VPN më e mirë për Japoninë 2020: Toka e Wirelessap-it në rritje

Japonia është shtëpia e disa prej vendeve më të bukura, me tempuj kudo dhe ikonën Mt Fuji. Plus, është vendlindja e makinave të Sushi, mundjes dhe makinerive të çmendura shitëse. Shtë një udhëheqës botëror në inovacion dhe teknologji dhe pa dyshim që do të jesh në internet ndërsa je atje. Përdorimi i një prej VPN-ve tona më të mira për Japoninë do t’ju ndihmojë të mbroni ju.


Shtë e zgjuar të përdorësh një rrjet privat virtual, pavarësisht se ku je në botë. Shumë vende ushtrojnë censurë në shkallë të ndryshme, ku një nga më të këqijat është Kina. Një VPN do t’ju ndihmojë të anashkaloni atë, si dhe t’ju mbani të mbrojtur nga rreziqet dhe monitorimi në internet.

Do t’ju ndihmojë gjithashtu të anashkaloni geoblocks, kështu që do të keni mundësinë të përdorni qasjet tuaja të preferuara dhe përmbajtjen tjetër, edhe nëse është i kufizuar në një vend të caktuar. Disa uebfaqe, gjithashtu, janë japoneze, dhe ju mund ta keni të vështirë të ndërroni gjuhë. Përdorimi i një ofruesi nga rishikimet tona VPN do t’ju ndihmojë të mbani përvojën tuaj të shfletimit të njohur.

Censura në Japoni

Censura nuk është një problem i madh në Japoni. Mediat sociale, YouTube dhe bloget janë të lira për t’u përdorur, si dhe një faqe interneti lokale e ndarjes së videove të quajtur Niconico Doga dhe aplikacioni japonez për chat, LINE. Neni 21 i kushtetutës së Japonisë ndalon censurimin, por në vitin 2018, qeveria udhëzoi ofruesit e shërbimeve të internetit që të bllokojnë faqet e internetit të lidhura me piraterinë manga.

Të paktën tre faqe në internet ishin në shënjestër, përfshirë Mangamura, AniTube! dhe MioMio. Sidoqoftë, që një ISP të bllokojë një faqe në internet të veçantë, ai duhet të monitorojë aktivitetin në internet të klientëve të tij për të parë nëse ata janë duke hyrë në faqen e internetit. Me fjalë të tjera, do të ishte pushtimi i intimitetit të përdoruesve të tij, gjë që do të ishte shkelje e ligjit.

Një klient i NTT, i cili është edhe avokat, ndërmori veprime juridike kundër ofruesit dhe kërkoi që ai të ndalojë bllokimin e faqeve të internetit menjëherë. Ai argumentoi që për të bllokuar faqet e internetit, do të duhet të spiunojë përdorimin e internetit të përdoruesve, i cili bie ndesh me Aktin e Biznesit Telekomunikues dhe ndalimin kushtetues të censurës dhe shkeljes së intimitetit..

Që nga debati publik, qeveria njoftoi se do të prezantojë legjislacionin në vitin 2019 që do t’i lejojë asaj të bllokojë faqet e internetit. Aktualisht, ligji vetëm e lejon atë të bllokojë faqet e internetit që presin imazhe të abuzimit seksual të fëmijëve. ISP-të filtrojnë vullnetarisht ato dhe u ofrojnë përdoruesve një filtër për të mbrojtur të rinjtë.

Për shkak të Ligjit për Kufizimin e Përgjegjësisë së Siguruesit të vitit 2001, ISP-të u përmbahen udhëzimeve që rregullojnë kërkesat e ndërmarrjeve për t’u mbrojtur nga përgjegjësia. Kërkesat mund të përfshijnë përmbajtje të paligjshme ose të kundërshtueshme, shkelje të intimitetit, shkelje të së drejtës së autorit dhe shpifje. Publiku mund të raportojë përmbajtjen në Qendrën e Hotit të Internetit, i cili mori pothuajse 600,000 raporte në 2017.

Neni 175 i kodit penal ndalon shitjen ose shpërndarjen e materialit të pahijshëm. Legislationshtë legjislacion i vjetër, por ai ende zbatohet në internet. Thënë kjo, e pahijshme nuk është e përcaktuar dhe kjo ka çuar në shqetësime se mund të përdoret kundër shprehjes artistike ose të drejtave LGBT.

Liria e fjalës në Japoni

Neni 21 i kushtetutës mbron gjithashtu lirinë e fjalës dhe format e tjera të shprehjes. Në përgjithësi, këto të drejta janë mbështetur, por ka çështje që lidhen me gjuhën e urrejtjes ndaj njerëzve me origjinë të tjera, veçanërisht komunitetet e Koresë së Jugut dhe Kinezëve. Disa qytete kanë ndërmarrë veprime duke miratuar rregulla lokale mbi gjuhën e urrejtjes.

Për shembull, Osaka e kaloi atë që autorizoi publikun të zbulojë grupe që përhapin gjuhë të urrejtjes ndaj një grupi të veçantë racor ose etnik. Kjo çoi në të paktën dy video në internet duke u hequr me kërkesë në vitin 2017.

Lajmet në internet gjithashtu mund të manipulohen. Për shembull, Ndërmarrja e Energjisë Elektrike Tokio mbajti të dhëna për ndotjen pas katastrofës së termocentralit Fukushima në 2011. Zyrtarët qeveritarë u tha se kishin bërë presion mbi atë përmbajtje të lëshuar në mënyrë që të kontrollojnë ligjërimin publik.

Megjithëse liria e fjalës nuk preket rëndë, ka ligje dhe çështje që ndikojnë atë.

Mbikëqyrja dhe privatësia në Japoni

Privatësia mbrohet nga neni 13 i kushtetutës dhe fshehtësia e komunikimit mbrohet me ligje të telekomunikacionit. Thënë kjo, ka pasur shqetësime për mbikëqyrje të shtuar.

Një ligj për përgjimet e miratuar në vitin 2000 lejon agjencitë e zbatimit të ligjit të kryejnë mbikëqyrje elektronike nën një urdhër gjykate për hetime penale që përfshijnë drogë, trafikim njerëzish, armë zjarri dhe vrasje të organizuara. Ajo u zgjerua në vitin 2016 për të përfshirë vjedhjet, mashtrimet dhe imazhet e abuzimit seksual të fëmijëve.

Ministria e Drejtësisë raportoi se 10.957 biseda në telefon celular ishin përgjuar në vitin 2017, duke rezultuar në 61 arrestime. Ata që zbulohet se po planifikojnë të kryejnë krime të rënda për të financuar terrorizmin mund të arrestohen, por ata duhet të jenë nën mbikëqyrje për ta zbuluar këtë. Një ligj i konspiracionit që lejon më shumë mbikëqyrje të qeverisë u miratua në 2017.

Autoritetet janë akuzuar gjithashtu për abuzim me fuqitë e mbikëqyrjes. Në 1997, qeveria u urdhërua të paguante një anëtar të lartë të Partisë Komuniste Japoneze 4 milion jen (35.500 $) për përgjime të paligjshme të shtëpisë së tij. Ushtria e Japonisë bëri një mbikëqyrje të paligjshme ndaj qytetarëve të zakonshëm, gjithashtu midis 2003 dhe 2004.

Dokumentet e lëshuara në 2013 treguan se sistemi i mbikëqyrjes masive, XKEYSCORE, u furnizua japonezëve nga agjentët e inteligjencës amerikane. Mund të monitorojë pothuajse gjithçka që një përdorues bën në internet.

Kërkesat për të dhënat e përdoruesit janë të zakonshme, me aplikacionin e mesazheve LINE që raporton se shumica e kërkesave që ka marrë në vitin 2018 kanë ardhur nga zbatimi i ligjit japonez. Google dhe Facebook gjithashtu raportuan kërkesa, por ato nuk i plotësojnë nëse nuk ka ndonjë urdhër ose ndonjë arsye tjetër ligjore.

Disa transportues celular kërkojnë që klientët të japin ID për tu pajtuar. Kafenetë në internet u kërkojnë përdoruesve të japin ID, si dhe emrat dhe adresat e tyre. Këto detaje dhe shkrimet e përdorimit të përdoruesve mund të kërkohen nga policia nëse ekziston dyshimi për veprimtari të paligjshme. Për të mbrojtur të miturit, shërbimet në internet takim duhet të regjistrohen në politikë dhe të verifikojnë moshat e klientëve të tyre me ID.

Rreziqet në internet në Japoni

Shkarkimi i materialit të mbrojtur nga e drejta e autorit është e paligjshme në Japoni, siç është në shumë vende, përfshirë Gjermaninë. Ndëshkimi ndryshon, me ngarkuesit që marrin deri në 10 vjet burg ose gjobë deri në 10 milion jen (91,000 dollarë). Ata që shkarkojnë madje një skedar të vetëm pirate mund të përballojnë deri në dy vjet burg ose me gjobë deri në 2 milion jen (18,000 dollarë).

Pesë persona u arrestuan pasi ngarkuan faqet e manga në faqet e internetit para se të publikoheshin zyrtarisht. Dy u dënuan me 18 muaj burg, së bashku me një pezullim tre-vjeçar dhe gjobë prej 500,000 jen (4500 dollarë). Një VPN do t’ju ndihmojë të mbani anonim.

WiFi publik është në rritje, por përdorimi i tij mund të ju rrezikojë nga krimi në internet. Lidhjet shpesh janë të pasigurta, duke u dhënë hakerëve dhe viruseve një kalim falas nëse nuk e mbroni veten. Plus, në vitin 2015, mbi 1 milion qytetarë japonezë kishin zbuluar informacionin e tyre personal pasi hakerat e morën atë nga sistemi i pensioneve në Japoni në mënyrë të paligjshme.

VPN më e mirë për Japoni 2020

Farë e bën më të mirë VPN për Japoninë

Në pjesën më të madhe, VPN-të kanë të njëjtin tipar karakteristikash, por disa janë më të mira se të tjerët kur dukesh më thellë. Për Japoninë, ju dëshironi të zgjidhni atë që ka siguri të mirë sepse kjo do t’ju mbrojë nga mbikëqyrja dhe sulmet në internet.

Shtë gjithashtu një ide e mirë për të marrë një VPN me një ndërprerës vrasës, veçanërisht nëse aktivitetet tuaja janë të një natyre të rrezikshme. Nëse ofruesi që ju zgjidhni përfshin një, nuk do të duhet të shqetësoheni për dështimin e VPN sepse ndërprerësi i vrasjes do t’ju shkëpusë automatikisht nga interneti. Kjo do të thotë që të dhënat tuaja do të mbahen private.

Ju duhet të siguroheni që ofruesi ka një politikë të rreptë të mos-logs. Kjo në thelb do të thotë se nuk do të mbajë një evidencë të aktiviteteve tuaja, kështu që nëse autoritetet do ta kërkonin atë, nuk do të kishte asgjë për t’i dhënë ato.

Një tipar tjetër i rëndësishëm është rrjeti i serverit të tij. Sa më shumë serverë të ketë një ofrues, aq më mirë do të jenë shanset për të gjetur një të përshtatshme. Do t’ju duhet që të keni disa në Japoni, nëse doni të përdorni përmbajtje të kufizuara në atë vend.

Le të themi që po udhëtoni dhe doni të shihni një kanal televiziv lokal në internet ose Netflix Japan. Ju do të duhet një server japonez për të fituar qasje. E njëjta vlen edhe për versionet e tjera të Netflix. Për shembull, do t’ju duhet një server i Sh.B.A-së për Netflix-in e SHBA. Udhëzuesi ynë më i mirë VPN për Netflix ka një listë të atyre që i takojnë detyrës.

Do të dëshironi të zgjidhni atë që ka shpejtësi të shpejtë dhe pa kapele të bandës. Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse doni të transmetoni ose shkarkoni. Askush nuk e pëlqen shikimin në një ekran ngarkimi dhe shpejtësitë e ngadalta do t’ju japin vetëm atë. Plus, goditja e kapakut në brez të kufizuar do të bëjë që VPN të ndalojë së punuari.

Faktorë të tjerë që duhet të merren parasysh janë lehtësia e përdorimit, pajisjet e përputhshme, sa pajisje mund të lidhen menjëherë, cilësia e shërbimit ndaj klientit dhe çmimi.

1. VPN më e mirë për Japoninë: NordVPN

NordVPN është fituesi ynë për Japoninë. Shtë një ofrues i shkëlqyeshëm që shpesh përmendet në artikujt tanë. Ajo ka disa nga siguritë më të mira përreth, me opsionin për të përdorur encryption e saj të dyfishtë për mbrojtje edhe më shumë. Po ashtu, ka një ndërrues të vrasjeve dhe intimiteti juaj nderohet me një politikë pa log.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

i mëparshëm

tjetër

Ka mijëra servera në të gjithë botën, përfshirë 83 në Japoni, duke ju dhënë një shans të shkëlqyeshëm për të gjetur një të përshtatshme. Shpejtësitë e saj janë të mira, por ato mund të ngadalësohen në distanca të gjata. Nuk ka kufi për gjerësinë e bandës dhe mund të ndryshojë shpejt serverat.

Shtë një zgjedhje e mirë nëse doni të transmetoni sepse nuk ka asnjë problem të hyni në shumicën e shërbimeve, përfshirë Netflix. Alsoshtë gjithashtu VPN-ja jonë më e mirë për përrua. Lexoni rishikimin tonë të plotë për NordVPN për më shumë detaje.

Arsyet e tjera që na pëlqen NordVPN

Klientët janë në dispozicion për Windows, macOS, Android dhe iOS, dhe ato janë të lehtë për tu vendosur dhe përdorur. Ju mund të lidhni deri në gjashtë pajisje në të njëjtën kohë.

NordVPN ka një bazë të dobishme njohurish që do t’ju ndihmojë në çështjet më të zakonshme. Në rast se ka një mbështetje të drejtpërdrejtë nga chat dhe email. Përdorni chat live për përgjigjen më të shpejtë, por stafi është i dobishëm në të njëjtën mënyrë.

NordVPN është një vlerë e mirë për paratë me planin e saj të përballueshëm mujor, por ju mund të kurseni duke regjistruar për një periudhë më të gjatë. Ka një dritare të rimbursimit 30-ditor nëse shqetësoheni se nuk do ta pëlqeni.

2. ExpressVPN

ExpressVPN është një zgjedhje tjetër e mirë sepse është një nga ofruesit më të mirë të VPN përreth. Vetëm se humbi vendin tonë të parë për shkak të sasisë së serverëve që ka NordVPN. Të dy janë të krahasueshëm, megjithëse, siç mund të lexoni në artikullin tonë ExpressVPN vs NordVPN.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regjistrohu

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-Options

ExpressVPN-Full-App

i mëparshëm

tjetër

Ka siguri të shkëlqyeshme si parazgjedhje dhe mund ta rritni. Ekziston gjithashtu një ndërprerës i vrasjeve dhe nuk mban regjistrin e aktiviteteve tuaja në internet. Rrjeti i serverëve të saj mbulon mbi 90 vende, me tre serverë në Tokio.

Ju nuk duhet të keni problem me shpejtësinë sepse është VPN më i shpejtë në treg, megjithëse koha e ndërrimit të serverit të tij është i ngadaltë. Nuk ka kapele bandwidth. ExpressVPN erdhi i pari në VPN-në tonë më të mirë për pjesën transmetuese, kështu që është një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse kjo është ajo që dëshironi të bëni. Shqyrtimi ynë për ExpressVPN ka më shumë informacion mbi ofruesin.

Arsyet e tjera që na pëlqejnë ExpressVPN

Mund të instalohet në Windows, macOS, Android dhe iOS. Shtë një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse nuk keni përvojë me VPN sepse është e lehtë për t’u përdorur. Pothuajse gjithçka është bërë për ju jashtë kutisë. Thjesht duhet të siguroheni që të lidheni me një server të përshtatshëm. Deri në pesë pajisje mund të lidhen njëkohësisht.

Shërbimi ndaj klientit është i mirë dhe i disponueshëm 24/7 përmes bisedës dhe emailit live. Koha e përgjigjes është më e ngadaltë se rivalët e saj ‘, por nuk është shumë e keqe dhe stafi është i dobishëm. Ekziston edhe një bazë e madhe njohurish.

Një dobësi në ExpressVPN është se është një nga shërbimet më të shtrenjta të VPN. Kjo tha, me cilësinë e shërbimit që ju merrni, ia vlen paratë. Plus, mund të kurseni duke zgjedhur një abonim më të gjatë. Nëse jeni të kujdesshëm të kryeni menjëherë, ekziston një garanci prej 30 ditësh për kthimin e parave, duke ju dhënë mjaft kohë për t’u siguruar që jeni të kënaqur me të.

3. CyberGhost

Ju mund të përdorni CyberGhost edhe për Japoninë. Ka siguri të madhe për t’ju mbrojtur dhe përfshihet edhe një ndërrues vrasës. Ai nuk do të mbajë një regjistër të aktivitetit tuaj në internet.

Ekzistojnë servera në më shumë se 58 vende, ku 32 janë në Japoni, kështu që ju nuk duhet të keni probleme për të gjetur një të përshtatshme.

Cyberghost-Slider1

Cyberghost-Slider2

Cyberghost-Slider3

Cyberghost-Slider4

Cyberghost-Slider5

i mëparshëm

tjetër

Ka shpejtësi të mira, por ato nuk janë aq të mira sa zgjedhjet tona kryesore dhe, si NordVPN, ato mund të ngadalësohen në distanca të gjata. Megjithatë, ekziston një bandë e pakufizuar dhe mund të hyjë në shumicën e shërbimeve streaming. Lexoni më shumë mbi ofruesin në rishikimin tonë CyberGhost.

Arsyet e tjera që na pëlqejnë CyberGhost

Ka klientë për Windows, macOS, Android dhe iOS. Ndërfaqja është azhurnuar, kështu që është më mirë se dikur. Sidoqoftë, mund të mësohet. Deri në shtatë pajisje mund të lidhen njëkohësisht, duke fituar atë vendin e dytë në VPN-në tonë më të mirë për copën e pajisjeve të shumta. Kjo tha, shtatë është kufiri i instalimit, gjithashtu.

Nëse keni nevojë për ndihmë, mund të drejtoheni në bazën e gjerë të njohurive, e cila duhet të jetë e mjaftueshme për çështje të vogla. Biseda live dhe emaili janë gjithashtu në dispozicion 24/7 nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme.

CyberGhost ka një çmim të përballueshëm mujor, por do të jeni më mirë të regjistroheni për një afat më të gjatë sepse do të kurseni para. Ju mund të përdorni provën falas shtatë-ditore të disponueshme për Android dhe iOS, për të parë nëse ju pëlqen. Nëse pas kësaj nuk jeni akoma të sigurt, ekziston një garanci për kthimin e parave, por gjatësia ndryshon në varësi të planit që ju zgjidhni. Planet e shkurtra marrin 14 ditë dhe ato më të gjata 45.

4. Qasje në Internet private

Zgjedhja jonë e katërt është Hyrja në Internet Private e cila është një shërbim i mirë që i mungojnë disa prej tipareve që kanë rivalët e saj. Ka siguri të mirë, por është vendosur në kriptim 128-bit si parazgjedhje. Ju mund ta rritni atë manualisht në encryption më të sigurt 256-bit, por duke bërë kështu do të ngadalësojë lidhjen tuaj.

Shërbimi siguron një ndërrues të vrasjes dhe nuk mban të dhëna për aktivitetin tuaj. Sigurohuni që të lexoni rishikimin tonë të PIA për një vështrim më të mirë të kompanisë.

i mëparshëm

tjetër

PIA ka më shumë se 3000 servera, por ato mbulojnë vetëm 33 vende. Megjithatë, ka 18 në Japoni, kështu që ju do të jeni në gjendje të gjeni një që i përshtatet nevojave tuaja. Një pikë e fortë për PIA është shpejtësia e saj, por kjo është kryesisht për shkak të kriptimit më të lehtë që përdor. Pasi të rritni kriptimin, VPN do të ngadalësohet. Shpejtësitë e saj janë akoma në rregull, megjithëse.

Ju mund të ndërroni serverët shpejt dhe ta bëni këtë pa pasur nevojë të shkëputeni nga ai që po përdorni. Do të përfitoni gjithashtu nga gjerësia e brezit të pakufizuar. Megjithatë, një gjë për tu përmendur në lidhje me PIA është se nuk është mirë të hysh në shërbime transmetimi përveç Netflix amerikan, kështu që nëse kjo është në listën tuaj për të bërë, ju do të jeni më mirë me një nga zgjedhjet tona të tjera.

Arsyet e tjera na pëlqejnë PIA

Mund të instaloni PIA në Windows, macOS, Android dhe iOS. Klientët janë të thjeshtë për t’u përdorur dhe është VPN-ja e vetme me një klient të plotë Linux, kjo është arsyeja pse ne e quajtëm VPN më të mirë për Linux. Mund të lidheni deri në pesë pajisje njëherësh.

Nëse keni probleme, ekziston një bazë e mirë e njohurive në internet që do t’ju ndihmojë të rregulloni çështje të vogla. Ju mund të kontaktoni mbështetjen e klientit 24/7 për më shumë ndihmë, por mos lejoni që butoni chat të mashtrojë. Duke klikuar atë do t’ju lejojë të dërgoni një email PIA. Ndihma është e plotë, megjithëse, edhe nëse është më e ngadaltë se rivalët e saj.

Mimi mujor nuk është i keq dhe ju merrni një shërbim të mirë, por ju akoma do të shpenzoni më pak duke regjistruar një afat më të gjatë. Ekziston gjithashtu një garanci prej shtatë ditësh për kthimin e parave, kështu që ju keni kohë të mjaftueshme për t’u siguruar që jeni i lumtur.

5. HideMyAss

Zgjedhja jonë e fundit është HideMyAss. Nuk është një zgjedhje e keqe, por nuk është aq e mirë sa zgjedhjet tona të tjera. Ka siguri të mirë që është vendosur në kodimin AES 256-bit si parazgjedhje. Përfshihet gjithashtu një ndërprerës vrasës.

Megjithëse pretendon të ketë një politikë të mirë për privatësinë, shtypja e mirë është shqetësuese. Mban disa shkrime përdorimi. Për shembull, ai do të ruajë regjistrat kur u lidhët dhe shkëputeni për 30 ditë dhe mund të regjistroheni më shumë sesa nëse kërkohet nga autoritetet.

Faqja kryesore HideMyAss

Ka mbi 900 servera. Kjo nuk është askund afër sa zgjedhjet tona të tjera, por ato mbulojnë një 190 vende të mëdha. Janë gjashtë edhe në Japoni, kjo është arsyeja kryesore që e bëri listën tonë. Shpejtësitë e saj janë mjaft të mira për shumicën e aktiviteteve dhe nuk ka kufij të brezit. HideMyAss gjithashtu mund të futet në shumicën e shërbimeve streaming.

Arsyet e tjera që na pëlqejnë HideMyAss

Ju mund të përdorni klientët miqësor të HideMyAss në Windows, macOS, Android dhe iOS, dhe mund të keni deri në pesë lidhje në të njëjtën kohë.

Nëse keni nevojë për ndihmë, ekziston një bazë e mirë e njohurive, e cila duhet të jetë e mjaftueshme për të zgjidhur problemet e vogla. Biseda live është e shpejtë, por mund t’i duhet një anëtar i stafit për t’u përgjigjur nëse përdorni opsionin e postës elektronike. Ju mund të lexoni më shumë rreth kësaj në rishikimin tonë HideMyAss.

Pricemimi i saj mujor është i shtrenjtë në krahasim me të tjerët, por ka një provë shtatë ditore nga e cila mund të përfitoni. Vetëm sigurohuni që të anuloni gjatë periudhës së provës sepse do të faturoheni për një pajtim 12-mujor nëse nuk e bëni. Do të jeni akoma në gjendje t’i përdorni shtatë ditët e plota edhe nëse e anuloni. Ekziston gjithashtu një garanci 30-ditore për kthimin e parave, në rast se harroni.

Mendimet përfundimtare

Shpresojmë që t’ju kemi ndihmuar të kuptoni pse duhet të përdorni një VPN në Japoni dhe cilat karakteristika ju nevojiten për të marrë përvojën më të mirë. Keni nevojë për siguri të mirë për t’ju mbrojtur dhe është një ide e mirë të kërkoni një VPN me një politikë ndërprerës vrasjeje dhe pa log. Plus, do të dëshironi serverë në Japoni dhe mundësinë për të hyrë në shërbime streaming.

NordVPN është VPN-ja jonë më e mirë për Japoninë sepse ka siguri të shkëlqyeshme, një ndërrues vrasjeje dhe nuk mban regjistrin e aktivitetit tuaj. Plus, ajo ka 83 serverë në Japoni dhe është e shkëlqyeshme për të hyrë në shërbime streaming. Ekziston një periudhë e rimbursimit 30-ditor, kështu që mund të siguroheni që ju pëlqen.

Nëse keni përvojë duke përdorur një VPN në Japoni, na lini një koment më poshtë. Ne do të donim të dëgjonim për të. Shikoni arkivin tonë VPN për pjesë më interesante. Faleminderit që lexuat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map