De bedste sikkerhedskopieringsværktøjer til Amazon Glacier i 2020

Fordelene ved Amazon Glacier ved sikkerhedskopiering af data kan muligvis være en no-brainer når det kommer til dollars og cent, men implementering har en tendens til at få en smidge forundrende, hvis du ikke ved, hvad du skal gøre, når du fodrer Amazon dine kreditkortcifre. Spørgsmålet er, hvordan du får data fra din enhed til en Glacier Vault, og heldigvis har vi svaret.


I modsætning til hvad der er almindelig mening, er det ikke et spørgsmål om at råbe på din computerskærm. Problemet er, at Amazon Glacier er et datalagringssted, men mangler midler til trafikdata. Det har brug for et transportsystem, og i denne artikel vil vi dække det bedste af det bedste, ledet af hvad der måske er den mest sofistikerede datafærger af dem alle, CloudBerry Backup.

Amazon-Glacier-Vault

Hvad er Amazon Glacier?

Amazons køleopbevaringsløsning er en af ​​de billigste cloud-infrastrukturtjenester, og vi har detaljeret det i vores Amazon Glacier-gennemgang. Med priser på en halv cent pr. Gigabyte eller derunder er Glacier ca. 20 procent omkostningerne ved Amazon S3, Google Cloud og andre store navne i vores bedste cloud IaaS-guide

.

U.S. East (Ohio):$ 0,004
U.S. West (Oregon):$ 0,004
U.S. West (N. California):$ 0,005
Asien og Stillehavet (Seoul):$ 0,005
Asien og Stillehavet (Sydney):$ 0,005
EU (Frankfurt):$ 0,0045
EU (Irland):$ 0,004

Problemet med Amazon Glacier er, at det tjener et snævert formål: arkivering. Det er perfekt til filbackup, men fungerer ikke godt til applikationsdesign eller processer, der kræver regelmæssig adgang til gemte filer. Det er fordi, til trods for dets snavsbillede opbevaring, er brugsafgifter ikke kun dyre, men datahentningshastighederne er smerteligt langsomme, medmindre du vil betale for hurtig fremføring.

Amazon Glacier Retrieval RatesCost per GB: Gendannelsestid:
Standard:$ 0,01 pr. GB og $ 0,05 pr. 1.000 anmodninger3-5 timer
Bulk:$ 0,0025 pr. GB og $ 0,025 pr. Anmodning5-12 timer
fremskyndet:$ 0,03 pr. GB og $ 0,01 pr. Anmodning1-5 minutter

Det er ikke et enormt problem for virksomheder eller endda hjemmeforbrugere, der leder efter en mere pålidelig backup-løsning end, for eksempel, Memopal eller Degoo, to buggy-tjenester, der ofte stopper og har mistænkelige tilgange til kundesupport, der giver dig flere spørgsmål end svar.

Ikke kun har Amazon fremragende support, Glacier er pålidelig for uploadhastigheder og dataintegritet takket være et globalt datacentrenetværk, der spænder over 18 geografiske regioner rundt om i verden.

Amazon-web-services-Data-centre

Når vi kommer op, skitserer vi vores valg af de bedste sikkerhedskopieringsværktøjer til Amazon Glacier. Desværre er valgene slanke. Bortset fra CloudBerry er de eneste bemærkelsesværdige navne Duplicati og Arq. Vi foreslår, at vi starter med den 15-dages CloudBerry Backup-prøveversion, men vi er partiske der af grunde, der snart bliver klare.

Hvad der gør det bedste sikkerhedskopieringsværktøj til Amazon Glacier?

De fleste online sikkerhedskopieringsværktøjer har deres egne servere. Det er sandt for Acronis True Image, Backblaze, SpiderOak og de fleste andre poster, der rangerer i vores bedste online backup-guide. Selvom det gør disse tjenester lette at bruge, gør det dem også uforenelige med IaaS-tjenester såsom Amazon Glacier. Det giver flere begrænsede muligheder og overbelastede, dårligt finansierede servernetværk.

For at sikkerhedskopiere til en sky IaaS-udbyder som Glacier, har du brug for en “vælg-din-egen-sky” -udbyder med sikkerhedskopieringskapaciteter. Der er dog ikke for mange af dem, hvilket gør dem til den første ting, vi kiggede efter ved valg af vores valg.

Derefter kiggede vi efter funktioner.

En kritisk inkludering er privat kryptering fra ende til ende. For rekorden krypterer Glacier filer, der er gemt i ro på sine servere ved hjælp af AES 256-bit-kryptering som standard. Forskellen er, at den administrerer dine krypteringsnøgler. En backup-klient med privat kryptering betyder, at ingen, ikke engang Jeff Bezos, kan dekryptere dine filer.

Jeff-Bezos-Amazon

Vi kiggede også efter klienter, der lader dig indstille filversion. Versioneringsmidler, når filer redigeres, bevares kopier fra før disse redigeringer. Det giver dig mulighed for at rulle filer tilbage i tilfælde af utilsigtede redigeringer. Det er også nyttigt, hvis filer er beskadiget, da du kan gå tilbage til rene kopier.

Plus, versionering er en måde at undslippe et ransomware-angreb uden at skulle betale for ikke-krypterede kopier af dine filer. Et par backup-udbydere har mere avancerede ransomware-detekteringsalgoritmer til forebyggelse, såsom Acronis True Image (læs vores True Image-gennemgang), men af ​​posterne på denne liste er det kun CloudBerry Backup, der gør det samme.

Ransomware-Graphic

Block-level backup og multi-threaded backup er to funktioner, vi huskede, og begge tjener til at fremskynde backup-processer. Kompression er en anden, skønt dens formål ikke er hastighed. Det reducerer den plads, dine filer tager bagved, hvilket sparer dig penge.

Der er andre funktioner, der varierer fra en backup-udbyder til en anden. Vi dækker dem, når de kommer op nedenfor, ud over de taleomkostninger.

Bedste sikkerhedskopi til Amazon Glacier: CloudBerry Backup

Vi hører fra Arq- og Duplicati-fans derude, men CloudBerry Backup er, uanset hvilken som helst fornuftig foranstaltning, den bedste backup-service for Amazon Glacier. Dette udelukker dog, at Duplicati er gratis.

Multebær-Backup-Planer-Slider1
© Cloudwards.net

Multebær-Cloud-Storage-Slider2
© Cloudwards.net

Multebær-Backup-mode-Slider3
© Cloudwards.net

Multebær-Backup-Source-Slider4
© Cloudwards.net

Multebær-Backup-Schedule-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Hvad der gør CloudBerry Backup bedre end Arq og Duplicati er, at det understøtter flere skytjenester, har en mere attraktiv brugergrænseflade, en mere flydende brugeroplevelse og vigtigst af mange flere funktioner til at holde dine filer sikre og din sikkerhedskopi kører problemfrit.

Funktioner ved note inkluderer privat, ende-til-ende-kryptering ved hjælp af AES 256-bit, i transit-kryptering ved hjælp af TLS-protokollen og tilpassbare opbevaringspolitikker.

Disse funktioner hjælper med at beskytte dine filer i tilfælde af dataforbrud, mand-i-midten-angreb, ransomware-angreb og anden cyberkriminalitet. CloudBerry Backup har endda indbygget ransomware-beskyttelse, der scanner for mulige malware-infektioner og fremstiller rene sikkerhedskopier, hvis noget mistænkt findes..

Læs vores artikel om den bedste online backup til ransomware-beskyttelse for mere information.

Andre funktioner i note inkluderer kontinuerlig sikkerhedskopi og planlagte sikkerhedskopier. Selvom der anbefales kontinuerlig sikkerhedskopi, for større sikkerhedskopier, kan du muligvis bedre køre processer natten over.

Multebær-Backup-Schedule-Slider5

CloudBerry Backup har også mulighed for sikkerhedskopiering på blokniveau. Når det er aktiveret, genkodes ikke hele filen til serveren, når en fil ændres. Kun de ændrede dele af filen erstattes, hvilket sparer tid og sparer ressourcer.

CloudBerry Backup kan udføre billedbaseret sikkerhedskopi. I stedet for at tage sikkerhedskopi af bestemte mapper og filer, tager billedbaseret backup et øjebliksbillede af alt, hvilket gør gendannelser mere omfattende. Læs vores bedste billedbaserede sikkerhedskopi for at finde ud af, hvor CloudBerry rangerer mod konkurrencen.

Andre grunde, som vi kan lide CloudBerry Backup

Ud over Amazon Glacier parrer CloudBerry Backup med over 50 forskellige cloud-udbydere. Det inkluderer IaaS-indstillinger som Amazon S3, Google Cloud, Microsoft Azure, Backblaze, Rackspace og Wasabi. Det inkluderer traditionelle cloud-lagerudbydere som OneDrive, Google Drive og Amazon Drive, også.

Multebær-Cloud-Storage-Slider2

Der er flere CloudBerry Backup-licenser tilgængelige, som hver er evigvarende. Desktopversioner er tilgængelige for Windows ($ 49.99), macOS ($ 29.99) og Linux ($ 29.99). Hver har en freeware-version, men disse leveres ikke med billedbaseret sikkerhedskopiering, komprimering eller kryptering blandt andre funktioner.

Den gratis version er begrænset til 200 GB sikkerhedskopi, mens de betalte versioner er gode til 5 TB. Hvis du har brug for mere, bliver du nødt til at købe den meget dyrere CloudBerry Backup Ultimate til $ 299.99. Den version kan sikkerhedskopiere Windows Server, SQL Server og Exchange Server, så det er i det mindste mere levedygtigt til forretnings backup.

Forkæl dig selv med en 15-dages gratis prøveperiode for at se, om CloudBerry Backup er den Amazon Glacier-ledsager, du har været på udkig efter. Du får også 10 GB gratis Amazon Glacier-lagerplads, så det skulle være nok til at sætte det igennem skridtene.

Arq-sikkerhedskopi

At antyde, at Arq Backup mangler kunst i CloudBerry Backup, er en underdrivelse. Det er ligefrem uattraktivt. Farveskemaet er gråt og hvidt, tekstlinjer er afskåret, og mange vinduer kan ikke ændres i størrelse for at forbedre synligheden. Plus, teksten er så lille, at du muligvis har brug for et forstørrelsesglas for at gøre det ud.  

Arq Backup Main Screen Slider

Arq AWS Vælg Bucket Slider4

Arq Cloud Storage Type Slider5

Tidligere

Næste

Med andre ord er brugeroplevelsen ikke i forkant med Arq-holdets tanker. Når det er sagt, er funktionaliteten bedre. Selvom det kun kan oprette forbindelse til en brøkdel af de skyudbydere, som CloudBerry understøtter, inkluderer optionerne Amazon Glacier.

Softwaren pakker en håndfuld nyttige funktioner. Arq krypterer filer, før de forlader din computer, så folkene hos Amazon har ingen idé om, hvad dine krypteringsnøgler er, og ingen måde at dekryptere dem. Fangsten er, at hvis du mister din adgangskode, mister du også adgang til din sikkerhedskopi, men det er den pris, du betaler for hemmelige agenter, der ikke sigter gennem dine selfies.

Mens brugergrænsefladen er det, de fleste vil bruge til at sikkerhedskopiere data, har Arq også et kommandolinjeprogram til open source. For dem med den tekniske skarpsindighed hjælper det med at sikre, at der ikke foregår en sjov forretning, såsom ikke at kryptere metadata eller sende dine filer til en underjordisk cyber-krigsførelsesbunker i Sibirien.

Andre funktioner i note inkluderer upload på blokniveau for at sikre, at kun ændrede dele af filer uploades efter den første upload, deduplikering på klientsiden, så de samme filer ikke uploades flere gange og komprimering for at reducere uploadstørrelser.

Fra hvad folk på Arq fortæller os, scanner softwaren filer med en enkelt tråd, uploader køer og bruger derefter flere tråde til at fremskynde uploadprocessen. Hvis scanningen overgår uploadprocessen, stoppes scanningen, indtil køen krymper til et håndterbart niveau.

Inkrementelle versionerede sikkerhedskopier af filer opbevares, så du kan vende tiden i tilfælde af en uønsket ændring eller filkorruption. Der er dog ingen måde at tilpasse din versioneringspolitik som du kan med CloudBerry. I stedet holdes alt. Det betyder, at mere gletsjerlagring vil blive brugt, men det skulle ikke være et stort problem, da filer behandles på blokniveau og komprimeres.

Andre grunde, som vi kan lide Arq-sikkerhedskopi

Bortset fra Glacier kan Arq tage backup af data til Amazon S3, Google Cloud, Backblaze B2, Wasabi, Dropbox, Google Drive, OneDrive og Amazon Drive. Det mangler dog mærkbart Microsoft Azure, hvilket muligvis er den mest tiltalende af alle cloud IaaS-løsninger takket være 52 datacentre over hele verden (læs vores Microsoft Azure-gennemgang).

Arq-Cloud-destinationer

Prisen for Arq 5, den seneste version af softwaren, er $ 49.99 for en evig licens. Licensen er god til en computer eller en server. Både Windows- og macOS-versioner tilbydes, og der er en 30-dages prøveversion, som vi anbefaler dig at drage fordel af, især da det er den samme pris, som du betaler for et overlegen produkt i CloudBerry Backup.

Duplicati

Duplicati tager en anden tilgang fra CloudBerry Backup og Arq, idet grænsefladen er browserbaseret. Det betyder ikke, at din sikkerhedskopi stopper, når du lukker Chrome eller Firefox, selvom der også er en desktop-klient, der kører i baggrunden for at holde dine sikkerhedskopier i gang.

Duplicati Tilføj sikkerhedskopi Slider1

Duplicati Tilføj destination Slider2

Duplicati Tilføj Glacier-indstillinger Slide3

Duplicati Tilføj filer Slider4

Duplicati Encryption Slider5

Tidligere

Næste

Duplicatis UX, ligesom Arq’s, kunne bruge en makeover. I Duplicatis tilfælde er det mere forståeligt, da det er et gratis produkt, men det uklare design kan vænne sig til. Heldigvis har Duplicati gode supportressourcer til at hjælpe dig med.

Den seneste version af Duplicati understøtter ikke Amazon Glacier direkte. Det understøtter imidlertid Amazon S3, som du kan bruge til at oprette forbindelse til en Glacier Vault. Duplicati har instruktioner om, hvordan du gør det, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

Når du konfigurerer sikkerhedskopiering, kan du vælge ingen kryptering, AES 256-bit kryptering eller GNU Privacy Guard. Du skal også oprette en adgangssætning, som kun du ved. Da Duplicati er browserbaseret, kan du gemme din adgangskode i en cloud-adgangskodeadministrator som LastPass eller Dashlane, bare hvis du glemmer det.

Der er en mulighed for at tænde for SSL – Duplicati betyder TLS, da SSL er slået fra – som du skal bruge, medmindre du vil have en bjergdagg-guzzling nerd, der bor i en kælderlejlighed, der sender dine filer til Reddit.

Der er muligheder for at ekskludere skjulte, system- og midlertidige filer samt filer, der er større end en bestemt størrelse. Alle filer komprimeres inden upload for at reducere den krævede lagerplads, og sikkerhedskopiering af blokniveau understøttes også.

Som Arq har Duplicati ikke inkluderet multitråde som en funktion. Det betyder, at uploads vil køre langsommere, end de vil med CloudBerry Backup. Det antages, at Duplicati-udviklingsteamet arbejder på det, men uden en offentliggjort køreplan ville vi ikke stole på det i den nærmeste fremtid.

Backup kan indstilles til at køre kontinuerligt, eller du kan oprette en tidsplan. Til filversionering kan du vælge at beholde ingen tidligere filer, alle filer eller oprette en tilpasset opbevaringspolitik.

Andre grunde, som vi kan lide Duplicati

Duplicati understøtter Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud, Backblaze B2, Box, Dropbox, Google Drive, Jottacloud, Mega og OneDrive som cloud-destinationer til sikkerhedskopiering. Hubic understøttes også, men i tilfælde af at du gik glip af nyheden, er det gået som smartphone-hylstre og fanny-pakker.

Duplicati har klienter til Windows, macOS og flere forskellige smag af Linux (Debian, Ubuntu, Fedora og RedHat). Der er endda en version til Synology, men vi begraver føringen. Som open source-software, i modsætning til CloudBerry Backup og Arq, koster Duplicati ikke dig en krone. Alt hvad du skal betale for er Amazon Glacier eller hvilken skyudbyder du vælger for at parre den med.

Afsluttende tanker

CloudBerry Backup, Arq og Duplicati er de eneste backup-tjenester, vi vil anbefale til brug med Amazon Glacier, og kun en af ​​dem anbefales stærkt. Når det er sagt, er backup-software ikke den eneste måde at hente filer ind i din Glacier Vault.

Der er filoverførselsklienter, også kendt som cloud explorers, såsom Cyberduck, CloudBerry Explorer og FileZilla, der også gør det trick bare ikke så godt. Det er manuelle upload-værktøjer, der ikke er designet til at skabe vedvarende backup-relationer. Læs vores bedste artikeloverførselsklientartikel for flere detaljer.

Den anden mulighed er at bygge et netværksdrev, der er forbundet til Amazon Glacier. Et netværksdrev ligner et bogstavsdrev på din computer, medmindre det gemmer filer i skyen i stedet for din harddisk.

Vi har også en artikel om, hvordan man bygger et netværksdrev, der fungerer så godt med Dropbox, Google Drive og andre udbydere, som det gør med Glacier. Som med cloud explorers, dog, netværksdrev tager for meget manuelt arbejde til at gøre dem levedygtig backup software.

Til sikkerhedskopiering er CloudBerry Backup det let valg for arkivering af data med Amazon Glacier. Det er også rangeret blandt de bedste online backup-tjenester generelt, og det er værd at tjekke en 15-dages prøveperiode.

Del dine tanker om Amazon Glacier, og hvordan du bruger den til at arkivere filer i kommentarafsnittet nedenfor. Vi ville meget gerne høre om software, vi gik glip af, især hvis det er designet til harddisk-backup. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me