Com convertir l’OST a PST el camí fàcil el 2020

El fet de treballar amb fitxers .ost pot suposar un esforç notablement inútil si es va sol. Per sort, hi ha moltes eines capaces d’escanejar i convertir fitxers .ost a formats més viables, com els fitxers .pst. De fet, és just dir que un bon convertidor .ost a .pst és una eina essencial a la caixa d’eines digital de qualsevol tipus d’informàtica. En aquest article, analitzarem una d’aquestes eines: Stellar OST to PST Converter.


Stellar és un nom que es va guanyar la nostra estima a principis del 2017, vam decidir començar a investigar sobre el millor programari de recuperació de dades. Aquest esforç de setmanes va donar lloc a l’estat actual d’alcoholisme d’aquest escriptor, així com la unció de la recuperació de dades estel·lar millor demostrada. També ens va demanar que comencem a estudiar quines altres eines útils que la companyia ha d’oferir per a l’oficina informàtica.

A continuació, us donarem un cop d’ull a Stellar OST to PST Converter, us explicarem com utilitzar-lo per recuperar correus electrònics, elements del calendari i contactes dels fitxers d’Outlook. No oblideu també consultar la revisió completa de la recuperació de dades estel·lars.  

Per a qui serveix el convertidor OST estel·lar a PST?

Estem pensant que si llegiu aquest article, probablement ja teniu una idea molt bona de què són els fitxers .ost i .pst, així que farem aquesta propera part breu. 

Ambdós són fitxers de dades utilitzats per Microsoft Outlook. La informació emmagatzemada en aquests fitxers inclou tots els vostres missatges de correu electrònic i esdeveniments del calendari, per la qual cosa són força importants. Tots dos també s’emmagatzemen al disc dur de l’ordinador, copiant dades d’un servidor de correu i permetent-vos accedir a objectes prèviament sincronitzats sense haver d’estar en línia..

Dels dos, els fitxers de taula d’emmagatzematge personal (.pst) s’utilitzen amb més freqüència, sent utilitzats per a POP3 i IMAP, tots dos protocols per a comptes de correu electrònic basats en la web. D’altra banda, s’utilitza un fitxer de taula d’emmagatzematge fora de línia (.ost) per emmagatzemar dades de Outlook quan s’utilitzen Outlook 365, Microsoft Exchange i Outlook.com.

Un fitxer .pst té una flexibilitat bastant més que un fitxer .ost, ja que mai no és eliminat per Outlook i es pot copiar a instal·lacions de Outlook noves o fins i tot traslladar-se a noves màquines. Un fitxer .ost no proporciona el mateix luxe: només es pot obrir pel perfil d’Outlook que el va crear originalment, és a dir, no podeu tornar a utilitzar el fitxer.

Amb Stellar OST to PST Converter, podeu superar aquestes limitacions, a més de migrar tot el vostre compte de correu electrònic des de Exchange o Outlook 365 a un servei de correu electrònic diferent. El convertidor també és útil per navegar per les dificultats causades pels accidents del servidor Exchange o els errors de sincronització, o fins i tot les corruptes a un fitxer .ost causat per programari maliciós..  

El convertidor OST a PST estelar presenta diversos avantatges. El que és més important, es pot utilitzar per cercar i guardar correus electrònics individuals al fitxer .ost en lloc de migrar tota la cosa. També pot convertir contactes, calendaris, tasques, notes i revistes.

Algunes altres funcions clau que ens agraden inclouen:

  • Vista prèvia dels elements recuperats abans de la recuperació
  • Conversió de fitxers .ost xifrats
  • Desa els fitxers convertits en .msg, .eml, .rtf, .html i .pdf

Mirem algunes altres funcions específiques de llicència de la següent secció.

Opcions de llicència PST estelar a OST

El programari de conversió de Stellar us permetrà previsualitzar els correus electrònics i els calendaris abans de la conversió. Tot i que hi ha una versió gratuïta de l’eina, però, us limita a 20 conversions abans de subscriure-us.

Per a empreses i professionals d’informàtica que necessitin més quilometratges fora de l’eina, podeu adquirir una llicència perpètua (per a tota la vida) per a una sola màquina o diverses màquines. Les eines no tenen limitacions de mida de fitxer i disposen de suport tècnic gratuït.

Caixa d’eines corporativa tècnica corporativa
Cost79,99 dòlars149 dòlars199 $
Instal·lacióSistema únicMúltiples sistemesMúltiples sistemes

La llicència de Tècnic de diverses màquines té altres avantatges sobre la llicència corporativa de màquina única que s’adreçarà als tipus d’informàtica, inclosos:

  • Conversió per lots: convertir diversos fitxers .ost
  • Fitxers .pst compactes i dividits
  • Desa Outlooks contactes en format .csv

Mentrestant, l’Outlook Toolkit és el millor, gràcies a les útils eines per als professionals de les TI per gestionar diversos problemes de correu electrònic com reparar fitxers .pst corruptes i recuperar fitxers adjunts i contrasenyes .pst.

Com convertir fitxers OST amb estel·lars

Una de les raons per les quals ens vam convertir en fan de Stellar a Cloudwards.net és que l’experiència de l’usuari per a la majoria dels productes de l’empresa és senzillament senzilla sense deixar de banda les funcions, que francament no obté amb molts altres productes informàtics..

Tanmateix, potser necessiteu una mica d’ajuda per començar, o potser només voleu tenir una idea bàsica del procés abans d’afegir Stellar OST a PST Converter a la vostra caixa d’eines de TI. Davant d’això, a continuació, veurem el procés bàsic de conversió.

Primer pas: Instal·leu el programa i executeu l’exploració

El primer que heu de fer, és clar, instal·lar el programari. Només caldrà un minut o dos, fins i tot si us heu registrat al servei. Stellar us enviarà l’enllaç de baixada del producte i una clau d’activació tan bon punt el processament del vostre pagament sigui processat.

Un cop instal·lat, inicieu el client. Una petita finestra situada a la part superior del client principal us permetrà seleccionar el fitxer .ost que voleu convertir.

Podeu navegar pel sistema d’arxius o deixar que el convertidor busqui la vostra unitat per trobar fitxers .ost. Una exploració dura menys de deu segons la base de les nostres proves, de manera que, a menys que sàpigues exactament on mirar, probablement sigui l’aproximació més ràpida.  

Un cop tingueu el fitxer, ressalteu-lo i feu clic al botó “convertir”. El client iniciarà el procés de conversió, que no us manté esperant.

En el nostre cas, va trigar aproximadament un segon, tot i que, certament, el nostre fitxer .ost era força reduït al voltant dels 16 MB (els fitxers .ost a Outlook 2016 poden créixer fins a 50 GB per defecte, tot i que podeu augmentar aquest límit si voleu).   

Pas segon: Treballar amb el fitxer OST escanejat

Una vegada escanejat el vostre fitxer .ost, podeu navegar pel contingut des del client de l’escriptori del convertidor de Stellar.

La columna més esquerra del client inclou un menú d’arbre on trobareu subseccions per als vostres calendaris, contactes, safata d’entrada, correu brossa, diari, articles suprimits i altres carpetes d’Outlook..

La següent columna conté objectes emmagatzemats a la carpeta que trieu. Per exemple, si trieu “safata d’entrada”, la columna mostrarà una llista de correus electrònics a la safata d’entrada. La tercera columna proporciona una vista prèvia del propi objecte, per exemple, un correu electrònic.

Podeu desar el fitxer convertit o l’escaneig en si mateix, que és un fitxer .dat. En desar tot el fitxer, tindreu l’opció de triar si voleu guardar-lo com un tipus de fitxer .pst, .msg, .eml, .rtf, .html o .pdf..

Si no necessiteu tot el fitxer i només voleu guardar, per exemple, un sol correu electrònic, també ho podeu fer. Feu clic amb el botó dret sobre el correu i trieu el format del fitxer on voleu desar-lo.

I tot això hi ha.

Pensaments finals

El treball amb fitxers .ost normalment és una tasca impossible, però Stellar OST to PST Converter soluciona tot això. És ràpid, senzill i tan potent com ho ha de ser. Bàsicament, és l’eina perfecta perquè els nois informàtics busquen impressionar la resta de l’oficina sense haver de fer res més que fer clic en uns botons. I tots hi estem a bord.

Si esteu buscant una eina completa, us recomanem que feu servir el kit complet d’eines d’Outlook, ja que també pot reparar fitxers .pst corruptes. Feu-nos saber els vostres pensaments als comentaris a continuació i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me