Rishikimi i AirVPN – Përditësuar 2020

Rishikimi i AirVPN

Një program i krijuar me entuziazëm, AirVPN ka sigurinë që rivalizon atë të cilitdo prej ofruesve më të mirë në treg. Ndërfaqja e tij, megjithatë, kërkon shumë durim dhe mbështetje në joekzistente, duke e bërë këtë një zgjedhje të dobët për njerëzit që thjesht kapen me VPN. Lexoni të gjitha detajet në rishikimin tonë të AirVPN.


mirë-VPN-Shqyrtime

AirVPN u fillua nga “një grup shumë i vogël i aktivistëve, hacktivists dhe hakerat” në vitin 2010. Ajo filloi me vetëm dy servera dhe që atëherë është rritur të ketë më shumë se 200. Rrjeti virtual privat është akoma i operuar nga aktivistë dhe përkushtimin e tij ndaj intimitetit. madje edhe ofruesit më të mirë të VPN bëjnë një fitim për paratë e tyre.

Në këtë përmbledhje të AirVPN, do të flasim për tiparet, çmimet, lehtësinë e përdorimit, pajisjet e mbështetura, vendet e serverit, shpejtësinë, sigurinë dhe shërbimin e klientit përpara se të jepni verdiktin tonë. Ndërsa na pëlqen shumë fundi i pasmë i aplikacionit, kemi rezervimet tona në lidhje me pjesën e përparme.

AirVPN ka një përqendrim të qartë në intimitetin dhe sigurinë, aq sa fushat e tjera janë flijuar. Lehtësia e përdorimit është thembra e Akilit për këtë ofrues dhe, ndërsa mund të mësoni ndërfaqen, newbies VPN mund të fiken nga pamja e saj e datës.

hyrje e ajrit

lista e serverëve airvpn

shpejtësitë e ajrit

rregullimet e përgjithshme të ajrit

zona e klientit airvpn

i mëparshëm

tjetër

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për AirVPN

Features

AirVPN nuk ka të dyshuarit e zakonshëm që kërkojmë në veçori. Mungon një killswitch, reklamues dhe kontrolle shtesë të intimitetit. Ai është i përqendruar në siguri dhe personalizim dhe, si i tillë, qendra e veçorive në ato zona.

AirVPN përdor ekskluzivisht protokollin OpenVPN në portet 80 TCP / UDP, 443 TCP / UDP dhe 53 TCP / UDP. Serverdo server mbështet gjithashtu OpenVPN mbi SSH, SSL dhe Tor, do të thotë që edhe monitorimi më intensiv nuk duhet të jetë i tepërt për të që të trajtojë.

Forcimi i portit mbështetet gjithashtu. Në thelb, përcjellja e portit përcjell trafikun që vjen nga interneti në serverin VPN në një port të caktuar në klientin tuaj. ’Shtë përdorur për të lëvizur trafikun në hyrje përndryshe do të bllokohet.

Mund të përcillni deri në 20 porte në të njëjtën kohë me AirVPN në çdo port mbi 2048 mbi TCP, UDP ose të dy. Cilësimet për të janë të konfigurueshme në zonën e klientit në faqen e internetit të AirVPN, për të cilën do të flasim më shumë më vonë.

AirVPN-Port-Forwarding-Settings

AirVPN mbështet lidhje të dyfishtë hop, por nuk është i konfigurueshëm drejtpërdrejt në klient. Mund të hipni nga deri në pesë serverë, duke përdorur pesë lidhjet tuaja të njëkohshme, me një makinë virtuale. Kjo do të thotë, me fjalët e AirVPN, një “zgjidhje nën-optimale”, megjithëse, pasi do të ndani burimet e sistemit dhe gjerësinë e rrjetit me të gjitha makinat tuaja.

Një zgjidhje shumë më e mirë do të ishte lidhja me AirVPN përmes Tor, të cilën e mbështet.

AirVPN nuk ka një sulm vrasës, më vete. Megjithatë, ai ka bllokim të rrjetit, i cili bllokon të gjithë komunikimin përveç nëse kalon përmes AirVPN. Dallimi është se një killswitch mund të jetë aktiv vetëm kur jeni i lidhur me një server, ndërsa kyçja e rrjetit mbetet vazhdimisht.

AirVPN-Rrjeti-Lock

AirVPN dhe OpenVPN

OpenVPN është një protokoll shumë i konfigurueshëm dhe përkushtimin e AirVPN për të tregon. Të gjitha aspektet e lidhjes tuaj mund të vendosen sipas dëshirës suaj, përfshirë portin tuaj, DNS dhe shtresat e rrjetit për IPv4 dhe IPv6.

Ashtë një testament për kë synon AirVPN. Përdoruesit e panjohur me VPN-të do të ndjehen të humbur në detajet teknike dhe do ta gjejnë atë një shërbim të dobët me karakteristika, por, për ata që kuptojnë se çfarë po ndodh, AirVPN është një VPN mjaft e konfigurueshme dhe e pasur me karakteristika.

Performanca e transmetimit të AirVPN

AirVPN u hutua nga ndalimi i Netflix VPN, duke e bërë atë një pretendent të keq për VPN-në më të mirë për listën Netflix. IPlayer i BBC, Hulu dhe Amazon Prime Video punuan, megjithëse. Ne kemi përdorur një server në Mbretërinë e Bashkuar për t’u lidhur nga SH.B.A., dhe të gjitha ekskluzivët treguan dhe transmetuan pa probleme.

Përmbledhje e Karakteristikave të AirVPN

Logo e AirVPNwww.airvpn.org

Fillon nga 116 $ Plans

i përgjithshëm

Menyra pagese
PayPal, kartë krediti

Pranon cryptocurrency

Lidhje të njëkohshme
5

Mbështet tunelizimin e ndarë

Bandwidth i pakufizuar

Provë falas në dispozicion

Periudha e rimbursimit

Shuma e serverit në të gjithë botën
223 në 20 vende

OS-të e desktopit
Windows, MacOS, Linux

OS-të e lëvizshme
Android, iOS

Zgjatjet e shfletuesit

Mund të instalohet në ruterë

streaming

Mund të hyni në Netflix SHBA

Mund të hyni në iPlayer në BBC

Mund të hyni në Hulu

Mund të hyni në Amazon Prime Video

siguri

Llojet e shifrimit
256-AES, RSA-4096

Protokollet VPN në dispozicion
OpenVPN

Aktivizohet në fillimin e pajisjes

Lejon përrua

Politika e mos-prerjeve

Kaloi testin e rrjedhjes DNS

Killswitch në dispozicion

Malware / bllokues i reklamave të përfshira

mbështetje

Biseda live

Mbështetje me email
24/7

Mbështetje telefonike

Forumi i përdoruesit

Njohuri baze

Çmimeve

E vendosur në Itali, AirVPN bazon çmimet e saj në euro. Nëse jeni një klient i bazuar në SH.B.A., kjo mund të nënkuptojë nivele të ndryshme në varësi të ditës që paguani. Në kohën e shkrimit, 1 euro është e barabartë me 1.17 $ por, vetëm disa vjet më parë, do të kishte qenë gati 1.40 $.

Edhe kështu, normat nuk janë të këqija. AirVPN paguhet për një bazë jo të përsëritur, kështu që ju mund të merrni mbrojtjen që ju nevojitet për kohën që ju nevojitet..

Mimet më të mira janë në intervalin tre deri në gjashtë muaj. Blerja e një viti është më e lirë në muaj, por ofruesit e tjerë të VPN kanë një zbritje më të madhe në planet vjetore. CyberGhost, për shembull, tarifon rreth 3 dollarë më shumë mbi baza muaj-muaj, por pothuajse 20 dollarë më pak në një vjetor (lexoni rishikimin tonë CyberGhost).

Një mënyrë për të zbutur këtë çështje është të ofroni pajtime për një afat më të gjatë, gjë që AirVPN, për fat të keq, nuk e bën.

AirVPN nuk ofron as një plan falas, i cili nuk na shqetëson shumë. Një vështrim në faqen e saj të internetit sugjeron që tregtueshmëria nuk është M.O. e këtij VPN. dhe shumica e planeve falas janë mediokër në të mirë, sidoqoftë. Lexoni rishikimin tonë në Windscrib për përjashtim nga ai rregull.

Gjyqi i AirVPN

AirVPN ofron një provë falas, por ju do të duhet ta kërkoni atë. Kompania nuk adreson pse kjo është rasti edhe në FAQ të saj. Plani tre-ditor zëvendëson gjykimin, por duket se kundër etikës së AirVPN të kërkoni informacionin tuaj të postës elektronike dhe pagesës për të provuar shërbimin.

Sidoqoftë, çmimet nuk janë të këqija. Zvogëlimi i yndyrës së opsioneve tre-mujore dhe gjashtëmujore në favor të planeve dyvjeçare dhe trevjecare do të ndihmonte në uljen e kostos për mbështetësit afatgjatë dhe një mënyrë më e thjeshtë për të provuar shërbimin do të ndihmonte në sjelljen e klientëve të rinj. Siç qëndron, AirVPN është në rregull, por mund të përdorë ca punë.

Lehtësinë e përdorimit

Ka një ndarje interesante midis procesit të kontrollit të AirVPN dhe përdorimit të aplikacionit. Të dy duken të datuar, por regjistrimi i një plani dëshmon shumë më vështirë se lidhja e një serveri të largët.

Duke klikuar në “bashkohuni & butoni i shkarkimit ”në uebfaqen e AirVPN sjell të gjitha vendet e mundshme që mund të përdoren. Nëse përdorni një ruter, për shembull, do të silleni në një udhëzues hap pas hapi për ta konfiguruar atë në firmware-in e routerit tuaj. Klienti i desktopit është i njëjtë me çdo shkarkim: drejtoni programin dhe prisni që ai të përfundojë.

AirVPN-Installers

Kjo është ajo që bëmë së pari, pasi është mënyra më e drejtpërdrejtë që tregon faqja e internetit, por, kur ngarkuam aplikacionin, nuk mund të regjistroheshim dhe duhej të ktheheshim në faqen e internetit, të regjistroheshim dhe të blija një plan. AirVPN është i qartë në faqen e shkarkimeve që duhet të krijoni një llogari dhe të blini një plan, por lidhja nga faqja fillestare ende ju çon te shkarkimet.

AirVPN-Regjistrimi

Ndoshta kjo është një nënprodukt i dizajnit të faqes në internet të datës AirVPN. Krijimi i një llogarie, blerja e një plani dhe shkarkimi i klientit janë të gjitha në faqe të veçanta, gjë që e bën procesin e regjistrimit të gjatë dhe konfuz. Ne do të thoshim se sensi i zakonshëm duhet të mbizotërojë, por për disa përdorues në internet, sensi i zakonshëm nuk është i zakonshëm dhe AirVPN nuk i shkurton ata asnjë ngadalë.

Klienti është i mirë, pavarësisht pamjes së datës. Ne mund të kemi më shumë besim në të sesa AirVPN, i cili tha se teknikiteti i tij është “pengesa e vetme kryesore”.

Përdorimi i Klientit AirVPN

Pasi të zbarkoni në klient, ju jeni thirrur të regjistroheni, pas së cilës do të shihni dy butona në fund: një për t’u lidhur me një server të rekomanduar dhe një për të aktivizuar bllokimin e rrjetit. Serveri i rekomanduar funksionon mirë, megjithëse kemi gjetur një mundësi më të shpejtë në testet tona të shpejtësisë.

AirVPN-Client

Edhe ashtu, AirVPN funksionon mirë për përdoruesit që duan të shkarkojnë klientin, të lidhen me një server dhe ta quajnë atë një ditë.

Gërmimi më i thellë nuk është bërë me mirësi, sidoqoftë. Lista e serverëve është vetëm ajo, një listë. Ju mund të organizoni me emrin, vendndodhjen, rezultatin dhe ngarkesën, por është një mënyrë e vështirë për të kaluar përmes rrjetit. AirVPN ka një skedë të veçantë të “vendeve”, e cila zvogëlohet në madhësinë, por nuk mund të lidhesh me një server nga atje.

AirVPN-Server-List

Nëse dëshironi të organizoni nga një vend, do t’ju duhet të listoni listat e listave të zeza ose të listave të zeza. Lista e zezë do të heqë vendin nga faqja e serverit dhe lista e bardhë do të tregojë vetëm atë vend. Për shembull, nëse doni të shihni vetëm serverë në Kanada, Hollandë dhe Suedi, mund t’i listoni ato vende dhe vetëm serverët e disponueshëm atje do të shfaqen në skedën e serverave..

AirVPN-Blacklist-Cilësimet

Shtë një mënyrë e mirë për të ulur listën e serverëve, por, pa sqaruar, mund të jetë një tipar organizativ që disa përdorues nuk e kuptojnë kurrë.

Nën zgjedhjen e serverit, ka skedat për shpejtësinë, statistikat dhe regjistrat. Nëse jeni duke zgjidhur probleme ose thjesht po përpiqeni të shihni se si po funksionon VPN, ato janë lidhje të këndshme për t’u pasur. Përndryshe, ato janë kryesisht të panevojshme.

Cilësimet e AirVPN

AirVPN bëhet teknik në menunë e cilësimeve, i cili arrihet duke klikuar ikonën në fund të majtë të UI. Këtu mund të konfiguroni DNS, të vendosni Tor, të vendosni bllokimin e rrjetit dhe shumë më tepër. Për sa kohë që ju e dini se çfarë po bëni, është një zonë e shkëlqyer. Për të gjithë të tjerët, është më mirë të qëndroni larg.

AirVPN-Connection Settings-

Disa veçori arrihen përmes zonës së klientit të faqes së internetit të AirVPN. Kryesisht është një zonë për ju që të shikoni përdorimin tuaj, të paguani faturat dhe mbështetjen e kontaktit, por gjithashtu mund të vendosni përcjelljen e portit, të gjeneroni konfigurime për instalim në platforma që nuk e mbështesin klientin AirVPN dhe të menaxhojnë çelësat e pajisjes tuaj.

AirVPN-Generate-Config

Ka dy fusha që ne dëshirojmë të shohim të përmirësuara. Procesi i arkëtimit duhet të jetë i thjeshtuar në mënyrë që të fillojë me regjistrimin dhe të përfundojë në shkarkim, jo ​​anasjelltas, dhe UI mund të përdorë një facelift në mënyrë që navigimi i serverëve të disponueshëm të bëhet më i lehtë.

Përveç kësaj, AirVPN ofron një përvojë të mirë, nëse datë, është më e përshtatshme për përdoruesit teknikë, por newbies nuk duhet të humbasin shumë në.

Pajisjet e mbështetura

AirVPN ka një përhapje të këndshme të pajisjeve të mbështetura. Klientët e desktopit janë në dispozicion për Windows, macOS, Linux dhe Chrome OS. Lidhja mobile është në dispozicion për Android dhe iOS. Nuk ka një aplikacion të dedikuar celular, sidoqoftë. Mund të lidheni vetëm duke përdorur aplikacionin OpenVPN, të cilin mund ta merrni përmes App dhe dyqaneve Google Play.

Duke pasur parasysh ndërfaqen e datuar të AirVPN, tregtia nuk është aq e keqe.

Versionet e routerit mund të konfigurohen për DD-WRT, Domate, AsusWRT dhe pfSense. AirVPN ka udhëzues për ta bërë këtë me udhëzime hap pas hapi dhe shumë fotografi të ekranit, gjithashtu. Ju gjithashtu mund të përdorni AirVPN me Tor ose përmes një tuneli SSH ose SSL.

AirVPN-Router-Guide

AirVPN mbështet pesë lidhje të njëkohshme, pa marrë parasysh periudhën e kohës që blini. Kjo është njësoj si IPVanish dhe Aksesi në Internet privat (lexoni rishikimin tonë IPVanish dhe rishikimin e hyrjes private në Internet), që është shumë mirë.

Vendndodhjet e serverëve

AirVPN ka 223 vendndodhje të serverëve në 20 vende. Ekzistojnë gjithashtu 12 servera dysh hop në 10 vende me të cilët nuk mund të lidheni direkt. Lista nuk është e keqe, por nuk është edhe mbresëlënëse, veçanërisht në krahasim me NordVPN, të cilët sportivojnë 3.357 serverë në 60 vende (lexoni rishikimin tonë të NordVPN).

AirVPN pretendon se përhapja më e vogël është për shkak të kërkesave të saj të rrepta për vendosjen e serverit. Ai thotë se thjesht shtimi i serverëve do të ishte “… në mosrespektim të cilësisë së shërbimit dhe sigurisë së klientëve”. Ne pajtohemi, në pjesën më të madhe, por ka shumë shërbime VPN që ofrojnë më shumë serverë dhe e bëjnë këtë me cilësi dhe siguri të vazhdueshme.

Pavarësisht, vendosja e serverëve është e mirë, megjithëse shumica janë në Hollandë, Sh.B.A., Kanada dhe Sh.B.A., kështu që mund të keni nevojë të kërkoni diku tjetër nëse dëshironi më shumë diversitet.

shpejtësi

Shpejtësitë janë në kundërshtim, megjithëse nuk janë të këqija. AirVPN nuk do të bëjë listën tonë më të shpejtë të VPN, por nuk duhet të shihni shumë një rënie të shpejtësisë nëse nuk udhëtoni nëpër botë.

Vendndodhja: Ping (ms): Shkarkoni (Mbps): Ngarkoni (Mbps):
Të pambrojtur (St. Louis, MO)10102,3211.12
Toronto, Kanada5116,5910.70
Amsterdam, Hollandë21450,543.44
Manchester, Mbretëria e Bashkuar19415.706.72
Los Angeles, Shtetet e Bashkuara11097,256.91
Hong Kong38456,662.01

Siç pritej, distanca më të mëdha sjellin vonesa më të gjata, duke e bërë AirVPN një zgjedhje të dobët për VPN më të mirë për lojëra. Edhe interpretuesi më i mirë për sa i përket latencës, Toronto, ishte mbi pesë herë më i gjatë se rezultati ynë i pambrojtur.

Shpejtësitë e shkarkimit ishin të çuditshme. Performanca e dytë më e mirë ishte në Hong Kong, e cila është në anën tjetër të botës nga makina jonë e provave. Normat e Sh.B.A-së ishin keqardhëse, duke e bërë atë një mundësi të keqe për iPlayer të BBC-së, por shpejtësitë e Sh.B.A-së ishin të mira. Ne do ta rekomandojmë si një të shpejtë të shpejtë Netflix VPN, por ne nuk mund të marrim nga gabimi i frikshëm i proxy Netflix.

Shpejtësitë janë të çrregullta, në përgjithësi. GooseVPN, për shembull, ka një ndërprerje gradient në varësi të vendndodhjes së serverit të largët (lexoni rishikimin tonë të GooseVPN). Nuk ka asnjë rimë apo arsye për shpejtësinë e AirVPN. Performanca juaj varet kryesisht nga ai server që ju zgjidhni për zonën ku po përpiqeni të përdorni.

Duke pasur parasysh organizimin e dobët të vendndodhjeve, gjuetia poshtë serverit më të shpejtë për ju do të jetë e përditshme. AirVPN nuk vuan rënien e shpejtësisë së Shellfire (lexoni rishikimin tonë të Shellfire VPN), por ne shpresonim për më mirë.

siguri & intimitet

AirVPN përdor protokollin OpenVPN ekskluzivisht me kriptimin AES-256 mbështetur nga një çelës RSA 4096-bit. Udhëzuesi ynë për sigurinë e VPN shpjegon këto terma në thellësi, por, tani për tani, gjithçka që duhet të dini është se AirVPN ofron siguri më të mirë në klasë.

Ekskluziviteti në OpenVPN tregon se ku është kreu i AirVPN. Foundshtë gjetur PPTP, L2TP dhe madje edhe IKEv2 më pak i sigurt se OpenVPN dhe kjo është diçka që mund të marrim pas.

Edhe me mungesën e protokolleve, OpenVPN duhet të ju kalojë shumicën e mureve të zjarrit. AirVPN ka porte të shumta hyrëse, OpenVPN UDP / TCP vendase dhe tunele mbi SSL ose SSH. Metodat e lidhjes dhe encryption 4096-bit RSA e fituan atë një vend si një nga shërbimet më të mira VPN për Kinën.

Tunizimi mbi SSL është efektiv, pasi duket si trafiku standard i HTTPS. Bllokimi i tij do të nënkuptojë bllokimin e çdo lidhje të koduar në internet dhe, pasi çertifikatat SSL bëhen më të zakonshme, kjo në thelb do të mbyllte internetin.

Privatësia dhe Syri Italian

Privatësia është aty ku gjërat bëhen interesante. Le të fillojmë me lajmin e keq. AirVPN ndodhet në Itali, e cila është pjesë e 14 Eyes, një grup prej 14 vendeve që ndajnë informacione dhe spiunojnë njëri-tjetrin.

Përkundër kësaj, AirVPN aderon në një politikë të rreptë të mos-logs dhe është transparent në lidhje me të. Ju mund të paguani përmes Bitcoin dhe AirVPN vetëm mban emrin e përdoruesit në regjistrim. Edhe me një metodë pagese të ndërmjetme, siç është PayPal, AirVPN nuk ruan asnjë nga informacionet e transferuara.

Plus, AirVPN nuk ka serverë në Itali, duke e bërë të vështirë për një organ qeveritar të shmanget në trafikun VPN.

Informacioni në lidhje me shërbimet e AirVPN, të tilla si rrjetëzimi, gjerësia e bandës, etj., Ruhet në RAM-in e serverit, jo vetëm në ruajtje masive. Asnjë të dhënë identifikuese nuk ruhet nëse nuk dëshiron që të jetë.

Ky është një lajm i shkëlqyeshëm, duke marrë parasysh që qeveria italiane mund të kërkojë që AirVPN të dorëzojë gjithçka. Siç qëndron, nuk do të ketë asgjë për të dorëzuar, por nëse ka ndonjë prerje në të ardhmen, është një shqetësim kryesor për privatësinë. Duke pasur parasysh sa e qartë është AirVPN sa i përket intimitetit tuaj, dyshojmë se do të jetë kështu.

Mundësia e lidhjes përmes shfletuesit Tor është gjithashtu sigurues. Edhe nëse një agjenci qeveritare erdhi duke trokitur dhe AirVPN mbante logjika disi, e vetmja gjë që rekordohej do të ishte IP adresa e nyjës dalëse për seancën tuaj Tor.

Politika e mos regjistrimeve dhe mbrojtja më e mirë në klasë janë pika të forta për AirVPN, por mungojnë karakteristika të tilla si një killswitch, i cili është një mjet që ndërpret lidhjen tuaj të internetit nëse shkëputeni nga VPN. Shtimi i një do ta bënte AirVPN të krahasueshëm me ExpressVPN për siguri (lexoni përshtypjen tonë të ExpressVPN).

Ne testuam rrjedhjet e WebRTC, IP dhe DNS duke përdorur ipleak.org. Ne u siguruam ta ekzekutojmë atë në ipleak.org dhe jo ipleak.net pasi kjo e fundit menaxhohet nga Air. Akoma, AirVPN kaloi të gjitha testet dhe IPLeak nuk mund të shihte se po përdornim një VPN. Gjithçka ishte ashtu siç duhej të ishte.

Shërbimi ndaj klientit

Komuniteti është pika më e fortë e shërbimit të AirVPN. Sidoqoftë, pjesa tjetër e mbështetjes është e paqartë.

AirVPN ofron mbështetje me email përmes një formulari kontakti. Ne arritëm dy herë, një herë për një kërkesë prove dhe një herë duke pyetur për numrin e vendeve të serverit. AirVPN u rikthye në lidhje me një provë në pak më shumë se 24 orë dhe rreth lokacioneve të serverëve brenda nën një ore.

AirVPN-Contact-Form

Emaili i përgjigjes ishte i drejtpërdrejtë, duke na treguar numrin e serverëve dhe vendeve. AirVPN dukej mbrojtëse për numrin e serverave, megjithëse, duke thënë “Ne dëshirojmë të nënvizojmë se ne nuk kryejmë truket gjeo-lokacionesh të adresave IP dhe adresat e mbingarkuara”, dhe duke na sfiduar të “verifikojmë këtë pretendim përmes gjurmimit të rrugës”.

FAQ është e mirë, por e vështirë për t’u gjetur. Ka 37 tema, shumica e të cilave janë të përqendruara në shitje dhe në softuerin e klientit. Pyetjet e bëra janë të përfshira me pjesën tjetër të forumit, sidoqoftë, duke e bërë atë konfuz për të lundruar. Manualët përdorin një format të ngjashëm, por, për fat të keq, AirVPN ndërton udhëzuesit e tij zyrtarë me ato të komunitetit.

AirVPN-Guides

Forumet janë të mira. Komuniteti poston tema të reja dhe përgjigje çdo ditë, me fusha të spikatura si sugjerime dhe zgjidhje të problemeve që përmbajnë mbi 15,000 tema. Këtu do të gjeni pjesën më të madhe të mbështetjes, për sa kohë që ju luani mirë me të tjerët, duhet të jeni mirë.

AirVPN-Forume

Ashtu si me pjesën tjetër të shërbimit të AirVPN, nuk ka shumë dorëzim kur bëhet fjalë për mbështetje. Në krahasim me më shumë VPN tregtare, është një dështim. Sidoqoftë, kundër VPN-ve të shtyra nga komuniteti, nuk është e keqe.

Aktgjykimi

AirVPN është një shërbim i mirë VPN me një politikë mbresëlënëse të intimitetit dhe masa të shkëlqyera sigurie. Megjithatë, ka disa gabime. Ndërfaqja është e datuar dhe procesi i nënshkrimit është tërheqës. Po kështu, shpejtësitë janë të mira, por jo afër asaj më të shpejtë që kemi parë.

Megjithatë, ka shumë për të pëlqyer në lidhje me AirVPN. Komuniteti i dedikuar mbështet një platformë shumë të personalizueshme. Nëse jeni duke marrë mendje, AirVPN është për ju.

Edhe me ndërfaqen e datës, ne nuk urrejmë as përvojën mesatare të përdoruesit. Ju mund të lidheni automatikisht me një server, gjë që është e mirë. Ne thjesht dëshirojmë që kjo të transferohet në procesin e regjistrimit.

Ju mund ta provoni vetë AirVPN duke kërkuar një provë ose duke blerë një kalim tre-ditor. Nëse doni të blini më shumë, lexoni në komentet tona të tjera VPN. Whatfarë mendoni për AirVPN? Na tregoni në komentet më poshtë dhe, si gjithmonë, faleminderit për leximin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me