Com fer una còpia de seguretat de Windows 7, 8 i 10 el 2020

Windows ha recorregut un llarg camí des que la versió 1.0, que acaba de posar una interfície gràfica d’usuari a MS-DOS, es va publicar el 1985. Dit això, ha guanyat una reputació al llarg dels anys per haver tingut errors, experimentant una pantalla blava de la mort. errors i caiguda. En aquest article, us ajudarem a evitar la pèrdua de les vostres dades mostrant-vos com fer una còpia de seguretat de Windows.


Els errors i les falles no han impedit que sigui un dels sistemes operatius més populars del món. La darrera encarnació, Windows 10, té cura de molts dels problemes dels seus predecessors, tot i que en té alguns, sobretot pel que fa a la privadesa. Si us preocupa això, consulteu la nostra guia de configuració de la privadesa de Windows 10.

Si sou un administrador del servidor amb la tasca enorme de fer una còpia de seguretat d’un servidor Windows al vostre davant, consulteu la nostra llista de les millors còpies de seguretat del servidor de Windows..

A la següent secció, us mostrarem com utilitzar l’eina de còpia de seguretat de Windows per fer una còpia de seguretat del vostre sistema operatiu i ens assegurem de no perdre els fitxers si passa alguna cosa no desitjada..

Còpia de seguretat de Windows mitjançant l’eina de còpia de seguretat de Windows

Probablement sigui la més fàcil, encara que no sigui la millor manera de manejar les còpies de seguretat de Windows. Si els vostres fitxers són especialment importants i teniu uns quants diners per gastar, us recomanem saltar directament a la secció de les opcions en línia que podeu trobar a continuació..

A Windows 10, premeu Inici, escriviu “quadre de control” i seleccioneu-lo.

com fer còpies de seguretat-windows-step1

Escriviu “còpia de seguretat” per obtenir una llista que mostra “Còpia de seguretat i restauració (Windows 7)” a la part superior. Introduïu-lo.

com fer còpies de seguretat-windows-step2

A la finestra “Còpia de seguretat i restauració (Windows 7)”, feu clic a l’enllaç “crear una imatge del sistema”.

com fer còpies de seguretat-windows-step3

Una altra finestra us demanarà que trieu on voleu desar la imatge. Tingueu en compte que obtindreu una imatge que inclogui totes les unitats, no només la unitat del vostre sistema i la seva mida podria ser enorme, així que assegureu-vos que esteu preparat. Podeu obtenir prou DVD, però guardar-ne una imatge seria tediós.

És més fàcil estalviar en un altre disc dur. Només heu de recordar que es poden estavellar o mal funcionar i prendre la vostra imatge amb ells. Si això passa, haureu de confiar en el programari de recuperació de dades per recuperar els vostres fitxers, però aquesta no és una aposta segura. Les unitats d’estat sòlid tenen una taxa de fallada molt inferior, però experimenten més errors de dades, de manera que no podreu estar segur que mantindran la vostra imatge segura.

El que podeu fer és incloure l’emmagatzematge al núvol a l’equació. Heu de seguir la regla 3-2-1 per fer còpies de seguretat, que us suggereix mantenir els fitxers en una ubicació remota i en dos dispositius locals. Al capdavall, una còpia de seguretat només val alguna cosa si no es pot perdre; L’única manera de fer-ho amb una còpia de seguretat és la còpia de seguretat.

Probablement haureu de necessitar una gran quantitat d’emmagatzematge per a la vostra imatge, de manera que els proveïdors del nostre millor emmagatzematge en núvol per a fitxers grans haurien de ser adequats. Alguns dels millors serveis d’emmagatzematge al núvol, com Sync.com i pCloud, hi són presents i són una opció fantàstica per emmagatzemar els vostres fitxers..

L’alternativa de còpia de seguretat en línia

S’anomena emmagatzematge per emmagatzemar per un motiu. Podeu utilitzar-lo com a servei de còpia de seguretat, però això suggeriria que els serveis de còpia de seguretat dedicats no tinguin molt a oferir. No és el cas, però, ja que molts serveis poden fer còpia de seguretat de tot l’ordinador, o només la imatge de Windows, i restaurar-lo quan sigui necessari.

En altres paraules, la còpia de seguretat en línia està orientada a la recuperació de desastres. A diferència de l’emmagatzematge en núvol, la còpia de seguretat del núvol crea una imatge de tot el disc dur, cosa que significa que conserva la seva estructura de carpetes i no requereix que introduïu fitxers a la carpeta de sincronització. Tot i que pot ser lent i no ofereix espai d’emmagatzematge gratuït, us ofereix algunes funcions interessants.

Inclouen una còpia de seguretat contínua, que garanteix que la còpia de seguretat sigui actualitzada i una còpia de seguretat incremental, que redueix el temps que triga a carregar els seus fitxers. Si bé la majoria executa un procés de còpia de seguretat contínua, també podeu executar còpies de seguretat programades, de manera que la còpia de seguretat es pugui executar a la nit i no obstrueixi els recursos del sistema..

Si creieu que les funcions avançades us beneficiarien, consulteu el nostre millor guia del comprador de còpia de seguretat en línia per trobar un proveïdor que s’adapti a les vostres necessitats. Tot i que alguns serveis són complicats i requereixen etiquetar fitxers, molts, com Backblaze, ofereixen una gran facilitat d’ús. Si la flexibilitat és alguna cosa més, potser voldreu fer una ullada a CloudBerry Backup, un client de còpia de seguretat sòlid que us permetrà decidir on s’emmagatzemen les vostres dades..

Per obtenir més informació sobre aquests dos excel·lents serveis, consulteu la nostra ressenya de CloudWid Backup i la revisió de Backblaze.

Backblaze-Slider1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Acronis True Image i BigMIND Home també són proveïdors capaços. Ambdues tenen una còpia de seguretat d’imatges, una còpia de seguretat incremental i la possibilitat de protegir les imatges amb una contrasenya. Si esteu interessats, llegiu la nostra crítica sobre Acronis True Image i la crítica de BigMIND Home.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Destination-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Settings-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Anterior

Pròxim

Podeu conservar diversos discs durs que han de fer una còpia de seguretat. Això no és cap problema, ja que els proveïdors de còpia de seguretat en línia poden treballar amb discs durs externs. De fet, tenim una llista dels millors proveïdors de còpia de seguretat en línia per a discs durs externs.

IDrive, que és el nostre servei de còpia de seguretat en núvol superior, també es troba entre ells (consulteu la nostra revisió IDrive).

Pensaments finals

És possible que el disc dur o el sistema operatiu de Windows no es colpegi mai i s’emportin les dades, però la possibilitat que això passi sigui superior a zero. Confiar en la sort pot arribar molt lluny, però la preparació és l’opció més responsable i garanteix la seguretat de les vostres dades.

Hem exposat algunes maneres de fer còpies de seguretat de Windows. L’eina nativa és una opció gratuïta integrada a Windows i és fàcil d’utilitzar. Dit això, el fitxer d’imatges que crea pot ser enorme, de manera que el millor és si el podeu emmagatzemar en algun lloc, possiblement al núvol. Podeu guardar-lo al vostre ordinador i aprofitar les funcions avançades que ofereix la millor còpia de seguretat en línia per a solucions Windows.

Què en penses de fer una còpia de seguretat de Windows? Quina solució preferiu? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me