Com convertir EDB a PST el 2020 de la manera fàcil

La conversió de bústies d’usuari de fitxers Exchange Server a fitxers Outlook pot ajudar als professionals de les TI a gestionar tasques de còpia de seguretat que d’altra manera seria bastant difícil, i de vegades fins i tot impossible de completar. Tot i que hi ha un bon grapat d’eines per ajudar-vos a convertir fitxers .edb, ningú no va provocar el foc com el EDB de Stell a PST Converter (ens emocionem fàcilment).


Stellar és una empresa que primer ens va cridar l’atenció mentre es va avaluar el millor programari de recuperació de dades existent al mercat. El producte de l’empresa, Stellar Data Recovery, ofereix una combinació de funcions, rendiment i usabilitat que ens va convèncer a donar-li les millors puntuacions sobre els propers rivals EaseUS i Prosoft Engineering (consulteu totes les revisions del programari de recuperació de dades per obtenir més informació sobre aquestes dues)..

A més del seu producte insígnia de recuperació de dades, Stellar ha desenvolupat tota una gamma d’eines nocives que faran que el vostre Joe mitjà (aquest tipus) sembli un avantguardista informàtic. Aquestes eines inclouen el seu convertidor .edb a .pst, que veurem a continuació.

Qui necessita un convertidor EDB a PST?

Els fitxers de bases de dades Exchange (.edb) s’utilitzen per contenir dades de les bústies de correu de Microsoft Exchange Server. El problema d’aquests fitxers és que poden treballar amb una mica complicats. Per exemple, quan arxiveu dades del servidor, conserveu els fitxers .edb tal com són, necessitaríeu el descompte de la base de dades del servidor, la qual cosa frenaria la productivitat. Això suposa un problema per als professionals de les TI encarregats de realitzar tasques de manteniment de còpies de seguretat i altres tasques de gestió d’usuaris.

Quan els fitxers .edb semblen gaudir de la vida, els fitxers .Pst) d’emmagatzematge personal d’Outlook són molt més flexibles. Es poden fer una còpia de seguretat fàcilment, es poden traslladar de màquina a màquina sense ofici i obrir-se mitjançant diversos clients de correu electrònic.

Si convertiu un fitxer .edb a .pst, podeu arxivar dades sense haver de desmuntar la vostra base de dades i desorganitzar l’organització, mantenint a tots feliços. Si ho feu, també us permet conservar i accedir més endavant a les dades .edb, a més de netejar espai al servidor Exchange.

Tot i que en teoria és senzill, extreure bústies d’Exchange no és possible sense una eina que us ajudarà, que és a on entra Stellar EDB a PST Converter. Amb aquesta eina, podeu convertir bústies simples o múltiples d’un servidor Exchange Exchange en tipus de fitxer .pst. mantenint el format original intacte.

També podeu recuperar bústies suprimides accidentalment i exportar fitxers .edb fora de línia a Live Exchange o Office 365. A més de la conversió a .pst, l’eina Stellar també es pot utilitzar per transformar fitxers .edb en .eml, .msg, .rtf. Els formats .pdf i .html, proporcionant encara més flexibilitat.

L’eina també admet la majoria de versions de MS Exchange Server (2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000).

Bàsicament, fa tot el que podríem esperar, sense ser massa complicat d’utilitzar. Veurem de prop l’experiència dels usuaris en un moment. Primer, revisem què costa tot.

Estel·lar EDB a llicències per a convertidors de PST

Abans de començar a utilitzar el convertidor de la recuperació de dades de Stellar per convertir els vostres fitxers .edb en fitxers .pst més viables, haureu d’obtenir una llicència de programari. Hi ha tres opcions disponibles, dues llicències “corporatives” i una llicència de tècnic.

Opció corporativa Una tècnica Opció corporativa de dos
Cost299 dòlars399 dòlars599 dòlars
SistemesUnUnMúltiples
Durada de la llicènciaUn anyUn anyTota una vida
Converteix bústiesFins a 50 bústiesBústies il·limitadesBústies il·limitades

De les tres, el pla tècnic és de molt el millor valor, tot i ser també el més car. El fet és que les dues llicències corporatives només són bones durant un any i la de baix cost només es pot utilitzar per convertir fins a cinquanta bústies. Per altra banda, la llicència de tècnic és útil per a tota la vida i té conversions il·limitades de bústies.

Si no voleu incorporar el cost sense assegurar-vos que el producte funciona, podeu descarregar una versió gratuïta al lloc web de Stellar. La versió sense llicència no es pot utilitzar per convertir fitxers realment, però podeu utilitzar-la per analitzar i previsualitzar el vostre fitxer .edb..

Els tres plans inclouen suport tècnic gratuït si us quedeu enganxats, tot i que les eines pròpies són bastant fàcils d’utilitzar, així com ho demostreu a continuació.

Utilitzant Stellar EDB al convertidor de PST

Un cop hàgiu decidit sobre el tipus de llicència i descarregat el programari, podeu començar a convertir fitxers de bústies. Inicieu l’eina i se us demanarà que indiqueu la ubicació del fitxer .edb amb què voleu treballar.

Podeu accedir a fitxers fora de línia i en línia. Si no us ve de gust buscar-los, Stellar EDB to PST Converter té una funció de “cerca” per accelerar les coses..

Si feu servir la funció de cerca, se us mostrarà una llista de fitxers .edb localitzats. Subratlleu el que vulgueu i feu clic a “D’acord”. A continuació, premeu “Iniciar” per dir al convertidor que escaneixi el fitxer.

Un cop acabat, el convertidor us farà un producte sòlid preguntant-vos si voleu incloure fitxers .edb addicionals, que us permetran conservar el temps en treballar amb diversos fitxers..

De qualsevol forma, els resultats d’escaneig semblen més o menys iguals. La sortida, de fet, es planteja de la mateixa manera que una bústia, cosa que la fa intuïtiva sobretot.

Un arbre de navegació al costat esquerre té opcions per a la safata d’entrada, la bústia de sortida, el calendari, els contactes i altres camps de bústia habituals. Funciona com ho haguéssiu previst: feu clic a la safata d’entrada i el plafó a la dreta immediata mostrarà els correus electrònics a la safata d’entrada, mentre que el quadre a la dreta que us mostrarà el contingut del correu electrònic.

EDEL a PST convertit estel·lar també té una funció de cerca per trobar missatges específics mitjançant criteris com els camps “a” i “de” o el propi cos de correu electrònic..

El resultat d’escaneig inicial es pot desar si encara no voleu completar la conversió. Feu clic al botó “desar informació de l’exploració” per conservar els resultats com a fitxer .dat. El botó “informació d’exploració de càrrega” es pot utilitzar per restaurar el .dat més endavant.

Si esteu preparats per convertir l’exploració, feu clic al botó “guardar”.

Podeu escollir la conversió a un fitxer .pst o a un dels tipus de conversió compatibles amb Stellar EDB a PST Converter, com .msg o .pdf. Feu clic a “D’acord” quan hàgiu fet la selecció. El propi procés de conversió només trigarà un segon.

Si ho preferiu, no haureu de convertir tota la comprovació: podeu convertir els correus electrònics individuals en formats de fitxer diferents. Si bé això elimina .pst de la taula, la resta d’opcions (.msg, .html, .pdf, etc.) estan disponibles..

Una vegada que hàgiu convertit el fitxer de bústia d’Exchange a. millors eines de còpia de seguretat en línia disponibles.

Pensaments finals

Això és tot el que cal fer servir Stellar EDB al convertidor de PST. Com veieu, tot és bastant fàcil, com és el cas de la majoria de productes estel·lars. Si necessiteu ajuda, la pestanya d’ajuda del client té enllaços directes al manual del producte, a més de la base de coneixement en línia de Stellar i un formulari per a contacte directe.

Assegureu-vos que consulteu la nostra revisió de recuperació de dades estel·lar per veure com és el producte més important de recuperació de dades de l’empresa. També tenim una guia sobre l’ús de Stellar OST to PST Converter i l’eina de reparació de Outlook de l’empresa, ambdues excel·lents eines informàtiques per si mateixes.

Informeu-nos si teniu preguntes sobre el procés als comentaris a continuació, i farem tot el possible per obtenir respostes per a vosaltres. Com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me