Bedste tilbud i Cloud Storage: Sådan får du mere for mindre

Leder du efter billig skyopbevaring? Du har held. Konkurrence på skylagermarkedet er hård, og fordi det er noget af et råvareprodukt, er der masser af værdi at finde for den kræsne nørde.


I stedet for at betale $ 10 om måneden for 1 TB lagring med Dropbox, kan du få dobbelt så meget for $ 2 mindre, hvis du ved, hvor du skal se. Eller, hvis du kun har brug for 500 GB, er der virkelig ikke behov for at betale for opbevaring, som du ikke vil bruge.

Nedenfor har vi hentet fra vores bibliotek for anmeldelser af cloud storage for at finde de bedste tilbud i cloud storage i dag. Mere end bare Dropbox-alternativer med forhandlingsbakke, hver cloud-opbevaringsløsning, vi valgte, tilbyder en stærk brugeroplevelse i sig selv, hvilket gør dem til perfekte valg for at udvide din lagerkapacitet uden at krympe din bankkonto.  

Hvis du virkelig ønsker at gemme, så glem ikke at også tjekke vores valg af de bedste gratis skylagringsplaner.

Bedste tilbud i Cloud Storage 2020

Hvad der gør en cloud-opbevaring er det bedste?

Når vi foretager vores valg, startede vi ikke nøjagtigt med bundlinjen. Sandheden er, at der er masser af billige muligheder derude, der tiltrækker deres pris, men ikke leverer, når det kommer til kvalitet.

Et godt eksempel er MEGA-skylager. Mens du kan få 50 GB cloud-opbevaring gratis med MEGA, er selve tjenesten fuld af bugs, svært at bruge og mere end lidt træg, når det kommer til synkroniseringshastighed, som du kan læse om i vores fulde MEGA-gennemgang.

Med kvalitet i tankerne startede vi med at fokusere på løsninger, der er godt designet og værdige til at blive nævnt i vores bedste cloud-opbevaring roundup. Først da overvejede vi omkostningerne ved service sammenlignet med den modtagne lagerplads.

Ud over pris gav vi også en vis vægt på variation, da nogle cloud-lagringstjenester tilbyder flere forskellige prispoint, mens andre, som Dropbox, tvinger dig til at gå fra gratis til 1 TB og ikke tilbyde noget ud over det.

Når det er sagt, lad os komme til de gode tilbud.

Bedste tilbud i Cloud Storage: Sync.com

Sync.com sprang lige ud mod os som et let valg for den bedste deal i skylagring. Det er 2TB-plan, der sætter dig tilbage kun 8 dollars om måneden. Det er en stor grund til, at vi også anbefaler det som et af de bedste skyopbevaringsvalg til fotos, der har en tendens til at tage meget plads.

Selvom det er en hård aftale at videregive, har Sync.com også en billigere, 500 GB-plan for dem, der ikke har brug for så meget lagerplads. Selvom det ikke er lige så godt, fungerer prislappen kun til lidt over $ 4 pr. Måned.

Ulempen med Sync.com er, at tjenesten faktisk ikke tilbyder muligheder fra måned til måned: du bliver nødt til at betale for et år i forvejen. Men hvis en cloud-lagringstjeneste kan retfærdiggøre en forpligtelse, er dette sandsynligvis den.

Du kan i det mindste prøve Sync.com, før du betaler ved at tilmelde dig en gratis 5 GB-konto. Sync.com har også et af de bedste henvisningsprogrammer i cloud-lagring, med 1 GB ekstra lagerplads, der er tildelt for alle, du overbeviser om at tilmelde dig, og der er ingen begrænsning for, hvor mange henvisninger du kan foretage.

Andre grunde, som vi kan lide Sync.com

Sync.com er en af ​​de mest sikre muligheder for opbevaring af sky derude, hvis ikke de mest sikre. Til dels er det takket være det faktum, at der leveres privat, klientside ende-til-ende-kryptering, hvilket betyder, at kun du eller dem, du vælger at dele indhold med, kan dekryptere dine filer. Vi rangerede det som vores valg til bedste cloud-opbevaring med nul viden.

Sync.com Dropbox-alternativ

Som du kan læse i vores Sync.com-gennemgang, har tjenesten nogle gode fildelingsfunktioner, der hjælper med at holde dine dokumenter, billeder og videoer ude af uønskede hænder. Disse inkluderer fornuftige tilføjelser, som for mange andre cloud-opbevaringsløsninger overser, som kodeordbeskyttede links, linkudløbsdatoer og downloadgrænser.

Grundlæggende er det ligesom Fort Knox af skylagring, men måde billigere. Det har også en stor gratis 5 GB-plan.

pCloud

pCloud tilbyder faktisk den samme $ 8, 2TB-cloudlageraftale som Sync.com. Det er ikke overraskende, i betragtning af at Sync.com sandsynligvis er dens nærmeste rival, som du kan læse om i vores Sync.com vs pCloud sammenligningsstykke.

Årsagen til at vi rangerer pCloud lavere er, at du skal betale ekstra for nul-viden kryptering. Tilgængelig via en tilføjelse kaldet pCloud Crypto, og det koster dig mindst $ 3,99 om måneden.

Den gode nyhed er dog, at i modsætning til Sync.com, kan du gå måned til måned med pCloud, hvis du betaler for et år i forvejen ikke er enig med dig. Omkostningerne til pCloud’s 2TB-plan stiger i så fald til $ 9,99 pr. Måned.

pCloud har også en 500 GB-plan, der er $ 4,99 pr. måned, hvis du går måned til måned, eller lidt under $ 50, hvis du betaler for det forudgående år. Der er selvfølgelig også en gratis plan, som giver dig 10 GB gratis lagerplads.

Hvis du virkelig er solgt på pCloud som den bedste cloud-opbevaringsløsning til dig, tilbyder tjenesten endda levetidsplaner. Du kan låse den 2 TB på ubestemt tid for $ 350, hvilket fungerer til ca. 2,5 års regelmæssige pCloud-betalinger.  

Andre grunde, som vi kan lide pCloud

Fordi det ikke er så låst som Sync.com, er pCloud i stand til at gøre nogle ting, som dens rival ikke kan. Det inkluderer forhåndsvisning af gemte filer fra pCloud browser-interface og endda afspilning af musik og video. Vi rangerer det som en top-cloud-opbevaringsvalg for musik.

pCloud Review

Den generelle brugeroplevelse med pCloud er faktisk fremragende takket være en elegant online GUI. Vi detaljerede det grundlæggende i vores pCoud-gennemgang, hvis du gerne vil vide mere, før du tilmelder dig. Der er også en 5 GB gratis plan, du kan bruge til at teste den ud. 

Amazon Drive

Amazon Drive lager vores liste takket være det faktum, at det tilbyder 13 forskellige lagerplaner. Det betyder, at du ikke behøver at købe mere lagerplads, end du har brug for, så du kan spare penge til andre andre ting, som en god VPN.

For direkte sammenligning med Sync.com og pCloud koster en 2TB Amazon Drive-plan dig $ 120 om året, så omkring $ 2 mere om måneden end en af ​​disse tjenester. I modsætning til dem tilbyder Amazon også en 1TB-plan, som kun er $ 60 pr. År.

Sødning af aftalen får Amazon Prime-abonnenter ubegrænset fotolagring, hvilket for nogle brugere sandsynligvis med rette vil gøre Amazon Drive til det bedste tilbud for dem.

Mens dollar giver mening, er Amazon Drive ikke næsten lige så sikker som Sync.com eller pCloud. Det skyldes, at filer ikke er krypteret i hvile på Amazon-serverne. På grund af dette, hvis du beslutter at bruge Amazon Drive, anbefaler vi bestemt at overveje at parre det med en filkrypteringstjeneste som Boxcryptor.

Andre grunde, som vi kan lide Amazon Drive

Selvom manglende kryptering giver os pause, er det rimeligt at sige, at Amazon Drive er forbedret markant i de senere år, som vi taler om i vores fulde Amazon Drive-gennemgang.

Amazon Cloud Drive Review

En af vores foretrukne ændringer er, at Amazon Drive nu understøtter synkronisering på blokniveau, hvilket betyder, at kun de ændrede dele af filer bliver kopieret igen, når der foretages redigeringer, snarere end at kopiere hele filen igen. Synkroniseringsprocesser på blokniveau fremskynder synkroniseringsprocesser meget, men lige nu bruges den kun af et par cloud-lagringstjenester, herunder Dropbox og Egnyte (læs vores Egnyte-anmeldelse).  

OneDrive

OneDrive er den eneste cloud-lagringstjeneste, som vi kan tænke på, som faktisk tilbyder en familieplan og dens gode. For kun $ 9,99 om måneden får du fem 1 TB lagringsplaner. Dertil kommer, at du også får adgang til desktopversionen af ​​Microsoft Office, Office 365.

OneDrive’s enkeltbruger, 1TB-plan, giver dig også adgang til Office 365 og koster kun $ 6,99 pr. Måned. Selvom det ikke er så godt som Sync.com, er det billigere end det er to største rivaler, Dropbox og Google Drive. Vi har en Dropbox vs Google Drive vs OneDrive-artikel, hvis du gerne vil have flere råd på denne front.  

Ulempen med OneDrive er den samme som med Amazon: ingen serversides kryptering, medmindre du er en forretningsbruger (læs vores OneDrive for Business-gennemgang). Det er dog kompatibelt med Boxcryptor, hvis du gerne vil tage dit privatliv i dine egne hænder.

Andre grunde, som vi kan lide OneDrive

OneDrive er let et af de bedste cloud-lagringsværktøjer, der er tilgængelige i dag, når det kommer til produktivitet. Det er takket være dens integration med Office Online og nogle praktiske fildelingsfunktioner, der muliggør online-samarbejde. Vi er også fans af Microsoft OneNote, et af de bedste tilgængelige online notat-værktøjer.

Som nævnt i vores OneDrive-gennemgang er Microsofts cloud-lagringstjeneste i stand til at begrænse blokering af blokniveau og anvende denne funktion på Microsoft Office-filtyper. Det betyder, at hvis du bruger Office, er det godt til filsynkronisering.  

OpenDrive

Denne liste ville ikke være komplet uden at give en lille ros til den eneste ubegrænsede cloud-lagringstjeneste, der er tilgængelig, OpenDrive. Prisen for den ubegrænsede lagerplads er også fremragende til kun $ 9,95 pr. Måned eller $ 99 pr. År.

I betragtning af at du får ubegrænset lagerplads til ikke meget mere end prisen på et 2TB Sync.com-abonnement, er det rimeligt at undre sig over, hvorfor vi ikke gjorde OpenDrive nummer et på denne liste snarere end nummer fem.

Vi detaljerede de problemer, vi har med det, i vores fulde OpenDrive-gennemgang, men i en nøddeskal har vi fundet OpenDrive-synkronisering til en smule for buggy, brugeroplevelsen lidt for klodset og supporten lidt for tynd. 

OpenDrive har også en 500 GB-plan til $ 5 om måneden, men hvis du ikke er i den til den ubegrænsede lagerplads, vil vi bestemt foreslå at prøve andre muligheder.

Andre grunde til, at vi kan lide OpenDrive

OpenDrive understøtter nul-viden kryptering, og det koster ikke ekstra, som det gør med pCloud. Det betyder, at du får en temmelig sikker tjeneste, selvom den ikke også understøtter to-faktor autentificering eller fildelingsadgangskoder som Sync.com gør.

OpenDrive-gennemgang

Du får både en integreret note-tagende app og opgaveregistreringsfunktioner med OpenDrive. Du kan også tilføje op til fire andre brugere på en ubegrænset plan og få endnu mere værdi ud af tjenesten.

Ærlig nævn: IDrive

Det er vigtigt at erkende forskellen mellem skylagring og online backup, som du kan læse om i vores artikel om det emne. Men hvis der er en tjeneste, der formår at klare begge ting, er den IDrive.

IDrive anmeldelse

Mens vi kategoriserer IDrive som en online backuptjeneste, får et enkelt abonnement dig faktisk både 2 TB backup-plads og 2 TB cloud-lagerplads. Det er 4TB helt. IDrive kan gøre meget af, hvad en traditionel cloud-lager kan gøre, herunder frigør harddiskplads, synkroniseringsenheder og delingsfiler.

Vores fulde IDrive-gennemgang giver dig et bedre kig på denne service, men hvis du selv vil teste den, kan du tilmelde dig en gratis 5 GB-konto. Som en backuptjeneste er den også ekstremt alsidig, så du kan beskytte ubegrænsede computere og smartphones. Det og dets værdi er grunden til, at det IDrive er fremtrædende i vores bedste online backup-guide.

Afsluttende tanker

Der har du det, vores valg af de bedste tilbud inden for cloud-opbevaring. Selvom vi især er interesserede i Sync.com og pCloud som fremragende samlede løsninger, er værdi altid en vanskelig ting at fastlægge. Når alt kommer til alt har forskellige mennesker forskellige behov. 

Vi baserede meget af vores liste på at finde de bedste tilbud i dollar-værdien trukket fra de bedste cloud-lagringstjenester generelt. Der er dog masser af plads til debat her, så føl dig fri til at tilføje dine egne tanker til kommentarerne nedenfor, hvis du ikke tror, ​​at vi var på pengene.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me