista dels millors serveis al núvol de coneixement zero. pCloud fins i tot va oferir una recompensa de 100.000 dòlars a qualsevol persona que pogués crack el seu xifrat; ningú no ho podria fer, de manera que el xifrat és prou sòlid.

L’únic “desavantatge” (si es pot anomenar així) al xifrat de coneixement zero depèn de vosaltres: si perdeu la clau de desxiframent i oblideu la contrasenya, no hi ha manera de restablir-la, és a dir, els vostres fitxers es perdran per sempre.. 

Us recomanem fermament que utilitzeu un gestor de contrasenyes com Dashlane per minimitzar el risc de perdre l’accés al vostre compte. Consulteu la nostra guia al millor gestor de contrasenyes si voleu suggeriments addicionals.

Mesures de seguretat d’emmagatzematge al núvol

Tant Dropbox com pCloud utilitzen el xifrat AES de 256 bits per a les dades en repòs, que és l’estàndard de la indústria. Per a les dades de trànsit, tots dos proveïdors utilitzen el protocol TLS per prevenir atacs entre mans.

Authy

Tots dos proveïdors també ofereixen l’opció d’activar l’autenticació de dos factors. Quan inicieu la sessió, tots dos serveis us demanaran que confirmeu que sou un usuari real sol·licitant un codi d’autenticació limitat en el temps. Normalment se li envia per SMS o mitjançant una aplicació d’autenticació com Google Authenticator. 

Tot i que s’ha incomplert el vostre compte, l’autenticació de dos factors bloqueja qualsevol persona que no tingui accés físic al vostre dispositiu i, per tant, l’accés als vostres codis de temps limitat.

Tant Dropbox com pCloud fan que aquest sigui un procés fàcil, tot i que per pCloud és una mica més complicat. Si utilitzeu un compte de Facebook o Google, haureu de crear una contrasenya nova amb pCloud abans que us permeti activar l’autenticació de dos factors.

Cap dels proveïdors no ofereix el xifrat de coneixement zero fora de la caixa, però pCloud no us ofereix l’opció d’utilitzar-lo si esteu disposats a pagar més per pCloud Crypto. Com a únic proveïdor de coneixement zero dels dos, pCloud fa aquesta ronda.

Ronda: Punt de seguretat per a pCloud

Logotip de pCloud
Logotip de Dropbox

3

Privacitat

pCloud té la seva seu a Suïssa, que té algunes de les millors lleis de privadesa del núvol del món. Tanmateix, els servidors estan basats als EUA, de manera que és possible que estiguis sotmès a lleis dels Estats Units que ofereixen privadesa molt menor. Si utilitzeu pCloud Crypto, ni pCloud ni cap govern podran accedir als vostres fitxers perquè les vostres dades estan xifrades, cosa que redueix aquest risc.

Dropbox està basada als EUA, cosa que significa que legislació com la PATRIOT Act es podria utilitzar per accedir a les vostres dades. Amb Dropbox que no proporciona el xifrat de coneixement zero integrat, els agents del govern i les forces de l’ordre tenen el poder d’accedir i confiscar els vostres fitxers. Per descomptat, si primer no els xifreu amb Boxcryptor.

Dropbox també afirma que pot accedir a les seves dades per assegurar-se que no incompleix els seus termes i condicions i pot compartir les seves dades amb tercers, com Google, Amazon i Zendesk.. 

Tot i que va ser el 2012, Dropbox també va ser objecte d’un important hack que va exposar les contrasenyes d’uns 68 milions d’usuaris. Des d’aleshores no hi ha hagut informes sobre incompliments de dades de Dropbox, però no és encara un historial ideal que tingui un proveïdor d’emmagatzematge al núvol. 

Com que pCloud ofereix la capacitat d’utilitzar el xifrat de coneixement zero i està basat en una de les nacions més favorables a la privacitat del planeta, pCloud és el guanyador.

Ronda: Punt de privadesa per a pCloud

Logotip de pCloud
Logotip de Dropbox

4

Velocitat

Si teniu moltes dades a emmagatzemar, la velocitat de càrrega i descàrrega serà important per a vosaltres. No hi ha gaire a escollir entre els dos proveïdors a l’hora de pujar la velocitat. Tots dos van penjar un fitxer d’1 GB en uns 20 minuts, donar o trigar uns minuts, tot i que pCloud va ser una mica més ràpid.

Les descàrregues mostren una clara diferència. El mateix fitxer d’1GB va trigar 1 minut 48 segons en descarregar-se mitjançant pCloud. Dropbox va trigar més del doble de temps i va necessitar aproximadament 3 minuts 44 segons per descarregar el mateix fitxer. 

Les dades a continuació són força clares: les velocitats de càrrega i descàrrega eren millors per a pCloud vs Dropbox en general.

pCloudDropbox
Carregueu19:1122:45
descarregar1:483:44

Si feu canvis als fitxers grans, notareu una millora en les puntuacions que es mostren aquí. Dropbox utilitza la sincronització a nivell de blocs per accelerar les càrregues de fitxers grans. Els fitxers es divideixen en seccions petites i, si es fa un canvi en un fitxer, només es penjaran les parts canviades del fitxer, estalviant una gran quantitat de temps i ample de banda..

pCloud també fa ús de la sincronització a nivell de blocs, per la qual cosa és igualment interessat de mantenir tot en sincronització a velocitat ràpida. És per això que ambdós proveïdors inclouen a la nostra llista el millor emmagatzematge en núvol per a fitxers grans. 

Com que pCloud va ser més ràpid durant la descàrrega i la càrrega i tots dos proveïdors ofereixen sincronització a nivell de bloc, aquesta ronda és una altra victòria per a pCloud.

Ronda: Punt de velocitat per a pCloud

Logotip de pCloud
Logotip de Dropbox

5

Facilitat d’ús

Com molts dels grans proveïdors, pCloud i Dropbox utilitzen la molt familiar combinació de sincronització de carpetes d’escriptori. Dropbox va ser l’innovador anterior aquí i trobareu un menú d’opcions de safata del sistema similar inclòs amb la majoria de proveïdors d’emmagatzematge en núvol als ordinadors d’escriptori..

A diferència de molts proveïdors d’emmagatzematge al núvol, trobareu aplicacions d’escriptori per a Windows, macOS i Linux disponibles tant a Dropbox com a pCloud. De fet, tots dos serveis formen la nostra llista del millor emmagatzematge en núvol per a Linux, juntament amb Tresorit i MEGA.

pcloud-web-app

Ho hem comentat a les revisions anteriors, però la interfície de Dropbox a Mac és una mica més difícil d’utilitzar. En lloc de mostrar en primer lloc les vostres carpetes, la interfície web de Dropbox barreja subcarpetes i fitxers, i intentar ordenar per “tipus” no funciona, tampoc.

Això pot fer que sigui difícil trobar el fitxer o la carpeta que desitgeu en una gran col·lecció d’altres fitxers i carpetes a Dropbox. La carpeta Dropbox de Finder és una mica millor, amb les carpetes separades dels fitxers si canvieu a la comanda per mode “amable”, però no sol ser el mode de visualització predeterminat del Finder en macOS..

Tenint això en compte, no solem recomanar Dropbox als usuaris de macOS. pCloud, per la seva banda, fa que el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la llista presencial de Mac sigui al costat de Sync.com. 

Tanmateix, hauríem de remarcar que es tracta d’un problema només per a Mac i que no el trobareu amb Windows i Linux. Dropbox fins i tot el converteix en el nostre millor lloc d’emmagatzematge en núvol per a la llista de Windows.

Tanmateix, la interfície web de pCloud no es presenta sense problemes. Si voleu arrossegar i deixar anar un fitxer a l’aplicació web de Dropbox, podeu arrossegar i deixar anar un fitxer a una subcarpeta i col·locar-lo allà mateix. En canvi, pCloud només permet arrossegar i deixar anar a les carpetes obertes.

Aplicacions mòbils Dropbox vs pCloud

Tal com s’esperava, tots dos proveïdors ofereixen aplicacions mòbils per a iOS i Android. Aquests us permeten accedir al vostre emmagatzematge des del telèfon, amb una configuració per fer una còpia de seguretat automàtica de les vostres fotos i vídeos. Tant Dropbox com pCloud ofereixen alguns dels millors emmagatzematge en núvol per a dispositius Android.

dropbox-mobile-app

Tanmateix, l’aplicació pCloud té alguns problemes: moure fitxers a l’aplicació pCloud és més difícil del que podria ser. A l’aplicació Dropbox, podeu fer clic en un fitxer per arrossegar-lo i deixar-lo anar en una altra carpeta. El mateix sistema senzill no funciona a l’aplicació pCloud, ja que fent clic a un fitxer només s’obri un menú, que proporciona les opcions per moure el fitxer.. 

Es necessita una mica més de temps, però no la final del món. Un problema més gran consisteix en Dropbox perquè, com l’aplicació macOS i la interfície web, l’aplicació iOS Dropbox no us permet separar fàcilment els fitxers i les carpetes, sinó que els barregeu alfabèticament. No obstant això, continua sent un dels millors elements d’emmagatzematge en núvol per a opcions per a iPhone.

En general, és una ronda difícil de trucar. Dropbox és probablement el més fàcil d’utilitzar dels dos proveïdors en diverses plataformes, fins i tot si l’organització d’arxius per tipus és una mica més difícil per als usuaris d’Apple. Això no deixa de ser un problema primordial, de manera que Dropbox passa a aquesta ronda.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de Dropbox

Logotip de pCloud
Logotip de Dropbox

6

Sincronització i compartició de fitxers

La sincronització i la compartició de fitxers és una de les rondes més importants que cobrirem a les nostres ressenyes d’emmagatzematge al núvol. Si un proveïdor falla aquí, no val la pena considerar-ho. La bona notícia és que tant pCloud com Dropbox arriben a la nostra llista del millor emmagatzematge en núvol amb sincronització i, per una bona raó, tal com explicarem.

dropbox-sync-online-files

Dropbox ofereix tres maneres diferents de sincronitzar els vostres fitxers. El mètode estàndard sincronitza tot a la carpeta Dropbox, emmagatzemant els fitxers localment al vostre PC, a més de fer-los una còpia de seguretat als servidors de Dropbox. 

Si ocupeu massa espai, podeu canviar a sincronització selectiva, cosa que us permetrà escollir quines carpetes estan sincronitzades amb l’escriptori i quines resten només en núvol..

L’opció final, la sincronització intel·ligent, us permet veure tots els fitxers i carpetes de l’escriptori, però després definiu determinats fitxers i carpetes com a només en línia. Encara podeu veure-les a la vostra estructura de fitxers, però no ocupen cap espai al disc dur. 

Si voleu obrir un fitxer, només feu doble clic i Dropbox el descarregarà, de manera que ja estarà a punt per accedir-hi. Aquesta característica ajuda a fer de Dropbox Business un dels millors proveïdors de sincronització i participació de fitxers empresarials.

L’únic problema amb la sincronització intel·ligent és que és difícil tornar els fitxers a l’estat “només en línia” després de descarregar-los. pCloud no té aquest problema perquè, en canvi, tracta la vostra carpeta de sincronització com una unitat virtual. Els fitxers als quals s’accedeix mitjançant pCloud Drive s’emmagatzemen al núvol, de manera que la unitat virtual no ocupa l’espai del disc dur.

Quan obriu un fitxer, no es baixarà al disc dur sinó que es queda al núvol. Si ho preferiu, podeu sincronitzar les carpetes locals amb pCloud Drive, donant-vos una còpia local que es fa una còpia de seguretat contínua dels servidors de pCloud..

pCloud ho ofereix de forma gratuïta, però hauràs de pagar per utilitzar la sincronització intel·ligent Dropbox. Tampoc està disponible per als usuaris de Linux.

Compartir amb fitxers pCloud vs Dropbox

Igual que Google Drive i altres proveïdors, Dropbox i pCloud us permeten crear enllaços per compartir fitxers i us donen l’opció d’invitar persones directament a fitxers i carpetes mitjançant correu electrònic. pCloud també us permet establir una contrasenya i una data de caducitat o canviar l’enllaç per un de lleugerament més curt.

No podeu compartir fitxers xifrats de pCloud Crypto amb un pla personal de pCloud, tot i que s’ofereix als usuaris empresarials.

pcloud-web-share-link

pCloud ofereix estadístiques detallades d’ús de fitxers compartits, oferint informació sobre el trànsit de descàrregues a través del menú compartit. pCloud limita la quantitat de l’ample de banda de descàrrega al mes per als enllaços compartits; els comptes gratuïts reben 50 GB, els comptes Premium de 500 GB i els comptes Premium Plus reben 2TB..

En canvi, Dropbox permet 200 GB de descàrregues al dia per a tots els comptes de pagament, o 20 GB al dia per a comptes gratuïts. Significa que un usuari gratuït de Dropbox obté més amplada de banda per descàrrega al mes que algú al nivell de pCloud Premium i tres vegades l’amplada de banda al mes per a un compte de 2TB.

Tot i així, tots dos proveïdors arriben a la nostra llista del millor emmagatzematge en núvol per compartir-ho, gràcies a la facilitat per fer-ho. Igual que pCloud, Dropbox també us permet establir una contrasenya o una data de caducitat per als vostres enllaços, però això només està disponible com a opció per a comptes Dropbox Professional i empresarials..

La sincronització intel·ligent diferencia Dropbox de molts dels seus rivals, però el sistema de unitat virtual de pCloud és més senzill d’utilitzar i estalviareu l’espai d’emmagatzematge local. Tot i que pCloud té uns límits més baixos per compartir fitxers, encara es necessita aquest procés perquè probablement sigui un problema només per al menor nombre d’usuaris.

Ronda: Sincronització de fitxers i punt de compartir per a pCloud

Logotip de pCloud
Logotip de Dropbox

7

Característiques

Tant Dropbox com pCloud són grans en funció de les funcions, però Dropbox ofereix més coses, tal com ja ho explicarem ara.

pCloud inclou un reproductor de música dedicat que us permet reproduir fitxers de música dins de l’aplicació web o l’aplicació mòbil, convertint-lo en el vostre propi reproductor de música privat en núvol. Podeu crear llistes de reproducció i cercar cançons, àlbums o artistes, que ajuden a pCloud a formar part de la nostra llista del millor emmagatzematge en núvol de la música. 

Aquesta és una funció molt útil si voleu emmagatzemar la vostra col·lecció de música al núvol, però menys si ja utilitzeu Spotify o Apple Music.

reproductor d'àudio pcloud

Una de les funcions addicionals més útils que ofereix pCloud és la possibilitat de fer còpies de seguretat d’arxius d’altres serveis en núvol, inclosos Dropbox, Google Drive i OneDrive, així com Facebook i Instagram. Tot el que heu de fer és enllaçar el vostre compte i pCloud ho transferirà tot. Tanmateix, això no és possible per a comptes empresarials de Dropbox o OneDrive.

Dropbox té algunes funcions d’assassinat, però. Per exemple, Dropbox Paper és una eina de col·laboració de presa de notes que us permet treure text, imatges, vídeos i molt més en un sol document. És una bona idea, si es tracta d’un abast una mica limitat, com mostra la nostra revisió de Paper de caixa de notes.

Més interessant, sobretot des del punt de vista empresarial, és Dropbox Showcase. Permet compartir els vostres millors treballs mitjançant una pàgina de cartera personalitzable. L’aparador és força útil si voleu compartir fitxers empresarials, però admetem que és una característica nínxula que no va a agradar a tothom.

pCloud també ofereix una versió menys impressionant de la mateixa idea, que us permet personalitzar la capçalera de la pàgina d’arxius compartits, però no és un focus principal.

La característica més gran de Dropbox de tots és la seva col·laboració. Podeu col·laborar tant en documents de Microsoft Office com de Google en temps real directament des de la interfície de Dropbox. Obre un fitxer i llançarà l’aplicació adequada i tots els canvis que es facin es desaran directament a Dropbox. 

Fins i tot podeu editar fitxers Office a les aplicacions de Google i guardar-los en els seus formats originals, tot sense sortir de l’aplicació web Dropbox. És per això que Dropbox Business surt al capdamunt de la nostra llista del millor emmagatzematge en núvol per a la col·laboració. Malauradament, pCloud no s’integra amb documents d’Office ni de Google, de manera que no pot competir aquí.

Versió de fitxers

La versió de fitxers és una cosa que tant pCloud com Dropbox ofereixen amb Rewind. Sí, tots dos proveïdors han batejat aquesta característica amb el mateix nom. Les dues versions de Rewind us permeten viatjar en el temps i restaurar una versió anterior del vostre fitxer. 

pCloud permet fer-ho durant 15 dies per a comptes gratuïts o 30 dies per a comptes de pagament. Podeu ampliar-lo un any per una quota addicional de 39 dòlars.

dropbox-web-app

Rewind no està disponible amb comptes Dropbox gratuïts, per desgràcia. Els comptes Dropbox Plus poden recórrer 30 dies, mentre que els comptes Professional i Business poden rebobinar fins a 180 dies. Dropbox solia oferir un historial de versions estès, però ja no és una opció.

Les funcions de rebobinat són increïblement útils, i és per això que es troben entre els millors emmagatzematges en núvol per a la versió, al costat de Sync.com i Tresorit. Està bé veure-ho per part dels dos proveïdors, tot i que Dropbox ofereix un període una mica més llarg de versió de fitxers que pCloud. 

No hi ha prou carn als ossos de pCloud, fins i tot amb pCloud Crypto a considerar. Amb una versió més llarga de fitxers i una gran col·laboració, Dropbox fa aquesta última ronda.

Ronda: Punt de característiques per Dropbox

Logotip de pCloud
Logotip de Dropbox

8

El Veredicte

Si heu estat vigilant atentament, us haureu adonat que pCloud ha fet les quatre primeres rondes seguides. Dropbox es va sumar a dos dels tres últims torns, però encara és una victòria clara per pCloud vs Dropbox, per cinc rondes a dos.

Guanyador: pCloud

La seguretat i la privadesa van resultar fàcilment guanyables per a pCloud, gràcies a això que va oferir el xifrat de coneixement zero amb pCloud Crypto. Tot i que es tracta d’un complement de pagament, no hi ha manera d’assolir aquest nivell de xifratge amb Dropbox sense utilitzar una aplicació de tercers. pCloud també va ser més ràpid que Dropbox, va oferir una millor sincronització i compartició, i també surt més barat.

Tot i això, Dropbox es va guanyar la facilitat d’ús, fins i tot amb les petites qüestions d’Apple. El resultat més important per a Dropbox es va deure a les seves excel·lents integracions de col·laboració tant amb documents de Microsoft Office com de Google, que van assolir la victòria a la ronda de funcions.. 

Si necessiteu col·laborar en documents, Dropbox no deixa de ser una opció important, però assegureu-vos de consultar les revisions d’emmagatzematge en núvol per trobar alternatives..

Sempre estem desitjosos de conèixer les vostres experiències, així que no deixeu de deixar un comentari amb els vostres pensaments, opinions i desacords. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me