Rishikimi i Huddle – Përditësuar 2020

Shqyrtimi i bajrakut

Një shërbim që është po aq shumë një program për menaxhimin e detyrave si një ofrues i EFSS, Huddle ka të ngjarë të fitojë tifozët besnikë me disa, ndërsa largon të tjerët po aq shpejt. Lexoni rishikimin tonë të plotë për Huddle për detaje.

EFSS më e mirë

Huddle është një shërbim interesant me bazë në Londër, që synon bashkëpunimin dhe menaxhimin e dokumenteve. Do të jetë më e përshtatshme për kompanitë e mëdha që nuk kanë mend të paguajnë shumë për një mjet të shkëlqyeshëm bashkëpunimi. Megjithëse është i ngjashëm me shërbimet tona më të mira të EFSS, Huddle nuk është një EFSS i vërtetë, prandaj sigurohuni që ta mbani mend këtë gjatë shqyrtimit.

Nëse mendoni se, për shkak të kësaj, mund të mos jetë mjeti më i mirë për ju, konsideroni të përdorni një shërbim EFSS ose një nga shërbimet në ruajtjen më të mirë në cloud për mbledhjen e ekipeve.

Thënë kështu, Huddle nuk është pa forcat e tij. Ai kombinon ruajtjen e përmbajtjes me aftësitë e menaxhimit të skedarëve dhe detyrave, të cilat do t’u bëjnë thirrje bizneseve që duan të thjeshtojnë dhe përmirësojnë mënyrën se si ekipet e tyre punojnë në projekte.. 

Ajo gjithashtu ka një përvojë të mirë të përdoruesit, shkëmbim të aftë të skedarëve dhe dosjeve, mjete vendase të produktivitetit dhe integrim të Microsoft Office. Për më tepër, mbështetja e saj e shkëlqyeshme do t’ju ndihmojë nëse hasni një problem. 

Sidoqoftë, ka disavantazhe, duke përfshirë një çmim të rëndë, aftësi të kufizuar për sinkronizim dhe disa aftësi të menaxhimit të përdoruesit. Nëse këto nuk duken si pengesa të mëdha për ju, lexoni më tej ndërsa ne detajojmë për Huddle në kategoritë më poshtë.

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Huddle

Çmimeve

Huddle nuk ka çmimet më të mira në treg. Në fakt, nuk u afrohet shërbimeve më të vlerësuara. Sidoqoftë, ka dy plane që përbëjnë çmimin e tyre të lartë duke ofruar licenca falas të përdoruesve të jashtëm. Plus, nëse jeni një biznes më i madh, plani më i shtrenjtë mund të jetë përshtatja e duhur, gjë që ju jep më shumë zhurmë për kokën tuaj.

Pricesmimet e Huddle fillojnë me 10 dollarë në muaj për çdo përdorues, dhe ato varen nga mënyra e madhësisë së kompanisë suaj. Në ofertë janë katër plane: Huddle Starter, Huddle Huddle, Huddle Plus dhe Huddle Premier.

Plani Huddle Starter fillon me 180 dollarë në muaj për çdo përdorues, duke siguruar vetëm 100 GB ruajtje dhe mundësinë e krijimit të 100 vendeve të punës. Mund të strehojë nga 10 deri në 99 punonjës dhe kap kapitalin maksimal të skedarit me 2 GB.

Për më shumë hapësirë ​​ruajtjeje, madhësi më të madhe skedarësh dhe karakteristika të tjera, mund të regjistroheni në planin Huddle Huddle. Me të, ju merrni 500 GB ruajtje, një madhësi maksimale skedari 20 GB, 500 hapësira pune në ekip dhe licenca falas të përdoruesve të jashtëm që arrijnë deri në trefishin e numrit të punonjësve tuaj. Kërkon minimumi 15 përdorues dhe është 240 dollarë në muaj për çdo përdorues.

Plani Huddle Plus rrit hapësirën e ruajtjes në 1TB, dhe ofron hapësira pune të pakufizuara dhe licenca falas të përdoruesve të jashtëm që arrijnë deri në pesë herë më shumë se numri i përdoruesve tuaj. Për këtë, do të duhet të merrni pjesë me 360 ​​dollarë në muaj për çdo përdorues.

Plani Kryeministror

Nëse nevojat tuaja janë edhe më të larta, mund të regjistroheni në planin Huddle Premier. Kërkon minimumi 100 përdorues, siguron hapësirë ​​ruajtjeje të pakufizuar, hapësira pune të pakufizuara dhe licenca të pakufizuara të përdoruesve të jashtëm. Sidoqoftë, ndryshe nga dy planet e mëparshme, duhet të paguani për të shtuar përdorues të jashtëm. Thënë kjo, do të duhet të kontaktoni Huddle për të marrë një vlerësim të çmimit për këtë plan.

Të gjitha planet kanë një zbritje të më shumë punonjësve që keni, kështu që mund të paguhet për të synuar numrin maksimal të përdoruesve që ju nevojiten. Gjithashtu, planet kanë më shumë karakteristika, të cilat mund t’i shqyrtoni në këtë faqe.

Këto çmime janë të pjerrëta, për të thënë të paktën. Ju merrni më shumë duke shfrytëzuar licencat falas të jashtme që merrni me planet Huddle Huddle dhe Huddle Plus. 

Nëse mendoni se nuk do ta bëni më mirë ose nuk do të mund të merrni vlerën e parave tuaja, konsideroni të përdorni OneDrive për Biznes. Shtë më e lirë, siguron hapësirë ​​të veçantë për secilin përdorues, integron me aplikacione të tjera të Microsoft-it dhe ka shumë prapavijë të tjera, për të cilat mund t’i lexoni në rishikimin tonë të OneDrive për Biznes.

Eksperienca e perdoruesit

Huddle bën një punë të mirë për të siguruar një përvojë të këndshme të përdoruesit në klientët e desktop, në internet dhe në celular. Ndërfaqet janë të qarta dhe tërheqëse, kështu që ju do të dini se çfarë të bëni tjetër.

Huddle nuk është një zgjidhje e pastër EFSS, por siguron të gjithë klientët e nevojshëm si ato zgjidhje. Sidoqoftë, klienti i desktopit nuk ndjek modelin standard të sinkronizimit, i cili përmban një dosje sinkronizimi dhe një ikonë të sistemit të trayit. Ikona është e pranishme, por dosja e sinkronizimit nuk është. Në vend të kësaj, klienti i desktopit tregon skedarin tuaj në një dritare të duhur.

grumbullohen-desktop-klient

Ne e shohim që kjo të jetë një zgjidhje disi më e ngadaltë sesa të përdorni skedarin tuaj për të kaluar nëpër skedarë. Thënë kështu, klienti i desktopit tregon skedarët tuaj më të fundit, gjë që e bën më të lehtë hyrjen në to. Ju gjithashtu mund të bookmark fotografi për qasje më të shpejtë. Nëse nuk mund të gjeni skedarët tuaj vetë, mund të mbështeteni në karakteristikën e kërkimit, e cila kërkon skedarë sapo të filloni të shtypni.

Në mënyrë të ngjashme, ngarkimi i skedarëve kërkon që ju të zgjidhni dhe zgjidhni skedarë në vend që të tërhiqni dhe rrëzoni, siç mundeni me dosje të rregullt të sinkronizimit. Nëse dëshironi që, mund të hapni klientin në internet duke përdorur një lidhje në klientin e desktopit.

grumbullohen-web-klient

Klienti në internet e bën të lehtë ngarkimin e skedarëve sepse thjesht mund të tërhiqeni dhe lëshoni kudo. Kjo mund të mos duket si një çështje e madhe, por shumë shërbime kërkojnë që ju të synoni një zonë ose dritare të veçantë. Për ata që duan një qasje të tillë, Huddle gjithashtu e ofron atë. Plus, mund të ngarkoni një dosje.

Shikimi i skedarëve

Pasi të ngarkoni skedarët tuaj, Huddle i tregon ato në një panel qendror në listë ose pamje të rrjetit. Ana e majtë anësore ju lejon të lundroni në aplikacion, ndërsa shiriti i lartë ju lejon të përdorni skedarët, faqerojtësit tuaj të fundit dhe të kërkoni për skedarë. Ana e djathtë anësore ju lejon të kryeni veprime në dosjen aktuale dhe të krijoni skedarë dhe dosje të reja. 

Ju mund të kryeni veprime të skedarëve duke klikuar me të djathtën mbi to, duke klikuar në tre pikat e lidhura me një skedar ose duke zgjedhur skedarë të shumëfishtë dhe duke kryer një veprim nga shiriti anësor i djathtë.

Klienti në internet është i qartë, i lëmuar, tërheqës dhe përdor shumë hapësirë ​​negative. Falë kësaj, ju nuk do të jeni në humbje se çfarë të bëni.

Nëse jeni në lëvizje, mund të përdorni aplikacionin celular për të hyrë në skedarët tuaj, t’i ngarkoni ato ose të krijoni një dosje të re, por jo të krijoni skedarë. Kjo zvogëlon dobinë e saj, kështu që do të duhet të përdorni klientin në internet kur nuk jeni në desktopin tuaj për të krijuar skedarë.

Thënë kështu, aplikacioni ju lejon të shihni skedarët tuaj të fundit, aktivitetet e hapësirës së punës dhe detyrat e caktuara për ju. Për më tepër, ju mund të kërkoni për skedarë, të shikoni njoftimet dhe të hyrni në faqeshënuesit tuaj. Aplikacioni është i qartë dhe i lehtë për t’u përdorur.

Menaxhimi i përdoruesit

Huddle nuk ka aftësi të forta të menaxhimit të përdoruesve sepse përbërësit kryesorë të tij mungojnë, të tilla si caktimi i roleve të ndryshme për përdoruesit, administrimi i lejeve të përdoruesve në një nivel përdoruesi dhe gjenerimi i raporteve. Ende ekzistojnë disa veçori, të cilat i detajojmë më poshtë.

grumbullohen-ftojë përdoruesit

Ashtu si me shërbimet EFSS, ju duhet të ftoni përdoruesit të bashkohen me ju që të jenë në gjendje t’i menaxhojnë ato. Huddle ka një ndërfaqe të thjeshtë për të ftuar njerëzit. Pasi të pranojnë ftesën tuaj, ata do të jenë pjesë e ekipit tuaj. 

Ju mund të ftoni përdoruesit në shumë ekipe në të njëjtën kohë, por nuk mund të vendosni asnjë nga lejet e tyre. Për ta bërë këtë, duhet të klikoni në butonin “cilësimet” në shiritin e majtë dhe më pas në skedarin “përdorues”. Pastaj, do të jeni në gjendje të modifikoni në cilat skuadra janë përdoruesit, t’i bëni ata menaxherë dhe t’i largoni nga hapësira e punës.

Përveç kësaj, ju mund të shkulni privilegjet e përdoruesve, të cilat kontrollojnë atë që përdoruesit mund të bëjnë në nivelin e hapësirës së punës. Këto privilegje përfshijnë krijimin e dosjeve, krijimin e lidhjeve publike nga redaktorët dhe mundësimin e zyrës në internet, emoticons dhe krahasimin e Word.

Në krahasim me zgjidhjet EFSS, sidoqoftë, menaxhimi i përdoruesit të Huddle lë shumë për të dëshiruar. Roli “menaxher” është i vetmi që mund të caktoni, nuk mund të menaxhoni lejet mbi bazën e përdoruesve dhe nuk ka raporte që mund të gjeneroni për të marrë një përmbledhje të asaj që përdoruesit tuaj po bëjnë. Për këtë, do të duhet të mbështeteni në burimin e aktivitetit, por ky është një zëvendësues i dobët.

Nëse keni nevojë për mundësi më të avancuara të menaxhimit të përdoruesit, duke konsideruar të provoni Citrix ShareFile. Mund të mësoni më shumë rreth saj në rishikimin tonë të Citrix ShareFile.

dosje & Ndarja e skedarëve

Huddle ofron një veçori të thjeshtë për ndarjen, e cila bën punën, por nuk ju lejon të aplikoni opsionet e kontrollit të përmbajtjes për aksionet tuaja. Sidoqoftë, mund të specifikoni se cilat skuadra mund të hyjnë në dosjet tuaja të përbashkëta duke caktuar një nga disa lejet.

Huddle le t’i ndajmë skedarët dhe dosjet duke përdorur uebin ose klientët celular. Mënyra më e lehtë për ta bërë këtë është të klikoni me të djathtën në një skedar ose dosje dhe zgjidhni “share”. Në të dy rastet, kjo hap një dritare, e cila ju lejon të shtoni përdoruesit me të cilët doni të ndani përmbajtjen tuaj.

grumbullohen-web-Share

Shtë e lehtë për të shtuar përdoruesit sepse vetëm duhet të klikosh një përdorues nga lista. Plus, ju mund t’i gjeni përdoruesit shpejt duke shtypur emrin e tyre në shiritin e kërkimit. Mund të shtoni gjithashtu një mesazh që shkon me pjesën. Pasi të keni mbaruar, mund të klikoni “share”. 

Nuk ka asnjë mënyrë për të specifikuar lejet për pjesën në një nivel individual. Shtë logjike, duke marrë parasysh që Huddle sillet rreth skuadrave të përdoruesve, por do të ishte një shtesë e dobishme kur dëshironi të ndani skedarë me përdoruesit që nuk kanë të njëjtat privilegje si ekipi i tyre. 

Hapësirat e vendeve të punës

Nuk ka gjithashtu asnjë mënyrë për të siguruar skedarë kur i shpërndani përdoruesve të jashtëm, por Huddle i ndan përdoruesit në “hapësira pune” të dedikuara për të cilat duhet t’i ftoni përdoruesit. Kjo ndihmon në ruajtjen e sigurisë dhe kontrollit mbi atë që mund të shohë dhe modifikojë skedarët, gjë që i bën opsionet klasike të kontrollit të përmbajtjes jo aq të nevojshme. 

Për më tepër, një hapësirë ​​pune ju lejon të ftoni bashkëpunëtorë të jashtëm. Ne do të flasim më shumë rreth hapësirave të punës në seksionin “mjetet e produktivitetit” më poshtë.

grumbullohen-team-qasje

Sidoqoftë, mund të specifikoni aksesin e ekipit për dosje specifike. Nëse e bëni këtë, mund të vendosni një nga disa lejet për ekipet e përdoruesve:

  • Asnjë qasje: nuk mund të shikoni ose hyrni në një dosje dhe nënfolderët e saj
  • Shikuesi (vetëm në internet): mund të shikoni përmbajtjen vetëm në Huddle dhe nuk mund të shkarkoni, kopjoni ose zhvendosni përmbajtjen
  • Shikuesi: mund të shikojë, shkarkojë dhe të hapë përmbajtje në aplikacione përveç Huddle
  • Redaktori: mund të shikojë, shkarkojë, shtojë dhe azhurnojë përmbajtjen në aplikacione të tjera

grumbullohen-file-kërkesa

Nëse doni të merrni një pjesë nga të tjerët, mund ta bëni duke krijuar një kërkesë skedari. Për ta bërë atë, ju duhet të specifikoni se cilat skedarë dëshironi, ku duhet të shkojnë, kush duhet të sigurojë skedarët dhe sa kohë duhet të jenë të disponueshëm skedarët. Shtë një veçori e dobishme dhe më e avancuar në krahasim me kërkesat standarde të skedarit.

Aplikacioni celular nuk ju lejon të shkulni cilësimet e hyrjes së dosjes, por mund ta përdorni atë për të shkëmbyer skedarë. Do të duhet të hapni një skedar, të trokitni lehtë mbi butonin e shigjetës dhe të zgjidhni njerëzit me të cilët doni ta ndani.

Nëse keni nevojë për një zgjidhje më gjithëpërfshirëse për ndarjen, ju rekomandojmë FileCloud. Kjo ju lejon të siguroni aksionet tuaja duke përdorur opsione të kontrollit të përmbajtjes dhe ju lejon të ndani nga desktopi. Nëse doni të dini më shumë rreth ndarjes së tij dhe veçorive të tjera, lexoni rishikimin tonë të FileCloud.

Sync

Huddle nuk e përdor modelin klasik të sinkronizimit, dhe klienti në desktop ka probleme me ngarkimin e skedarëve të zënë. Nuk ka gjithashtu asnjë mënyrë për të tërhequr dhe hedhur skedarët tuaj, kështu që do të duhet të zgjidhni me dorë dhe t’i zgjidhni ato.

Për shkak se Huddle nuk përdor një dosje sinkronizimi, ju nuk do të mund të zgjidhni se cilat skedarë ose dosje do të sinkronizohen në cloud. Në fakt, Huddle punon si një rrjet i rrjetit, në kuptimin që transmeton përmbajtje në kompjuterin tuaj pasi të kërkoni që ta hapni. Kjo ju ndihmon të kurseni hapësirë, por gjithashtu nuk ju lejon të punoni në skedarët tuaj ndërsa jeni jashtë linje.

grumbullohen-desktop-upload

Për shkak se nuk mund thjesht të tërhiqni dhe lëshoni skedarët, duhet të hapni klientin në desktop dhe të klikoni në ikonën e vogël të ngarkimit pranë majës. Kjo hap një dialog, i cili ju lejon të zgjidhni skedarët që dëshironi të ngarkoni. Për të provuar se si funksionon sinkronizimi dhe sa shpejt i ngarkon skedarët, ne përzgjodhëm dosjen tonë të zinxhuar prej 1 GB për të ruajtur në cloud.

Sidoqoftë, Huddle nuk ishte në gjendje ta ngarkonte pa ndonjë problem, dhe ne morëm një mesazh ku thuhej se “diçka shkoi keq”. Ende, ne kemi ngarkuar skedarë të tjerë pa asnjë problem.

Pasi të sinkronizoni skedarët me desktopin tuaj, mund t’i hapni ato në modalitete “vetëm për lexim” dhe “edit dhe bllokoj”. Redaktimi i skedarëve do të jetë i shpejtë falë përdorimit të një algoritmi të nivelit të sinkronizimit të bllokut. Kjo zvogëlon kohën që duhet për të ngarkuar skedarët sepse ngarkon vetëm pjesët e ndryshuara të skedarit, sesa të gjithë skedarin.

Mjetet e produktivitetit

Huddle nuk ofron një bibliotekë të aplikacioneve të produktivitetit siç bëjnë shërbimet EFSS, por ai integrohet me Office Online dhe homologun e tij të desktopit. Vini re se keni nevojë për një licencë aktive të Office 365 për të përdorur ose. Plus, ju mund të krijoni hapësira pune për ekipet specifike, gjë që ju ndihmon të jeni më të organizuar dhe më produktivë.

grumbullohen-detyrat

Për më tepër, Huddle ofron aftësi të menaxhimit të detyrave amtare. Shtë e thjeshtë të krijosh një detyrë dhe ta shkulësh atë sipas dëshirës suaj. Së pari, duhet të lundroni në faqen e “detyrave” nga shirita e majtë në klientin në internet. Tjetra, ju mund të emëroni detyrën, t’i jepni një status, t’i caktoni një personi dhe të sigurojë datat e fillimit dhe mbarimit.

Pasi të krijoni detyra, ato janë treguar në një listë, të cilën mund t’i filtroni nga personi të cilit i është caktuar, statusi i tyre dhe data e duhur. Nëse keni shumë detyra dhe ju duhet t’i eksportoni ato, mund ta bëni atë duke krijuar një CSV me ta. Plus, kur merreni me shumë detyra, është e lehtë të humbni gjurmët se kush e bëri atë, kështu që Huddle siguron një gjurmë auditimi, e cila detajon veprimet e detyrave.

Nëse jeni pronar i ndërmarrjes dhe dëshironi të krahasoni opsionet e administrimit të detyrave të Huddle me një zgjidhje tjetër, shikoni artikullin më të mirë të softuerit për menaxhimin e projektit.

Huddle gjithashtu siguron mundësinë për të krijuar dhe menaxhuar shënime, të ngjashme me aplikacionet më të mira për marrjen e shënimeve. Redaktori i shënimeve nuk ofron shumë mundësi, por veprimet e tjera që mund të kryeni përfshijnë krijimin e detyrave të lidhura me shënimin, shtimin e komenteve, menaxhimin e versioneve dhe aktivitetet e parashikimit në shënim. 

Plus, ju mund të shtoni aprovimin, bllokojeni atë për të parandaluar redaktimin dhe për të marrë një lidhje të përbashkët. Të gjitha veprimet e përmendura janë gjithashtu në dispozicion edhe për skedarë të tjerë.

Të gjitha këto veprime dhe tipare janë të vendosura në një hapësirë ​​logjike që Huddle e quan një “hapësirë ​​pune”. Ju mund të krijoni hapësira pune të përqendruara në ekipe, projekt ose klientë. Ju keni qasje në një hapësirë ​​pune njëkohësisht, por mund të kaloni me lehtësi midis hapësirave të punës në të cilat jeni pjesë ose krijoni të reja. 

Vendet e punës gjithashtu ju lejojnë të bashkëveproni në mënyrë të sigurt me klientët që janë jashtë organizatës suaj, pa pasur nevojë të menaxhoni lejet dhe të drejtat e hyrjes.

siguri

Siguria në re e Huddle është e fortë falë asaj që ka të fshehtë, protokoll tranziti dhe qendra të ngurtësuara të të dhënave. Kjo, plus vërtetimi i saj me dy faktorë, do t’ju ndihmojë të mos bëheni viktimë e krimit në internet.

grumbullohen-sigurisë

Huddle përdor encryption AES 128-bit ose 256-bit – në varësi të shfletuesit – me protokollin TLS për të mbrojtur skedarët tuaj në tranzit në qendrat e tij të të dhënave dhe AES 256-bit për t’i mbrojtur ata në pushim. 

Kriptimi privat nuk është i disponueshëm, por nëse e dëshironi, duhet të merrni parasysh që të provoni Egnyte Connect. Ju mund të mësoni më shumë rreth veçorive të tij të sigurisë në rishikimin tonë Egnyte Connect.

Qendrat e të dhënave Huddle janë të vendosura në Sh.B.A, Evropë dhe MB, kështu që ju mund të zgjidhni rajonin ku dëshironi të ruani të dhënat tuaja. Në varësi të zonës që ju zgjidhni, do të zbatohen ligje dhe rregullore të ndryshme për cloud. Sidoqoftë, qendrat e të dhënave janë të certifikuara ISO 27001, që do të thotë se ato ofrojnë siguri të përshtatshme të informacionit. 

Për më tepër, qendrat e të dhënave kanë akreditime SAS 70 Type II dhe SSAE 16. Ata gjithashtu kanë mbikëqyrje 24/7, personel sigurie në vend, skanues biometrik dhe një sistem kartolinash që kufizon lëvizjen brenda qendrës së të dhënave.

Siguria dhe kriptimi i qendrës së të dhënave nuk do t’ju mbrojnë nëse dikush vjedh kredencialet tuaja. Për ta parandaluar këtë, duhet të keni një fjalëkalim të fortë, në vend të një të dobët. Fatkeqësisht, Huddle nuk ju ndihmon me këtë, sepse nuk ju lejon të vendosni kërkesa për fjalëkalim. 

Sidoqoftë, mund të aktivizoni vërtetimin me dy faktorë, i cili mbron llogarinë tuaj duke u kërkuar përdoruesve të futin një kod sigurie kur hyni nga një pajisje e panjohur. Huddle gjithashtu siguron një hyrje të vetme, e cila ju mundëson të regjistroheni në Huddle duke përdorur të njëjtat letrat kredenciale që përdorni për t’u kyçur në sistemet e tjera të biznesit tuaj.

Nëse dikush vjedh një pajisje nga një prej përdoruesve tuaj, mund ta hiqni përdoruesin nga hapësira e punës për të çaktivizuar të gjitha sinkronet e skedarëve të ardhshëm. Kjo nuk do të heqë skedarët që janë sinkronizuar me atë pajisje, por një fshirje e largët do dhe Huddle ju mundëson ta kryeni atë.

mbështetje

Baza e njohurive e Huddle është e hapur për të gjithë klientët, ndërsa biseda, telefoni dhe mbështetja rreth orarit është në dispozicion vetëm për pajtimtarët e planeve Huddle Plus dhe Huddle Premier. Ju gjithashtu mund të paraqisni një kërkesë me email dhe të merrni ndihmë në atë mënyrë. Ne morëm një përgjigje në rend të shkurtër, që është një rezultat i shkëlqyeshëm.

grumbullohen-ndihmë

Ju mund të hapni bazën e njohurive nga klienti në internet duke klikuar ikonën e llogarisë në këndin e sipërm të djathtë. Ju mund të kërkoni në bazën e njohurive për artikujt që ju nevojiten ose ta shfletoni atë sipas kategorive. 

Artikujt janë koncizë, të lehtë për t’u ndjekur dhe kanë mjaft ekrane për t’ju ndihmuar së bashku. Baza e njohurive ju lejon gjithashtu të regjistroheni në trajnime, që në thelb do të thotë që ju mund të shkarkoni regjistrime të seancave të trajnimit sipas kërkesës. Sidoqoftë, të kesh video është një mënyrë e shkëlqyeshme për të mësuar përdoruesit.

Nëse nuk mund të gjeni një përgjigje, mund të paraqisni një kërkesë ndihme. Ne e bëmë kështu në orën 12:40 të mëngjesit dhe morëm një përgjigje për rreth një orë, që është një kohë e shkëlqyer përgjigje. Nuk ka asnjë mënyrë për të bashkuar përgjigjet nga shumë përdorues sepse nuk ka forume të komunitetit.

Aktgjykimi

Huddle është një shërbim i kontrolluar. Ka shumë përparësi, duke përfshirë një përvojë të mirë të përdoruesit, mjete vendase të produktivitetit, siguri të fortë dhe mbështetje të shkëlqyeshme. Sidoqoftë, ai gjithashtu ka disa dobësi, siç janë planet e shtrenjta, sinkronizimi i kufizuar dhe disa aftësi të menaxhimit të përdoruesve. Bërja e përparimeve në këto fusha do ta bënte atë një shërbim më tërheqës.

Sidoqoftë, ndërmarrjet që nuk e kanë mendjen ta plotësojnë çmimin e saj dhe që kërkojnë aftësi menaxhuese, së bashku me ruajtjen e përmbajtjes, do ta gjejnë Huddle si një zgjidhje të aftë. Ata që kanë nevojë për sinkronizim skedar dhe aftësi të përbashkëta duhet të duken diku tjetër.

Whatfarë mendoni për Huddle? A siguron ajo që ju nevojitet, apo keni ndonjë shërbim tjetër që përputhet me çështjen tuaj të biznesit? Na tregoni në komentet më poshtë. Faleminderit që lexuat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me