Si të merrni një adresë IP meksikane në vitin 2020

Nëse jeni jashtë Meksikës, mund të keni probleme të hyrni në uebfaqe dhe shërbime prej andej. Kjo për shkak se adresa juaj e IP tregon se nuk jeni në Meksikë dhe përmbajtja është e kufizuar nga gjeografia. Ne do t’ju tregojmë se si të merrni një adresë IP meksikan, në mënyrë që të merrni rreth këtyre kufizimeve.


Ju mund të keni nevojë të kontrolloni llogarinë tuaj bankare meksikane ose dëshironi të shikoni një rrjet televiziv lokal, siç është Televisa. Ndoshta ofertat ekskluzive të Netflix meksikan po ju thërrasin, në këtë rast VPN-ja jonë më e mirë për pjesën Netflix mund të jetë me vlerë të lexoni. Sido që të jetë, derisa të ndryshoni adresën tuaj IP për ta bërë atë të duket sikur jeni në Meksikë, nuk do të keni mundësi t’i përdorni ato.

Shfaqjet TV dhe filmat janë të detyruar nga ligjet e kufizimit të përmbajtjes dhe secili vend është i ndryshëm. Marrëveshjet e licencimit për to janë të domosdoshme dhe duhet të bëhen në secilin vend në të cilin një shërbim dëshiron të operojë. Disa përmbajtje nuk mund të licencohen në disa vende, ndërsa nuk ka asnjë kuptim t’i jepni ato në të tjera sepse ka pak kërkesë.

Si të merrni një adresë IP meksikane

Metoda që përdorni për të marrë një adresë IP meksikane varet nga ju. Ju mund të merrni rrugën më të lehtë dhe të përdorni një përfaqësues, por kjo nuk është një mënyrë e besueshme për ta bërë atë. Edhe proxy tonë më të mirë falas nuk funksionon gjithmonë dhe mund t’ju lënë të prekshëm. Plus, adresa juaj e vërtetë IP nuk është e mbrojtur dhe është mjaft e lehtë të gjurmoni gjërat për ju. Lexoni më shumë VPN-në vs proxy-in.

Mënyra më e mirë për të marrë një adresë IP meksikane është me një rrjet virtual virtual. Në këtë mënyrë, do të mbroheni dhe do të mbeteni anonimë. Ka shumë zgjedhje të mira në vlerësimet më të mira VPN, por disa janë më të mira se të tjerët për Meksikën. Më e rëndësishmja është që ofruesi të ketë serverë atje, dhe aq më shumë ai ka më mirë, përndryshe do të keni ngecje aty ku keni filluar.

Gjithashtu, nëse është Netflix që ju dëshironi, ju duhet një shërbim që mund të kalojë sistemin e tij të zbulimit VPN. Nëse zgjidhni atë që nuk e përfundon punën, do të mbeteni të shikoni një mesazh gabimi. Lexoni pjesën tonë në gabimin e proxy Netflix për më shumë. Ka disa që mund të marrin përsipër atë, pse.

Cyberghost

CyberGhost është një zgjedhje e mirë për Meksikën. Nga më shumë se 3000 serverë të tij në të gjithë botën, 20 janë në Meksikë, duke ju dhënë shumë mundësi për të ndryshuar adresën tuaj IP. Ka siguri të mirë dhe nderon edhe intimitetin.

Cyberghost-Slider1

Cyberghost-Slider2

Cyberghost-Slider3

Cyberghost-Slider4

Cyberghost-Slider5

i mëparshëm

tjetër

Plus, shpejtësia e saj është e duhur dhe nuk ka kapele të bandës, do të thotë se është mirë për transmetim. Do t’ju futë në faqet e Netflix në të gjithë botën, si dhe në iPlayer të BBC-së. Ne kemi pasur vetëm rezultate të përziera me Hulu, megjithëse, ajo duhet të hyjë në shumicën e rrjeteve kabllore meksikane.

Ju mund ta përdorni atë në të gjitha sistemet kryesore të funksionimit dhe të lidhni deri në shtatë pajisje në të njëjtën kohë, të cilat e fituan atë vendin e dytë në VPN tonë më të mirë për pajisje të shumta. Ju mund të përdorni provën shtatë-ditore për të parë nëse ju pëlqen, si dhe garancinë për kthimin e parave. Lexoni rishikimin tonë CyberGhost për më shumë rreth shërbimit.

ExpressVPN

ExpressVPN ofron një shërbim të shkëlqyeshëm me siguri dhe intimitet të nivelit të lartë. Ka mbi 2,000 serverë në 94 vende, njëra prej të cilave është në Meksikë. Megjithatë, para se të shqetësoheni, ExpressVPN përdor serverë specialë me kapacitet të lartë dhe ne rrallë kemi përjetuar një mbingarkesë gjatë përdorimit të një.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regjistrohu

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-Options

ExpressVPN-Full-App

i mëparshëm

tjetër

ExpressVPN ishte VPN më e shpejtë gjatë testimit tonë dhe ofron bandë të pakufizuar. Ai gjithashtu nuk ka problem të hyni në Netflix, kështu që nuk është e vështirë të kuptoni pse është VPN-ja jonë më e mirë për transmetim.

Ajo funksionon me të gjitha sistemet kryesore të funksionimit dhe është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që nuk kanë shumë përvojë me VPN sepse është e lehtë për t’u përdorur. Ka një garanci për 30 ditë kthim të parave, kështu që nuk ka asnjë rrezik për ta provuar atë. Shqyrtimi ynë për ExpressVPN jep një vështrim më të detajuar te ofruesi.

NordVPN

NordVPN është një tjetër zgjedhje e mirë për Meksikën. Ajo ka mijëra servera në të gjithë botën, përfshirë tetë në Meksikë. Ashtu si ExpressVPN, ajo ka një siguri dhe intimitet të nivelit të lartë, siç mund ta lexoni në artikullin tonë kokë më kokë.

i mëparshëm

tjetër

Ka një bandë të pakufizuar me shpejtësi të mirë dhe mund të futet në Netflix. Përfshihet një rimbursim 30-ditor, kështu që mund të siguroheni që ju pëlqen. Shikoni rishikimin tonë të NordVPN për të parë pse veprojmë.

Rreziqet e përdorimit të një adrese IP meksikane

Megjithëse nuk është veçanërisht e rrezikshme të kesh një adresë IP meksikane, ka arsye pse duhet të sigurohesh që lidhja jote është e sigurt. Kontrollimi i vendndodhjes së ofruesit është një ide e mirë nëse aktivitetet tuaja do të kenë një natyrë më të ndjeshme. Ju mund të shihni pse në pjesën tonë mbi ligjet e privatësisë.

Mbikëqyrja e qeverisë është rritur në Meksikë, duke lejuar ruajtjen e të dhënave dhe mbledhjen e informacionit për gjeolokacionin e përdoruesve. Ofruesit e shërbimeve të Internetit dhe rrjetet e lëvizshme duhet t’u japin autorizimeve gjeolokacion dhe metadata. Plus, ato regjistrime duhet të mbahen për së paku dy vjet, kështu që mund të arrihen sa herë që kërkohet.

Meksika është gjithashtu një shpenzues i madh kur bëhet fjalë për softuerin e mbikëqyrjes, i cili lejon zbatimin e ligjit dhe subjektet e tjera të spiunojnë qytetarët. Ju mund të lexoni më shumë rreth vendit në VPN tonë më të mirë për Meksikën.

Mendimet përfundimtare

Shpresojmë se të kemi ndihmuar të kuptosh se si të marrësh një adresë IP meksikane. Sido që të jetë arsyeja juaj, një VPN është mënyra më e mirë për të arritur atë. Ata janë të thjeshtë për t’u përdorur, por ende plot me veçori të shkëlqyera, përfshirë sigurinë.

Kandidati më i mirë për Meksikën është CyberGhost. Do t’ju mbajë të mbrojtur, do t’ju futë në Netflix dhe do t’ju lejojë të qëndroni nën radar. Gjyqi shtatë-ditor duhet t’ju japë kohë të mjaftueshme për ta kaluar atë përmes hapave të tij dhe garancia për kthimin e parave është thjesht lënia në tortë. Thënë kështu, çdo rekomandim tjetër do të ishte një zgjedhje e mirë edhe për Meksikën.

A keni sugjerime për të marrë një adresë IP meksikan? Nëse po, pop ato në komentet më poshtë. Ne do të donim t’i dëgjonim. Faleminderit që lexuat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me