Com cancel·lar Dropbox the Easy Way el 2020

Dropbox és un servei d’emmagatzematge al núvol que ofereix moltes funcions i plans útils, però això no significa que sigui per a tothom. Si us heu registrat a Dropbox i us heu trobat que no utilitzeu al màxim el vostre pla, o si Dropbox no s’ajusta a les vostres necessitats, potser és hora de cancel·lar el servei..


En aquest article, us dirigirem a través del procés pas a pas per cancel·lar el vostre pla individual o d’equip. També tractarem com obtenir un reemborsament i si teniu o no la qualificació.

Com puc cancel·lar la meva subscripció a Dropbox?

Es pot cancel·lar el vostre pla de Dropbox individual. Per començar, feu clic al cercle o a la imatge de perfil que hi ha a l’extrem superior dret de la pàgina d’inici. A continuació, feu clic a “Configuració” del menú desplegable terciari. Des d’allà, se us portarà a la pestanya principal “general” del menú de configuració.

configuració

Un cop a la configuració, feu clic a la pestanya “Pla”. Al final de la pàgina, feu clic a “Cancel·la el pla”, que us portarà a la pàgina de baixada. Desplaceu-vos al final de la pàgina de baixada i feu clic a “Encara vull baixar” per passar al següent pas.

cancel·lar-pla

La pàgina següent és una enquesta que no podeu saltar. Seleccioneu el motiu pel qual baixeu el pla i feu clic a “continua” per continuar. Si se’n cancel·la, se us dirigirà a la pàgina final que us indica el que us serà perdut.

downgrade-survey

Si esteu segurs que voleu baixar la categoria, desplaceu-vos cap a la part inferior i feu clic a “Encara vull baixar”. Si heu arribat a aquest punt i baixeu perquè no esteu segurs del que obteniu amb un pla de pagament, consulteu la nostra revisió de Dropbox per obtenir un desglossament complet del que ofereix i dels beneficis dels quals potser no en sabeu..

Com puc cancel·lar la meva subscripció a Dropbox?

 1. Feu clic al cercle situat a l’extrem superior dret de la pantalla inicial de Dropbox
 2. Feu clic a “Configuració” al menú desplegable
 3. Feu clic a “planificar”
 4. Desplaceu-vos a la part inferior de la pàgina i feu clic a “Cancel·la el pla”
 5. Desplaceu-vos al final de la pàgina i feu clic a “Encara vull baixar”
 6. Seleccioneu un motiu per sortir
 7. Feu clic a “continua”
 8. Desplaceu-vos al final de la pàgina i feu clic a “Encara vull baixar”

Com cancel·lar el negoci Dropbox

Abans d’iniciar la informació sobre com cancel·lar el compte empresarial de Dropbox, consulteu la nostra revisió de Dropbox Business per assegurar-vos que cancel·lar el vostre pla d’empresa és el bon pas..

Cancel·lar un pla d’empresa Dropbox és una mica diferent de cancel·lar un pla individual. Primer, assegureu-vos que heu iniciat la sessió amb el vostre compte d’administrador. A la pàgina d’inici, hi ha una llista a l’esquerra amb una opció “consola d’administració”. Feu clic a això per començar.

dropboxbusiness-admin

A la consola d’administració, feu clic a “facturació” del menú terciari a l’esquerra de la pantalla. Un cop al menú de facturació, desplaceu-vos cap a la part inferior i feu clic a “Cancel·lar pla”. Si esteu enmig d’un procés gratuït, podeu cancel·lar el vostre judici de la mateixa manera.

dropboxbusiness-facturació

Un cop hàgiu accedit a la pàgina de cancel·lació, desplaceu-vos fins a la part inferior i marqueu les caselles que reconeixin el que perdreu passant a un pla d’equip gratuït i feu clic a “cancel·lació completa”. Ara que teniu un pla gratuït, podeu tornar a la consola d’administració i eliminar el vostre equip per tornar-vos a un compte individual, si voleu.

Com cancel·lar el negoci Dropbox

 1. Inicieu la sessió a Dropbox com a administrador
 2. Feu clic a “consola d’administració”
 3. Feu clic a “facturació”
 4. Desplaceu-vos al final de la pàgina
 5. Feu clic a “Cancel·la el pla”
 6. Marqueu les caselles d’acceptació
 7. Feu clic a “cancel·lació completa”

Com puc cancel·lar el meu compte Dropbox?

Si simplement descarregueu el pla gratuït de Dropbox Basic no n’hi ha prou i preferiu cancel·lar el vostre compte completament, el procés és senzill. Feu clic al cercle situat a la part superior dreta de la pantalla d’inici i aneu a “Configuració” del menú terciari. Des d’allà, desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina i feu clic a “esborrar compte.

esborrar compte

Se li demanarà que introduïu la vostra contrasenya i seleccioneu un motiu per cancel·lar-lo. Després d’això, només cal que feu clic a “suprimir definitivament” i el vostre compte se suprimirà per sempre. Assegureu-vos de fer una còpia de seguretat de tots els fitxers que voleu conservar abans d’aquest pas perquè no els tindreu accés un cop hàgiu suprimit el compte.

Com puc cancel·lar el meu compte Dropbox?

 1. Feu clic al cercle situat a l’extrem superior dret de la pantalla inicial de Dropbox
 2. Feu clic a “Configuració” al menú desplegable
 3. Desplaceu-vos al final de la pàgina
 4. Feu clic a “suprimeix el compte”
 5. Introduïu la vostra contrasenya i seleccioneu un motiu per cancel·lar-la

Puc obtenir la devolució?

Si heu pagat per un compte Dropbox i voleu rebre un reemborsament, heu de cancel·lar-lo en el termini de 14 dies després de comprar el vostre pla i heu de viure a la UE o Turquia. Si compleix aquests requisits, pots contactar amb Dropbox per obtenir un reembossament.

Si heu comprat el vostre pla a través de l’aplicació iOS o Android, Dropbox suggereix que sol·liciteu un reemborsament a la botiga Google Play o a l’App Store d’Apple. Podeu veure tota la política de reembossament de Dropbox per obtenir més informació.

Pensaments finals

Tot i que hi ha molts serveis d’emmagatzematge al núvol, no tots són per a tothom. Si has abandonat Dropbox i estàs buscant una altra solució d’emmagatzematge en núvol, et recomanem Sync.com i pCloud com a millors serveis d’emmagatzematge en núvol que hem revisat. Podeu consultar la nostra revisió de Sync.com i la nostra revisió de pCloud per obtenir més informació.

També podeu fer una ullada a la nostra guia sobre el millor emmagatzematge en núvol, on som els 28 dels nostres proveïdors d’emmagatzematge en núvol. Ara us ho dirigim. Hem estat capaços d’ajudar-vos a cancel·lar el vostre compte? Feu-ho saber als comentaris a continuació, i gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me