Millor emmagatzematge al núvol per compartir 2020: solucions principals per compartir fitxers en núvol

La gent comparteix fitxers en línia cada dia, des de memes i vídeos fins a documents delicats. Si bé es comparteix molt contingut a les xarxes socials, els serveis d’emmagatzematge en núvol ofereixen un lloc més segur per emmagatzemar i compartir els vostres fitxers. Com que hi ha moltes opcions, hem creat una guia per al millor emmagatzematge al núvol per compartir.


La millor manera de compartir i emmagatzemar fitxers és a través de Sync.com, que és la millor selecció de la nostra guia per al millor emmagatzematge en núvol per a fitxers grans i es considera generalment com la solució líder d’emmagatzematge en núvol aquí a Cloudwards.net.. 

Continua llegint per obtenir més informació sobre el millor emmagatzematge al núvol per compartir, però primer volem tocar algunes de les funcions que destaquen amb cadascuna de les nostres opcions.

El millor emmagatzematge en núvol per compartir

 1. Sync.com – Funcions compartides fantàstiques, segures, fàcils d’utilitzar
 2. pCloud – Plans d’emmagatzematge senzills, segurs i de tota la vida
 3. Google Drive – Integració, col·laboració i emmagatzematge de Google Docs de Google
 4. Dropbox – Integració d’oficines, opcions de compartició robustes, opció d’emmagatzematge il·limitat
 5. Tresorit – Seguretat de primera qualitat, compartició fàcil

1. Sync.com

Sync.com.com és un proveïdor d’emmagatzematge en línia que és conegut per la seva seguretat, les opcions d’emmagatzematge i la interfície d’usuari generalment agradable. A més de les altres funcions, Sync.com ofereix diverses opcions de compartir. Quan compartiu enllaços amb Sync.com, podeu definir contrasenyes i límits de descàrrega. També podeu optar per rebre una notificació per correu electrònic quan hi hagi activitat als vostres enllaços compartits.

comparteix la sincronització

El pla gratuït de Sync.com comença a partir de 5 GB i podreu obtenir 1 GB d’emmagatzematge addicional per completar el tutorial de Sync.com. El pla gratuït us donarà un bon sabor de si us agradarà o no Sync.com. 

Si us trobeu a superar el vostre emmagatzematge gratuït, Sync.com us ofereix tres plans Pro Solo, que comencen amb el pla Bàsic, que ofereixen 2 TB per 8 dòlars al mes, quan us facturen anualment. Sync.com també té els plans Pro Solo Standard i Plus, que ofereixen opcions d’emmagatzematge de 3TB i 4TB, respectivament.

Si teniu diversos usuaris, Sync.com també ofereix tres plans de Business Pro Team. Comencen a 1 TB per 5 dòlars al mes per usuari amb el pla Estàndard i van a 10 TB per 15 dòlars al mes per usuari amb el pla Avançat. Tots els plans es facturen anualment, de manera que la tarifa mensual comparable és competitiva i les opcions d’emmagatzematge haurien d’acollir fàcilment la majoria d’usuaris.

Sync.com té una excel·lent seguretat, que admet el xifrat de coneixement zero i l’autenticació de dos factors per protegir-vos dels atacs externs i interns. Sync.com també utilitza encriptació AES de 256 bits i protegeix els vostres fitxers tant en repòs com en trànsit. Finalment, Sync.com es troba a Canadà, que és un dels millors països per a la privadesa de dades.

Altres coses que ens van agradar sobre Sync.com

Sync.com és un servei que funciona bé tant a l’escriptori com a la seva aplicació per a mòbils. La seva interfície d’usuari és tan senzilla com és, i té una pestanya adequada per als fitxers i carpetes que heu compartit. Sync.com us ofereix diverses maneres de gestionar els vostres enllaços, tot i que les contrasenyes d’enllaç només estan disponibles amb el compte gratuït.

L’únic desavantatge de Sync.com és que no és excel·lent per a la col·laboració. Sync.com ha sacrificat la integració de tercers, la qual cosa no és compatible amb Office o Google Docs. Per obtenir més informació sobre la seguretat, els plans i les funcions de Sync.com, consulteu la nostra revisió completa de Sync.com.com.

2. pCloud

pCloud és un proveïdor d’emmagatzematge en núvol molt conegut per la seva seguretat i facilitat d’ús. Té una interfície que inclou una suau corba d’aprenentatge i, fins i tot, ofereix plans de vida per poder pagar una vegada i posseir el vostre emmagatzematge per sempre. Si ets nou a pCloud, pots provar el seu pla gratuït.

El pla gratuït de pCloud us permet iniciar 2 GB d’emmagatzematge, cosa que no és gaire. Afortunadament, pCloud augmentarà fins a 10 GB de franc si realitzeu diverses tasques, com ara descarregar l’aplicació pCloud i sincronitzar el client.

A part del pla gratuït, pCloud té dos plans premium per a usuaris individuals. L’emmagatzematge amb pCloud comença a 500 GB i passa a 2 TB. Els dos plans es poden pagar mensualment, anualment o una vegada per vida.

El pla Premium de 500 GB costa 4,99 dòlars mensuals, 47,88 dòlars anuals o un pagament únic de 175 dòlars per emmagatzematge de tota la vida. El pla 2TB Premium Plus costa 9,99 dòlars al mes, 95,88 dòlars a l’any o 350 dòlars de vida.

Compartir fitxers amb pCloud és un procés senzill. Feu clic a la configuració d’un fitxer o carpeta us mostrarà l’opció de compartir-lo. Amb les carpetes, podeu convidar els usuaris de pCloud a la carpeta o compartir un enllaç de càrrega o descàrrega. Amb els fitxers, feu clic a “compartir” obrireu les opcions de compartició, on podeu definir contrasenyes, escurçar enllaços i definir dates de caducitat..

pcloudshare

Quan es tracta de funcions de seguretat, pCloud no té cap nivell. Utilitza el protocol de xifratge AES de 256 bits per protegir els vostres fitxers, i utilitza tant xifratge en repòs com en trànsit. 

L’autenticació de dos factors, o 2FA, us protegirà d’algú que intenti accedir al vostre compte amb la vostra contrasenya. pCloud també ofereix xifrat de coneixement zero per protegir-vos contra possibles atacs interns.

Malauradament, no tota la seguretat de pCloud ve amb el vostre compte. Moltes de les funcions de seguretat que ofereix pCloud formen part del seu complement Crypto, incloent el xifrat de coneixement zero. El complement Crypto comença a partir d’un pCloud addicional i val la pena obtenir-ho si us agrada pCloud i si valoreu la seguretat addicional.

Altres coses que ens van agradar sobre pCloud

Per compartir amb pCloud és fàcil i ni tan sols es requereix cap compte. pCloud ofereix un servei anomenat pCloud Transfer que us permet simplement introduir la vostra adreça de correu electrònic i la del destinatari i, a continuació, seleccionar el que voleu enviar. Podeu enviar fitxers de fins a 5 GB d’aquesta manera, fent de pCloud un dels millors emmagatzematges en núvol per a opcions de compartir fitxers.

A banda de pCloud Transfer, pCloud ofereix una gran selecció de funcions de suports i una seguretat robusta, cosa que el converteix en un bon servei en general. El pla de vida també suposa que no haureu de fer pagaments mensuals o anuals, estalviant diners a llarg termini i eliminant una factura addicional. Per obtenir més informació sobre la seguretat i les funcions addicionals de pCloud, consulteu la nostra revisió completa de pCloud.

3. Google Drive

Google Drive és un dels millors serveis d’emmagatzematge en línia per compartir i col·laborar. La fan servir escoles, llocs de treball i persones de tot el món per col·laborar en documents de manera remota, compartir contingut amb amics i familiars i molt més.. 

El vostre compte de Google també està connectat amb Google Fotos, cosa que el converteix en una de les millors opcions d’emmagatzematge en línia per compartir fotos de família.

Google us permet emmagatzemar gratuïtament 15 GB d’emmagatzematge, cosa que és suficient per emmagatzemar la majoria de documents i fitxers petits. Si voleu emmagatzemar-ne més, Google us ho facilita amb tres plans addicionals. Google ofereix 100 GB, 200 GB i 2 TB per 1,99 dòlars, 2,99 dòlars i 9,99 dòlars al mes, respectivament.

Compartir amb Google Drive és tan fàcil com fer clic amb el botó dret en un fitxer i seleccionar “compartir”. Podeu canviar els permisos d’usuari i amb qui compartiu, però no hi ha moltes opcions habituals, com ara afegir una contrasenya o establir una data de caducitat dels vostres enllaços. Tot i que el control sobre el que un usuari pot fer amb els vostres fitxers compartits és excel·lent, hauria estat bo veure més opcions.

comparteix unitats

Per a seguretat, Google utilitza xifratge de 128 bits AES i protegeix els vostres fitxers tant en repòs com en trànsit. Google també ofereix 2FA per protegir-vos contra algú que pugui tenir la vostra contrasenya. Malauradament, Google no té xifrat de coneixement zero, tot i que es pot solucionar fàcilment amb Boxcryptor.

Altres coses que ens van agradar sobre Google Drive

Tot i que Google Drive és un gran proveïdor d’emmagatzematge en núvol en general, la integració amb Google Docs crea més maneres de compartir i col·laborar. Malauradament, la manca de funcions de compartir i menys funcions de seguretat que la competència la situen en aquesta llista. 

Tot i això, Boxcryptor pot compensar-ho molt al departament de seguretat i val la pena revisar Google Drive. Podeu llegir més informació sobre Google Drive, sobre la seguretat de Google i molt més en la nostra revisió completa de Google Drive.

4. Dropbox

Dropbox és un dels serveis d’emmagatzematge en núvol més populars, al costat de Google Drive. Ofereix una interfície d’usuari senzilla, integració d’oficina i funcions de compartició robustes. Tot i que manca al departament de seguretat, en comparació amb un servei com pCloud, encara ofereix una bona seguretat i algunes de les millors funcions de compartir.

El pla gratuït de Dropbox, Basic, ofereix 2 GB per començar, cosa que no és gaire, tot i que els seus plans premium tenen un preu excel·lent si us quedeu sense espai d’emmagatzematge. Els plans premium de Dropbox per a individus inclouen un pla de 2TB i un pla de 3TB per 11,99 $ i 19,99 $ al mes, respectivament.. 

Per a vosaltres amb famílies o empreses, també hi ha tres plans de negoci de Dropbox, inclòs el pla Avançat, que proporciona un emmagatzematge il·limitat de 25 dòlars per usuari al mes, amb un mínim de tres usuaris..

Compartir amb Dropbox és fàcil. Feu clic a l’opció de compartir a qualsevol fitxer, obrirà la configuració de compartició, on podreu compartir el fitxer mateix o un enllaç a ell. Quan compartiu un enllaç, podeu crear contrasenyes, configurar les dates de caducitat, canviar els permisos, desactivar les descàrregues, seleccionar fàcilment si el vostre enllaç permetrà als usuaris editar o visualitzar i molt més..

dropboxshare

La seguretat amb Dropbox és adequada. Protegeix els vostres fitxers tant en repòs com en trànsit. També utilitza encriptació de 256 bits AES i utilitza l’autenticació de dos factors. Dropbox no ofereix un xifrat natiu de coneixement zero, tot i que Boxcryptor és compatible amb Dropbox i pot solucionar-ho.

Altres coses que ens van agradar sobre Dropbox

Dropbox és un servei fantàstic per compartir. No només proporciona diverses maneres de compartir i una gran selecció d’opcions d’enllaç, sinó que les fa fàcilment accessibles. A més de compartir, Dropbox també ofereix plans d’emmagatzematge competitius i un pla il·limitat per a aquelles famílies, grups d’amics i empreses amb múltiples usuaris.

A més dels plans i les funcions de compartir, ens agrada que Dropbox sigui compatible amb els documents de Google Docs i Microsoft Office. D’aquesta manera, compartir documents en una configuració empresarial és més productiu, ja que us permet accedir a documents de Dropbox. Obteniu més informació sobre Dropbox a la nostra revisió completa de Dropbox.

5. Tresorit

Tot i que no té moltes funcions addicionals i ofereix una mica de corba d’aprenentatge, Tresorit fa un gran treball per protegir els vostres fitxers i carpetes. També és una opció fantàstica per a aquells que vulguin compartir fitxers amb altres. Malauradament, els elevats costos de Tresorit no l’han mantingut a la posició superior, tot i que encara és una bona opció que val la pena tenir en compte.

El pla Tresorit Basic us permet 3 GB d’emmagatzematge gratuïtament per donar-vos una idea del servei. Tot i que no hi ha gairebé tant espai d’emmagatzematge com els altres serveis d’aquesta llista, n’hi ha prou per emmagatzemar uns quants fitxers. 

Si decidiu que voleu emmagatzemar més contingut amb Tresorit, hi ha dos plans addicionals. El pla Premium de 200 GB comença a partir de 12,50 dòlars quan es paga mensualment i el pla de 2TB Solo comença a 30 dòlars.

Compartir amb Tresorit és molt senzill i es pot fer completament des de la pestanya d’enllaços si pengeu un fitxer nou o des del menú d’un fitxer o carpeta individual ja guardats a Tresorit. Quan compartiu un fitxer, Tresorit inclou diverses funcions útils, com ara contrasenyes d’enllaç, dates de caducitat dels enllaços i límits de descàrrega.

tresoritshare

Juntament amb les funcions de compartició estàndard, Tresorit també permet visualitzar registres detallats (inclosa l’adreça IP i la ubicació aproximada) dels usuaris que van accedir als enllaços compartits. Tresorit també us permet visualitzar les adreces de correu electrònic de qualsevol persona que intenti accedir als vostres enllaços.

Tresorit assegura els vostres fitxers amb xifrat AES de 256 bits, encriptació en trànsit i en repòs, a més de xifrat de coneixement zero i també ofereix 2FA. Com que el xifrat de coneixement zero impedeix que Tresorit accedeixi a la vostra contrasenya, recomanem consultar la nostra guia per als millors gestors de contrasenyes gratuïtes.

Altres coses que ens van agradar sobre Tresorit

Tresorit és un dels serveis d’emmagatzematge en línia més segurs. Tot i que té una lleugera corba d’aprenentatge, compartir fitxers és molt fàcil i les opcions d’emmagatzematge són comparables a la resta de concursants. L’única raó per la qual no podem situar Tresorit més amunt és la fixació de preus i la quantitat reduïda d’espai d’emmagatzematge gratuït.

Per comparació, Google Drive ofereix 2 TB d’emmagatzematge per 9,99 dòlars al mes, mentre que Tresorit ofereix el mateix emmagatzematge per tres vegades que costava, a 30 dòlars.. 

Tot i així, si la seguretat és al vostre cap quan busqueu el millor servei d’emmagatzematge en línia per compartir-lo, no us deixarà decebut amb Tresorit. Per obtenir més informació sobre Tresorit, més els seus plans i funcions, consulteu la nostra revisió completa sobre Tresorit.

Pensaments finals

A l’hora de decidir el millor emmagatzematge en núvol per compartir-ho, ens vam fixar principalment en les funcions i la seguretat implicades específicament per compartir el contingut. Tot i que només es pot compartir qualsevol cosa de qualsevol proveïdor d’emmagatzematge en línia, alguns tenen opcions i seguretat més robustes. Per exemple, la possibilitat d’afegir una contrasenya o establir un termini de caducitat per als enllaços reproduïts favorablement.

També volíem assegurar-nos que el servei d’emmagatzematge en línia proporciona una bona experiència. Si emmagatzemareu els vostres documents, imatges i vídeos al núvol, voleu un servei fàcil de navegar i que tingui funcions i seguretat que us beneficiïn.

Finalment, es va examinar el cost i el ventall d’opcions d’emmagatzematge associades a cada servei. Pensem que un servei d’emmagatzematge en núvol excel·lent és el que ofereix opcions d’emmagatzematge per a tots els pressupostos. Vam concedir punts de bonificació per serveis que tinguessin un pla gratuït o, com a mínim, de prova gratuïta, de manera que pugueu donar-vos a conèixer el servei abans de comprometre’l.

Tots els serveis d’emmagatzematge en línia que es troben en aquesta llista són opcions excel·lents, no només per compartir, sinó per emmagatzemar, accedir i protegir els vostres fitxers. En general, Sync.com és el millor emmagatzematge en núvol per compartir fitxers i carpetes per la seva simplicitat, robustes funcions de compartició i seguretat. Tot i això, no dubteu en consultar les altres opcions.

Com sempre, ens agradaria escoltar-vos vosaltres. Publica’ns un comentari i fes-nos saber què en penses. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map