Rishikimi Todoist – Përditësuar 2020

Rishikimi Todoist

Todoist është një aplikacion shumë i popullarizuar i menaxhimit të detyrave që ju lejon të kontrolloni listën tuaj të detyrave dhe gjithashtu ju jep shpërblime në formën e karma. Megjithëse nuk është perfekt, ne mund të shohim lehtësisht pse ka një vijimësi kaq besnike, siç mund të lexoni në këtë përmbledhje Todoist.


mirë-projekt-menaxhimin-software

Nëse keni gjëra për të bërë, Todoist dëshiron të ndihmojë. Me mbi një miliard detyra të zgjedhura, është një nga aplikacionet kryesore të listës së detyrave në botë. Do të shohim se çfarë ka për të ofruar në këtë përmbledhje Todoist.

E ndërtuar nga një ekip i shpërndarë globalisht, Todoist ka rreth që prej vitit 2007, kështu që është një platformë e krijuar mirë.

Ajo ka edhe kompani të mëdha në librat e saj, përfshirë Apple, Facebook dhe Netflix. Nëse jeni një klient Netflix që kërkon ta godasë atë para ekranit, lexoni se si ta shikoni Netflix në udhëzuesin tuaj të TV.

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Todoist

Features

Ashtu si me të gjitha aplikacionet e listave të detyrave, ju mund të krijoni detyra dhe t’i shënoni ato ndërsa i përfundoni ato. Ju mund të vendosni një datë dhe përparësi të duhur për secilin dhe të vendosni kujtime për t’u siguruar që nuk harroni të bëni gjëra me kohë.

Ju mund të ftoni njerëz të tjerë të ndajnë projektet tuaja dhe t’i caktoni detyra atyre, duke e bërë atë një mjet të dobishëm për organizimin e projekteve të bazuara në ekip, si dhe personalitetet e nevojshme.

Nëse keni nevojë për motivim, Todoist merr një qasje të pazakontë. Si dhe duke ju lejuar të shënoni detyrat, ai ka një sistem karma për t’ju mbajtur të ndjekur dhe të përcjellni sa keni bërë.

Todoist-karma

Kjo ju lejon të zgjidhni një qëllim të përditshëm, për të cilin punoni ndërsa i bëni gjërat. Ju gjithashtu merrni karma bonus për të arritur qëllimet tuaja dhe për të përdorur karakteristika të ndryshme. Nëse i lini pa u zhvendosur detyrat e vonuara, rezultati juaj mund të bjerë, sidoqoftë, kini kujdes. 

Për fat të mirë, ju mund ta vendosni atë të mos llogarisë fundjavat, kështu që nuk do të duhet të shqetësoheni për shqetësimin e bilancit tuaj të punës dhe jetës. Shikoni artikullin tonë mbi përfitimet e punës nga distanca, nëse keni nevojë për ndihmë për këtë.

Shtë një sistem i mirë dhe është i pari në llojin e tij që kemi parë. Sshtë më shumë e përfshirë se dings e Wunderlist dhe më e lidhur ngushtë me performancën tuaj sesa festimet e Asana. Lexoni për ata në rishikimin tonë Wunderlist dhe shqyrtimin Asana.

Nëse nuk ju pëlqen karma dhe preferoni t’i bëni gjërat me ritmin tuaj, mund t’i fikni.

Ka shumë shabllone të kategorizuar për t’ju ndihmuar të filloni. Ka shumë për fusha të tilla si menaxhimi, zhvillimi, arsimi dhe të tjerët. Nëse nuk jeni të sigurt se si të përfitoni më të mirën nga Todoist, kontrollimi i disa prej tyre mund të jetë i dobishëm.

Todoist-templates

Integrohet me mbi 50 platforma. Mund të ndani të dhëna edhe me më shumë aplikacione përmes shërbimit Zapier. Ju gjithashtu mund të punoni me detyra në Kalendarin Google.

Pagesat e përdoruesve mund të bashkëngjitin skedarë dhe të kenë aq sa duhen. Megjithatë, ekziston një kufi i madhësisë së skedarit prej 100MB. Nëse nuk mjafton, lexoni artikullin më të mirë të ruajtjes së cloud për artikuj me skedarë të mëdhenj.

Ekzistojnë disa skema me ngjyra, duke përfshirë një temë të errët nëse dëshironi të zvogëloni shkëlqimin nga ekrani juaj.

Todoist është i disponueshëm në shumicën e platformave, me versione desktopi për Windows dhe macOS, versione celularë për Android dhe iOS, klientë të palëve të treta Linux dhe versione të veshura nëse keni një orë zgjuar. Ekzistojnë gjithashtu shtojca emaili për t’ju ndihmuar të konvertoni automatikisht postat elektronike në detyra dhe zgjerimet e shfletuesit për Google Chrome, Safari dhe Mozilla Firefox.

Nëse po mendoni të ndryshoni shfletuesin tuaj, shikoni rishikimin tonë të Chrome ose rishikimin e Firefox-it për të parë se cili është përpara konkurrencës. Artikulli ynë më i sigurt i shfletuesit të uebit ka edhe më shumë këshilla.

Siguria dhe privatësia

Todoist ruan të dhënat në Shërbimet Ueb në Amazon dhe kodon të dhënat në tranzit dhe në pushim. Lexoni përshkrimin tonë të kriptimit për të mësuar pse është e rëndësishme.

Ajo ka një politikë të inteligjencës të lexueshme nga njeriu që thotë se është në përputhje me Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave, ashtu si edhe palët e treta me të cilat ndan të dhënat tuaja. Lexoni artikullin tonë të krimit në internet për më shumë rreth rreziqeve që ju presin në internet.

Todoist ka shumë karakteristika për një aplikim të listës së gjërave për punë dhe siguri të fortë. Nëse dëshironi të punoni me më shumë sesa një pamje të thjeshtë në listë, hidhini një sy softverit më të mirë të menaxhimit të projektit.

Përmbledhje e Karakteristikave të Todoist

Logoja Todoisttodoist.com

Fillon nga 300 dollarë muaj për të gjitha planet

Karakteristikat e menaxhimit

detyrat

subtasks

Menaxhimi i varësisë

Sfondet e personalizuara

Opsione të tjera personalizimi
Tema

Kufiri i madhësisë së ekipit
i pakufizuar

Hapsirë ruajtjeje
GB pakufizuar

i përgjithshëm

pagesë
Kartë krediti, Paypal, Faturimi në dispozicion në planet vjetore me 5+ përdorues

Pranon cryptocurrency

Mbështetje e sistemit operativ mobil
iOS, Android, Palë e Tretë, Windows, Mac OS

Prove falas

siguri

Autentifikimi me dy faktorë

encryption
AES-256

Certifikimi i KOS-it
Përmes AWS

mbështetje

Bisedë live

Formulari i postës elektronike / kontaktit

Mbështetje telefonike

User-mirëdashësi

Todoist ju mirëpret në aplikacion me një projekt mostër që ka disa detyra në vend. Me ndihmë, këto detyra ju tregojnë karakteristikat themelore të saj dhe punojnë si një mësim praktik. Përfundoni ato dhe do të kuptoni shumë nga ajo që mund të bëjë.

Todoist-mirëpritur

Edhe nëse nuk e bëni, Todoist është i drejtpërdrejtë, kështu që nuk do të keni problem ta kuptoni se si ta përdorni. Ndërfaqja është e thjeshtë dhe e thjeshtë për t’u eksploruar. Ai reagon shpejt në input dhe ne nuk hasëm mete gjatë përdorimit të tij.

Nuk është perfekt, sidoqoftë. Ndonjëherë, ne donim të dilnim nga një menu duke klikuar diku tjetër, dhe pamjet e aluduar në projektin e kampionit dukeshin gjëra për të klikuar sesa gjëra për të kërkuar, por ato nuk janë çështje kryesore.

Për një shembull të një aplikacioni me një ndërfaqe të jashtëzakonshme, hidhini një vështrim rishikimit tonë të monday.com.

Krijimi i detyrave është i shpejtë, dhe ju mund t’i tërhiqni ato për të ndryshuar rendin e tyre ose zvarritur një në një tjetër për të krijuar një nënkërkim. Ekziston një buton i prishjes që shfaqet pasi të keni bërë një ndryshim, kështu që nuk do të duhet të shqetësoheni për konfuzion.

Todoist-Shortcuts

Nëse dëshironi të punoni si një ninja, ajo ka një seri të shkurtoreve të tastierës, kështu që ju mund të lëvizni rreth ndërfaqes pa pasur nevojë për të arritur miun.

kosto

Todoist ka një plan falas, si dhe një gjyq dy-mujor falas nëse doni të provoni tiparet e tij premium. Ju duhet të shkruani detajet e kartës për gjyqin, por jo për planin falas. Planet e paguara janë të lira, siç tregon tabela më poshtë.

Kur po vendosnim planin falas, Todoist u përpoq të na drejtojë për të futur detajet e kartave, por ekziston një lidhje “e hapur e internetit” që mund të përdorni për të kapërcyer këtë hap.

Planet e paguara ofrojnë më shumë veçori, por plani falas, i cili lejon deri në 80 projekte dhe pesë anëtarë të ekipit është i shkëlqyeshëm për individë ose ekipe të vogla që punojnë në një projekt së bashku. Ju duhet një plan i paguar për gjëra relativisht themelore, siç janë komentet dhe ngarkimet e skedarëve, por jo të gjithë kanë nevojë për ato. Ju gjithashtu merrni analitikë në planin Premium. 

Në nivelin e ndërmarrjes, ju merrni mbështetje prioritare, faturim të ekipit dhe aftësi për të përcaktuar role për anëtarët e ekipit tuaj.

Todoist pranon kartat e kreditit dhe PayPal. Nëse keni 50 ose më shumë anëtarë të ekipit, faturimi është gjithashtu në dispozicion.

Edukatorët dhe studentët marrin 70 për qind zbritje, ndërsa jo-fitimprurësit marrin 50 për qind zbritje. Edukatorët gjithashtu mund të dëshirojnë të lexojnë rishikimin tonë të Basecamp sepse e marrin falas. Për më shumë freebies, shikoni artikullin tonë më të mirë falas të menaxhimit të projektit.

shërbim & mbështetje

Todoist nuk është i vështirë për t’u përdorur dhe ai ofron një udhëzues të thjeshtë të përdoruesit për t’ju ndihmuar. Ekziston gjithashtu një projekt fillestar që ju tregon se si të bëni bazat. Përtej kësaj, është kaq e thjeshtë sa të ngjarë të kuptosh pjesën më të madhe të vetvetes.

Nëse keni ngecur, në menunë ka një lidhje mbështetëse që ju çon në një faqe ndihme. Nga atje, ju mund të përdorni një FAQ dhe një përzgjedhje të mirë të artikujve të kërkueshëm që shpjegojnë tiparet e Todoist. Ka mjaft atje, por nëse akoma nuk mund të gjeni atë që po kërkoni, mund të kontaktoni drejtpërdrejt me Todoist përmes një formulari kontakti.

Ne bëmë një pyetje në lidhje me vërtetimin me dy faktorë dhe morëm një përgjigje brenda vetëm një ore që tha se mund ta merrnim atë përmes Google nëse e lidhim llogarinë tonë me Todoist. Ky është një kohë mbresëlënëse e përgjigjes, por nëse doni një kohë edhe më të shpejtë, shikoni vlerësimin tonë të Wrike.

Todoist ju jep shumë udhëzime dhe u përgjigjet shpejt pyetjeve, kështu që shënon mirë këtu.

Mendimet përfundimtare

Todoist është i thjeshtë, efektiv dhe ka shumë karakteristika për t’ju ndihmuar të bëni gjërat. Gjithçka funksionon mirë, dhe ka ekstra të mjaftueshme për ta bërë atë të dallojë nga shumë aplikacione për të bërë në treg.

Alsoshtë gjithashtu pa probleme dhe ndihet i fortë dhe i shpejtë për t’iu përgjigjur inputeve tuaja. Mund ta përdorni pothuajse në çdo pajisje. Shtë një zgjedhje e shkëlqyeshme për këdo që kërkon të rrisë produktivitetin e tyre dhe t’i ndihmojë ata të përfundojnë më shpejt gjërat.

Todoist është një mjet fantastik, por programi i menaxhimit të detyrave është themelor.

Nëse e keni provuar Todoist, ju lutemi na tregoni se çfarë menduat për këtë në komente. Faleminderit per leximin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me