Sådan sikkerhedskopieres tekstmeddelelser på iPhone

De fleste mennesker forstår vigtigheden af ​​at tage backup af deres computer. Dine data er værdifulde. Hos Cloudwards.net er vores team af eksperter forpligtet til at hjælpe dig med at finde de bedste cloud backup-udbydere til at sikre dine data – ikke kun dit skrivebord eller din bærbare computer, men også dine mobile enheder.


Vi sms hver dag vores venner, familie og kolleger. Vi deler billeder, opskrifter, noter, frister og alt andet, der er lettere at skrive end det er at ringe eller udarbejde en e-mail.

Hvad sker der, hvis du mister din telefon? Sikkerhedskopieres dine data i skyen? For mange mennesker ved ikke, hvor vigtigt det er at sikkerhedskopiere deres telefon, indtil det er for sent.

Derfor viser jeg dig i dag, hvordan du sikkerhedskopierer tekstbeskeder på en iPhone ved hjælp af iCloud eller andre tjenester og apps.

Hvad du har brug for

Du skal have din telefon praktisk, og du skal være tilsluttet WiFi – du kan bruge dine cellulære data, men WiFi er normalt hurtigere.

Jeg viser dig, hvordan du sikkerhedskopierer tekstbeskeder på iPhone til iTunes, som kræver et lyn-til-USB-kabel for at forbinde din telefon til dit skrivebord eller din bærbare computer.

iTunes sikkerhedskopierer dine meddelelser og andre data og leveres med MacOS. Det er også gratis tilgængeligt for Windows-brugere, men ikke alle ønsker at bruge iTunes. Jeg viser dig nogle alternative apps, du kan bruge til at sikkerhedskopiere dine tekstbeskeder på iPhone gratis, i tilfælde af at du foretrækker at undgå iTunes.

Du har brug for en iCloud-konto, hvis du vil bruge Apples egen sky til at tage backup af dine iPhone-meddelelser. Brugere får 5 GB gratis iCloud-opbevaring, og hvis du har brug for mere opbevaring, er priserne overkommelige. Du kan se, hvad vi synes om iCloud i vores artikel, der sammenligner Dropbox vs iCloud eller i vores iCloud-videoanmeldelse nedenfor.

Sådan sikkerhedskopieres tekstmeddelelser på iPhone ved hjælp af iCloud

Vi begynder med at bruge iCloud, da det er gratis for iPhone-brugere og er en af ​​de mere praktiske indstillinger, selvom der er masser af alternativer, som vi vil undersøge senere.

Du kan sikkerhedskopiere dine beskeder på iPhone 5/6/7 til iCloud i blot et par enkle trin. Inden du tænder denne funktion, skal du tilslutte din telefon til en strømkilde og oprette forbindelse til WiFi.

  1. Tryk på “indstillinger”
  2. Tryk på “iCloud”, eller tap på brugerbanneret øverst på skærmen, og tap derefter på “iCloud”
  3. Tryk på “backup” eller “iCloud backup”

Din telefon sikkerhedskopierer automatisk til iCloud, når den oplades, er tilsluttet WiFi og låst. Yderligere oplysninger om denne proces kan du se, hvordan du sikkerhedskopierer din iPhone til iCloud-artikel.

Sådan sikkerhedskopieres tekstmeddelelser på iPhone ved hjælp af en computer

Apple tilbyder iTunes til Windows-brugere, men ikke alle kan lide det. Da iTunes først kom til Windows, oplevede mange brugere fejl eller kunne ikke lide brugergrænsefladen, eller hvordan det ændrede sig med softwareopdateringer.

Mange mennesker afslutter ved hjælp af iTunes og kiggede aldrig tilbage. Hvis du er en af ​​disse brugere, vil jeg præsentere en liste over alternativer til iTunes. Jeg vil også dække, hvordan du sikkerhedskopierer tekstbeskeder på iPhone ved hjælp af Windows-versionen af ​​iTunes, i tilfælde af at du aldrig har brugt det eller er villig til at prøve det endnu en gang.

CopyTrans

CopyTrans er et alternativ til iTunes og tilbyder manuelle sikkerhedskopier såvel som en “smart backup” med et enkelt klik. Det kan fungere som en iTunes-erstatning og kan sikkerhedskopiere videoer, beskeder og mere, selvom kun prøveversionen er gratis.

CopyTrans har en indbygget apps til iOS, der giver dig mulighed for at tage backup af kontakter, fotos og musik, men denne funktion skal betales for. CopyTrans-bundterne sætter dig tilbage $ 29.99.

iExplorer

iExplorer er et andet alternativ, der hævder at være hurtigere end sine konkurrenter. Igen er kun prøveversionen gratis, men denne app er funktionspakke og højpoleret, hvilket giver en fantastisk interface til Windows-brugere.

Det er en fremragende iTunes-erstatning og vil sikkerhedskopiere dine beskeder, kontakter, fotos og mere – du kan endda gemme voicemails på din computer, en nyttig funktion, der ikke er tilgængelig i CopyTrans. iExplorer koster $ 39,99 for en licens, men hvis du er klar til at undgå iTunes, kan det være dit bedste alternativ.
iTunes på Windows

Du kan downloade iTunes til Windows 7 og nyere fra Apples websted. Installer iTunes og log ind med din Apple-konto. Sikkerhedskopiering af din iPhone er lige så let som at tilslutte kablet og kigge efter enhedsikonet øverst til venstre. Første gang du bruger iTunes, vælger du, hvad du vil synkronisere med din computer. Tryk på “tillid”, når du bliver bedt om at “stole på denne computer.”

Du vælger, hvilket indhold du vil synkronisere fra listen i venstre rude på iTunes.

Bemærk: Hvis du synkroniserer med iCloud, kan iTunes-synkronisering muligvis være deaktiveret. Du bliver nødt til at vælge, om du vil opbevare dine sikkerhedskopier i skyen eller lokalt på din enhed. Klik på “resume” og vælg indstillingen “backup nu” eller “krypter enhedens sikkerhedskopi” og indstil en adgangskode, hvis du vil have krypteret sikkerhedskopi.

Du kan gendanne en sikkerhedskopi til din iPhone ved at klikke på “resume” og vælge “gendanne sikkerhedskopi.”

Konklusion

Du har set, hvor let det er at sikkerhedskopiere tekstbeskeder på iPhone, enten til en lokal computer eller i skyen. Du kan endda lave lokale, krypterede sikkerhedskopier af din iPhone og kopiere dem til en af ​​de bedste skyudbydere, som vi har undersøgt.

Vent ikke til det er for sent – vælg et af de programmer, jeg har listet i dag, og sikkerhedskopier din iPhone. Hvis du også bruger en Android-telefon eller har familie og venner på Android, så fortæl dem, hvor let det er at tage backup af tekstmeddelelser på Android.

Den ro i sindet, du får ved at kende alle data på din telefon er sikker, er nemt værd de fem eller ti minutter, det kan tage at installere en app og køre den. Som altid, hvis du sidder fast overalt undervejs eller har et spørgsmål, er du velkommen til at kommentere nedenfor. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me