Millor emmagatzematge en núvol per a documents del 2020: funcionant fora de línia

Imatge de l’escena: heu escrit un document important al vostre PC i es produeix un error. El disc dur ha fallat i heu perdut les dades. Aquesta és una situació que passa massa sovint, però que es pot evitar emmagatzemant els vostres documents al núvol.


Invertir en el millor emmagatzematge en núvol de documents significa que podeu estar segur que, si perdeu les dades per fallades de maquinari o atacs cibernètics, podeu recuperar-lo i continuar treballant ràpidament. Per ajudar-vos a triar el millor proveïdor, hem creat una llista dels cinc millors serveis d’emmagatzematge en núvol per a fitxers escrits.

Quin és el millor emmagatzematge en núvol de documents?

 1. Sync.com: gran seguretat i un pla gratuït
 2. OneDrive – Integració Office Online
 3. Google Drive: principalment gratuït i accés a Google Docs
 4. Dropbox: sincronització ràpida
 5. iCloud: funciona bé amb els Macs

Hi ha molts proveïdors d’emmagatzematge en núvol fantàstics per als vostres documents, però Sync.com és fàcilment un dels nostres preferits. Gràcies a la seva sincronització de fitxers sense problemes entre clients mòbils i d’escriptori, podeu accedir als fitxers de documents de manera continuada amb Sync.com, aprofitant el seu impressionant enfocament de seguretat..

OneDrive i Google Drive tenen en compte l’edició de documents, gràcies a la integració d’Office i Google Docs, mentre que Dropbox i iCloud faciliten l’edició de documents des de Windows, Mac i dispositius mòbils..

Anem a través de cada proveïdor per ajudar-vos a decidir quin és el millor per a les vostres necessitats d’emmagatzematge de documents.

1. Sync.com

No tenim por d’admetre que som grans fans de Sync.com. Es troba constantment a la part superior de les nostres llistes llistes de classificacions com a una de les millors opcions d’emmagatzematge en núvol de les fotos, entre d’altres. Tal com mostra la nostra revisió de Sync.com, també és un dels millors (si no el millor) emmagatzematge en núvol dels vostres documents importants.

sync.com-sync-web-app

Sync.com Security

Parlem primer de seguretat. Si us preocupa els vostres documents delicats, Sync.com s’ocupa del problema, gràcies a la seva autenticació de dos factors, a la protecció de contrasenya del fitxer i al xifratge AES de 256 bits, que redueix fortament la possibilitat de perdre l’accés als vostres fitxers o tenir-ne. que els compromet els pirates informàtics.

Aquest nivell de seguretat és el que, per a nosaltres, converteix Sync.com en el millor proveïdor d’emmagatzematge en núvol de coneixement zero del mercat actual i l’únic proveïdor d’aquesta llista que proporciona aquest nivell de seguretat.. 

Sync.com no ofereix la integració amb altres serveis, com Office o Google Docs, sinó que prioritza la seguretat sobre la productivitat i es distingeix d’altres proveïdors del procés..

Això vol dir que no és una bona opció per col·laborar en els vostres fitxers, de manera que si busqueu crear i editar documents com a equip, haureu de mirar el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la llista de col·laboració..

Tanmateix, com a servei de còpia de seguretat dels vostres documents, Sync.com no pot tenir cap culpa. Fins i tot amb un compte gratuït de Sync.com, els usuaris poden aprofitar fins a 30 dies de versió de fitxers, cosa que us permetria tornar els canvis als fitxers de documents si cometeu un error o si el ransomware us colpeja..

Tampoc us haureu de preocupar per la redundància de fitxers. Sync.com utilitza RAID per protegir-se contra la fallada del maquinari als seus centres de dades per assegurar que el risc de perdre els fitxers de forma permanent és molt reduït..

Preu de Sync.com

Sync.com també compta amb 5 GB d’espai d’emmagatzematge molt raonable, que us permetrà emmagatzemar un nombre important de documents abans d’haver de pagar. També podeu augmentar aquesta quantitat si feu referència a nous usuaris a Sync.com. Cada usuari nou li proporciona 1 GB d’emmagatzematge addicional, fins a un límit de 20 GB.

Si voleu utilitzar Sync.com com a emmagatzematge principal en línia, podeu consultar els seus plans de pagament, que oscil·len entre 200GB i 4TB, amb un cost d’entre 60 $ i 180 $ a l’any..

2. OneDrive

A diferència de Sync.com, on la seguretat és la prioritat sobre la productivitat, Microsoft ha adoptat un enfocament diferent amb OneDrive, l’emmagatzematge de Microsoft al núvol. Com esmentem a la nostra revisió OneDrive, aquest servei és complet, integrant-se amb les aplicacions d’Office en línia i a l’escriptori. 

Fitxers d'interfície web OneDrive

Integració OneDrive i Office

La integració és perfecta, cosa que suposa una entrada digna cap a la part superior de la nostra llista. Fins i tot els usuaris gratuïts poden aprofitar l’emmagatzematge dels documents d’Office, gràcies a Office Online, una versió de funcions lite del servei de subscripció d’Office 365.

Això vol dir que, allà on aneu, podeu crear i editar fitxers mitjançant la suite Office. Documents de Word, fulls de càlcul Excel i presentacions de PowerPoint: es poden crear, desar i editar des d’una unitat d’emmagatzematge OneDrive. OneDrive inclou còpia de fitxers a nivell de bloc de manera que es puguin carregar ràpidament els canvis que feu als fitxers del vostre PC. 

Si feu servir OneDrive for Business, podeu aprofitar un gran nombre de funcions de col·laboració, cosa que fa que el treball en equip sigui un procés senzill. Podeu compartir enllaços a fitxers mitjançant correu electrònic o mitjans de comunicació social, així com restringir l’accés als vostres fitxers per a determinats usuaris.

Fins i tot podeu fer trucades a Skype mitjançant l’aplicació web OneDrive, afegint més funcions per als usuaris que busquen col·laboració de documents.

OneDrive Security

Microsoft no sempre ha situat la seguretat al capdamunt de l’agenda de OneDrive, però tot ha canviat. Ara suporta el xifrat AES de 256 bits per a la màxima seguretat. OneDrive també utilitza el protocol TLS per evitar que els atacs de mà al mig tinguin èxit. 

Això no significa que els vostres fitxers estiguin completament segurs. Microsoft és una empresa nord-americana, sotmesa a les seves lleis, especialment específiques pel que fa a la privadesa. Probablement és improbable que haureu de suspendre els agents del govern, però encara és possible. Si us preocupa algun problema, potser haureu de consultar altres proveïdors d’emmagatzematge de documents d’aquesta llista.

Preus OneDrive

Com Sync.com, OneDrive compta amb 5 GB d’espai d’emmagatzematge de forma gratuïta. Els plans més cars ofereixen un emmagatzematge addicional i una subscripció a Office 365, que us permetrà accedir completament a Office. Aquests comencen a 69,99 dòlars anuals per 1 TB d’emmagatzematge i arriben a 99,99 dòlars anuals per a 6 TB d’emmagatzematge. Els plans OneDrive també estan disponibles mensualment, de 6,99 a 9,99 dòlars mensuals.

3. Google Drive

Si es tractés d’un joc de números, Google el col·locaria fora del parc, amb uns mil milions d’usuaris subscrits al servei. No és estrany per què, ja que Google Drive s’integra amb tota la suite de productivitat de Google Docs, així com amb altres serveis de Google, com ara Gmail. Podeu consultar la revisió de Google Drive per obtenir una imatge completa.

Interfície web de Google Drive

Aquesta integració significa que podeu crear documents en tots els formats principals, directament des del vostre emmagatzematge de Google Drive. Si voleu, podeu crear documents, fulls de càlcul i presentacions processats per text amb la possibilitat d’exportar-los a formats compatibles amb Office.

Google Drive i col·laboració

Si busqueu funcions de col·laboració sense subscriure-us a un pla de negoci, haureu de tenir en compte Google Drive amb Google Docs. Podeu editar fitxers amb altres usuaris alhora, inclosos els comentaris. 

També podeu tornar a les còpies més antigues dels fitxers amb un extens sistema de versionat que guarda totes les edicions que feu, així com veure els canvis anteriors. També podeu integrar l’emmagatzematge de Google Drive amb altres serveis de tercers.

Google Drive us permet compartir fitxers fàcilment amb d’altres, tot i que no proporciona funcions de protecció de contrasenya de caducitat d’enllaços ni de fitxers. 

Seguretat de Google Drive

Com a una altra companyia amb seu als EUA, normalment no dubtem a lloar massa a Google en matèria de seguretat o privadesa. Dit això, la companyia realitza una auditoria de seguretat independent i regular dels serveis de la seva plataforma Cloud, inclòs Google Drive. També ofereix un programa de recompensa per a provadors de penetració que trobin riscos de seguretat potencials.

Google xifra els vostres fitxers, però utilitza el xifrat AES de 128 bits més feble, tot i que fa servir TLS per aturar els atacs entre mans. Al revés, conté la clau de xifrat, de manera que Google Drive no és un proveïdor de coneixement zero.

Tanmateix, podeu protegir el vostre compte amb autenticació de dos factors. Això ha de reduir les probabilitats de perdre el control del vostre compte, tot i que no és una solució a prova d’engany.

Tot i això, un gran senyal d’alerta que us pot deixar de Google Drive és la participació de Google en el projecte PRISM. Si no és suficient per deixar-vos fora, Google també examinarà els vostres fitxers i contingut (inclosos els vostres correus electrònics de Gmail) amb finalitats de màrqueting..

Afortunadament, Google Drive funciona bé amb Boxcryptor, de manera que podeu xifrar els vostres fitxers i contenir la clau de xifrat tu mateix abans de carregar-los per obtenir protecció addicional (vegeu la nostra revisió de Boxcryptor)..

Preu de Google Drive

Amb un generós 15 GB d’emmagatzematge gratuït, Google Drive continua sent un dels millors proveïdors d’emmagatzematge en núvol gratuït del mercat. Tot el que necessiteu per utilitzar aquest impressionant emmagatzematge gratuït és registrar-vos a un compte de Google.

Si no n’hi ha prou, podeu actualitzar els vostres plans que van des dels 100 GB fins als 30TB fins a 30.000 GB. 100 GB d’emmagatzematge us costarà 1,99 $ al mes (o 19,99 dòlars a l’any), fins a 299,99 dòlars mensuals per 30 TB d’emmagatzematge..

4. Dropbox

Com una de les primeres unitats de núvols que van arribar al mercat de consum, Dropbox és una opció digna per a l’emmagatzematge de núvols de documents. Està centrada principalment en usuaris personals, com mostra la nostra revisió de Dropbox, però també ofereix funcions i plans dirigits a usuaris empresarials.

dropbox-web-app

Dropbox no ha intentat seguir el model de Google de desenvolupar la seva pròpia suite de productivitat més enllà de Dropbox Paper, una aplicació col·laborativa de processament de textos que il·lumina les funcions. En lloc d’això, Dropbox ofereix una integració completa amb Office Online, la qual cosa permet editar i crear documents durant qualsevol moment mitjançant Word, Excel o PowerPoint.

Funcions de Dropbox

Funcions clau, com ara la sincronització a nivell de blocs i la sincronització intel·ligent (per seleccionar els fitxers i les carpetes que voleu sincronitzar amb el vostre PC sense utilitzar el vostre emmagatzematge del disc dur), mostren el pedigree de Dropbox com el primer dels serveis de sincronització de fitxers al núvol. Els usuaris del negoci tenen encara més funcions, tal com explicarà la nostra revisió de Dropbox Business.

Si esteu al pla de pagament Plus, podeu aprofitar la versió de fitxers que us permetrà restaurar els fitxers suprimits o canviats en un termini màxim de 30 dies. Els plans de professionals i empreses estan disponibles per a llargs períodes.

Tot i que no és una prioritat per a l’emmagatzematge de documents, Dropbox també ofereix facilitats de reproducció de suports, cosa que l’ajuda a fer el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la llista de vídeos. 

Si voleu compartir els vostres fitxers amb altres persones, Dropbox ofereix un bon conjunt de funcions de col·laboració, a més de la possibilitat d’establir nivells d’accés per als fitxers i carpetes, i també per generar enllaços per compartir correu electrònic o mitjans socials.

Dropbox Security

Dropbox no és un proveïdor de coneixement zero, però ofereix xifratge de 256 bits AES per als vostres fitxers, tot i que desxifrarà els fitxers per comprovar els metadats quan es carreguen.. 

Com Google Drive, si voleu millorar la seguretat del vostre fitxer Dropbox, podeu combinar-lo amb Boxcryptor per tenir un control complet del vostre xifrat de fitxers. Això farà que els vostres documents siguin segurs, fins i tot si Dropbox s’enfronta a un altre incompliment de dades.

Preu Dropbox

Amb 2 GB d’emmagatzematge gratuït, Dropbox no és el millor proveïdor d’emmagatzematge gratuït. El pla gratuït de Dropbox impedeix utilitzar moltes de les funcions que hem esmentat, tret de compartir fitxers.

Dos plans de pagament per a individus augmenten notablement el vostre emmagatzematge i accés a les funcions de Dropbox, amb Dropbox Plus incloent 2 TB d’emmagatzematge i una versió de fitxers de 30 dies a partir de 9,99 dòlars mensuals.. 

El pla més car de Dropbox Professional inclou 3 TB d’emmagatzematge i una gamma de funcions addicionals, inclosa AutoOCR per a l’exploració de documents, a partir de 16,48 dòlars al mes. 

Cap d’aquests plans és el més barat, però, sobretot en comparació amb alternatives com Google Drive. Si busqueu emmagatzematge en línia il·limitat, però, Dropbox ofereix això per 25 dòlars al mes.

5. iCloud

Molts dels productes que hem cobert funcionen bé (o raonablement bé) en macOS, però només un té pensat. iCloud és el servei d’emmagatzematge en núvol d’Apple al qual té accés tots els propietaris del dispositiu Apple, tal com explica la nostra revisió iCloud.

iCloud

Malauradament, el punt de venda més gran d’I iCloud també pot ser el seu major problema, sobretot si sou algú que li agrada barrejar i fer coincidir els vostres gadgets. Això es deu al fet que iCloud funciona millor en els dispositius Apple per als quals està dissenyat, cosa que dificulta l’ús a Windows o en altres dispositius mòbils com Android.

Integració iCloud

El major benefici d’i iCloud és la integració. No heu de fer res especial per configurar iCloud perquè suposa un avantatge per als titulars del compte d’Apple. iCloud us permet accedir com a unitat d’emmagatzematge independent a l’aplicació MacOS Finder, així com a la configuració d’iOS per a còpies de seguretat del dispositiu.. 

Si creeu documents, no pot ser més senzill utilitzar-lo, ja que podeu desar-lo al vostre emmagatzematge iCloud directament a les aplicacions Office per a Mac o Apple iWork. Si els vostres fitxers es desen en un altre lloc, els podeu traslladar a la unitat iCloud com si traslladéssiu els fitxers a una altra carpeta.

La seguretat és una prioritat per a Apple, passant per l’autenticació de dos factors per als comptes d’usuari d’Apple. Els usuaris amb productes més recents d’Apple també poden aprofitar el Touch ID dels registres d’inici de iCloud i qualsevol canvi de compte.

Apple continua sent una empresa nord-americana, per la qual cosa encara us recomanem que encripteu els fitxers més delicats abans de penjar-los a iCloud, per si de cas. Apple ofereix xifratge AES de 128 bits, però, com altres proveïdors, com Google Drive, no es tracta d’un sistema de coneixement zero, per la qual cosa és possible que Apple desxifri les seves dades..

Dit això, Apple se sap que juga amb les forces de l’ordre, ja que l’empresa es nega regularment a complir les sol·licituds de desbloqueig de dispositius i dades. És un bon senyal, encara que haureu de romandre una mica prudents.

Plans d’emmagatzematge iCloud

Amb 5 GB d’emmagatzematge gratuït, els usuaris de iCloud disposen d’una gran quantitat d’espai per començar a estalviar els seus fitxers més importants. Podeu actualitzar-vos a plans de pagament, des dels 50 GB fins als 2 TB, amb la possibilitat de compartir l’emmagatzematge amb els membres de la família en els plans més cars.

Aquests plans us tornaran a establir 0,99 dòlars mensuals per a 50 GB d’emmagatzematge i fins a 9,99 dòlars mensuals a 2 TB. 

Com varem escollir els nostres proveïdors

Si heu llegit qualsevol de les ressenyes i respostes d’emmagatzematge en núvol anteriors, sabreu que no estem aquí per tractar coses relacionades amb el sucre. Si un proveïdor és bo, ho recomanarem i, si no ho és, no ho farem, és tan senzill.

Considerem que cada proveïdor té els seus mèrits abans de situar-los a les nostres llistes, tenint en compte la seva capacitat d’emmagatzematge, les seves característiques generals, la qualitat de seguretat, els plans de preus i la facilitat d’ús. És per això que es recomana Sync.com aquí, però també estem encantats de recomanar proveïdors d’emmagatzematge en núvol gratuïts, com ara Google Drive.

Pensaments finals

Qualsevol dels cinc proveïdors d’emmagatzematge en núvol d’aquesta llista funcionaria bé per a l’emmagatzematge de documents, però Sync.com obté el nostre vot més alt, gràcies a l’encriptació de coneixement zero que us permet controlar la seguretat del vostre fitxer.. 

Tanmateix, grans noms com OneDrive i Google Drive no queden enrere, gràcies a la integració integrada amb Office i Google Docs. Si necessiteu una solució que funcioni bé a Mac, iCloud serà una bona alternativa, tot i que els usuaris de plataformes multiples trobaran que Dropbox és una excel·lent unitat de núvol per als seus fitxers importants. 

Si teniu les vostres opinions i opinions, no tingueu por de compartir-les, deixeu un comentari a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map