GetData Rikuperoni Rishikimin e Dosjeve të Mia – Përditësuar 2020

GetData Rimarrë Shqyrtimet e Fajllave të Mia

Një shërbim solid për rikuperimin e të dhënave që zhgënjen pak kur bëhet fjalë për shpejtësinë, GetData Rimarrja e Skedarëve të mi është i shkëlqyeshëm për sa kohë që nuk keni nevojë të rikuperoni ndarjet e fshira. Lexoni rishikimin tonë të plotë të GetData për detajet.


Softuer më i mirë për rimëkëmbjen e të dhënave

Pavarësisht nëse e keni fshirë aksidentalisht një skedar ose keni çështje më të mëdha si një ndarje e korruptuar ose e formatuar, mjeti i duhur për rimëkëmbjen e të dhënave zakonisht mund t’ju ​​shpëtojë nëse keni lënë pas dore për të krijuar një kopje rezervë. Zgjidh një të gabuar, megjithatë, dhe ka të ngjarë të shikosh me një shpenzim të humbur.

Gjatë këtij rishikimi, ne do të peshojmë të mirat dhe të mirat e GetData Recover Files My. GetData ka zhvilluar një gamë të mjeteve të krijuara për përdoruesit me nevoja serioze për rimëkëmbjen e të dhënave, pavarësisht nëse janë konsumatorë, pronarë të afarizmave ose profesionistë të IT. Kjo ka krijuar softuer me disa veçori të dobishme dhe mundësi të forta përshtatjeje.

Gjatë rishikimit tonë zbuluam se mjeti në përgjithësi e bën punën e bërë, por kemi disa shqetësime në lidhje me aftësinë e tij për të rikuperuar të dhënat nga ndarjet e fshira. Për më tepër, Recover My Files shkon shumë më ngadalë se të preferuarat e tjerë profesional dhe nuk është në gjendje të zbulojë ndarjet e humbura, por gjithashtu nuk ofron disqe të fillimit të sistemit për makinat që nuk janë booting.

Për një pamje të madhe, se si opsionet e ndryshme të rivendosjes së të dhënave grumbullohen me njëra-tjetrën, lexoni më tej për të zbuluar saktësisht se çfarë mund të bëjë ndërmarrja e GetData për të zbuluar nëse është mjeti më i mirë i rimëkëmbjes së të dhënave për ju.

i mëparshëm

tjetër

Alternativa për GetData Rimarrë skedarët e mi

Mimi dhe licencimi

Recover Files My vjen vetëm në aromë PC. Përdoruesit e Mac do të duhet të kërkojnë diku tjetër. Ndërsa mund të shkarkoni dhe ekzekutoni skanimet duke përdorur Recover Files My free, për të rikuperuar skedarët në të vërtetë do t’ju duhet të blini një licencë. Mimi është në përputhje me mjetet e paraqitura në mënyrë të ngjashme dhe vjen me tre mundësi të ndryshme të licencimit.

Features

Tabela e mëposhtme do t’ju japë një përmbledhje të shpejtë të asaj që merrni me një licencë GetData.

GetData Rikuperoni Logo e Fajllave të Miawww.recovermyfiles.com

Fillon nga 194 $ muaj Të gjitha Planet

Version

Version
Windows

Opsione skanimi

Skanimi i shpejtë

Skanimi i thellë

Rendit sipas llojit të skedarit

Skanoni sipas llojit të skedarit

Kapacitetet e skanimit

Skanimi i plotë i hard drive-it

Fshirja / Riparimi i humbur i skedarit

Rimëkëmbja e ndarjes së korruptuar

Riparimi i ndarjes së fshirë

Pajisja USB me boot

Riparimi CD

klonimi

Rimëkëmbja e jashtme

Riparimi i jashtëm i makinës

Rimëkëmbja e largueshme e mediave

Rimëkëmbja e kartave SD

Rimëkëmbja optike e ruajtjes

mbështetje

Lista e veçorive krahasohet mirë me shumicën e opsioneve të tjera të rimëkëmbjes së të dhënave. Ne veçanërisht na pëlqen që edicioni i licencës profesionale mbështet rimëkëmbjen e ruajtjes RAID, shërbime që përputhen si Prosoft Engineering Data Rescue dhe EaseUS Recovery Wizard Wizard (lexoni rishikimin tonë të të dhënave EaseUS Recovery Wizard).

Megjithatë, janë disa gjëra që ne dëshirojmë t’i shohim të shtuara. Këto përfshijnë rimëkëmbjen e fillimit të sistemit të diskut për makinat me ndarje të dëmtuara të boot dhe rimëkëmbjen e mediave optike.

Nëse jeni duke kërkuar për këto karakteristika, hidhini një sy në rishikimin tonë të Riparimit të të dhënave yjore, përkundrazi. Recover Files My mbështet të gjitha sistemet e skedarëve që dëshirojmë të shohim.

Kjo përfshin llojet e skedarëve Mac, pavarësisht se nuk keni një klient Mac:

 • FAT 1, FAT 16, FAT 32 (Windows)
 • exFAT (Windows)
 • NTFS, NTFS5 (Windows)
 • HFS, HFS + (Mac)

Mjet gjithashtu mbështet rikuperimin e më shumë se 200 llojeve të ndryshme të skedarëve, i cili është në përputhje me mjetet e tjera. Do të ishte mirë nëse mund të përcaktoni lloje të reja skedarësh për skanim. Sidoqoftë, mjetet e vetme “të lartë” që ofrojnë këtë aftësi janë Yjor (versione PC dhe Mac) dhe Rescue Data (vetëm versioni Mac). Lexoni rishikimin tonë për të shpëtuar inxhinierinë e të dhënave të Prosoft Engineering për më shumë mbi këtë mjet të shkëlqyeshëm.

Procesi i rikuperimit

Regjistrimi Rikuperoni Skedarët e Mia dhe magjistari i tij do t’ju ecin përmes procesit të rimëkëmbjes hap pas hapi. Kjo në përputhje me konkurrencën e saj, megjithatë Recover Files My ofron një gamë zgjedhjeje kur vendosni skanimin që bëjnë disa shërbime të tjera.

Gjëja e parë që do të duhet të bëni është të zgjidhni një lloj rikuperimi.

Ju mund të zgjidhni ose “rikuperoni skedarët” ose “të rimarrni një makinë”. Opsioni i rimëkëmbjes së skedarëve do të gjeni skedarë të fshirë nga ju, një program apo edhe një virus. Rikuperoni një njësi, dhe Rimarrni skedarët e mi do të rindërtojnë vëllimet e të dhënave të humbura për shkak të formatimit, korrupsionit ose rindërtimit të një sistemi.

Le të shohim së pari në “rikuperimin e skedarëve” së pari. Goditni “tjetër” dhe do t’ju kërkohet të zgjidhni një ndarje skedari. Ne zgjodhëm njësinë tonë të të dhënave, “D.”

Ekzistojnë gjithashtu butona për të “shtuar imazhin” dhe “shtoni RAID”. Shtoni imazhin ju lejon të skanoni nga një kopje e klonuar e ndarjes suaj. Shtoni RAID ju lejon të rikuperoheni nga ruajtja RAID, megjithëse do t’ju duhet një licencë profesionale ose teknik për të përdorur këtë funksion.

Hapi tjetër pyet nëse doni të kërkoni vetëm skedarë të fshirë (ato që keni zbrazur nga koshi i riciklimit) ose skedarë të fshirë dhe humbur, i cili përfshin skedarët e fshirë nga programet dhe të humbur gjatë mbylljeve.

Opsioni i parë pasqyron një “skanim të shpejtë”, i cili është terminologji e përdorur nga shumica e programeve të tjera të rimëkëmbjes së të dhënave. Mundësia e dytë është analoge me një “skanim të thellë” pasi skanon hapësirën e lirë në vëllim për të rikonstruktuar skedarët bazuar në modelet e tipit skedar.

Nëse vendosni të skanoni duke përdorur opsionin e dytë, magjistari shton një hap më shumë përpara se të filloni skanimin: ju pyet se cilat lloje të skedarëve dëshironi të skanoni.

Ju mund të kontrolloni kategoritë e skedarëve ose të ushqeni Rikuperoni skedarët e mi një shtesë shtesë të skedarit. Ne e duam shtimin e këtij hapi, pasi shumë mjete për rikuperimin e të dhënave nuk ju lejojnë të zgjidhni llojet e skedarëve që rindërton skanimi.

Ngushtimi i kërkimit do të përshpejtojë skanimin nëse po kërkoni diçka specifike. Kjo ndihmon, pasi siç do ta shohim në segmentin tonë të “testimit”, Rimarrja e skedarëve të mi shkon shumë më gjatë sesa mjetet konkurruese si Stellar dhe EaseUS.

Pavarësisht nëse shkoni me një skanim të shpejtë ose të thellë, procesi pas këtij hapi sillet në mënyrë të ngjashme: skanimi fillon dhe pritja fillon. Një shirit përparimi në krye të ndërfaqes ju jep disa ide se sa larg është skanimi, por kjo është e gjitha. Nuk ka asnjë “kundër” kohë siç do të merrni me shumicën e mjeteve të tjera.

Pasi skanimi të përfundojë, mund të shfletoni skedarët e rikuperuar duke përdorur panelin e lundrimit në anën e majtë të mjetit. Rimëkëmbni skedarët e mi bëjnë një punë të këndshme duke ju lënë të shfletoni skedarët bazuar në pemën e skedarit të ndarjes ose të renditni përmbajtjen bazuar në llojin e skedarit ose statusin e fshirë. Shumë mjete të tjera nuk e bëjnë aq të lehtë për tu renditur nëpër të dhëna.

Artikujt që keni fshirë do të vendosen në dosjen “kosh riciklimi” nëse po renditni përmes të dhënave nga pema e skedarit. Ndërsa klikoni në çdo dosje të caktuar në panelin e navigimit, përmbajtja e asaj dosje shfaqet në panelin e madh “lista e skedarëve” në të djathtë. Klikoni në çdo skedar në këtë panel dhe mund të jeni në gjendje të shikoni përmbajtjen e tij në panelin më të vogël më poshtë.

Klikoni butonin e radios pranë çdo dosje ose skedari për ta etiketuar atë për rikuperim. Nëse nuk jeni të gatshëm të rikuperoni të dhënat, mund ta ruani skanimin tuaj për të rifarkuar më vonë duke klikuar “ruaj”. Në këtë mënyrë nuk është e nevojshme që të vazhdoni përsëri.

Para se të zbulojmë rezultatet e testimit tonë, le të kthehemi në hapin e parë në procesin e rimëkëmbjes dhe të kontrollojmë opsionin e dytë, “shëro një makinë”. Duke zgjedhur këtë mundësi dhe duke goditur tjetër, ju mund të skanoni ose hard drive tuaj të plotë ose një ndarje.

Ndarjet e humbura ose të fshira nuk do të shfaqen domosdoshmërisht në këtë hap (yni nuk e bëri), kështu që do t’ju duhet të skanoni hard drive-in e plotë për të parë nëse mund të rikuperohet. Ne nuk na bëri përshtypje nga ky kufizim pasi mjetet e tjera të rimëkëmbjes së të dhënave ishin në gjendje të tërhiqnim informacionin e fshirë të makinës nga tabela e ndarjeve për skanim, në vend se të na bën të kalonim përmes një skanimi të plotë.

Hapi tjetër pyet nëse doni të rikuperoni të gjithë skedarët ose zgjidhni skedarët, gjë që do të shpejtojë disa nga skanimet tuaja.

Goditni “tjetër” dhe skanimi fillon. Pasi të keni përfunduar, në teori duhet të jeni në gjendje të zgjidhni njësinë e humbur të ndarjes në panelin e lundrimit. Ndërsa do të diskutojmë tjetër, megjithëkëtë, Recover Files My ishte një nga mjetet e pakta që testuam që nuk mund ta përfundonte këtë detyrë.

Performance

Ne ecëm në Rigjenerimin e Skedarëve të Mia përmes hapave të tij për të parë se si ajo krahasohej me zgjidhjet e tjera në hapësirën e rikuperimit të të dhënave. Testet tona përfshijnë skanime të shpejta dhe të thella të ndarjes sonë të të dhënave 518 GB dhe një skanim të plotë të hard drive.

Ne krijuam një ndarje testi 10 GB, e ngarkuam atë me të dhëna dhe e fshirëm për të parë nëse mund të rikuperojmë përmbajtjen e saj. Në ndarjen tonë të të dhënave, ne gjithashtu krijuam dhe fshiu tre skedarë provë: një imazh .jpg, një video .mp4 dhe një dokument Word.

Featuresrezultat
Koha e shpejtë e skanimit10 sekonda
Koha e skanimit të thellë11 orë, 30 minuta
Fjala Doc u gjet
Fotografi Video u gjet
Fotografi imazhi u gjet
Skanimi i plotë i hard drive-it17 orë
Ndërtohet ndarja e fshirë

Skanimet e thella me Recover Files My run më shumë se skanimet me shumicën e mjeteve të tjera që kemi testuar. Duhet të theksohet se skanimet më të gjata nuk do të thotë skanime më të hollësishme në vlerësimin tonë.

Thënë kështu, na pëlqeu se sa mirë rimarrin skedarët e mi në detyra të caktuara, si rikuperimi i të dhënave nga ndarjet e paprekura. Kjo do të thotë që mjeti duhet të funksionojë mirë për kthimin e të dhënave nga ndarjet e paarritshme.

Sidoqoftë, mjeti nuk funksionoi aq mirë kur erdhi të rimarrë ndarjen tonë të humbur. Skanimi i plotë i diskut të ngurtë që kërkohet për të provuar këtë operacion kërkon shumë kohë, atëherë në të vërtetë nuk keni sukses në këtë detyrë.

Ndihma për klientët

Mbështetja për rikuperimin e skedarëve të mi përfshin burime të mira njohuri dhe tre mënyra të ndryshme të kontaktit të drejtpërdrejtë.

Sajti i mbështetjes përfshin një udhëzues për fillimin e shpejtë, udhëzuesin PDF dhe udhëzuesit e videos. Mbështetje të shumta “kapituj” paraqesin gjithashtu si të udhëzojnë, si hapa për zgjidhjen e problemeve dhe FAQ. Ne admirojmë jo vetëm gjerësinë e burimeve të GetData, por edhe sa detaje janë materialet e tyre.

Nëse preferoni të bisedoni me GetData direkt në lidhje me pyetjet tuaja ose çështjet teknike, mund të kontaktoni përmes postës elektronike, telefonit ose bisedës live. Si telefon, ashtu edhe mbështetja live janë të disponueshme vetëm gjatë orarit të punës, megjithëse. Gjithashtu, në disa raste kemi gjetur bisedën e tyre live jashtë linje edhe në mes të ditës së javës.

Koha e kthimit të mbështetjes së tyre me email është shumë e mirë. Ne u dërguam atyre disa postë elektronike lidhur me pyetjet e përgjithshme që kishim dhe morëm përgjigje brenda 24 orësh çdo herë.

Mendimet përfundimtare

GetData Rikuperoj Skedarët e Mia ka shumë tipare të një shërbimi më të mirë të rimëkëmbjes së të dhënave. Magjistari është i drejtpërdrejtë dhe ofron shumë mundësi skanimi dhe lloji. Rrjeti mbështetës i GetData është gjithashtu i fortë.

Fatkeqësisht, shërbimi u pengua në dy akuza mjaft të mëdha në testimin tonë: algoritmet e tij të skanimit të thellë janë të ngadaltë dhe nuk mund të rikuperojnë ndarjen e provuar tonë të fshirë. Duke pasur parasysh që Rimarrja e skedarëve të mi nuk mund të përdoret për të rikuperuar të dhëna nga makineritë që nuk janë booting për shkak të mungesës së rimëkëmbjes së fillimit të diskut, ne do të ju rekomandojmë të kontrolloni rishikimet e programeve tona të tjera për rimëkëmbjen e të dhënave.

A keni përdorur Rimarrë skedarët e mi? Cila ishte përvoja jonë? Na tregoni në komentet më poshtë dhe ju falënderojmë që lexuat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map