Com reparar una base de dades SQL el 2020

Fer front a les corrupcions de bases de dades és una inevitabilitat en la carrera d’un DBA de MS SQL. Tot i que hi ha moltes maneres d’abordar les corrupcions, inclosos els intents de solucions manuals i fugir a Belize, hi ha una altra alternativa: el programari de recuperació de tercers.


El programari adequat, de fet, pot estalviar temps i frustració, i fer que us sembli prou agredit amb els vostres avisos corporatius o amb clients que pateixen. Un dels millors programes de recuperació de bases de dades SQL que hem vist és una eina produïda pel desenvolupador de programari informàtic Stellar Data Recovery.

 
La reparació estelar de bases de dades SQL pot reparar fitxers de bases de dades corruptes, recuperar els registres suprimits i utilitzar-se per crear noves bases de dades i arreglar les existents en directe. L’experiència de l’usuari és prou senzilla com que un mico entrenat probablement pugui fer front a les reparacions, però és probable que sigui una cosa que hauria de mantenir en silenci, tret que no estiguis disposat a treballar per a plàtans..
 

No ens sorprèn la sorpresa la fàcil facilitat d’utilitzar el programari. Aquesta ha estat realment la tendència de tots els productes estel·lars amb els quals hem jugat des de l’avaluació del producte emblemàtic de l’empresa, Stellar Data Recovery, que actualment ocupa el primer lloc en els millors rànquings de programari de recuperació de dades..

A continuació, parlarem generalment de la reparació de la base de dades, de les funcions que obtindreu amb la recuperació de bases de dades SQL Stellar i realitzeu els passos implicats per reparar fitxers .mdf i .ndf. També farem una ullada ràpida als costos perquè pugueu esbrinar si el producte de Stellar s’ajustarà al vostre pressupost informàtic..

Qui necessita un programari de reparació de bases de dades SQL?

El més probable és que, si heu accedit a aquest article, sabreu exactament per què necessiteu un programari de reparació de bases de dades SQL: està dissenyat per reparar fitxers de bases de dades corruptes, tant primaris (.mdf) com secundaris (.ndf). Aquests programes els busquen administradors de MS SQL o professionals similars de TI, ja sigui per mirar de recuperar-se d’un desastre, o bé preparant per a un.

Hi ha diversos problemes que poden originar problemes a la base de dades, com ara un fitxer de registre de transaccions danyat o desaparegut, un maquinari que falla, un atac de virus, un apagament indegut del servidor i, naturalment, un error de l’usuari. En aquests casos, heu de realitzar una recuperació abans de poder accedir a la base de dades de MS SQL o realitzar transaccions.

Si teniu l’experiència i el nervi, podeu intentar una reparació manual, utilitzant fitxers de registre intactes (.ldf) per fer-ho. Tanmateix, els fitxers de registre no sempre us trauran aigua calenta, sobretot perquè aquests fitxers també es poden corrompre. També podeu utilitzar ordres com DBCC CHECKDB i DBCC DBREPAIR des de la consola de bases de dades per solucionar problemes menors.

Per a circumstàncies més greus, o per a aquells que no confien en els seus coneixements tècnics o a la recerca d’un camí més fàcil per a la recuperació, la millor solució de recuperació de tercers és.

Tot i que hi ha diverses eines per reparar fitxers .mdf i .ndf, hem escollit il·lustrar com navegar per aquestes aigües amb problemes mitjançant la reparació de bases de dades SQL Stellar perquè pensem que ofereix la millor combinació de funcions i usabilitat..

Aprofitarem una mica l’experiència de l’usuari, però primer, parlem de funcions generals per assegurar-nos que aquesta és l’eina que estàs buscant. En primer lloc, el programari admet la majoria de versions de MS SQL Server, des del 2016 i posteriors.

El programari pot recuperar fitxers .mdf i .ndf i tots els objectes que hi ha, inclosos taules, disparadors, índexs, claus, regles i procediments emmagatzemats. També es poden corregir les taules amb compressió PAGE i ROW mitjançant l’eina Stellar.

Un cop fet el treball de reparació, que funciona escanejant els fitxers de bases de dades per a zones manglades i corregint el patró de bits, podeu desar els fitxers corregits en formats MS SQL, .html, .xls i .csv. Si no necessiteu tot el fitxer o necessiteu accedir a un objecte concret ràpidament, la reparació de bases de dades SQL Stellar també admet la recuperació selectiva d’objectes.

Abans de la recuperació, podeu previsualitzar objectes per assegurar-vos que és el que esteu cercant. També podeu desar una còpia de l’exploració com a .dat per treballar posteriorment.

Hem provat totes les funcions per assegurar-nos que funcionaven com Stellar diu. Us recorrerem alguns dels processos bàsics en un moment. Primer, fem una ullada ràpida a la quantitat que us tornarà a establir.

Opcions de llicència de recuperació de bases de dades estel·lars SQL

Actualment Stellar ven dues edicions del seu programari de recuperació de bases de dades SQL: Technician i Platinum. També hi ha un paquet d’eines de base de dades SQL que s’inclou amb algun altre programari que s’adreçarà als administradors de MS SQL que necessiten construir la biblioteca de programari.


Tècnic
Platí
Kit d’eines
Cost:349 dòlars449 dòlars549 dòlars
Validesa de la llicència:Tota una vidaTota una vidaTota una vida
Sistemes:MúltiplesMúltiplesMúltiples

Al principi, els costos poden semblar elevats, perquè són bons per a tota la vida, bases de dades il·limitades i per utilitzar-los en diversos sistemes. També obteniu suport per a tota la vida. A més, el preu està en línia amb productes similars i, segons la nostra experiència, inferiors, com Kernel SQL Recovery.

Recuperació de bases de dades estel·lar SQL Platinum afegeix reparació de còpia de seguretat de SQL per arreglar fitxers .bak danyats, mentre que el pla d’eines inclou tant recuperació de contrasenya com SQL.

Podeu provar el programari amb una prova gratuïta, que us permetrà realitzar objectes d’exploració i previsualització, però no realitzar la recuperació real per crear fitxers de base de dades nets. Stellar també ofereix una garantia de devolució de 30 dies si el producte no satisfà les vostres necessitats.

Reparació d’una base de dades SQL

Podeu descarregar la versió de prova de Stellar fent clic al botó verd de “descàrrega gratuïta” en lloc del botó “comprar ara” a la pàgina de destinació del producte. Si compreu una llicència, Stellar us enviarà un correu electrònic amb un codi de registre que haureu d’introduir abans de realitzar una recuperació.

Un cop hàgiu instal·lat el programari i iniciat l’arrencada, Stellar us recordarà que atureu el servidor de base de dades i copieu el fitxer corromput a una ubicació diferent. Feu clic a “d’acord” i se us demanarà que indiqueu la ubicació d’aquest fitxer.

Si no sabeu on s’ha emmagatzemat el vostre fitxer corromput, feu clic a “trobar” i el programari el cercareu, estalviant-vos temps preciós per fer coses més importants, com cercar una millor sincronització empresarial i compartir opcions per al vostre negoci. Llegiu ràpidament, però, ja que la exploració només trigarà un minut.

A la llista de fitxers retornats, ressalteu el fitxer .mdf o .ndf que voleu corregir i feu clic a “reparar”. Hi ha un alternatiu per “incloure registres suprimits”, també si voleu incloure els resultats als vostres resultats.

La reparació s’iniciarà, amb una barra de progrés i registre que us mostrarà el que està passant a la part inferior del client. Per a nosaltres, el procés va acabar en uns deu segons. Evidentment, però, la durada de la reparació dependrà de la mida de la base de dades. Hem utilitzat un petit fitxer .mdf de 10 KB per provar el programari.

Un cop acabat l’exploració i la reparació, feu clic a “bé” al quadre de diàleg que apareix. Haureu de registrar la vostra còpia per completar la reparació si encara no ho heu fet. Una còpia dels resultats de l’escaneig es desa automàticament si més endavant voleu treballar-hi.

El fitxer reparat es carregarà a la consola del client un cop finalitzi l’exploració. Podeu navegar per objectes del fitxer reparat mitjançant el menú arbre del costat esquerre..

Hi trobareu branques per a taules, visualitzacions i sinònims. També hi ha una branca de programabilitat, amb sub-branques per a procediments, funcions, regles i altres objectes emmagatzemats.

La finestra central més gran es pot utilitzar per previsualitzar objectes reparats. Per exemple, si amplieu la branca de la taula i feu clic a una taula, podreu veure el contingut d’aquesta taula.

És molt útil, sobretot, per assegurar-vos que el fitxer s’ha reparat correctament i accedir més ràpidament a determinades dades crítics amb els negocis. Podeu ampliar el menú a sota de qualsevol taula i revisar les columnes de la taula, les claus primàries i externes, les restriccions, els índexs i altra informació.

També hi ha un camp de cerca per trobar elements d’arbre, especialment útils per a grans bases de dades.

Quan hagueu quedat satisfets els resultats que voleu, feu clic a “Desa” per finalitzar la reparació. Com s’ha esmentat, no haureu de guardar el fitxer reparat com a fitxer de base de dades; També hi ha opcions per a .csv, .html i .xls.

Si creeu un fitxer de base de dades nou, us ofereixen opcions per crear una base de dades nova o guardar-les en una base de dades en directe.

Per crear una nova base de dades, feu clic al botó de ràdio “base de dades existent” i introduïu el nom del servidor / instància, seleccioneu una destinació i feu clic a “connectar” per completar el procés. Per a la recuperació de base de dades existent, feu clic al botó de ràdio “base de dades en directe”, introduïu el nom del servidor / instància i, a continuació, seleccioneu la base de dades mitjançant el menú desplegable. Feu clic a “connecta”.

En qualsevol cas, el client us informarà que s’ha desat el fitxer a la ubicació desitjada.

Si teniu problemes durant el procés de reparació, podeu accedir a una funció manual i a les preguntes freqüents directament des del client sense necessitat d’adreçar-vos a la base de coneixement en línia de Stellar Data Recovery. Feu clic a “?” icona per fer-ho.

Pensaments finals

L’objectiu d’aquesta guia ràpida era mostrar-vos quina facilitat pot tenir la reparació de bases de dades SQL amb un bon programari de tercers. Hem escollit la reparació de bases de dades SQL Stellar com a exemple degut a la seva simplicitat, característiques i costos adequats en relació amb programari similar. Podeu provar el programari vosaltres mateixos si descarregueu una prova gratuïta, per descomptat, per valorar-lo.

Si esteu tan satisfets amb el programari que érem, no us oblideu de revisar la nostra revisió de Recuperació de dades estel·lar, que es pot utilitzar per ressuscitar fitxers suprimits i danyats del vostre disc dur. Stellar també ofereix diversos productes, alguns dels quals ja hem presentat en guies similars a aquest:

 • Com convertir fitxers OST de Outlook a PST
 • Com convertir fitxers EDB de Exchange a PST
 • Com recuperar la bústia de Microsoft Exchange
 • Com reparar fitxers de bases de dades d’Outlook

No dubteu a fer-nos qualsevol pregunta sobre la reparació de fitxers de bases de dades o el programari Stellar, a continuació, i procurarem trobar respostes per a vosaltres. Gràcies per llegir!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map