Com suprimir el compte de Dropbox el 2020

Dropbox és un servei popular que us permet emmagatzemar i gestionar els vostres fitxers al núvol. Ofereix plans d’equip i compatibilitat amb Office Online. Dropbox no és l’únic servei d’emmagatzematge en núvol que hi ha, i potser voldreu portar els fitxers a un altre lloc després de mirar la nostra millor guia d’emmagatzematge en núvol..


Afortunadament, suprimir el vostre compte de Dropbox i desinstal·lar el client de Dropbox és un procés senzill que abordarem en aquesta guia pas a pas. Recordeu que si suprimeix el vostre compte, perdreu l’accés als vostres fitxers emmagatzemats a Dropbox. Assegureu-vos de descarregar els fitxers que voleu conservar abans d’iniciar aquest procés.

Tanmateix, si voleu suprimir el vostre compte de Dropbox perquè no veieu l’avantatge del servei, mireu la nostra revisió de Dropbox; podríeu sorprendre’t amb alguns dels avantatges que potser no coneixeu.

Com esborra el compte Dropbox?

Abans d’eliminar el compte de Dropbox, primer haureu de donar-vos de baixa del vostre pla de pagament. Si ja utilitzeu el pla gratuït de Dropbox Basic, podeu passar a l’últim paràgraf d’aquesta secció. En cas contrari, seguiu llegint per començar.

Comença per anar a Dropbox.com i iniciar la sessió al compte. Feu clic al perfil o al cercle que hi ha a l’extrem superior dret de la pàgina. Al menú desplegable terciari, feu clic a “Configuració” i aneu a la pestanya “Pla”. Un cop allà, desplaceu-vos al final de la pàgina i feu clic a “Cancel·la el pla”.

configuració

Feu clic al botó “cancel·lar el pla” us portarà a la pàgina de baixada. Desplaceu-vos fins a la part inferior on teniu les opcions de contactar amb l’assistència de Dropbox, canviar el vostre pla o baixar-ne el nivell. El botó de baixada sembla grisat, però aneu endavant i feu clic a “Encara vull baixar de nivell”.

cancel·lar-pla

Aquesta pàgina us demanarà que seleccioneu un motiu pel qual voleu cancel·lar el vostre pla. No podeu saltar aquest pas, de manera que seleccioneu el motiu pel qual cancel·leu i, a continuació, feu clic a “continua” per continuar.

downgrade-survey

A la pàgina següent es mostra un resum de tot el que es perdrà en cancel·lar el pla de Dropbox. Desplaceu-vos a la part inferior i feu clic a “Encara vull baixar de categoria”. Aleshores, sereu retornats a la pàgina d’inici.

realment, aquesta vegada

Ara que heu cancel·lat el vostre pla, ja podeu suprimir el compte. Aneu a la configuració i aneu a la part inferior de la pàgina i feu clic al botó “esborrar compte”. Haureu d’introduir la vostra contrasenya i motivar la sortida abans de fer clic a “suprimir definitivament”. Se us deixarà la sessió del client Dropbox i se us portarà immediatament a la pàgina de registre.

Com esborra el compte Dropbox?

 1. Feu clic a la imatge de perfil o al cercle gris que hi ha a la part superior dreta de la pantalla.
 2. Feu clic a “Configuració” al menú desplegable (si teniu un compte gratuït, passeu al pas 10)
 3. Feu clic a la pestanya “Pla”
 4. Feu clic a “Cancel·la el pla”
 5. Feu clic a “Vull baixar”
 6. Trieu un motiu per rebaixar la categoria
 7. Feu clic a “continua”
 8. Feu clic a “Encara vull baixar”
 9. Vés a la pestanya de configuració general
 10. Desplaceu-vos al final de la pàgina
 11. Feu clic a “suprimeix el compte”
 12. Introduïu la vostra contrasenya i seleccioneu un motiu per sortir
 13. Feu clic a “suprimir definitivament”

Com desinstal·leu Dropbox des del meu ordinador?

És una tasca molt més ràpida desinstal·lar el client Dropbox del vostre ordinador Windows. Des del menú d’inici o al botó de Windows de l’ordinador, feu clic a la icona d’engranatge. Això us portarà al menú de configuració.

configuració de Windows

Un cop a la configuració, feu clic a “aplicacions” i desplaceu-vos fins a Dropbox. Feu clic a “desinstal·lar” i després feu clic a “desinstal·lar” al menú emergent.

desinstal·lar

A partir d’aquí, apareixerà l’assistent d’instal·lació de Dropbox i podeu fer clic a “desinstal·lar” per eliminar el client del vostre PC. La carpeta Dropbox encara estarà al vostre ordinador, de manera que assegureu-vos que traieu la carpeta i tots els fitxers que no vulgueu..

Com desinstal·leu Dropbox des del meu ordinador?

 1. Feu clic al botó d’inici o al Windows de l’equip
 2. Feu clic al botó o a la configuració
 3. Feu clic a “aplicacions”
 4. Localitza Dropbox
 5. Feu clic a “desinstal·lar”
 6. Feu clic al segon botó de desinstal·lació
 7. Feu clic a “desinstal·lar” a l’assistent d’instal·lació de Dropbox

Pensaments finals

Ara que heu suprimit el compte, sereu lliure de provar alguna cosa nova. Recomanem Sync.com i pCloud com els nostres dos millors serveis d’emmagatzematge en núvol. Totes dues són segures, fàcils d’utilitzar i tenen plans fantàstics. Podeu consultar la nostra revisió de pCloud i la nostra revisió de Sync.com per obtenir més informació.

Ens encanta sentir-vos parlar, així que aviseu-los si teniu cap problema per eliminar el vostre compte Dropbox o per eliminar el client del vostre PC. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me