Aha! Rishikimi – Përditësuar 2020

Aha! rishikim

Aha është një mjet fleksibël për menaxhimin e projektit me një çmim që përputhet. Ndërsa tiparet e bëjnë çmimin që ia vlen, ata që duhet të përqendrohen në mënyrë specifike menaxhimin e detyrave mund të mos shohin vlerën e shtuar.


mirë-projekt-menaxhimin-software
Aha është një mjet i menaxhimit dhe bashkëpunimit të projekteve të lëmuara, i cili është i orientuar drejt zhvillimit të produktit dhe marketingut. Ka versione të hedhura në të dy zonat, por ato nuk janë të ndryshme për sa i përket funksionalitetit. Nuk është e lirë, por ofron shumë, dhe në këtë përmbledhje të Aha, ne do të shikojmë nëse cilësia dhe karakteristikat e tij justifikojnë etiketën e çmimeve të mëdha.

Ajo ka parime të forta filozofike, me “metodën përgjegjëse” që paraqet dukshëm në të gjithë faqen e saj të internetit. Shumë klientë të mëdhenj i besojnë Ahës edhe me biznesin e tyre. Ajo ka një faqe me më shumë se 100 rekomandime nga klientë të tillë si Red Hat, Siemens dhe LinkedIn.

Ne ishim të mahnitur me atë që pamë, duke gjetur shumë tipare dhe mundësi të dobishme për personalizim. Nëse mund ta përballoni Aha, ajo duhet të jetë në radarin tuaj sepse ka një nga grupet më të forta të karakteristikës përreth dhe asnjë dobësi të vërtetë.

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Aha!

Features

Aha vjen në dy shije: Aha për marketing dhe Aha për Produkt, që të dyja kanë zona të ndara në faqen e saj të internetit. Ato përfshijnë veçoritë e njëri-tjetrit, prandaj, nuk do të duhet të shqetësoheni shumë për të zgjedhur. Moreshtë më shumë çështje fokusimi.

Aha ka terminologjinë e vet për të përshkruar mënyrën e strukturimit të projekteve të saj. Artikujt individualë, që shpesh quhen “detyra” në programin tjetër, quhen “veçori”. Një “bord karakteristikash” përmban veçori, të ndara në “lëshime”, secila prej të cilave ka kolonën e vet.

Nëse nuk ju pëlqen lingoja e Aha-s, mund ta ndryshoni. Ju mund të riemërtoni shtatë etiketat e tij për lloje të ndryshme të tipareve dhe t’i quajmë ato që dëshironi. Ky është një opsion i dobishëm personalizimi dhe jo ai që kemi parë diku tjetër, përveç nëse llogaritni softuer me burim të hapur si Redmine (lexoni rishikimin tonë Redmine).

Bordi i veçorive të Aha është i ngjashëm me pamjen e detyrave në platformat e tjera. Ai përfshin veçori, të shfaqura si karta, të cilat mund të ndryshohen sipas nevojës.

Karakteristikat mund të tërhiqen nga kolona në kolonë, si dhe të zhvendosen lart e poshtë brenda kolonave, nëse dëshironi t’i vendosni ato me përparësi në atë mënyrë. Ata janë ndarë më tej në kategori me ngjyra.

Ka një kolonë për karakteristika të paplanifikuara në të djathtë dhe mund të shtoni më shumë kategori sipas nevojës. Nëse dëshironi, mund ta shndërroni atë në një bord të thjeshtë tre kolonë kanban. Kjo nuk është ajo për të cilën është drejtuar Aha, kështu që nëse kjo është gjithçka që ju nevojitet, lexoni recensionin tonë Asana për një alternative më të thjeshtë. Nëse ju pëlqen, udhëzuesi ynë fillestar Asana do t’ju ndihmojë të merrni një fillim të mbarë.

Featuredo veçori në Aha mund të jepet një listë për të bërë, e cila është se si ju shtoni nën detyra. Ju mund t’i komentoni ato, t’i caktoni dikujt, t’i bashkëngjitni skedarët dhe t’i kategorizoni në mënyra të ndryshme. Ka kaq shumë mënyra për ta bërë këtë, në fakt, saqë bëhet konfuz.

Një veçori mund t’i jepet një lloj, një status, një qëllim, etiketa, një iniciativë dhe një rezultat Aha. Të gjitha ato mund të personalizohen, dhe mund të shtoni fusha të reja nga menyja e cilësimeve. Përshtatja shkon përtej vendosjes së ngjyrave dhe tekstit – shumë platforma ofrojnë atë – dhe ju lejon të shtoni butona me porosi për kalimin nga një status në tjetrin.

Kjo do të thotë që ju mund të vendosni ndërfaqen tuaj për të reflektuar rrjedhën tuaj të punës që përdoret zakonisht dhe ta bëjë më të lehtë për të bërë të njëjtat lloje të ndryshimeve. Bërja e kësaj gjithashtu mund të ndihmojë përdoruesit e rinj të kuptojnë se çfarë duhet të bëjnë më pas.

Do të marrë punë dhe njohuri të platformës për të përfituar nga karakteristika si kjo, por qëllimi është aty për ta zvogëluar atë për të bërë atë që i nevojitet biznesit tuaj. Nëse jeni në personalizim, hidhini një sy vlerësimit tonë në Podio. Podio ju lejon të krijoni shabllon tuaj për t’i bërë gjërat të funksionojnë ashtu si dëshironi.

AHA-views

Përveç pamjeve të rregullta të skedarëve, ekziston një menu në rënie që ju tregon pamje që kanë të bëjnë me atë që po shikoni. Ato përfshijnë një përzgjedhje të tabelave dhe tabelave, të cilave ju mund të përdorni me një klik. Kjo është një mënyrë e mirë për të vizualizuar projektin tuaj në mënyra alternative pa pasur nevojë të vendosni asgjë vetë.

aha-Regjistrimi

Karakteristikat e përparuara të Aha-së

“Rezultati Aha” është një sistem i bazuar në pikë, i përbërë nga nota nga 10 për nënkategoritë e ndryshme. Ne nuk ishim shitur në të në fillim, por më pas kuptuam që mund të rregullohej, kështu që ju mund të zgjidhni kategoritë. Ju mund të përdorni Aha si një mënyrë për të klasifikuar dhe renditur ndonjë gjë nga anëtarët e ekipit në, pra, softuer për menaxhimin e projektit.

aha-gantt

Ju mund të përdorni pamjen e kalendarit të Aha për të parë se çfarë keni ardhur në muajin ose javën aktuale. Ekziston gjithashtu një pamje Gantt, e cila ju jep një pamje të bazuar në afatin kohor se si detyrat përshtaten së bashku. Ju mund të tërhiqni shigjeta midis artikujve për të krijuar varësi dhe të lëvizni gjërat për të riorganizuar orarin tuaj.

aha-strategjia

Përveç menaxhimit të detajeve të projekteve, ju mund të merrni një përmbledhje të nivelit të lartë. Aha ka një pamje strategjike që ju tregon planin tuaj të përgjithshëm.

Siç e prisni, ka mjaft për njerëz në marketing që do të vlerësojnë “personazhet” e Aha dhe “konkurrentët”, të cilat ju lejojnë të përcaktoni audiencën tuaj tipike, si dhe konkurrencën tuaj. Ka shumë hapësirë ​​për të përcaktuar qëllimet dhe për të planifikuar gjërat për të marrë ekipet tuaja të marketingut dhe zhvillimit në të njëjtën faqe.

Aha integrohet me shumë platforma përfshirë Trello, Asana, Dropbox dhe Slack. Ka mbi 30 në dispozicion dhe, për shkak se Zapier është një prej tyre, mund të keni qasje në të dhëna nga shumë më tepër. Ju gjithashtu mund të importoni të dhëna direkt nga shumë prej tyre ose nga një skedar. CSV.

Nëse po mendoni të përdorni Trello, lexoni udhëzimin tonë të fillestarit Trello për të mësuar më shumë rreth tij.

Cilësimet e llogarisë Aha

Disa nga tiparet e Aha janë fshehur në cilësimet e llogarisë së saj. Për shembull, mund të ftoni përdorues të rinj. Gjatë gjyqit tuaj, ju mund të shtoni sa më shumë njerëz që dëshironi, por ata do të paguhen pasi të jenë bërë gjyqi. Ju vetëm duhet të paguani për njerëzit që mund të bëjnë ndryshime aktive, dhe mund të kenë aq shikues sa dëshironi në nivelin e tij të Ndërmarrjes.

AHA-ADD-userave

Ekziston një regjistër aktiviteti për të mbajtur listat se kush ka bërë çfarë. Kjo është e dobishme nëse keni edhe kërkesa të auditimit, sepse do të keni të dhëna për gjithçka. Shikoni shqyrtimin tonë ProWorkflow për të mësuar në lidhje me një tjetër platformë me karakteristika të forta auditimi.

Sa për komunikimin në ekip, mund të përdorni “transmetime” për të shtuar mesazhe në krye të ekranit të çdo përdoruesi. Aha nuk ka bisedë të integruar në kohë reale, megjithatë. Nëse doni të përdorni një platformë që bën mirë komunikimin, lexoni rishikimin tonë të Basecamp.

Aha përfshin planifikimin e kapaciteteve dhe përcjelljen e kohës. Ju duhet t’i aktivizoni ato në parametrat nëse doni t’i përdorni ato. Nëse jeni duke kërkuar të vëzhgoni nga afër anën financiare të gjërave, mund të lexoni në lidhje me një mundësi tjetër të mirë në rishikimin tonë të Mavenlink.

Ju gjithashtu mund të ngarkoni një logo me porosi dhe një logo tjetër për të vazhduar skedarët. Pdf, gjithashtu. Nuk ka shumë mundësi të personalizimit vizual jashtë kësaj, megjithëkëtë. Shikoni shqyrtimin tonë në Taskworld nëse doni një mjet që ju lejon të shtoni prejardhje me porosi.

Aha nuk imponon madhësi të skedarit ose kufijtë e hapësirës së ruajtjes, por ne u këshilluam nga mbështetja që nuk është një mjet për shkëmbim skedar dhe se përdorimi i një shërbimi të jashtëm ishte më tipik. Në këtë rast, një shfletim përmes ruajtjes më të mirë në internet për artikullin e ekipeve mund të jetë i dobishëm.

Ka edhe aplikacione celularë për Android dhe iOS, kështu që ju mund të përdorni Aha kudo që të jeni.

Aha ka kaq shumë tipare, mezi kemi pasur hapësirë ​​t’i diskutojmë të gjitha. Ne u tunduam të trokisim shenjat sepse kishim shumë, por nuk kemi. Ne bëmë shënime të dobëta për mungesën e mjeteve të komunikimit, por kjo ende e lë Aha me një rezultat të shkëlqyeshëm.

Aha! Përmbledhje e veçorive

Aha! Logowww.aha.io

Fillon nga 492 $ çdo muaj Plane

Karakteristikat e menaxhimit

detyrat

subtasks

Menaxhimi i varësisë

Sfondet e personalizuara

Opsione të tjera personalizimi
Logoja e personalizuar

Kufiri i madhësisë së ekipit
5

Hapsirë ruajtjeje
GB pakufizuar

i përgjithshëm

pagesë
Kartë krediti, Faturimi i disponueshëm në planet vjetore me përdoruesit 5+

Pranon cryptocurrency

Mbështetje e sistemit operativ mobil
iOS, Android

Prove falas
30 dite

siguri

Autentifikimi me dy faktorë

encryption
AES-256

Certifikimi i KOS-it

mbështetje

Bisedë live

Formulari i postës elektronike / kontaktit

Mbështetje telefonike

User-mirëdashësi

Aha është e lehtë për të filluar me të dhe regjistrimi zgjat vetëm disa minuta. Juve ju është dhënë mundësia për të ftuar kolegë, pastaj u pyetën se si dëshironi të filloni. Shumica e aplikacioneve ju drejtojnë përmes një procesi hyrës ose thjesht ju hedhin në fund të thellë, kështu që është freskuese të ofrohet një zgjedhje.

aha-ftojë

Mund të flisni me një ekspert ose të merrni mbështetje që nga fillimi, si dhe të shikoni një video duke shpjeguar bazat. Për të filluar me aplikacionin, mund të filloni nga e para ose të zgjidhni një projekt demonstrimi të para-populluar. Artikujt në demonstrim ju japin një bazë në bazat e Aha-së dhe ju ndihmojnë t’ju mësojmë për tiparet e saj.

aha-demo

Ne kemi zgjedhur të punojmë përmes mësimit të tij, i cili merr një qasje hap pas hapi për t’ju treguar se çfarë të bëni. Në një moment, na u tha të shtonim më shumë kolona duke “lëvizur në të djathtë”, gjë që nuk dukej se ishte e saktë. Ne mund të kuptojmë se si ta bëjmë atë – duke klikuar butonin e shtimit të kolonës – por ishte një gabim befasues duke pasur parasysh çmimin e Aha-së.

Udhëzimi u zhduk edhe pas kësaj, kështu që ne nuk ishim në gjendje t’i kryenim të gjitha hapat, megjithëse këshilla u shfaqën më vonë ndërsa shfletonim mjetin.

Përshtypjet tona të para për ta përdorur ishin që gjithçka funksiononte mirë. Duket më shumë funksionale sesa tërheqëse, por ndërfaqja e saj arrin të përcjellë shumë informacione. Ekzistojnë shumë kontrolle, por ndërfaqja është e përgjegjshme, dhe ju mund të luani për të kuptuar gjërat pa pasur nevojë të shqetësoheni se do të shkojnë keq.

Ka shumë seksione dhe është konfuze të përpiqesh të kuptosh se si ato përshtaten së bashku, veçanërisht në fillim. Thënë kështu, ju mund të rregulloni gjithçka, kështu që edhe nëse nuk ju pëlqen qasja që merr Aha, mund ta rregulloni atë të funksionojë ashtu siç ju nevojitet.

Përveç riemërimit të gjithçkaje, ju mund të zgjidhni cilat elemente të lundrimit janë treguar, kështu që mund ta drejtoni atë duke hequr qafe gjithçka që nuk dëshironi. Nëse kaloni kohë me Aha, mund ta bëni atë shumë më të përqendruar.

Nëse dëshironi një produkt me një ndërfaqe që e bën kompleksitetin të duket i lehtë, hidhini një sy mjetit tonë më të mirë në klasë të menaxhimit të projektit në rishikimin tonë në monday.com.

Ka shumë gjuhë të folura dhe të marketingut në Aha, të cilat disa do të pëlqejnë dhe të tjerët do të gjejnë zhurmë, por mund ta drejtosh mjetin larg tij nëse nuk është në shijen tënde.

Uebfaqja e saj krijon cilësi të lartë dhe është diçka e ëndrrës së një recensuesi, duke na siguruar të gjitha informacionet që ne kërkojmë dhe duke e bërë më të lehtë për të kërkuar gjërat. Kishte raste që donim të dinim se si të bënim diçka, por mund të gjenim atë që na duhej duke kërkuar bazën e njohurive të saj.

Ne zbuluam se Aha funksionoi mirë, por nuk ishte produkti i mjegullt, pa gabime, çmimi na bëri që të shpresojmë. ’Shtë akoma mirë, megjithatë, dhe përbërësit individualë funksionojnë mirë, megjithë strukturën e përgjithshme që kërkon kohë për ta kuptuar. Ajo merr një rezultat të mirë këtu.

kosto

Aha merr shumë të drejtë, por vjen me një kosto, me çmimet e Aha që variojnë nga 59 – 149 $ për përdorues në muaj (dhe kjo është me 20 përqind zbritje për të paguar çdo vit). Sshtë platforma më e shtrenjtë që ne kemi parë.

Në planet e saj Enterprise and Enterprise +, ju duhet të paguani vetëm për kontribuesit dhe pronarët e produkteve. Ju mund të keni sa më shumë shikues dhe recensentë aq sa ju pëlqen, kështu që mendoni për këtë kur të vendosni se në cilin nivel të kërkoni. Possibleshtë e mundur që Ndërmarrja mund të jetë një vlerë më e mirë për ju sesa niveli Premium.

Nëse jeni duke kërkuar diçka më të lirë, nuk mund të bëni shumë më mirë sesa Freedcamp (lexoni rishikimin tonë të Freedcamp), por pothuajse gjithçka në vlerësimet e programeve tona të menaxhimit të projektit është më e lirë se Aha.

Aha ofron një provë 30-ditore falas, pa kartë të kërkuar, kështu që ju keni mjaft kohë për të provuar gjithçka dhe për të marrë një vendim.

Ajo vjen në dy shije: një për zhvillimin e produktit dhe një për marketing. Ju duhet të zgjidhni një kur të regjistroheni, por mund të provoni ose nëse ndryshoni mendim më vonë. Për shkak se mund të kaloni midis veçorive të tyre, nuk do të duhet të humbni gjumin e zgjedhjes.

Aha është shumë e kushtueshme për të shënuar mirë këtu, por ju merrni atë që paguani. Shtë një platformë me cilësi të lartë.

siguri & intimitet

Aha ka një grup gjithëpërfshirës të veçorive të sigurisë dhe intimitetit, duke përfshirë gjithçka që kërkojmë në këtë fushë. Seksioni i sigurisë në uebfaqen e tij na la të tmerruar në emër të çdo krimineli të mundshëm.

Ai përdor SSL për të mbrojtur seancën tuaj të hyrjes, kodifikon të dhënat brenda tranzitit me AES 128-bit dhe përdor AES 256-bit për të dhëna në pushim në serverat e saj.

Sa për çertifikatat, ajo ka zgjedhjen më të fortë që kemi parë në mjetet e menaxhimit të projektit. Ka tre lloje të çertifikimit të SOC, certifikimeve ISO dhe një grusht më shumë.

Iesshtë në përputhje me BE-U.S. Mbrojtja e privatësisë dhe Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave, për të cilën mund të lexoni më shumë në artikullin tonë të GDPR.

Për më tepër, ajo ofron autentifikim me dy faktorë, i cili ju jep një shtresë të shtuar të sigurisë nëse fjalëkalimi juaj rrezikohet. Lexoni se çfarë është artikulli i vërtetimit me dy faktorë për më shumë rreth saj. Ju gjithashtu mund të përdorni një hyrje të vetme përmes SAML 2.0 ose Google.

Ajo ka praktika antikorrupsion, anti-ryshfet dhe madje edhe praktika kundër skllavërisë. Ju nuk mund ta dërgoni një dhuratë të stafit të saj pa kaluar një proces të rreptë. Nëse shqetësoheni për konkurrencën tuaj që paguajnë për një vështrim në informacionin tuaj, Aha është një zgjedhje e mirë.

Qendrat e të dhënave mbrohen 24 orë në ditë nga roje të trajnuar, të cilët, megjithëse nuk thonë kështu, ne fotografojmë se janë të armatosur mirë.

Ata që janë në planin e tij Enterprise + mund të përfitojnë nga kontrolli i hyrjes IP, i cili do të shkatërrojë ditën e shumë hakerave të mundshëm. Lexoni artikullin tonë për sigurinë e faqes në internet për më shumë rreth masave që mund të merrni për të parandaluar krimin në internet.

Ne i japim pikët kryesore të Aha këtu dhe e konsiderojmë atë më të mirën në klasë për sigurinë dhe privatësinë. Mbulon çdo bazë dhe shkon më tej nga ç’e presim në çdo pikë që kontrollojmë.

shërbim & mbështetje

Nëse mbërtheheni dhe dëshironi të merrni kontakt me Aha, opsioni juaj i parë është një formë e thjeshtë kontakti, e cila është e arritshme në të gjithë aplikacionin dhe ju lejon të dërgoni një pyetje me lehtësi. Ekziston gjithashtu një adresë e-mail nëse preferoni të kontaktoni direkt me kompaninë.

Mbështetja e saj premton të kthehet në shumicën e pyetjeve brenda një ore, dhe kur ta vendosim atë në provë, me një pyetje në lidhje me hapësirën e ruajtjes, ajo u përgjigj në vetëm 25 minuta, duke dëshmuar se është aq mirë sa fjala e saj. Përgjigja e saj ishte gjithashtu e detajuar dhe e dobishme, duke tejkaluar një përgjigje të thjeshtë për pyetjen tonë.

Ne ishim të zhgënjyer që butoni i saj i shquar “bisedë me një ekspert” çoi vetëm në formën e kontaktit, në vend se të na jepte një mundësi bisede live, por me mbështetjen e këtij shpejti që nuk është një çështje kaq e madhe. Nëse preferoni chat live, hidhini një vështrim rishikimit tonë Wrike.

Nëse preferoni të ndihmoni veten, siti i ndihmës së Aha ka një përzgjedhje të madhe të materialeve të ndihmës për ju. Ka dhjetëra artikuj të kërkueshëm në bazën e tij të njohurive dhe ka një gamë të mirë të video-how. Shënime të hollësishme për lëshimin ju lejojnë të dini rreth veçorive të reja, gjithashtu.

Faqja e saj e komunitetit ju lejon të bëni pyetje. Jo të gjithë marrin përgjigje. Ekziston gjithashtu një portal idesh, kështu që ju mund të njoftoni ekipin e Aha nëse keni sugjerime. Ju gjithashtu mund të votoni për idetë e njerëzve të tjerë.

Ekziston një faqe që tregon kohën e duhur dhe statusin e shërbimeve të Aha, gjithashtu, e cila është e dobishme për t’u njohur.

Aha shënon mirë këtu sepse skuadra e saj reagon shpejt dhe me saktësi dhe bën të mundur një zgjedhje të shkëlqyeshme të materialeve mbështetëse.

Aktgjykimi

Aha është një produkt premium me një çmim që përputhet, por ai merr shumë gjëra në rregull. Ndihet si diçka për të cilën keni paguar shumë para.

Ka karakteristika të jashtëzakonshme të sigurisë dhe intimitetit dhe ka shkuar milje shtesë për të mbajtur të sigurta të dhënat tuaja. Nëse doni të përdorni një shërbim me një përzgjedhje gjithëpërfshirëse të çertifikatave, nuk do të gjeni shumë zgjidhje më të mira se Aha.

Ndërfaqja është gjithashtu e fortë, dhe megjithëse kompleksiteti dhe zhargoni i saj mësohen, mund të akordoni gjithçka për ta bërë atë të funksionojë ashtu si dëshironi.

Nuk është aq i përqendruar në vlerën e duhur të menaxhimit të detyrave si mjetet e tjera, por bën një punë fantastike për t’ju lënë të planifikoni gjëra në nivele të ndryshme dhe të shihni se si ato përshtaten së bashku. Nëse thjesht doni të përqendroheni në menaxhimin e detyrave, kostot shtesë nuk ia vlen, por nëse vlerësoni që njerëzit të ndajnë një vizion nga lart poshtë për projektin tuaj, atëherë mund të jetë ideale.

Ne do të ju rekomandojmë të kontrolloni provën e tij për t’u siguruar që është i përshtatshëm përpara se të kryeni sepse tiparet e tij të diferencimit i kushtojnë një audiencë të veçantë. Ata që nuk u duhen atyre do të jenë në gjendje të gjejnë një përshtatje më të mirë për më pak në listën tonë të programeve më të mira të menaxhimit të projektit.

Nëse e keni provuar Aha, ju lutemi ndani mendimet tuaja mbi të në komentet më poshtë. Faleminderit per leximin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map