De bedste Kodi Builds

Kodi er en gratis, open source mediecenterplatform med et skarpt øje for tilpasning og streaming. Du kan finjustere det med en række forskellige tilføjelser og temaer, som f.eks. SportsDevil, et af de bedste Kodi-tilføjelser til sport. For at få et bundt tilføjelser på én gang, skal du dog en af ​​de bedste Kodi-builds.


En Kodi-build er en komplet revision af platformen. Det starter med et helt nyt tema, der passer til baggrundskunst og ikoner og bygger på sig selv med et bundt af forudinstallerede tilføjelser. Normalt indeholder bundtet nogle af de bedste uofficielle tilføjelser, herunder populære streaming-apps som Covenant og Elysium.

Det er dog vigtigt, at du overvejer, hvad du får, før du downloader nogen af ​​disse builds. Alle af dem har tilføjelser, der sidder i lovlige grå områder, hvilket efterlader dine personlige oplysninger i risiko for beslaglæggelse og din juridiske registrering i fare for at blive markeret.

Den måde, du omgår begge disse problemer på, er med en VPN. Et virtuelt privat netværk låser al din trafik væk bag kraftig kryptering, så ingen lurer øjne kan se, hvad du laver online. Det er den bedste måde at beskytte dig selv med Kodi og relativt billig at starte op på. Tjek vores bedste VPN’er til Kodi for at vælge den, der passer til dig.

Med den nyeste version af Kodi og en VPN i hånden, prøvede vi de bedste Kodi builds for at se hvilke der kunne leve op til vores standarder. Inden vi dog kan bestemme, hvad der skærer ned, er vi nødt til at opstille nogle kriterier.

Hvad der gør en build bedst for Kodi?

Da Kodi er open source, flyder der en hel del junk rundt, og builds-kategorien er ingen undtagelse fra det. Fra døde links til uklare grænseflader, det vigtigste, vi kiggede efter, er, at hver bygning fungerede.

Når en build kunne bestå den helt basale test, flyttede vi ind på det, der adskiller drenge fra mænd. Aktien Kodi UI er nået langt inden for de sidste par opdateringer, så det er risikabelt at revidere det med et nyt tema. Vi sørgede for, at bygningen gjorde noget for UI, der forbedrede udseendet eller øgede anvendeligheden markant. Bygninger, der gjorde begge, såsom SchismTV, modtog brownie-point.

Derefter flyttede vi til kernen i bygningen. Det inkluderede bundt af tilføjelser gør eller bryder en af ​​disse eftersyn, så en solid lineup er afgørende. Det skal omfatte ikke kun gode tilføjelser, men en bred vifte af dem. Titanium har for eksempel en lang liste over tilføjelser, hver med ensartede sporrekorder på Kodi.

Vi kigger normalt på omkostningerne på disse lister, men heldigvis er alle bygninger gratis. Så på stedet så vi på tilgængeligheden. Selvom det ikke er det vigtigste stykke i en Kodi-bygning, tilføjede bestemt ikke Internettet mørke hjørner til nogen indgang. Normalt er det faktum, at disse bygninger er skjult væk, også et tegn på dårlig design.

SchismTV

SchismTV ryster sammen på et behageligt sted, simpelthen fordi det er så let at bruge. Som nævnt i ovenstående afsnit har Team Kodi gjort en masse med 17.6 UI, og de fleste bygger backtrack til en ældre, mere uattraktiv version af softwaren. SchismTV ser frem i stedet med et flot interface og forbedret brugervenlighed til at starte op.

Der er masser af tilpasninger, du kan gøre for det også. Normalt kommer en build kun med et enkelt tema, men SchismTV leveres med syv. Mens hver bygning stadig bærer den samme overordnede æstetik, kan du nemt ændre UI’s layout.

Build er baseret omkring Netflix-interface, ofte benævnt Kodiflix. Det vedtager brugervenligheden, men pumper op indholdet output. Den nøjagtige liste over tilføjelser ændres afhængigt af hvad der i øjeblikket lever, men tidligere tilføjelser har inkluderet Exodus, Phoenix og DandyTV.

Jayhawk

Jayhawk har ikke det samme rene look som SchismTV, men kommer stadig modent med tilføjelser. Interfacet ligner Kodi 16 med opdaterede skrifttyper, baggrundsbilleder og ikoner for at bringe noget nyt.

Kødet fra build er dog i tilføjelserne. Der er kategorier for film, tv-shows, live tv, sport, børn og, afhængigt af dit build, voksne film. Igen ændres listen fra tid til anden, men top tilføjelser som Goodfellas, Sports Devil og Phoenix har vist deres ansigt på et eller andet tidspunkt.

Jayhawk frigav også for nylig Jawhawk Hybird, en stripet version af bygningen, der kører mere glat. Du taber nogle af de mere niche-tilføjelser, men får en selvrensende cache for en mere jævn oplevelse.

Derudover er der tre versioner af Jayhawk, der følger med hver download. Du får en voksen, ikke-voksen og skjult voksen version. Den, der hedder “X-17”, er voksenbygget, så vær opmærksom på det, hvis du ikke ønsker det ekstra indhold.

Gnist

Spark fortæller dig alt hvad du har brug for at vide i navnet. Det er en ultrahurtig bygning, der er beregnet til at strømline Kodi-oplevelsen og køre på enheder med lav ressource som Amazon Firestick (læs vores Kodi sideladsguide, hvis du vil lære at gøre det). På trods af den lille størrelse 160MB leveres denne build dog fyldt med tilføjelser.

Ligesom SchismTV ændres brugergrænsefladen fuldstændigt fra lageret Kodi build. Nej, det ser ikke ud som Netflix, men i stedet graver baggrundsbilleder og miniaturer til fordel for enkel kategoriplacering og ikoner.

Titanium

Hvis minimalisme ikke er din ting, er Titanium muligvis noget for dig. UI’en sprøjtes op lidt mere med ikoner og baggrundsbilleder, men bygningen er stadig let nok til at køre på lav spec hardware.

UI ligner stadig Kodi 16, hvilket slår det ned et par punkter på listen. Det forbedres helt sikkert i forhold til dette look med billed- og metadata-skrubbe, men passerer stadig ikke Kodi 17-udseendet.

Alligevel er handelen det værd. Titanium kører glat på næsten enhver enhed med en generøs pool af tilføjelser til at starte. Et par aktuelt inkluderede er Maverick TV, cCloud og Goodfellas, med nye apps tilføjet, når de stiger i popularitet.

Misfit Mod

Hvis du spurgte vores foretrukne build for et år siden, ville Misfit Mod let være øverst på listen. De nye tilføjelser giver bestemt den populære build et løb for sine penge, men der er stadig nok til at lide om Misfit til at give det et sted kl..

Som de to foregående poster er Misfit build koncentreret om at køre uden problemer. 500 MB installationen er en smule stor i betragtning, men bygningen præsenterede lidt til ingen hikke under test. Der er endda en lite version til super low spec-hardware.

Det er ærligt den største uafgjort af Misfit Mod. Der er flere forskellige versioner af build, som hver er skræddersyet til et specifikt formål. Der er den lille, ja, men bygger også specifikt med indhold skræddersyet til kvinder, horrorfilmfanatikere og tv-showelskere. Dette holder installationsstørrelsen lav, mens indholdet tilpasses din smag.

Sådan installeres en Kodi Build

Installation af en Kodi-build ligner installation af enhver tilføjelse eller depot. Du skal pege Kodi mod URL’en, hvor build er gemt, downloade de krævede filer og til sidst installere. Først lidt skræmmende, men processen er ret ligetil.

Aktivér ukendte kilder

Før du gør noget, skal du dog aktivere ukendte kilder. Som standard installerer Kodi kun builds fra officielle steder, men et par små trin åbner oversvømmelsesportene.

 • Klik på “ikonet for indstillinger”
 • Gå til “systemindstillinger”
 • Hold markøren hen over “tilføjelsesprogrammer”
 • Marker skyderen “ukendte kilder” til højre

Afhængig af din version af Kodi, er denne funktion muligvis allerede aktiveret. Alligevel er det bedst at tjekke, da det vil omgå nogle hovedpine senere ned ad linjen. Når den først er aktiveret, behøver du aldrig at røre ved den igen.

Installation fra en zip-fil

Du finder lejlighedsvist en .zip-fil til builds online. Selvom det ikke er den nemmeste eller mest konsistente metode til installation i denne sammenhæng, er det en god viden, hvis et arkiv, der indeholder build, går offline.

Når du har fundet og downloadet filen, skal du åbne Kodi og tage følgende trin:

 • Klik på “tilføjelser”
 • Gå til “add-on browser” (ikonet med åben boks)
 • Klik på “install from zip”
 • Naviger og vælg den gemte .zip-fil

Du får en meddelelse, der er aktiveret til add-on, og kan derefter installere build fra inde i depotet. For at gøre det skal du bruge “installere fra depotmulighed” i den samme menu.

Installation fra URL

For builds specifikt er det dog meget lettere at installere fra en URL. Overførsler er ofte ikke tilgængelige for individuelle builds, da de generelt findes i deres egne depoter. Du behøver ikke at grave rundt for en download heller, hvilket er et plus.

For at downloade denne måde skal du pege Kodi mod den rigtige URL. Åbn Kodi og gør følgende:

 • Klik på “ikonet for indstillinger”
 • Gå til “filhåndtering”
 • Vælg “tilføj kilde” fra venstre kolonne
 • Klik på “”
 • Indtast “URL” for det depot, du ønsker
 • Giv det et navn

Brug derefter den samme proces som installation fra en zip-fil, så er du på vej.

Konklusion

Selvom der er noget at sige om at søge efter temaer og tilføjelser, er installation af en Kodi build en simpel måde at få alt på én gang. På trods af at Ares Wizard går offline (et populært sted for builds) er der stadig masser af muligheder.

Før du installerer nogen builds, er det dog vigtigt, at du får en VPN. Mens juridiske problemer bliver udarbejdet, er det bedst at beskytte dig selv, og en VPN kan gøre netop det. Det krypterer al din trafik, så der ikke kommer nogen copyright-breve i din postkasse, men det er også en god ro i sindet for privatlivets fred på nettet.

Hvis du vil have mere om Kodi, så sørg for at tjekke vores Kodi-arkiv. Vi har alt fra tutorials til top fem lister, inklusive vores fulde Kodi-guide til newbies.

Hvilken bygning installerede du? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map