Millor emmagatzematge al núvol per a famílies el 2020: emmagatzematge, els nens i tu

L’ús d’emmagatzematge en núvol s’ha convertit en un lloc habitual per a la majoria de la gent. Tot i això, intentar gestionar una família al núvol pot ser més difícil. Trobar el millor emmagatzematge en núvol per a la vostra família no és tan senzill quan cerqueu emmagatzematge per a cinc persones. Per sort, empreses com Microsoft i Google faciliten la gestió de l’emmagatzematge en núvol per a tothom.


Hi ha moltes opcions d’emmagatzematge al núvol diferents, per la qual cosa hem volgut proporcionar algunes directrius a l’hora d’elaborar aquesta millor guia d’emmagatzematge en núvol per a famílies..

Què és el millor emmagatzematge en núvol familiar

  1. OneDrive
  2. Google Drive
  3. pCloud
  4. Sync.com
  5. iCloud

Quan afegiu res nou a la dinàmica de la vostra família, és bo quan no causi problemes. L’emmagatzematge al núvol no és diferent. La vostra família emmagatzemarà fotos, vídeos i altres fitxers, de manera que pensem que el vostre emmagatzematge al núvol ha de ser segur, ràpid, fàcil d’utilitzar i que us proporcionarà molt d’emmagatzematge al preu..

Per a la seguretat, es va estudiar l’autenticació de dos factors (2FA) i el xifrat de coneixement zero. L’autenticació de dos factors és una característica que requereix verificar la vostra identitat introduint un codi que se t’envia. 

El xifrat de coneixement zero garanteix que ni el vostre proveïdor d’emmagatzematge en núvol pot accedir als vostres fitxers, de manera que saps que la vostra informació no hi accedeix cap tercer.

Aquestes dues funcions de seguretat funcionen majoritàriament (o completament) en segon pla i no tenen pràcticament cap corba d’aprenentatge, de manera que els vostres fitxers es mantindran segurs, independentment de com sigui o no la vostra família experimentada. 

Per obtenir més informació sobre el coneixement zero i els millors serveis d’emmagatzematge en núvol que el proporcionen, consulteu la nostra llista dels millors emmagatzematges en núvol de coneixement zero.

Per últim, vam analitzar funcions addicionals, com ara eines d’oficina com Word o Google Docs, que faciliten l’edició i la creació de documents al núvol.

Tingueu en compte que sempre hi haurà un equilibri quan es mira seguretat versus funcionalitats. Els proveïdors d’emmagatzematge al núvol que es centren més en la seguretat solen no tenir gaires funcions ni suport per a aplicacions de tercers. A causa de la naturalesa de la seguretat del núvol, el programari s’ha d’aplicar en gran mesura per tal de proporcionar-vos la millor protecció.

1. Microsoft OneDrive

OneDrive és la solució d’emmagatzematge en núvol de Microsoft i també l’única opció d’aquesta llista que té un pla d’emmagatzematge barat creat per a famílies nombroses. Això, a més de la inclusió de la suite de Microsoft Office, fa que OneDrive sigui l’adequat perfecte per a estudiants universitaris i de secundària, professionals de negocis i tothom que estigui entremig..

onedrive-file-manager

Es pot accedir a OneDrive a través del lloc, a la carpeta de sincronització de l’escriptori o del portàtil, o qualsevol dispositiu Android o iOS. La interfície d’usuari utilitza un sistema de carpetes, de manera que serà familiar per a la majoria de la gent. També podeu compartir fitxers i carpetes amb altres usuaris mitjançant un enllaç compartible. OneDrive també us permet protegir amb contrasenya els vostres enllaços de manera que estiguin segurs, fins i tot si cauen en mans incorrectes.

OneDrive disposa de quatre plans d’emmagatzematge que van des dels 5 GB fins als 1TB. El pla d’Office 365 Home és el pla familiar de OneDrive i ofereix 1 TB cadascun per a fins a sis usuaris i un total de 6 TB. El pla és de 99 dòlars anuals o 9,99 dòlars al mes, segons com vulgueu pagar.

Altres motius ens agraden OneDrive

El pla familiar inclou Office 365 Home inclòs, de manera que teniu accés a la família de productes Office de Microsoft des dels vostres PC, Mac, tauletes i telèfons intel·ligents. Microsoft Office s’utilitza àmpliament a les escoles i al món empresarial, de manera que, independentment de si teniu un diari, feu els deures o interpreteu dades per a la feina, Microsoft us ha cobert.

Juntament amb Microsoft Office, OneDrive té una altra característica perfecta per a usuaris amb diversos ordinadors. Feu clic a la pestanya “PC” de OneDrive en un escriptori o portàtil, podreu accedir a tots els fitxers de qualsevol PC que ja heu connectat..

onedrive-pc-access

Microsoft també va incloure 2FA a OneDrive, tot i que no utilitza xifrat de coneixement zero, cosa que significa que haureu d’utilitzar un programari de tercers com Boxcryptor si voleu aquesta funció de seguretat. Podeu consultar la revisió completa de Boxcryptor per obtenir més informació sobre com assegurar OneDrive i altres programes en línia.

OneDrive té una altra funció de seguretat anomenada Personal Vault. Amb el vostre personal Vault, podeu escanejar documents importants (com ara certificats de naixement, registres d’impostos i qualsevol altra cosa que es vulgui mantenir segur) directament a la carpeta protegida. També hi ha funcions de seguretat addicionals que mantenen els fitxers protegits automàticament.

La volta personal requereix 2FA i 20 minuts d’inactivitat bloquejaran automàticament la carpeta, de manera que estareu protegits si us allunyeu accidentalment d’una cosa important oberta. Podeu accedir a Personal Vault des de tots els vostres dispositius i els documents d’escaneig es poden fer des de l’aplicació per a mòbils.

2. Google Drive (Google One)

La selecció d’eines i serveis en línia de Google no sempre ha estat la més senzilla, especialment quan es tracta de Google Drive i els seus diversos plans. En un esforç per canviar això, Google ha reunit els seus plans d’emmagatzematge sota la marca Google One, que té l’objectiu de proporcionar opcions d’emmagatzematge clares per als usuaris i les famílies, així com altres avantatges..

Es pot accedir a Google Drive mitjançant el lloc, l’aplicació per a mòbils i una carpeta de sincronització de Windows o Mac. Google Drive també s’organitza a través de carpetes i és fàcil emmagatzemar i accedir a qualsevol dels fitxers quan vulgueu. Els fitxers també es poden compartir fàcilment amb d’altres amb un enllaç.

google-drive-file-manager

Google Drive té quatre plans estàndards que van des del pla gratuït de 15 GB fins a 2 TB. Tots els plans de pagament anuncien la capacitat d’afegir membres de la família, cosa que fa que Google Drive sigui una bona opció per a famílies que vulguin provar un pla barat o que tinguin requisits d’emmagatzematge baixos..

Altres motius ens agrada Google Drive

Juntament amb l’emmagatzematge a través de Google Drive, Google One també inclou avantatges per a membres amb tots els seus plans de pagament. A partir d’ara, podeu obtenir descomptes en hotels selectes quan cerqueu amb Google. També podeu obtenir fins a un 10 per cent més de compres a les compres de Google Store i Google promet que n’hi haurà més.

A més de l’emmagatzematge mitjançant Google Drive, també teniu accés gratuït a la suite d’aplicacions d’oficina de Google amb tots els plans. Aquestes aplicacions us permeten crear i editar documents directament des de Google Drive, col·laborar amb altres usuaris de Drive i molt més. Google Docs és una altra popular suite d’oficines per a escoles i llocs de treball, que afegeix la seva utilitat.

google-docs

Com OneDrive, Google utilitza 2FA. Igual que OneDrive, Google no proporciona xifrat de coneixement zero, per la qual cosa haurà de buscar assistència de tercers per obtenir més seguretat. Boxcryptor també funcionarà amb Google Drive per a aquells que necessiten o desitgen protecció de coneixement zero. 

Si voleu comparar OneDrive i Google Drive un al costat de l’altre, podeu consultar la nostra comparació Dropbox vs. Google Drive i OneDrive. Podreu comparar Google Drive i OneDrive, a més de Dropbox, un altre servei d’emmagatzematge en núvol més important per a ús general.

3. pCloud

pCloud és una solució d’emmagatzematge en núvol segura que es centra més en mantenir el vostre compte segur que qualsevol altra cosa. pCloud també ofereix un dels plans familiars més interessants. En lloc de pagar mensualment, feu un pagament únic de 1.400 dòlars, que actualment es marca fins a 500 dòlars en el moment d’escriure.

pCloud també té un interessant pla gratuït que us permet començar amb 2 GB i us proporcionarà més emmagatzematge per realitzar tasques senzilles.

Altres motius ens agrada pCloud

Com les altres opcions d’aquesta llista, pCloud té una interfície d’interès moderna basada en carpetes que facilita l’emmagatzematge i la cerca dels fitxers. Els documents també es poden compartir mitjançant enllaços, de manera que altres poden tenir fàcil accés als àlbums de fotos, vídeos i fitxers que trieu. També podeu accedir a pCloud des de l’aplicació per a mòbils a Android i iOS o des del lloc.

pcloud-file-manager

pCloud també té una altra manera de compartir fitxers – pCloud Transfer – que no requereix que ningú tingui un compte pCloud. Només cal que aneu al client web i afegiu l’arxiu (fins a 5 GB) que voleu compartir i un destinatari, i després premeu “enviar fitxers”. El destinatari rep un correu electrònic amb l’enllaç que els permet descarregar el fitxer.

Els fitxers que envieu amb pCloud Transfer també es poden xifrar amb una contrasenya de manera que només les persones amb contrasenya puguin accedir al que envieu. 

Aquesta opció és excel·lent per a pares o avis majors d’edat avançada, però volen veure fotos i vídeos de la família sense passos addicionals. A més, es pot afegir o eliminar la contrasenya, segons les vostres necessitats.

pcloud-transferència

El pla familiar us ofereix 2 TB d’emmagatzematge i hi poden accedir fins a cinc usuaris. El pla és un pla de tota la vida, de manera que mai haureu de preocupar-vos de pagar subscripcions o perdre les vostres dades a causa d’un pagament perdut. També podeu seleccionar la quantitat d’emmagatzematge que té cada usuari, de manera que un membre de la família que té la possibilitat d’emmagatzemar tingui l’espai que necessita.

pCloud utilitza 2FA per a seguretat, i xifrat de coneixement zero, tot i que aquesta característica requereix un suplement de 3,99 dòlars mensuals. Un cop pagueu la carpeta Crypto, només podreu accedir a qualsevol cosa que hi deseu.

Per a famílies amb molt d’emmagatzematge multimèdia, pCloud ofereix un reproductor de vídeo integrat i un reproductor d’àudio integrat amb creació de llista de reproducció..

4. Sync.com

Sync.com és un servei bàsic d’emmagatzematge en núvol fàcil d’utilitzar i molt segur. Sync.com admet 2FA, i el xifrat de coneixement zero està habilitat fora de la caixa, cosa que converteix Sync.com en l’opció d’emmagatzematge en núvol més segura de la llista.

Tot i que Sync.com no ofereix tècnicament un pla familiar, el pla de 4TB, d’un sol usuari, és assequible a 180 dòlars anuals. També podeu optar pel pla de Business Teams que té un cost de 180 dòlars anuals per tres usuaris i 1 TB d’emmagatzematge. Els plans de negoci inclouen 1TB, 4TB i 10TB i poden acollir entre dos i 100 usuaris, segons el vostre pressupost..

Altres motius ens agraden Sync.com

Sync.com és fàcil de navegar i s’hi pot accedir a través de la carpeta de sincronització, Sync.com o l’aplicació. Podeu crear carpetes compartibles que pugueu afegir persones o convertir les carpetes regulars en carpetes compartides. Els fitxers també es poden compartir mitjançant un enllaç, a més de vídeos individuals o altres memòries i documents.

sync-file-manager

Juntament amb l’ús compartit d’enllaços, podeu personalitzar fàcilment els vostres enllaços amb el botó “gestionar l’enllaç” per estar protegits amb contrasenya, tenir límits de descàrrega, ser de només lectura i més.

sincronització-enllaç

És possible que Sync.com no tingui gaires funcions addicionals a causa del seu xifrat de coneixement zero i 2FA, però si la vostra família valora la privadesa i la seguretat per sobre de tot, no podreu superar Sync.com.

Si teniu problemes per decidir entre pCloud i Sync.com per a l’emmagatzematge segur de la família, podeu consultar la nostra comparació completa de cap a cap en el nostre article Sync.com vs. pCloud..

5. iCloud

Si utilitzeu un iPhone o un Mac, el més probable és que ja utilitzeu iCloud amb certa capacitat. iCloud pot gestionar les còpies de seguretat i l’emmagatzematge de fotos i les gestiona perfectament a qualsevol altre dispositiu Apple.

Els preus d’Apple són força senzills amb quatre plans, dos dels quals comparteixen la família: els plans de 200 GB i els de 2TB.

Altres motius ens agrada iCloud

Juntament amb l’emmagatzematge iCloud Drive, Apple ha inclòs diverses funcions útils per als usuaris d’Apple. Amb iCloud, podeu mantenir una còpia de seguretat de tots els vostres dispositius Apple, utilitzar funcions com Trobar el meu iPhone i compartir fotografies fàcilment amb altres usuaris de Mac i iOS, ja siguin o no al pla de la vostra família..

icloud-drive

El iCloud Drive és senzill d’utilitzar en un dispositiu Mac o iOS, i l’únic inconvenient és el seu client Windows. El client iCloud per a Windows és frustrant en el millor dels casos i proporciona molt poc accés al contingut.

icloud-drive-windows

Una altra característica d’estalvi de diners d’i iCloud és la possibilitat de compartir les vostres aplicacions, música i altres continguts amb tothom del vostre pla familiar. Això permet que tothom pugui jugar a jocs i utilitzar aplicacions premium sense haver de comprar-los per separat per a cada persona de la vostra llar.

Pensaments finals

L’emmagatzematge al núvol és quelcom que la majoria de la gent no pensa. Tot i que certament són millors que d’altres, tots els programes d’emmagatzematge en núvol compleixen fonamentalment el mateix propòsit. Tot i que quan cerqueu una bona opció d’emmagatzematge en núvol per a la vostra família, però, són molt pocs els que ofereixen un emmagatzematge de bon preu per a diversos usuaris, a més d’una bona seguretat i característiques..

OneDrive se situa per sobre de la resta com el millor emmagatzematge en núvol per a les famílies, amb un pla assequible que ofereix 1 TB per usuari fins a sis usuaris, accés complet a la suite principal de Microsoft Office i seguretat decent. Google segueix molt al darrere, ja que si es calculen els preus de Google One i s’integra Google Docs.

Per a famílies centrades en la seguretat, pCloud i Sync.com són opcions excel·lents, i Sync.com té una millor seguretat fora de caixa. Finalment, hi ha iCloud, que és gairebé una necessitat si estàs relacionat amb Apple, però també és una opció molt bona si vols emmagatzemar fitxers o compartir les aplicacions i el contingut d’Apple amb la teva família..

Si teniu curiositat sobre una altra opció per fer una còpia de seguretat de fotos familiars, Amazon Drive (abans Amazon Cloud Drive) ofereix un emmagatzematge de fotos il·limitat i va guanyar el primer lloc del nostre millor emmagatzematge en línia per a la classificació de fotos. L’emmagatzematge en núvol il·limitat de qualsevol tipus és poc freqüent, i l’oferta d’Amazon d’emmagatzematge de fotos en línia il·limitat està disponible amb membres exclusius. També podeu consultar aquí la nostra revisió completa de Amazon Drive aquí. 

Totes les opcions d’emmagatzematge al núvol d’aquesta llista tenen una petita quantitat d’emmagatzematge gratuït, de manera que podeu provar-les abans d’introduir-ne una a tota la vostra família. Si busqueu altres opcions d’emmagatzematge en núvol gratuït, la nostra llista dels millors emmagatzematges en núvol gratuïts per al 2020 inclou 12 suggeriments fantàstics.

Finalment, si l’emmagatzematge en núvol per a tota la vostra família no és tot el que busqueu, però encara voleu compartir fitxers amb la vostra família i amics, aquesta guia us explicarà com compartir fitxers en línia de manera senzilla..

Feu-nos saber els vostres comentaris sobre les nostres millors opcions per obtenir el millor emmagatzematge en núvol de les famílies als comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me