Най-добрият хостинг на риселъри 2020: намаляване на тези маржове

Хостинг на дистрибутори ви позволява да създадете бизнес около продажбата на пространство в интернет. Цените, продавате и поддържате всички клиенти, които имате, докато уеб хостовете се занимават с хардуер или софтуер в края на техниката. По същество наемате сървърно пространство на едро и го продавате с печалба. Това със сигурност може да бъде и печеливш бизнес.


Милиардът или повече уебсайтове живеят през 2016 г. почти се удвояват през 2017 г., а броят продължава да нараства с всяка минута. Реселър хостинг ви позволява да вземете парчето си от пая, извличайки печалба от уебсайтовете, които излизат на живо всяка секунда. Не можете обаче просто да вземете най-добрия уеб хостинг за малък бизнес и да го приложите към дистрибутор. Продажбата на уеб хостинг изисква някои специфични функции, така че трябва да се зададат някои критерии, преди да се направят каквито и да било избори.

Какво прави уеб хостингът най-добър за дистрибутори?

Както всяко бизнес начинание, продажбата на уеб хостинг изисква доста малко ресурси. Това е вярно по отношение на мощността на сървъра и допълнителните функции, като и двете трябва да са на първо ниво, за да могат търговците да вземат предвид.

Първо разгледахме всички екстри, които домакинът включва. Това може да е всичко, от WHMCS таксуване до cPanel интеграция, което означава, че трябва да отидете на едно място за всичко, от което се нуждаете. InMotion се справи особено добре в тази област със защита на Corero DDoS, премахване на злонамерен софтуер Patchman и софтуер за фактуриране WHMCS.

По-нататък разгледахме продължителността и последователността. Гаранцията за 99,9 процента ъптайм е задължително условие, като функции като SSD хранилище и HTTP / 2 сървъри са сред най-важните съображения. A2 има едновременно, което ви осигурява големи скорости и продължителност, и предоставя гаранция за връщане на парите по всяко време, в случай че падне под прага от 99,9 процента.

Въпреки това, дори и с гаранция, нещата ще се объркат. В случай, че това се случи, е от съществено значение солиден помощен персонал. Ще действате като посредник в много случаи, като се свързвате с уеб хоста с въпроси от клиентите си. Навременният поток между двата свята ви позволява да се съсредоточите повече върху придобиването на нов бизнес.

Накрая разгледахме цената. Въпреки че това е област, която винаги считаме, тя е особено важна при хостинг на дистрибутори. Смисълът на препродажбата е да генерирате печалба, така че всеки уеб-домакин в този списък има достатъчно ниски цени, за да го направи, с малко помещение за размахване.

Реселлърите също трябва да разбират силно WordPress, тъй като това е толкова мощна платформа и много клиенти, какви са изградените на тях сайтове. Не забравяйте да разгледате нашите ръководства за WordPress, за да научите повече. 

 • Ръководство за начинаещи за използване на WordPress
 • Междинно ръководство за използване на WordPress
 • Разширено ръководство за използване на WordPress

1. Най-добрият уеб хостинг на риселър: HostGator

HostGator предлага някои от най-изчерпателните планове за дистрибутори, които сме виждали. Плановете са пълни с функции за управление на вашите клиенти, предоставяне на нови услуги и дори получаване на поддръжка на клиенти, всички с доста ниска цена (което е една от причините да се справи толкова добре в нашия евтин уеб хостинг ръководство).

Получавате безплатен акаунт на ResellerClub с всякакъв план. Тази услуга ви позволява да продавате 70+ gTLD и ccTLD на клиентите си с до 80 процента отстъпка от разходите за регистрация. Можете също да предлагате регистрации на домейни и преводи от вашия акаунт, като получавате и двете на цена.

Съществуват доста инструменти, които да брандират вашия бизнес. HostGator включва своя уникално проектиран cPanel, който вашите клиенти могат да използват, което ви позволява да добавите своя собствена марка към нея. Освен това можете да се възползвате от броя на видео уроците на HostGator и да добавите и тяхната марка към тях..

Преди всичко имате пълен контрол върху закупените ресурси и как ги разпределяте. HostGator ви отговаря за всичко, с много опции в случай, че се изчерпите. Можете лесно да надстроите до друг слой по средата през месец, така че да не губите потенциални клиенти.

Други причини, които харесваме HostGator

HostGator е нашият номер едно за най-добрите уеб хостинг доставчици по отношение на надеждността. Имате 99,9 процента гаранция за продължаване, която компанията действително следва. Ако сървърите някога паднат под този праг, HostGator ще ви компенсира за целия месец.

Вашите клиенти ще използват cPanel, но вие също. Редизайнът на класическия уеб хостинг вид на HostGator прави чудеса за използваемостта. Контролният панел е лесен за използване, с много мощно резервно копие. Имате всички възможности за нормален cPanel, с редизайн, който е трудно да се съпостави.

За HostGator може да се хареса много, от отличните скорости и продължителност на работа до лекотата на cPanel. Можете да прочетете нашия преглед на HostGator, за да научите повече за това, защо класираме този доставчик сред най-добрите или да го изпробвате сами с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

2. GreenGeeks

Nipping по петите на HostGator е екологично чистият уеб хост, GreenGeeks. Този доставчик ви предоставя широк спектър от функции, включително SSD съхранение, HTTP / 2 сървъри и напълно мащабируеми ресурси.

Основният му план ви предоставя 10 cPanel акаунти, които са изцяло бели етикети, което означава, че можете да добавите собствена марка и цветове към интерфейса. По-скъпите планове предоставят достъп до повече акаунти на cPanel, което намалява цената на няколко долара на акаунт на месец.

Ресурсите, които купувате, също са изцяло под ваш контрол. GreenGeeks ви позволява да разпределяте ресурси, колкото желаете, което означава, че можете да преместите повече или по-малко към един акаунт. Пълният контрол ви оставя гъвкавостта да предлагате различни планове на клиентите си и да гарантирате, че те имат достатъчно мощност зад уебсайта си.

За да организира всичките си клиенти, GreenGeeks включва безплатен WHMCS лиценз за всеки план. Този софтуер за фактуриране е напълно автоматизиран, генерира и изпраща фактури до клиентите си всеки месец и проследява какви плащания се връщат.

Други причини, които харесваме GreenGeeks

GreenGeeks е уникален поради своята отдаденост на екологичния уеб хостинг. Може да не ви се струва голяма работа, но посещението на един уебсайт може да представлява до 300 mg въглеродни емисии в секунда.

Не можете да промените естеството на уеб хостинга. Въпреки това, GreenGeeks купува три пъти повече от ампеража, използван в кредитите за възобновяема енергия. Вие и вашите клиенти ще помогнете да намалите въглеродния отпечатък на уеб хостинга и ще осигурите по-възобновяеми пътища за други облачни услуги.

GreenGeeks се фокусира върху малък брой програми, но обръща пълно внимание на всяка. Плановете са напълно заредени с функции и подкрепени от възобновяема енергия. Прочетете нашия преглед на GreenGeeks, за да научите повече или го изпробвайте сами с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

3. Хостинг на A2

A2, подобно на HostGator, е уеб хост, който прави почти всичко. Плановете за дистрибутори са сред най-добрите от групата, снабдени с интеграция на cPanel, SSD съхранение и голям брой поддържани акаунти.

Докато повечето планове за дистрибутори се предлагат с някакъв вид софтуер за фактуриране, A2 ви предоставя две различни опции. Сребърните акаунти и по-горе имат избор между WHMCS или Blesta за управление на акаунти. WHMCS е много популярен с голяма общност за решаване на проблеми, а Blesta е напълно отворен код, което ви позволява да го персонализирате според вашите нужди.

Можете също така опцията между Windows или Linux сървър. Изборът ви за ОС отваря нови възможности за софтуер, в зависимост от това какво искате да предложите. Linux е изграден на cPanel и PHP, докато Windows използва Plesk и .NET ядра.

Всеки план има и прилично количество ресурси. A2 започва с поддръжка за до 40 акаунта и расте от там. Въпреки че първоначално не може да има достатъчно място за съхранение, за да попълните всички тези акаунти, е лесно да надстроите плана си, докато бизнесът ви расте.

Други причини, които харесваме A2 хостинг

A2 е сред най-бързите уеб хостове, които сме тествали. Базовите скорости се подпомагат от SSD съхранение, с множество центрове за данни по целия свят, които да обслужват съдържание. Той също така предлага „турбо“ сървър, който може да се похвали със скорост до 20 пъти по-бърза от нормалната.

Поддръжката е отлична и при A2. Имате обичайния масив от чат на живо, поддръжка по имейл и телефон с добавяне на богата база от знания. Освен това има няколко ръководства за започване на работа, към които можете да насочите клиентите си за основни въпроси.

A2 има 15-годишна история на последователност и качество в уеб хостинг пространството. Вижте нашия преглед на A2 хостинг, за да научите повече или се регистрирайте с гаранция за връщане на парите по всяко време.

4. InMotion

InMotion има широк спектър от планове, но не всички получават равно третиране. Няколко фалшиви, докато други процъфтяват, но, за щастие, плановете на дистрибутора се вписват в последната категория. Имате възможност да избирате между шест различни конфигурации с включени множество функции от таксуване до архивиране.

Основната продажна точка на InMotion е нейната прозрачност. Това е продукт с бял етикет, което означава, че използвате неговите ресурси с името си отпред. InMotion ще работи във фонов режим, така че да няма объркване с вашия бизнес или неговата надеждност.

Краят на ресурса също е доста впечатляващ. Всички риселър сървъри са оборудвани със SSD съхранение и RAID-6 защита на данните (за да научите повече, прочетете нашата статия за това какво е RAID). Това ви осигурява най-бързите скорости за пренос на данни, като все още поддържате излишността.

Извън ресурсите дистрибуторите получават няколко допълнителни вкусотии. Ще получите безплатен акаунт в eNom, за да можете да предложите име на домейн и SSL регистрация на клиентите си и софтуер за фактуриране WHMCS. Той автоматично ще изпраща фактури, ще събира плащания (с данъци) и ще следи всички ваши настоящи клиенти.

Други причини, които харесваме хостинг на InMotion

InMotion предлага много други предимства и на своите клиенти. Имате достъп до някои от най-добрата поддръжка, която виждаме от уеб хост. Дори когато персоналът е разделен на различни отдели, никога не е трудно да се намери отговор. Например при нашето тестване член на персонала по продажбите разбра и би могъл да окаже подкрепа и по техническите въпроси.

Вашият план също се вписва и с функции за сигурност. Защитата и премахването на злонамерен софтуер на Patchman непрекъснато ще търка вашия сървър за всякакъв злонамерен софтуер и карантина за всичко, за което има съмнение. Освен това, защитата на Corero DDoS ще спре грубите атаки в случай, че някой се опита да наводни вашия сървър (прочетете нашата статия за DDoS атаките, за да научите повече).

InMotion предлага почти всичко. Допълнителният софтуер е или включен или достъпен за закупуване, с множество уникални функции, които вече са готови. Прочетете нашия InMotion преглед за нашите пълни мисли или го изпробвайте сами с щедра 90-дневна гаранция за връщане на парите.

5. SiteGround

SiteGround е нашият избор номер 1 за най-добрия уеб хостинг за WordPress и поради много от същите причини, той също пробива в този списък. SiteGround предлага ултра бърз уеб хостинг на ниска цена, с отлична поддръжка за зареждане.

Плановете му за дистрибутори работят малко по-различно от другите хостове. Закупувате кредити вместо месечен или годишен план. Всеки кредит осигурява една година услуга на дистрибутор и можете да закупите колкото искате в даден момент. Те никога не изтичат, което означава, че можете да стартирате подновяване на акаунт, когато пожелаете.

Този подход работи много по-добре от другите, които ограничават ресурсите ви в зависимост от вашия план. Всеки акаунт на дистрибутор е предназначен за един уебсайт, което означава, че предлагате изчерпателен план на всеки свой клиент. Например, можете да предложите три години хостинг и да закупите три кредита за един клиент и да дадете седем кредита за седем години на друг.

В началото е малко странно, но това е гъвкавостта, която е идеална за дистрибутори. Вместо да направите универсален акаунт, можете да настроите всеки план, за да отговаря на клиента, който го получава.

Други причини, които харесваме SiteGround

Извън уникалния подход за хостинг на дистрибутори, има още много неща за харесване на SiteGround. Имате възможност да маркирате напълно своя акаунт в бял цвят, което означава, че цялата марка на SiteGround е премахната и можете да добавите свой собствен вместо него.

Вашите клиенти получават и хубав списък с функции. Всеки сайт има безплатни ежедневни архиви, като предишните 30 архиви се съхраняват във файла и безплатен Cloudflare CDN за подобряване на скоростта и смекчаване на DDoS атаките. Всички сървъри са с HTTP / 2 и са съвместими и със SSD съхранение, така че вашите клиенти получават най-новите технологии.

SiteGround лесно е една от най-добрите опции за препродажба с всеобхватни планове, прекрасен екип за поддръжка и солидна скорост. Прочетете нашия преглед на SiteGround, за да научите повече за този хост или го изпробвайте сами с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

заключение

С висококачествен уеб хост в ръка можете лесно да стартирате бизнес, продаващ пространство в интернет. Не са много доставчиците, които дават място на сървърите с цел препродажба. Въпреки това, дори сред малката група, тези пет доставчици са най-добрите.

С какъв план за дистрибутор ще тръгнете? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map