Най-добрите Kodi изгражда

Kodi е безплатна, с отворен код медийна централна платформа, с голямо око за персонализиране и стрийминг. Можете да го ощипвате с множество различни добавки и теми, като SportsDevil, например, една от най-добрите добавки на Kodi за спорт. За да получите пакет от добавки наведнъж, имате нужда от една от най-добрите разработки на Kodi.


Създаването на Kodi е пълен ремонт на платформата. Започва с чисто нова тема, пасва на фоново изкуство и икони и надгражда върху себе си с пакет от предварително инсталирани добавки. Обикновено пакетът съдържа някои от най-добрите неофициални добавки, включително популярни приложения за стрийминг като Covenant и Elysium.

Важно е обаче да вземете предвид какво получавате преди да изтеглите някоя от тези компилации. Всички те разполагат с добавки, които се намират в законно сиви зони, оставяйки личната ви информация с риск от изземване, а вашите правни досиета с риск да бъдат маркирани.

Начинът, по който заобикаляте и двата проблема, е с VPN. Виртуална частна мрежа блокира целия ви трафик зад тежко криптиране, така че никакви дебнещи очи да не виждат какво правите онлайн. Това е най-добрият начин да се защитите с Kodi и сравнително евтин за зареждане. Вижте нашите най-добри VPN за Kodi, за да изберете най-подходящия за вас.

С най-новата версия на Kodi и VPN в ръка, ние изпробвахме най-добрите разработки на Kodi, за да видим, които могат да отговарят на нашите стандарти. Преди да можем да определим кой прави разрезът, обаче, трябва да установим някои критерии.

Какво прави изграждането най-добро за Kodi?

Тъй като Kodi е с отворен код, около него се носят доста боклуци и категорията на компилациите не е изключение от това. От мъртви връзки до тромави интерфейси, основното, което търсихме, е, че всяка компилация работи.

След като една конструкция може да премине този основен тест, преминахме към нещата, които разделят момчетата от мъжете. Основният потребителски интерфейс Kodi измина дълъг път през последните няколко актуализации, така че преосмислянето му с нова тема е рисковано. Ние гарантирахме, че изграждането направи нещо на потребителския интерфейс, което подобри външния вид или значително увеличи използваемостта. Сгради, които направиха и двете, като SchismTV, получиха брауни точки.

След това се преместихме в сърцевината на компилацията. Включеният пакет от добавки прави или прекъсва един от тези основни ремонти, така че солидната подредба е от решаващо значение. Той трябва да включва не само добри добавки, но голямо разнообразие от тях. Titanium например разполага с дълъг списък от добавки, всяка с постоянни записи на Kodi.

Обикновено разглеждаме цената в тези списъци, но, за щастие, всяка компилация е безплатна. И така на място разгледахме достъпността. Въпреки че това не е най-важното произведение на Kodi, пътуването до тъмните кътчета на интернет със сигурност не добавя точки към нито един запис. Обикновено фактът, че тези конструкции са скрити далеч, е показателен знак и за лош дизайн.

SchismTV

SchismTV се засилва на удобно първо място, просто защото е толкова лесен за използване. Както бе споменато в горния раздел, Team Kodi е направил много с 17.6 UI и повечето изгражда backtrack към по-стара, по-непривлекателна версия на софтуера. SchismTV с нетърпение очаква с отличен интерфейс и подобрена използваемост при зареждане.

Има много възможности за персонализиране, които можете да направите и за него. Обикновено изграждането идва само с една-единствена тема, но SchismTV идва със седем. Въпреки че всяка конструкция все още носи една и съща цялостна естетика, лесно можете да промените оформлението на потребителския интерфейс.

Сградата се основава на интерфейса на Netflix, често наричан Kodiflix. Той приема лекотата на използване, но изпомпва изходното съдържание. Точният списък на добавки се променя в зависимост от това, което в момента е на живо, но миналите допълнения включват Exodus, Phoenix и DandyTV.

Jayhawk

Jayhawk не е със същия чист вид като SchismTV, но все пак е узрял с добавки. Интерфейсът изглежда подобно на Kodi 16, с актуализирани шрифтове, фонови изображения и икони, които да внесат нов усет.

Месото на натрупването обаче е в добавките. Има категории за филми, телевизионни предавания, телевизия на живо, спорт, деца и, в зависимост от вашата постройка, филми за възрастни. Отново списъкът се променя от време на време, но топ добавки като Goodfellas, Sports Devil и Phoenix са показали лицето си в един или друг момент..

Jayhawk също наскоро пусна Jawhawk Hybird, съкратена версия на конструкцията, която работи по-гладко. Загубвате от някои от по-нишовите добавки, но получавате самопочистващ се кеш за по-гладко изживяване.

Извън това има три версии на Jayhawk, които се доставят с всяко изтегляне. Получавате версия за възрастни, не пълнолетни и скрити за възрастни. Тази, наречена „X-17“, е изграждането за възрастни, така че имайте предвид това, ако не искате допълнителното съдържание.

искра

Spark ви казва всичко, което трябва да знаете в името. Това е ултра бързо изграждане, предназначено да оптимизира изживяването на Kodi и да работи на устройства с ниски ресурси като Amazon Firestick (прочетете нашето ръководство за странично зареждане на Kodi, ако искате да научите как да го направите). Въпреки малкия 160MB размер, тази конструкция се предлага с добавки.

Подобно на SchismTV, потребителският интерфейс е напълно променен от запасите на Kodi. Не, не прилича на Netflix, а вместо това изважда фоновите изображения и миниатюри в полза на просто разположение на категории и икони.

титан

Ако минимализмът не е вашето нещо, тогава Титан може да е за вас. Потребителският интерфейс е подсилен малко повече, с икони и фонови изображения, но все пак компилацията е достатъчно лека, за да работи на хардуер с ниска спецификация.

Потребителският интерфейс все още прилича на Kodi 16, сривайки го с няколко точки в списъка. Със сигурност подобрява този външен вид с търкане на изображения и метаданни, но все пак не преминава поглед на Kodi 17.

Все пак търговията си заслужава. Titanium работи безпроблемно на почти всяко устройство, с богат набор от добавки за зареждане. Няколко включени в момента са телевизия Maverick, cCloud и Goodfellas, като се добавят нови приложения, тъй като нарастват популярността.

Мисфит Мод

Ако попитахте любимата ни конструкция преди година, Misfit Mod лесно ще бъде начело в списъка. Новите допълнения със сигурност дават на популярния да изгради пари за парите си, но все още има достатъчно, за да се хареса на Misfit, за да му даде място в пет.

Подобно на предишните два записа, Misfit изграждането е фокусирано върху безпроблемното протичане. Инсталацията от 500mb е малко голяма, като се има предвид, но компилацията се представя почти без хълцане по време на тестване. Има дори Lite версия за хардуер със супер ниски спецификации.

Това е честно най-големият тираж на Misfit Mod. Има множество различни версии на компилацията, всяка от които е пригодена за конкретна цел. Там е левият, да, но също така се изгражда специално със съдържание, пригодено за жени, фанатици на филми на ужасите и любители на телевизионното шоу. Това поддържа размера на инсталацията нисък, като същевременно предлага съдържанието по ваш вкус.

Как да инсталирате Kodi Build

Инсталирането на Kodi build е подобно на инсталирането на всяка добавка или хранилище. Трябва да насочите Kodi към URL адреса, където се съхранява компилацията, да изтеглите необходимите файлове и накрая да инсталирате. В началото малко обезсърчително, но процесът е доста лесен.

Активиране на неизвестни източници

Преди да направите нещо обаче, трябва да активирате неизвестни източници. По подразбиране Kodi инсталира само конструкции от официални места, но няколко малки стъпки ще отворят шлюзовете.

 • Кликнете върху иконата за настройки
 • Отидете на „системни настройки“
 • Задръжте курсора на мишката върху „добавки“
 • Отметнете плъзгача „неизвестни източници“ вдясно

В зависимост от вашата версия на Kodi, тази функция може вече да е активирана. Въпреки това, най-добре е да проверите, тъй като ще заобикаля някои главоболия по-късно по линията. След като е активирана обаче, никога повече няма да трябва да я докосвате.

Инсталиране от Zip файл

Понякога ще намерите .zip файл за надстройки онлайн. Въпреки че това не е най-лесният или най-последователният метод за инсталиране в този контекст, това е добре малко знания в случай, че хранилище, съдържащо изграждането, излиза офлайн.

След като намерите и изтеглите файла, отворете Kodi и направете следните стъпки:

 • Кликнете върху „добавки“
 • Отидете на „браузъра за добавки“ (икона на отворено поле)
 • Кликнете върху „инсталирайте от zip“
 • Навигирайте и изберете запазения .zip файл

Ще получите известие с активирана добавка и след това можете да инсталирате компилацията от хранилището. За целта използвайте „инсталирате от опцията за хранилище“ в същото меню.

Инсталиране от URL

За конкретни разработки обаче инсталирането от URL е много по-лесно. Често изтеглянията не са достъпни за отделни компилации, тъй като обикновено са в техните хранилища. Не е нужно да копаете и за изтегляне, което е плюс.

За да изтеглите по този начин, трябва да насочите Kodi към правилния URL адрес. Отворете Kodi и направете следното:

 • Кликнете върху иконата за настройки
 • Отидете до „файлов мениджър“
 • Изберете „добавяне на източник“ от лявата колона
 • Кликнете върху „”
 • Въведете „URL“ за желаното хранилище
 • Дайте име

След това използвайте същия процес като инсталирането от zip файл и ще бъдете на път.

заключение

Въпреки че има какво да се каже за търсене на теми и добавки, инсталирането на Kodi build е прост начин да получите всичко наведнъж. Въпреки, че Ares Wizard излиза офлайн (популярно място за градове), все още има много възможности.

Преди да инсталирате някакви компилации, важно е да получите VPN. Докато правни проблеми се изработват, най-добре е да се защитите и VPN може да направи точно това. Той криптира целия ви трафик, така че в пощенската ви кутия не пристигат писма с авторски права, но също така е добро спокойствие за поверителност в мрежата.

Ако искате повече за Kodi, не забравяйте да разгледате нашия архив Kodi. Имаме всичко – от уроци до петте най-добри списъка, включително пълното ни ръководство за Kodi за начинаещи.

Коя конструкция инсталирахте? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map