La millor còpia de seguretat en línia per a mòbils 2020: còpia de seguretat en moviment

Els telèfons intel·ligents són a tot arreu i poden contenir més dades que mai. Estan plens de fotos, vídeos, contactes, missatges i molt més. Perdre el telèfon, robar-lo o oblidar-lo de deixar-lo a la platja abans d’anar a nedar és molt més car que el preu del mateix.


Per evitar perdre les dades, podeu fer una còpia de seguretat del vostre telèfon intel·ligent mitjançant serveis de còpia de seguretat en línia. Si sou un tema nou, podeu consultar la nostra guia sobre com fer una còpia de seguretat de Android. Disposa del servei de còpia de seguretat d’Android i de l’IDrive de Google, que és un dels millors serveis de còpia de seguretat en línia per a còpies de seguretat de l’ordinador.

IDrive és la nostra millor selecció i les aplicacions pròpies de Android i iOS no han permès fer cap avantatge. Això pot confondre alguns dels lectors, però parlarem de per què hem centrat Google a continuació. Abans de començar els nostres rànquings, discutirem els nostres criteris de selecció, que esperem que facin més clar el nostre procés.

Si heu topat aquí buscant emmagatzematge en núvol, haureu de consultar la nostra millor llista de serveis d’emmagatzematge en núvol per obtenir-vos idees. Si no coneixeu la diferència entre l’emmagatzematge en núvol i la còpia de seguretat, consulteu la nostra explicació.

La millor còpia de seguretat en línia per a mòbils 2020

Què ofereix la millor còpia de seguretat en línia per a mòbils

Si llegeixes la nostra ressenya de Google Drive, aprendràs que ens agraden les funcions de col·laboració de la plataforma, però no ens agrada l’aproximació de la companyia a la seguretat i la privadesa. Google ha estat relacionat amb la vigilància del govern mitjançant el projecte PRISM de l’Agència de Seguretat Nacional dels Estats Units. Potser no hauria tingut gaire opció, però la qüestió es manté.

A més d’aquest ombrívol historial de privadesa, Google es reserva el dret d’explorar i analitzar el vostre contingut per obtenir màrqueting dirigit en els seus termes i condicions.

Podeu prendre el tema a les vostres mans utilitzant eines com Boxcryptor (consulteu la nostra crítica de Boxcryptor) per xifrar fitxers al vostre telèfon intel·ligent, però vam decidir mantenir-nos amb serveis de còpia de seguretat en línia que tenen una seguretat i privacitat molt intenses i que no comparteixen la laxa de Google. plantejament.

La seguretat integrada és molt més còmoda i estareu segurs que els hackers no podran accedir als vostres fitxers. Vam tenir en compte si el servei oferia xifratge per a la vostra còpia de seguretat i si era de coneixement zero. El coneixement zero impedeix que qualsevol persona que no sigui tu, inclosos els empleats despullats, llegeixi els seus fitxers.

El bloqueig de la clau de pas també és bo, perquè altres persones no podran accedir al vostre emmagatzematge encara que tinguin el vostre telèfon.

Hem considerat la qualitat de l’aplicació a l’hora de facilitar-ne l’ús perquè una experiència d’usuari complexa pot provocar frustracions i passar per alt els fitxers per fer còpies de seguretat. Es preferix el contrari, per la qual cosa es va buscar una experiència d’usuari divertida i intuïtiva.

També vam tenir en compte què pot fer el servei de còpia de seguretat del servei. Tot i que serveis com pCloud, Sync.com i altres entrades al nostre millor emmagatzematge en núvol per a fotografies i el millor emmagatzematge en núvol per a articles de vídeo poden oferir càrrega automàtica de fotos i vídeos per al vostre dispositiu mòbil, els serveis de còpia de seguretat en línia ofereixen idealment una protecció més àmplia..

Els missatges de text, els contactes, els registres de trucades i la còpia de seguretat de dades d’aplicacions són funcions que hem buscat en diversos graus d’èxit.

Tots volem fer una còpia de seguretat més i pagar menys, de manera que això és el que vam buscar dels serveis que hem revisat. A més, com més prestacions siguin les prestacions, millor seran els plans. Està bé si el servei té un pla o prova gratuïta també. Alguns serveis ofereixen també plans amb espai de còpia de seguretat il·limitat.

L’últim criteri és la diversitat de plataformes, cosa que significa que hem donat un cop d’ull a les aplicacions que també poden funcionar i fer còpies de seguretat de l’ordinador. A diferència de moltes aplicacions de Google Play i de l’App Store que només poden fer còpies de seguretat del mòbil, alguns serveis de còpia de seguretat de la nostra millor llista de serveis de còpia de seguretat en línia poden fer-ho. En diem alguns perquè vam haver d’incloure G Cloud i Degoo, que no figuren a la nostra llista.

1. Millor còpia de seguretat en línia per a mòbils: IDrive

Captura de pantalla_20190218-155532_IDrive en línia

No és d’estranyar que IDrive sigui la nostra selecció més elevada, ja que és el millor servei global de còpia de seguretat en línia. Això és gràcies a la seva gran relació qualitat-preu i seguretat.

El servei ofereix una protecció de coneixement zero a totes les plataformes, inclosos els mòbils. El nivell de xifrat és de 256 bits AES, que, per a tots els propòsits i propòsits, no es pot produir un crack. Té bloqueig de contrasenya també. Si ho activeu, haureu d’introduir una contrasenya de quatre dígits per entrar a IDrive al mòbil.

L’aplicació ofereix un botó de “còpia de seguretat” gran i vermell que us porta a un menú on podeu seleccionar el que voleu fer una còpia de seguretat. Des d’allà, podeu activar les càrregues automàtiques de càmeres, que funcionen per a imatges i vídeos. L’aplicació té una respectable qualificació de 4 estrelles a la botiga de Google Play i més d’un milió de descàrregues.

És fàcil fer una còpia de seguretat de forma automàtica per a tot el contingut d’un tipus determinat. Simplement toqueu la casella de selecció que hi ha al costat de l’aplicació.

Podeu fer còpia de seguretat de fotos, vídeos, contactes, textos, registres de trucades i calendari a Android. Podeu fer el mateix a iOS, excepte els textos i els registres de trucades. Si els fitxers desitjats no entren en aquestes categories, podeu seleccionar l’opció “altres fitxers” per seleccionar fitxers específics. El navegador de fitxers funciona bé, però es beneficiarà de l’afegit de selecció de carpetes.

La còpia de seguretat mòbil amb IDrive només es produeix una vegada al dia, és a dir, la còpia de seguretat contínua no és una opció. Això és molest, sobretot perquè podeu desactivar l’ús del vostre pla de dades mòbils de manera que les operacions de còpia de seguretat no us ofeguen la distribució de dades mensual. Dit això, una còpia de seguretat al dia és la norma per a aplicacions de còpia de seguretat mòbil, de manera que IDrive no està sol.

Podeu restringir la còpia de seguretat a l’execució quan carregueu el telèfon, també, si no voleu que interfereixi amb el vostre ús.

Curiosament, IDrive us permet compartir els vostres fitxers amb còpies de seguretat. Podeu fer-ho fent una premsa llarga sobre qualsevol fitxer o carpeta de la qual heu creat una còpia de seguretat. Això activarà el menú compartit, on podeu introduir les adreces de correu electrònic dels destinataris juntament amb un missatge. També podeu veure els fitxers fora de línia. També podeu habilitar la sincronització per sincronitzar fitxers als vostres dispositius.

Altres motius ens agraden IDrive

No hauràs de pagar molt per gaudir d’IDrive perquè els seus preus són competitius. Es troba entre els millors serveis de còpia de seguretat de núvol gratuïta.

IDrive Personal té dues variants. El primer us permet emmagatzemar fins a 2 TB de contingut per 52 dòlars l’any. El segon us permet emmagatzemar 5 TB per 75 dòlars. També obteniu 2TB o 5TB d’espai de sincronització, segons el que trieu, aconseguint un total de 4TB o 10TB d’espai. A més, tots dos us permeten fer còpia de seguretat de dispositius il·limitats.

Si teniu una empresa, el pla de negocis IDrive s’adaptarà més a les vostres necessitats. Comença a partir de 75 dòlars per a dispositius i usuaris il·limitats i proporciona 250 GB d’espai de còpia de seguretat. Podeu augmentar l’espai fins a 12,5 TB. Podeu optar per pagar mensualment tots els dos plans de negocis més barats.

Abans de decidir subscriure’s a llarg termini, podeu utilitzar el pla gratuït, que proporciona 5 GB d’espai de còpia de seguretat en línia.

IDrive funciona a Windows, macOS i Linux, la qual cosa és un dels pocs serveis que suporten els tres. L’experiència d’escriptori té una lleugera corba d’aprenentatge perquè IDrive requereix que seleccioneu manualment fitxers per a còpies de seguretat a diferència dels serveis il·limitats, que fan còpia de seguretat de tot. Dit això, no és difícil d’utilitzar. Podeu llegir-ne més informació a la nostra revisió IDrive.

2. G núvol

Captura de pantalla_20190218-155610_G núvol

No, G Cloud no és una aplicació de Google, tot i que és comprensible que pugui pensar-ho. No fa còpia de seguretat a Google Drive, sinó a Amazon Web Services. No està entre els nostres millors serveis de còpia de seguretat en línia perquè no pot fer una còpia de seguretat de l’ordinador, però fa un bon treball protegint les dades mòbils.

G Cloud utilitza 256 bits AES per xifrar els vostres fitxers, però no té xifratge privat. Hi ha una funció de bloqueig de contrasenya que també ajuda a protegir el vostre compte.

L’aplicació s’obre amb la pestanya d’inici, que mostra la quantitat d’emmagatzematge que heu fet servir. Per seleccionar el que necessiteu fer còpia de seguretat, heu d’utilitzar la pestanya “dades” i escollir fitxers i carpetes específics. Un cop ho facis, pots fer servir la pestanya d’inici per fer còpies de seguretat i restaurar les dades que necessitis. L’aplicació és clara i no us farà rascar el cap mentre intenteu trobar el que necessiteu.

Els usuaris de Play Store de Google estan satisfets amb la qualitat de l’experiència i de les funcions de l’usuari perquè l’aplicació té una qualificació de 4,6 i més de 5 milions de descàrregues.

G Cloud us permet seleccionar molts tipus de dades a còpia de seguretat inclosos contactes, registres de trucades, documents, configuració del sistema, dades del navegador, fotos i vídeos. Podeu editar els tipus de fitxers G Cloud seleccionats per a còpia de seguretat des del menú de configuració avançada. Les categories que podeu editar inclouen fotos, vídeos, música i documents. Per fer-ho, podeu seleccionar una categoria específica per afegir o suprimir un tipus de fitxer.

Igual que amb IDrive, no hi ha cap còpia de seguretat contínua, però podeu obligar a fer còpies de seguretat per executar-les si cal, configureu-la a la càrrega automàtica quan carregueu o configureu un programa. La programació permet establir una hora, un dia i un nivell de bateria específics necessaris per executar còpies de seguretat.

Altres raons per les quals ens agrada G Cloud

Només obtingueu 1 GB de còpia de seguretat gratuïta amb G Cloud, però podeu guanyar fins a 10 GB amb referències. Si en necessiteu més, G Cloud té un pla de còpia de seguretat il·limitat que només costa 3,99 dòlars al mes i es pot utilitzar per fer còpies de seguretat de cinc dispositius, inclosos els iPhones. Les dades també es poden migrar entre aquests dispositius amb un sol toc.

Si no necessiteu espai de còpia de seguretat il·limitat i voleu estalviar diners, podeu utilitzar el pla anual de 100 GB per 11,99 dòlars..

No hi ha cap aplicació d’escriptori que us permeti protegir els fitxers del vostre ordinador, però és un inconvenient menor perquè G Cloud és un servei fantàstic per a la còpia de seguretat de dades mòbils..

3. Degoo

Captura de pantalla_20190218-155627_Degoo

Degoo funciona en dispositius Android i iOS, a més de Windows i macOS, però no ho podem recomanar per culpa de decisions de disseny maldestres i la falta d’un planificador de còpies de seguretat. Podeu obtenir els detalls sobre les seves mancances a l’escriptori a la nostra revisió Degoo. Per obtenir millors alternatives que admetin Windows, llegiu l’article del nostre millor backup en línia per a Windows.

Tot i així, Degoo utilitza AES a 256 bits per xifrar els vostres fitxers i proporciona xifratge privat amb el seu pla Premium. Per utilitzar-la, heu de triar una frase de contrasenya i penjar fitxers a la vostra “carpeta secreta superior”.

L’experiència mòbil de Degoo és molt millor que la d’escriptori. El seu disseny és similar a la d’altres aplicacions del mòbil, però, tot i així, aconsegueix ser confús, perquè requereix que realitzeu més passos per començar a fer una còpia de seguretat de les vostres dades del necessari. Quan obriu l’aplicació, veieu la pestanya “el meu feed”, que mostra fotos i vídeos des del vostre telèfon.

Per seleccionar el que voleu fer una còpia de seguretat, heu d’anar a la pestanya “Els meus fitxers” i tocar el cercle blau per penjar-hi. Podeu optar per penjar fitxers o carpetes, però no tipus específics de fitxers.

Per fer-ho, heu d’obrir el menú a la dreta i toqueu “Les meves càrregues”. La categoria de càrregues automàtiques us permet carregar fotos, vídeos, documents i música. Els SMS, contactes, calendari i altres tipus de dades no estan disponibles.

Tot i això, no va impedir que Degoo tingués una classificació de 4.5 estrelles i més de 10 milions de descàrregues a Play Store. El fet que us ofereix 100 GB d’espai de còpia de seguretat en línia, que és molt més que altres serveis, us va ajudar.

Com les dues aplicacions anteriors, Degoo no té còpia de seguretat contínua, però tampoc us permet programar les còpies de seguretat. Les opcions disponibles són configurar-la perquè funcioni només quan està connectat a WiFi o només quan es carrega.

Altres motius ens agrada Degoo

Degoo us pot ajudar a esborrar espai d’emmagatzematge al dispositiu mitjançant la càrrega de les vostres fotos i, a continuació, reduir-les quan les veieu al telèfon. Les fotos a mida completa encara estaran disponibles per accedir a Degoo.

Podeu afegir als 100 GB d’espai de còpia de seguretat gratuïta fent referència a amics. Podeu fer derivacions fins que arribeu als 500 GB, que és força generós. A més, podeu utilitzar el pla gratuït en dispositius il·limitats. Tingueu en compte que cal accedir al vostre compte cada 90 dies, o bé Degoo suprimirà les vostres dades.

Si us preocupa, podeu subscriure-vos al pla de 2TB per 10 dòlars al mes. Podeu provar el pla mitjançant la prova gratuïta de 14 dies abans de subscriure-us. Dit això, és la mateixa quantitat d’ofertes IDrive d’emmagatzematge per un doble del preu.

Tot i així, el pla gratuït ofereix molt i l’experiència de l’usuari no perjudica gaire la impressió general.

4. Home BigMIND

Captura de pantalla_20190218-155545_BigMIND

BigMIND Home és un altre servei de còpia de seguretat en línia de l’empresa que ha creat Zoolz Home Backup i G Cloud. És similar a G Cloud, però té novetats a l’escriptori i als clients mòbils que la seva contrapart no. Dit això, la seva experiència d’usuari no coincideix gaire amb la de G Cloud.

BigMIND Home tindrà una bona cura dels vostres fitxers, ja que utilitza un AES de 256 bits de coneixement zero per xifrar-los en repòs.

L’aplicació per a mòbils comença amb la pestanya “descobrir” seleccionada. No ens va mostrar res, sense importar el que hem penjat. Per seleccionar el que voleu penjar, heu d’utilitzar el menú de l’esquerra i toqueu “Selecció de dades”.

Des d’allà, podeu seleccionar contactes, registres de trucades, fotos, missatges, vídeos i altres tipus de fitxers. Després d’això, heu de tocar el botó “guardar” per desar la selecció. A continuació, veureu la pestanya “tauler de comandament”, que us permet pujar si toqueu “Carrega ara”. Un simple botó de càrrega a la finestra de selecció de dades faria més convenient el procés.

BigMIND Home no es troba entre les aplicacions més populars, amb poc més de 10.000 descàrregues a Play Store. Però té una classificació de 4,6 estrelles.

No té cap còpia de seguretat contínua, però podeu configurar-la perquè es carregui, en una programació o quan es connecti a WiFi. Podeu configurar la programació per a una hora, dia i nivell de bateria específics.

BigMIND Home pot reconèixer les cares i les coses de les vostres fotos, de manera que us permet filtrar-les per aquestes categories. Quan detecta cares, podeu afegir-hi noms, de manera que podeu cercar persones amb més facilitat. El mateix passa amb les coses.

Podeu utilitzar BigMIND Home per connectar-vos a aplicacions de xarxes socials, com Facebook i Instagram, i fer còpies de seguretat de les dades que tingueu. La funció no es limita només a les xarxes socials, sinó que també funciona amb serveis d’emmagatzematge en núvol, com ara Box, Google Drive, Dropbox i OneDrive.

Altres raons per les quals ens agrada BigMIND Home

BigMIND Home té diversos plans premium. El 16GB té 99 cèntims al mes i us permet tenir un usuari que pugui fer còpies de seguretat de tres dispositius mòbils i tres ordinadors. El pla de 100 GB permet fer el mateix per 2,99 dòlars al mes. El pla de 500 GB costa 6,99 dòlars al mes i pot allotjar tres usuaris, que poden fer còpia de seguretat de nou ordinadors i sis dispositius mòbils.

El pla final ofereix 1 TB d’espai de còpia de seguretat per a cinc usuaris. Pot fer còpia de seguretat de dispositius mòbils i ordinadors il limitats i transmetre vídeos d’alta definició. És de 12,99 dòlars al mes.

Podeu utilitzar el pla gratuït de 5 GB per provar el servei abans de subscriure-us. Si no n’hi ha prou, podeu convèncer els amics perquè s’uneixin a 1 GB d’espai addicional per a cada persona que ho faci.

BigMIND Home no té el millor valor, però té funcions potents i una experiència d’usuari transitable. Podeu esbrinar com funciona per a ordinadors a la nostra revisió de casa BigMIND.

5. Còpia de seguretat en línia SOS

Captura de pantalla_20190218-155632_SOS

SOS Online Backup és un servei decent, però els costos de la subscripció són costosos. Això no ha de ser el cas de la còpia de seguretat del telèfon intel·ligent, però, perquè podeu optar per un pla més barat. Parlarem més sobre el valor següent, però parlem de seguretat en primer lloc.

L’aplicació no xifra els fitxers de manera predeterminada, però podeu activar-la i us recomanem que ho feu. SOS Online Backup utilitza el xifrat AES de 256 bits i us permet gestionar la vostra clau, la qual cosa en converteix en coneixement zero.

Quan obriu l’aplicació, veieu una pàgina d’inici senzilla amb una opció de “protegir” que us permet seleccionar categories. Podeu fer còpies de seguretat d’imatges, de vídeo, de música i d’aplicacions de forma automàtica i seleccionar qualsevol altra carpeta o fitxer per fer còpies de seguretat manualment. No ho podeu fer per a missatges de text o registres de trucades.

El disseny és antiquat i no és tan intuïtiu com les altres aplicacions de la nostra llista.

Els usuaris de Play Store coincideixen amb el lloc que SOS Online Backup ocupa en aquesta llista i li dóna una qualificació de 3,8 estrelles. El nombre de descàrregues és de poc més de 10.000.

No hi ha cap còpia de seguretat contínua, però podeu configurar una programació o restringir-la a funcionar només quan esteu connectats a WiFi. Si decidiu programar, podeu configurar la còpia de seguretat en funcionament a una hora i data determinades o cada dia.

Altres motius ens agraden la còpia de seguretat en línia de SOS

Hi ha un pla gratuït de 5 GB i una prova gratuïta de 14 dies per als comptes premium. Us aconsellem que ho proveu abans de comprar perquè els plans premium es troben entre els pitjors del mercat de còpies de seguretat. Per a només 50 GB d’espai de còpia de seguretat, heu d’afegir 4,99 dòlars al mes o 44,99 dòlars a l’any. Els altres plans no són millors, però si voleu la llista completa, llegiu la nostra crítica de còpia de seguretat de SOS Online.

Pensaments finals

No hi ha moltes aplicacions de qualitat per triar, per la qual cosa haurem d’omplir les files incloses la còpia de seguretat en línia de SOS. Dit això, encara podeu triar i triar perquè les altres aplicacions són bones.

IDrive és la nostra elecció més elevada perquè els seus plans tenen un gran valor, té un xifrat de coneixement zero, us permet fer còpies de seguretat de dispositius il·limitats i proporciona una experiència àmplia per als usuaris.

La nostra segona selecció, G Cloud, no té un xifrat de coneixement zero, per la qual cosa està al darrere d’IDrive. Tot i així, ofereix un espai de còpia de seguretat il·limitat per només 3,99 dòlars i és agradable per utilitzar-lo.

Degoo és la millor opció si no voleu pagar cap cèntim, ja que ofereix una generosa superfície de còpia de seguretat gratuïta de 100 GB. El pla Premium no és barat, però té un xifrat de coneixement zero. Degoo no pot carregar SMS ni contactes, però la seva interfície mòbil necessita funcionar.

El mateix es pot dir de BigMIND Home perquè l’aplicació pot resultar confusa de vegades, però ofereix funcions interessants. No és barat, però els seus preus són molt millors que la nostra darrera opció, SOS Online Backup.

Què en penses de la còpia de seguretat en línia per a mòbils? T’agrada el nostre top pick o t’apostes cap al pla gratuït que Degoo ofereix? Si utilitzeu un servei que trobem a faltar, què és? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me