Bedste skylager til samarbejde 2020

Hvis du nogensinde har arbejdet hjemmefra, selv bare for dit ni-til-fem job, ved du, at det kan være svært. Du skal gøre mere for at opnå det samme produktivitetsniveau som når du fysisk er på kontoret. Det er endnu mere, hvis hele dit team eller din virksomhed er forskellige steder.


I denne artikel vil vi fokusere på bedste cloud-lagring til samarbejde; for andre værktøjer, se vores artikel om, hvordan man gør fjernarbejde let.

Deling og ændring af filer, samarbejde med kolleger i realtid, kommunikation og opgavehåndtering ville være vanskeligt og frustrerende, hvis ikke for software, der kan hjælpe dig. Software som cloud-lagringstjenester med app-integrationer. Lad os se på, hvad der er vigtigt for samarbejde, så begynder vi med placeringerne.

Bedste skylager til samarbejde 2020

Hvad der gør Cloud Storage bedst til samarbejde

Den lette deling af filer er en af ​​de vigtigste funktioner, når det kommer til samarbejde. Du vil også være i stand til at dele dem hurtigt og have indholdskontrol. Det giver dig mulighed for at begrænse uautoriseret filadgang, når du for eksempel deler adgangskodebeskyttede links, tilladelsesindstillinger, udløbsdatoer osv..

Der er masser af applikationer, der kan hjælpe dig, når du samarbejder. Nogle er hjemmehørende i tjenesten, mens andre er tredjepartsintegrationer. De mere populære er Google Docs og Office Online. Tjenester, der tilbyder en eller begge får et plus i vores bog.

Uden gode uploadhastigheder ville dit samarbejde ikke udgøre meget. Ændringer af filer bør træde i kraft hurtigt, helst i realtid. Synkroniseringshastigheder er det, der får det til at ske, og den mest ønskelige funktion her er synkronisering på blokniveau. Det muliggør hurtigere synkronisering, fordi det kun uploader de ændrede fildele og ikke hele filen.

Vi tager også værdi i betragtning. Der er næsten altid en gratis plan, som du kan bruge til at se, hvordan en service fungerer, eller i det mindste en prøveperiode. Services adskiller sig i antallet af planer, de tilbyder, og hvad disse planer får dig til prisen. Flere funktioner til en lavere pris er altid bedre (se vores bedste tilbud inden for lageropbevaring til en lejlighedskøb).

Naturligvis er sikkerheden i dine filer også meget vigtig. Vi vil se, om de krypterer data på rest-serversiden, om de har indbygget privat kryptering (læse vores bedste artikel om cloud-viden om cloud-tjenester, hvis du har brug for det), og om de har tofaktorautentisering (2FA), som hjælper mod stjålet adgangskoder osv.

Nu hvor vi kender vores kriterier, lad os se på de tjenester, der er bedst til samarbejde.

1. Dropbox-forretning

Dropbox, der blev lanceret i 2008, er en af ​​de førende skytjenester i dag med 500 millioner brugere. Dropbox og dets brugere faldt imidlertid offer for et tyveri af store data i 2012. Tjenesten lærte imidlertid sin lektion og opgraderede dens sikkerhed. Dropbox opfandt og perfektionerede også synkronisering af blokniveau, og dens hastighed er en af ​​de bedste.

Dropbox For Business

Når du begynder at bruge Dropbox Business, får du en central teammappe, og alle dine medarbejdere har adgang til den. Du kan oprette undermapper og give adgang til enkeltpersoner eller grupper. Brugere kan også dele ved at generere links. Du kan beskytte links med adgangskoder, indstille udløbsdatoer eller kun begrænse dem til teammedlemmer.

Der er kun én indbygget produktivitetsapplikation, Dropbox Paper, men Dropbox Business er en partner med Microsoft Office, derfor integrerer Office Online som standard. Med det kan du se kontorfiler, men hvis du vil redigere, har du brug for et Microsoft Office 365-abonnement. Derudover er der tredjepartsintegrationer til kommunikation, workflow management og andre.

Der er to planer for små virksomheder, Standard og Advanced. Begge opkræver per bruger og kræver mindst tre brugere. Du kan betale månedligt – henholdsvis $ 15 og $ 25 – eller pr. År, i hvilket tilfælde du får en rabat. Standard tilbyder 2 TB delt plads, mens Advanced tilbyder ubegrænset lagerplads. Der er også en gratis prøveperiode, som giver dig mulighed for at prøve tjenesten i 30 dage, før du betaler.

Andre grunde til, at vi kan lide Dropbox-forretning

Dropbox-sikkerhedsforanstaltninger er store, og du vil også være tilfreds med dens appintegrationer, brugervenlighed og hurtig blok-niveau-synkronisering, som hjælper samarbejde. Det sætter Dropbox i første omgang.

Dropbox forretningsanmeldelse

Du kan læse mere om tjenesten i vores Dropbox Business-gennemgang. Dropbox Business fokuserer ikke på personlige brugere, for at læse vores regelmæssige Dropbox-gennemgang.

2. Google Drev

Enkel, let at bruge og rettet mod hjemmebrugere. Google Drive kan prale af 800 millioner brugere, på ingen måde takket være integrationen med Googles produktivitetssuite, Google Docs.

Docs-pakken indeholder apps til tekstbehandling, regneark og præsentation. Med dem er det let at samarbejde i realtid med andre. Du kan foreslå ændringer, fremsætte kommentarer, rulle tilbage til tidligere versioner af dokumentet og se, hvilke ændringer andre har foretaget. Google har et stort samfund af udviklere, og dens tredjepartsbibliotek har også en masse applikationer.

Det er let at dele med Google Drev, men der er plads til forbedring, da det ikke tilbyder indholdskontrolfunktioner som udløbsdatoer eller links. Du kan sende dit link via e-mail eller oprette et adgangslink. Google Drev er hurtig nok til at give mulighed for et godt samarbejde. Det kan dog forbedres med tilføjelsen af ​​blok-niveau synkronisering.

Googles privatliv er blevet noget i tvivl, fordi det var knyttet til PRISM-projektet. Google nægter stadig at give adgang til NSA. Det scanner også dine personlige filer for at give dig personligannoncer, tilpasset søgning osv. Vi anbefaler, at du bruger Boxcryptor, hvis det er et problem (læs vores Boxcryptor-anmeldelse for mere om dette handy program).

Andre grunde til, at vi kan lide Google Drive

Bortset fra personlige oplysninger krypterer Google Drive dine filer med AES-128-kryptering, mens de er gemt på serversiden. Det beskytter dig også mod stjålne adgangskoder ved hjælp af to-faktor-godkendelse.

Google er fantastisk når det kommer til samarbejde, men det kan forbedre dets sikkerhed, synkroniseringsegenskaber og deling. Hvis du vil vide mere, skal du læse vores Google Drev-anmeldelse.

3. Kasse

Box giver dig mulighed for at dele links med andre licenserede brugere uden begrænsning, men hvis du har passende tilladelser, kan du dele uden for din organisation. Du kan sende en invitation via e-mail eller generere et link og derefter sende det. Med Box er der god indholdskontrol, fordi du kan indstille udløbsdatoer og kodeordbeskytte links.

Der er en oprindelig applikation kaldet Box Notes, og den er blandt de bedste notat-apps. Da der ikke er andre indbyggede apps, kompenserer Box med et betydeligt bibliotek med tredjepartsløsninger. Det integreres godt med både Google Docs og Office 365.

Box har den samme synkroniseringsmappemodel, der er skabt af Dropbox, og dets første uploadhastigheder er ret gode. Det har ikke synkronisering på blokniveau, så det efterfølgende upload er langsommere i forhold til løsninger, der tilbyder det.

Boxs prisplaner er fair. Med en pris på $ 5 pr. Måned (de opkræver alle pr. Måned) er Starter-planen den billigste. Det tilbyder kun 100 GB, hvilket ikke er meget for de fleste virksomheder. Den mest populære plan, Business, giver dig ubegrænset lagerplads for $ 15. Business plus koster $ 25, og det giver flere funktioner ud over alle dem i forretningsplanen.

Andre grunde til, at vi kan lide boks 

Boks sparer ikke på sikkerhedsforanstaltningerne, den beskytter mod angreb mellem mennesker i midten, og dine data er beskyttet af AES-256-kryptering, mens de er gemt. Box indpakker endda din nøgle med det samme niveau af AES, hvilket er en dejlig tilføjelse til dens sikkerhedsarsenal.

Der er mange funktioner, som vi kan lide, men synkronisering kan være hurtigere, og prisplaner kan give mere værdi. Læs vores Box review, hvis du vil vide mere.

4. Egnyte Connect

Egnyte klarer sig godt, når det kommer til deling, som det passer til vores øverste valg blandt de bedste EFSS-udbydere. Du kan give fire typer adgang, når du deler en mappe – ejer, fuld, redaktør og seer – til både grupper og enkeltpersoner. Du kan generere et link til deling via sociale medier eller sende via e-mail. Kontrol over genererede links er stor, da du kan bruge adgangskodebeskyttelse, udløbsdatoer, få en meddelelse, når der åbnes en fil og endda begrænse downloads.

Det er interessant at bemærke, at det tilbyder indbyggede produktivitetsmuligheder, i modsætning til mange af de andre tjenester, vi nævner her. Du kan indstille opgaver på filer og derefter revidere dem under fanen “mine opgaver”. Ligesom Box integreres det også med både Google Docs og Microsoft Office. Microsoft-indstillinger inkluderer den gratis Office Online-app og Office 365 til desktop.

Egnyte klarer sig lidt langsommere end forventet under de første uploads. Når du uploader eksisterende filer – temmelig vigtigt, når du samarbejder – er det dog ret hurtigt. Det er takket være sin synkroniseringsalgoritme på niveau niveau.

Der er ingen individuelle planer i Egnytes arsenal. Office er den billigste plan, for $ 40 pr. Måned kan du have mindst fem brugere. Da det tilbyder 5 TB lagerplads, er denne plan meget god med hensyn til den samlede værdi.

Med forretningsplanen får du 10 TB plads, avanceret rolletilpasning og hybrid skylagring, hvis du har brug for at gemme nogle data i skyen og nogle på en lokal server. Forretningsplanen koster $ 15 pr. Bruger med mindst 25 brugere.

Andre grunde til, at vi kan lide Egnyte Connect

For at beskytte dig mod cyberkriminalitet bruger Egnyte AES 256-bit kryptering, inden du uploader dine filer. Det er dog ikke nul-viden, fordi det dekrypterer dine filer for at læse metadata, før de krypteres igen.

intro.mobile.access.egnyte
intro.mobile.access.egnyte

Du kan indstille minimum adgangskodestyrke og 2FA. Hvis du vil lære mere om Egnyte Connect, skal du gå videre og læse vores detaljerede Egnyte-anmeldelse.

5. OneDrive for Business

OneDrive for Business er Microsofts svar på forretningskrav inden for cloud-lagring. Microsoft tilbyder også en regelmæssig, strippet version til forbrugere, som du kan læse om i vores OneDrive-gennemgang.

Du kan dele indhold via e-mail eller generere et link, der peger på mappen eller filen. Brugere kan begrænse adgangen til specifikke personer og kan også angive udløbsdatoer. Der er dog ingen måde at oprette link-adgangskoder på. Du kan se, hvilket indhold du har delt i kolonnen “deling”, men det er ikke særlig praktisk, hvis der er masser af poster.

OneDrive-filstørrelsesgrænse
OneDrive

Da dette er en Microsoft-service, er den integreret med Office Online. Hvis du går efter en af ​​Office 365-planerne, får du desktopversioner af Office-apps. Du kan bruge biblioteket til at integrere med betalte og gratis produktivitetsværktøjer, der ikke er fra Microsoft. Stadig kan du ikke søge gennem biblioteket som med nogle andre tjenester, og det gør det rigtige værktøj vanskeligt.

Oprindelige fil uploads og downloads er praktisk talt det samme som med andre tjenester. Tjenesten hænger undertiden, når der uploades ændringer, der er foretaget til filer, fordi, du gætte det, der ikke er nogen synkronisering på blokniveau. Nå, der er blokniveau-synkronisering for Office-filer, men kun dem. En interessant funktion er muligheden for at blokere synkronisering af en bestemt filtype.

OneDrive for Business har en lang række planer. Det kan være vanskeligt at finde den rigtige, da der er separate prisfastsættelsesplaner for OneDrive for Business og Office 365. Du kan købe separate Office 365 og forretningsplaner til en lavere pris end de dyrere forretningsplaner, der inkluderer Office 365, selvom du ikke får alle produktivitetsapps.

OneDrive for Business Plan 1 tilbyder 1 TB pr. Bruger for $ 5. Med OneDrive for Business Plan 2 får du ubegrænset lager- og datatabsbeskyttelse for $ 10 pr. Bruger pr. Måned. Office 365 Business Premium giver dig adgang til Office 365 samt 24/7 telefon- og websupport og en række andre tjenester. Det koster $ 15 per måned per bruger.

Andre grunde til, at vi kan lide OneDrive-forretning

OneDrive for Business krypterer dine data i hvile med AES 256-bit kryptering. Det bruger også transportlagssikkerhed (TLS) til at beskytte dine data, mens de rejser til sine datacentre.

Du kan indstille en politik for adgangskodeudløb, men ikke styrke. Hvis du er administrator, kan du anmode om 2FA. Læs vores OneDrive for Business-anmeldelse for flere detaljer om tjenesten.

Afsluttende tanker

Uanset om du er et lille team eller en stor virksomhed, er samarbejde vigtigt. Du ønsker ikke at miste produktiviteten, du vil vinde, mens du ikke betaler mere end du har brug for.

Den rigtige cloud-lagringstjeneste kan hjælpe dig med at reducere omkostninger, holde dine data sikre og forbedre produktiviteten. Valg af det rigtige skylager til samarbejde afhænger af flere faktorer som deling, antal produktivitetsapps, hastighed, værdi og sikkerhed.

Hvad er dit valg? Tror du, at vi har gået glip af noget? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me