Sådan sikkerhedskopieres tekstmeddelelser på Android

Smarttelefoner er små, nemme at placere, let at tabe og sprænge. Alle disse billeder, videoer og meddelelser fra kære – hvad sker der med dem, når din telefon går tabt, stjålet eller går i stykker?


Du har muligvis “låst” en eller flere meddelelser for at forhindre, at de ved en fejltagelse slettes, men det er ikke det samme som at have en sikkerhedskopi.

Jeg er temmelig grundig, når det kommer til sikkerhedskopier – også tekstbeskeder. Det er gratis, det er let, og jeg bekymrer mig aldrig om at miste minder, billeder, opskrifter eller vigtige meddelelser. Jeg behøver ikke at “stjerne” eller “låse” tekstmeddelelser for at gemme, fordi de alle er sikkerhedskopieret automatisk til skyen.

Jeg vil vise dig, hvordan du sikkerhedskopierer kontakter og tekstbeskeder på Android i denne artikel. Jeg har brugt både Android- og iPhone-enheder og flere forskellige metoder til at tage backup af mine data. Jeg bruger SMSBackup + på Android til at sikkerhedskopiere mine beskeder til Gmail, og jeg viser dig, hvordan du gør det samme her. Jeg berører også nogle af de andre apps, der er tilgængelige i Play Store, i tilfælde af at du hellere vil have dine sikkerhedskopier på et SD-kort eller en anden cloud-løsning.

Jeg dækker kort over eksport af meddelelser selv, i tilfælde af at du vil lære, hvordan du sikkerhedskopierer tekstmeddelelser på Android uden en app. Det er muligt, men afhænger af brugerens telefon og version af Android – nogle versioner tillader ikke brugere at importere / eksportere beskeder til et SD-kort.

Sådan sikkerhedskopieres tekstmeddelelser på Android uden en app

Da nogle brugere muligvis ikke ønsker at installere en app, viser jeg dig, hvordan du sikkerhedskopierer tekstbeskeder på Android til et SD-kort. Ideelt set ville du gøre dette to gange og gemme et SD-kort på et sikkert sted, hvis du mister det andet.

Denne proces vil være kedelig, hvis du sikkerhedskopierer mere end et par meddelelser. Du skal åbne den meddelelse, du vil tage backup af, og trykke på knappen “indstillinger” eller “menu” på din skærm. Se efter en mulighed, der siger “gem” eller “eksport”, og vælg dit SD-kort.

Igen skal du gentage dette for hver meddelelse, du vil gemme. Spar dig selv tid ved at installere og bruge en af ​​de apps, der er nævnt her. Jeg viser dig, hvordan du sikkerhedskopierer tekstbeskeder på Android til en computer eller SD-kort såvel som skyen.

Hvad du har brug for

Du har brug for adgang til en af ​​apps nedenfor:

  • SMSBackup+
  • Super sikkerhedskopi
  • SMS-sikkerhedskopi & Gendan

Alle disse apps er tilgængelige i Google Play Store. Hvis du af en eller anden grund ikke har adgang til butikken, giver SMSBackup + en QR-kode, du kan scanne for at installere appen.

Du har også brug for en placering for at gemme dine nye sikkerhedskopier, f.eks. Et SD-kort, en computer / bærbar computer eller cloud-opbevaring, inklusive Gmail.

Jeg bruger SMSBackup + og Gmail, men du kan bruge, hvad du foretrækker – i denne artikel lærer du, hvordan du sikkerhedskopierer tekstmeddelelser på Android til en Mac, PC eller SD-kort. Du kan også bruge en anden e-mail-udbyder, så længe de understøtter IMAP.

Den største fordel ved skyen er, at jeg kan få adgang til mine meddelelser fra enhver enhed, og jeg behøver ikke at have et SD-kort eller et flashdrev rundt med mig. Det er en god ide at opbevare en lokal, offline kopi, men cloud-sikkerhedskopier har været en gave fra min oplevelse.

Sådan sikkerhedskopieres tekstmeddelelser på en Android-telefon

Når du har slået dig ned på en app og et sted, hvor du kan gemme dine data, er du klar til at begynde at tage backup af dine beskeder. Jeg fokuserer på SMSBackup + her, men bagefter berører jeg to af de andre apps, jeg nævnte tidligere.

Trin 1. Aktivér IMAP i dine Gmail-indstillinger.

Trin 2. Tryk på “opret” for at logge ind på Gmail. Nyere versioner af Android kan muligvis præsentere en liste over dine Google-konti, mens ældre versioner af Android muligvis kræver, at du logger ind og giver SMSBackup + adgang til dine e-mails.

Trin 3. SMSBackup + udfører den første synkronisering. Tryk på “sikkerhedskopi” for at begynde processen med at kopiere dine beskeder til din Gmail-konto.

Trin 4. Aktivér automatiske sikkerhedskopier ved at trykke på “auto backup”. Du kan ændre indstillingerne, hvis du vil, eller holde dig til standarderne. Det vigtige ved en god sikkerhedskopi-løsning er, at du aldrig behøver at gøre noget – det skal ske automatisk, så du er mindre tilbøjelig til at glemme eller lægge den af, indtil det er for sent.

Log ind på din Gmail-konto og kig efter meddelelser med mærket “SMS”. Du kan finde alle dine beskeder, der er gemt sikkert i din mail og let at søge. Du ændrer standardetiketten fra “SMS” til hvad du vil inden for SMSBackup + ‘s indstillinger.

Gendannelse af dine meddelelser er lige så let som at trykke på “gendanne” i SMSBackup +. Hvis du har en stor mængde meddelelser at gendanne, kan du overveje at gøre dette lige før sengetid, så du ikke behøver at vente. Dine data gendannes lydløst, mens du sover bekymringsfrit.

Sådan sikkerhedskopieres slettede tekstmeddelelser på Android

Automatisk sikkerhedskopiering giver dig mulighed for at importere dine beskeder til enhver ny telefon. SMSBackup + eksporterer en kopi af hver meddelelse til din Gmail-konto under en bestemt etiket, “SMS”.

Dette betyder, at hvis du ved en fejltagelse sletter en tekstmeddelelse, kan du blot åbne SMSBackup + og trykke på “gendan.” Det vil ikke overskrive nogen eksisterende beskeder, og du kan kun vælge visse beskeder, der skal gendannes under “avancerede indstillinger.”

Hvis du prøver at gendanne en slettet tekstmeddelelse uden at have en sikkerhedskopi, er du stort set heldig. Der er et par programmer designet til at gendanne slettede data, men de gratis versioner lader kun en bruger “scanne” efter slettede filer. Det koster penge at faktisk gendanne filerne – det er grunden til, at automatiske sikkerhedskopier er værd de fem minutter, det tager at konfigurere.

Alternativer til SMSBackup+

SMS-sikkerhedskopi & Gendan er et godt alternativ til SMSBackup + med næsten 90.000 anmeldelser og 4,5 / 5 stjerner på dette tidspunkt. Appen, oprettet af Carbonite, opretter lokale sikkerhedskopier på din Android-telefon, der kan eksporteres til et SD-kort eller opbevares sikkert i skyen.

Carbonite er kendt for deres cloud-backup-løsninger. Virksomheden har en god track record, når det kommer til backup-løsninger, og deres Android-app er lige så bundsolid som deres desktop- og serversoftware.

Hvis du allerede bruger tjenesten (og hvis du læser vores Carbonite-gennemgang, kan du finde ud af, hvorfor du skal), SMS Backup & Gendan er et godt alternativ til SMSBackup +, hvis du vil beholde lokale, offline kopier samt synkronisere til en skyudbyder.

Super Backup and Restore sikkerhedskopierer dine tekstbeskeder og opkaldslogger. Android-entusiaster med rodfæstede telefoner kan endda sikkerhedskopiere applikationer, kalendere og kontakter til et SD-kort eller skyudbyder.

Carbonites SMS-sikkerhedskopi & Gendannelse giver dig mulighed for at indstille en tidsplan for at køre sikkerhedskopier, når det er praktisk, f.eks. Når du sover, og det har en interessant funktion, så du kan dele en Android .apk-fil med en ven ved blot at trykke på en knap. Dette er en nyttig funktion for nogle brugere med sideindlæste apps, så du kan dele en Android-app med nogen i stedet for at de skal søge efter den og sideladde den selv.

Selv hvis du ikke har brug for eller vil have disse avancerede funktioner, fungerer appen perfekt og en enkel løsning til sikkerhedskopiering af tekstbeskeder. Du behøver ikke at være en strømbruger, og kun de ekstra funktioner kræver rodfæstelse af din telefon – du kan installere den og sikkerhedskopiere dine beskeder til et SD-kort eller til skyen med et par tapper.

Ud over SMS-sikkerhedskopier

I tilfælde af at denne artikel har givet anledning til din nysgerrighed ved sikkerhedskopiering af dataene på din Android-telefon, er det værd at nævne, at der er flere fremragende løsninger til sikkerhedskopiering af enhed. Du kan i det væsentlige sikkerhedskopiere alt på din enhed, inklusive dine beskeder, fotos og videoer, og få adgang til det hele i skyen fra dine andre enheder.

Det er uden for denne artikels rækkevidde, men vi har allerede dækket de bedste cloud-backup-løsninger til Android – og du kan finde mere dybdegående anmeldelser af disse udbydere på vores websted.

Konklusion

Det er nemt at tage backup af alle dine SMS-beskeder, opkaldslogger og andre data. Installer en af ​​de apps, jeg viste dig i dag, og sørg for, at du aldrig mister en besked. Sikkerhedskopiering af SMS-beskeder er let på en Android-enhed, og du kan endda tage det et skridt videre ved at sikkerhedskopiere alle dine smartphone-data til skyen.

Vores telefoner er blevet en integreret del af vores liv. Vi er konstant forbundet, deler vores tanker eller billeder med hinanden, og få mennesker ser ud til at overveje at bevare disse øjeblikke. Lad os vide det i kommentarerne nedenfor, hvis du er en stor fan af Android-sikkerhedskopier som vi er. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me