De bedste Kodi-tilføjelser til sport

Sportsfans finder sig ofte skuffet, når de gennemser YouTube, Netflix og andre streamingtjenester. Disse viser ofte kun til brugte indhold, med større sportsgrene hovedsageligt forbeholdt kabeludbydere. Ved hjælp af Kodi kan du dog ofte se sport som en live begivenhed eller som en sammenfattelse fra kilderne.


Kodi er en gratis, legal og open source medieafspiller til Windows, Linux og Android. Mens det kun er basisversion, der indgår i organisationen, kan det udvides med tilføjelser for at give en næsten uendelig mængde indhold.

Uofficielle tilføjelser undersøger nogle tvivlsomme juridiske områder, da vandløbene opnås ulovligt. Selvom vi vil anbefale nogle af disse tilføjelser til streaming sport, er det vigtigt, at du kun bruger dem med en VPN.

En VPN vil holde din IP-adresse privat og tilslutning sikker, når du bruger Kodi. Det er den bedste praksis at holde dig beskyttet, men også at låse regionlåst indhold op. Mange sportsstrømme fungerer ikke afhængigt af din region, og en VPN kan overvinde det. Sørg for at tjekke vores valg af den bedste Kodi VPN.

Officielle Kodi-tilføjelser til sport

Mens de bedste sportsudvidelser til Kodi kommer fra uofficielle opbevaringssteder, er der stadig muligheder i Kodis officielle. Mange kræver et abonnement af en eller anden art og viser normalt kun begivenheder, når de er sendt, men indstillingen er stadig der.

BT Sport Video

Denne tilføjelse får adgang til indhold fra BT Sport, en af ​​de største britiske bredbåndsudbydere (og det er kun Det Forenede Kongerige, vi er bange for). For 10 £ pr. Måned (ca. $ 14) får du adgang til alle fire BT Sport-kanaler, der sidder ved siden af ​​HD-kolleger.

Ulempen er, at du skal have bredbånd fra BT for at bruge appen på Kodi. Hvis du ikke allerede har en pakke, giver tilføjelsen ikke meget mening. De samlede omkostninger ville være på samme niveau som en kabelpakke.

Det giver dog mening, hvis du allerede har bredbånd fra BT. De små ekstraomkostninger åbner mulighederne for Kodi. Så længe du er i England og har en plan med BT, så er denne tilføjelse et must.

Fox Sports Go

Hvis du er i USA, er Fox Sports Go en af ​​de enkleste måder at streame live spil lovligt på. Tjenesten koster intet ekstra udover dit kabelabonnement, og du kan bruge den på tværs af både din Kodi-boks og din mobile enhed.

Det fungerer ved et eksisterende kabelabonnement, så du har brug for et for at kunne bruge det. Heldigvis accepterer Fox planer fra næsten alle tænkelige udbydere, så det er sandsynligt, at du finder din der.

De ekstra omkostninger ved et kabelabonnement er muligvis for meget for dem, der ikke allerede har et. Hvis du dog gør det, er det en stor tilføjelse for Kodi, der giver dig mulighed for at se en lang række amerikanske sportsgrene fra dit TV og din mobile enhed.

Desværre er dette sandt for alle officielle tilføjelser. Der er kun få, der tilbyder abonnementer bortset fra kabel. For at få indhold gratis eller frigivet fra geoblokeringskrav, skal du installere uofficielle tilføjelser.

Uofficielle Kodi-tilføjelser til sport

Hvis du ikke har kabel, har du brug for uofficielle tilføjelser. Disse tilføjelser, som ikke officielt understøttes af Kodi, åbner et massivt område for streamingmuligheder. Som nævnt tidligere er dette piratkopiering og derfor ulovligt, så sørg for at beskytte dig selv med en VPN, før du går mod åbent hav.

SportsDevil

Ved streaming af live sport bliver det ikke meget bedre end SportsDevil. Denne tilføjelse kommer med tilladelse fra Kodil-arkivet (http://kodil.co/repo/), men den findes også i et par andre. Denne tilføjelse arkiverer ikke noget indhold, så det er bedst egnet til dem, der vil fange spillet live.

Den bedste del af SportsDevil er, hvor meget der er tilgængeligt: ​​næsten enhver tænkelig sportsbegivenhed har en strøm, mange på 1080p. Der er også konstante strømme til NFL-netværket og ESPN.

Mange begivenheder har flere strømme tilgængelige fra forskellige kilder. Der vil næsten altid være et død link eller to, så indstillingerne er bestemt velkomne. Hvis du er heldig, finder du også en 720p-strøm til mobil.

Det eneste problem med SportsDevil er organisering. I stedet for at liste spil med tilgængelige streams, viser SportsDevil kun kilder. Det betyder, at du bliver nødt til at gennemgå kilder for at finde et spil, og så håbe, at der er en strøm tilgængelig.

Til at begynde med er dette en enorm besvær. Strømmene kommer fra tvivlsomme websteder lagt dybt på Internettet. Efter et stykke tid vil du dog begynde at lære, hvilke kilder der fungerer bedst, hvilket gør tilføjelsen meget mere nyttig.

Projekt D

Hvis det ikke er vigtigt at fange spil live, er Project D et godt valg. Det har et fantastisk udbud af ældre spil fra NFL, NHL, NCAA, WWE og meget mere. Tilføjelsen føles komplet med baggrundsbilleder og pænt organiseret indhold.

Hvor SportsDevil mislykkes i organisationen, trives Project D. Kilder vises ikke, kun spilene: Når du først har valgt et spil, skrubber Project D automatisk kilder for det. Desværre er det også svagheden ved Projekt D. Spil tilføjes uger efter, at de er sendt, uden live stream til rådighed.

Projekt D kommer i dets eget depot (http://repo.projectdaddon.com/), som er et stort plus. Med andre tilføjelser kan du måske finde dig selv hoppe fra repo til repo, når hver går offline. Så længe udviklerne kontrollerer repoen, vil tilføjelsen være live til brug. 

Bennu

En hæfteklamme for mange at se sport var Phoenix. Men efter at have været i gang og offline flere gange, er Phoenix’s fremtid i tvivl. Bennu er en gaffel fra Phoenix og kommer, som den originale tine, fyldt med indhold.

Ligesom Project D tilbyder Bennu hovedsagelig strømme af tidligere udsendte spil. Imidlertid virker tilføjelsen i de fleste tilfælde meget hurtigere. Mellem dette og Projekt D finder du en strøm så hurtig som muligt.

Bennu er dog meget mere end en sportsstrøm, da den også har et væld af tv-shows og film, der er tilgængelige for strøm. Det er ikke på niveau med Covenant eller Elysium, men det gør jobbet godt nok.

Du kan finde Bennu er både Colossus og Kodil (http://kdil.co/repo/), men vi havde problemer med at installere fra førstnævnte. Installering fra Kodil gik problemfrit, men eksperimenter med begge dele, hvis du har problemer. Det officielle link til Colossus er død, men du skulle være i stand til at finde det, hvis du allerede har downloadet zip’en.

Installation af en Kodi-repo

Officielle tilføjelser kommer fra Kodi-arkivet, som er inkluderet i hver download. For at få Project D, SportsDevil eller Benu, skal du installere det relevante lager. Repositories kan installeres direkte via Kodi eller via en .zip-fil. Sidstnævnte er mere pålidelig, hvis depotet går offline, og du er nødt til at geninstallere, så vælg det, hvis du kan.

Installation fra en computer

For at få .zip-filen til et arkiv skal du blot klikke på linkene ovenfor. Du føres til et bibliotek, hvor du kan downloade det direkte.

Når det er gjort, skal du åbne Kodi og tage følgende skridt:

 • Klik på “tilføjelser”
 • Gå til “add-on browser” (ikonet med åben boks)
 • Klik på “install from zip”
 • Naviger og vælg den gemte .zip-fil

Efter nogle få øjeblikke får du en meddelelse, der er aktiveret til add-on. Når du først har gjort det, skal du klikke på “installere fra depot” i den samme menu og vælge det ønskede tilføjelsesprogram.

Installation fra URL

Hvis du kører Kodi på en mobilenhed eller ikke ønsker at downloade hele depotet på dit skrivebord, kan du indtaste URL’en som en kilde gennem applikationen. Du installerer stadig depotet, men trækker i stedet zip-filen fra webstedet gennem Kodi.

Kodi skal være konfigureret til først at installere depoter fra ukendte kilder. For at gøre det, tag følgende skridt:

 • Klik på “indstillingsikonet”, der ligner en tandhjul
 • Gå til “systemindstillinger”
 • Hold markøren hen over “tilføjelsesprogrammer”
 • Marker skyderen “ukendte kilder” til højre

Gå tilbage til Kodi-startskærmen og installer depotet:

 • Klik på “ikonet for indstillinger”
 • Gå til “filhåndtering”
 • Vælg “tilføj kilde” fra venstre kolonne
 • Klik på “”
 • Indtast “URL” for det depot, du ønsker
 • Giv det et navn

Du kan derefter tage trinnene, som om du installerede fra en gemt zip-fil, men vælg i stedet den kilde, du oprettede. Som med tidligere skal du installere tilføjelsesprogrammer fra indstillingen “installer fra depot”.

Konklusion

Der er mange forskellige tilføjelser til streaming af sport på Kodi. Hvis du har et eksisterende abonnement, er officielle tilføjelser en fantastisk mulighed på grund af deres pålidelighed. Der er dog stadig masser af valg fra uofficielle repos.

Sørg for at bruge en VPN med både officielle og uofficielle kilder. En letvægtstjeneste giver sikkerhed, geoblokeret indhold og øgede hastigheder på grund af den nylige ophævelse af netneutralitet i USA. Tjek vores bedste VPN’er for 2017 og tilmeld dig en.

For at få mere at vide om Kodi skal du kigge gennem vores Kodi-arkiv. Du finder selvstudier, lister og mere, herunder hvordan man ser NFL på Kodi og de bedste uofficielle Kodi-tilføjelser.

Hvilke tilføjelser bruger du til sport? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me