Rishikimi i Egnyte Connect – Ndarja më e mirë e skedarëve në cloud për biznesin? – Përditësuar 2020

Rishikimi i Egnyte Connect

Ofruesi i preferuar i EFSS i Cloudward.net, Egnyte Connect ofron shpejtësi, lehtësi përdorimi, siguri dhe një skemë të mirë çmimesh, duke e bërë atë perfekt për pothuajse çdo biznes të vogël. Shikoni shqyrtimin tonë të plotë për Egnyte për të gjitha detajet.


EFSS më e mirë

Nëse jeni duke drejtuar një biznes në nivel ndërmarrjeje, gjetja e shërbimit më të mirë EFSS është një hap i domosdoshëm në rrugën drejt suksesit. Kjo për shkak se shërbimet e ruajtjes në cloud mund të përmirësojnë bashkëpunimin e punonjësve tuaj, gjë që e bën punën më të lehtë dhe më të këndshme për të gjithë. 

Shtë e zakonshme që OneDrive për Biznes dhe Dropbox Business të jetë ndër shërbimet e para që njerëzit mendojnë kur marrin parasysh shërbimet e ruajtjes së cloud që i përshtaten nevojave të biznesit të tyre. Sidoqoftë, ka shumë arsye për ta konsideruar Egnyte Connect si një mjet për të përmirësuar bashkëpunimin dhe produktivitetin e kompanisë suaj. Në fakt, është shërbimi i përgjithshëm më i mirë i ndërmarrjes tonë.

Egnyte Connect arriti të ngrihet në krye në mbledhjen tonë më të mirë EFSS falë karakteristikave të saj të fuqizuara për sinkronizim dhe ndarjes, një bibliotekë të gjerë integrimesh të aplikacioneve të produktivitetit, një qasje të fortë ndaj sigurisë dhe klientëve të saj të lehtë për t’u përdorur në internet, desktop dhe celular..

Ndihmës së saj i mungon biseda në internet, megjithatë, dhe ju duhet të paguani shtesë për mbështetje të përparuar, por ato nuk janë humbje të mëdha. Krijimi i roleve me porosi fshihet gjithashtu pas një plani më të shtrenjtë. Egnyte, si shumica e shërbimeve më të mira EFSS, nuk siguron kopjimin e skedarëve në nivel bllok.

Ne do të flasim më shumë rreth këtyre tipareve dhe të tjerave më në detaje në kategoritë më poshtë.

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Egnyte Connect

Çmimeve

Egnyte, si pjesa tjetër e fushës EFSS, ka plane që janë të përshtatshme për biznese të vogla dhe të mëdha me përdorues të shumtë, por gjithashtu ka një plan që strehon vetëm disa përdorues. Për shkak të kësaj, plani “ekip” është i përshtatshëm gjithashtu për përdorim në shtëpi, me kusht që të mos keni parasysh tipare shtesë në vend të atyre më themelore. Kjo, dhe vlera pak më pak që ju merrni. 

Siguron ruajtje prej 1 TB për 10 dollarë në muaj për çdo përdorues. Nëse shkoni me shërbime të tilla si Sync.com ose pCloud, të cilat janë të destinuara për përdorim në shtëpi, mund të merrni 2TB për më pak se 10 dollarë në muaj nëse paguani për të gjithë vitin paraprakisht. Për më shumë detaje në lidhje me ato shërbime, lexoni shqyrtimin tonë të veçantë Sync.com dhe rishikimin pCloud. 

Sidoqoftë, plani i “ekipit” ofron shumë veçori përveç 1TB-it të tij të depozitimit. Ato përfshijnë redaktimin në internet, gjenerimin e lidhjeve të ngarkimeve, integrimet e Microsoft Outlook dhe Office dhe shumë integrime të tjera të palëve të treta. 

Plus, Egnyte Connect ende ofron formacionin e saj origjinal të planit të biznesit. Për këtë, ju duhet të blini të paktën pesë pajtime të licencës, por ajo siguron një vlerë të përgjithshme të shkëlqyeshme në krahasim me pjesën më të madhe të fushës EFSS.

Plani i “zyrës” parashikon 5TB, që është më shumë sesa për çdo shërbim tjetër në atë interval çmimesh. Falë kësaj, ne e vendosëm Egnyte Connect në vendin e dytë për vlerën më të mirë të përgjithshme midis mjeteve EFSS që kemi shikuar, prapa vetëm OneDrive. Nëse doni të krahasoni çmimet e tyre, lexoni rishikimin tonë të OneDrive për Biznes.

Plani “i biznesit” ngre kapacitetin e ruajtjes në 10TB hapësirë, por gjithashtu shton disa aftësi shtesë, siç janë auditimi i raporteve, vërtetimi i avancuar dhe personalizimi i bazuar në role, si dhe aftësia për të sinkronizuar pajisjet tuaja të ruajtjes lokale, të tilla si NAS , deri në re. Nëse nuk jeni të njohur me NAS, lexoni se cili është shpjegimi i NAS.

Plani “biznes” gjithashtu siguron ruajtjen hibride të reve në rast se dëshironi të ruani disa përmbajtje në cloud dhe disa në një server lokal. Sidoqoftë, për këtë përmbledhje, ne do t’i përmbahemi aftësive cloud të platformës.

Ekziston gjithashtu një plan “ndërmarrje” për bizneset me më shumë se 100 të punësuar, i cili ju merr mbështetje premium, integrim AD / LDAP, një hyrje të vetme (SSO), administrim të bazuar në role dhe menaxhim të tastit Egnyte. Sidoqoftë, duhet të kontaktoni Egnyte për të marrë një vlerësim të çmimit.

Përmbledhje Egnyte Connect

Logo e lidhjes Egnytewww.egnyte.com

Fillon nga 800 dollarë muaj për të gjitha planet

bashkëpunim

Sinkronizimi i pajisjes

Sinkronizimi selektiv

Sinkronizimi i nivelit të bllokut

Dosjet e përbashkëta

Lidhja e skedarit

Versioni i skedarëve

Madhësia maksimale e skedarit
10 GB

Integrimi i Microsoft Office

Integrimi i Dokumenteve Google

Biblioteka e integrimit të aplikacioneve të palëve të treta

Monitoroni aktivitetin e përdoruesit

Vendosni rolet e përdoruesit

Krijoni grupe përdoruesish

siguri

Kriptimi në pushim
AES-256

Kriptimi brenda tranzitit

Integrimi i enkriptimit nga fundi në fund

Autentifikimi me dy faktorë

Kërkesat për fjalëkalim personal

Integrimi me një shenjë të vetme (SSO)

Fshij pajisja në distancë

mbështetje

Biseda live

Mbështetje telefonike

Forumi i përdoruesit

Mbështetje 24/7

Eksperienca e perdoruesit

Egnyte ju mundëson të ngarkoni dhe hyrni në përmbajtje duke përdorur një desktop, shfletues dhe një klient celular. Klientët e desktopit janë në dispozicion për Windows dhe Mac, por jo Linux. Nëse keni nevojë për ruajtje në re që luan mirë me Penguin, konsultohuni me shërbimin tonë më të mirë për ruajtjen e cloud për mbledhjen e Linux për ide. Aplikacionet mobile janë në dispozicion për Android dhe iOS.

egnyte-connect-desktop-klient

Kur instaloni klientin e desktopit Egnyte, ai krijon një dosje sinkronizimi në sistemin tuaj të skedarëve. Modeli i sinkronizimit të dosjeve, i cili u krijua nga Dropbox, ju lejon të kopjoni përmbajtjen midis hard drive tuaj dhe cloud. Ne do të flasim më shumë rreth aftësive të sinkronizimit të Egnyte në seksionin “sync”.

Egnyte Connect ndryshon nga shumica e platformave EFSS sepse përdor një klient të ndryshëm desktop të quajtur Egnyte Drive, i cili në thelb është një disk rrjeti që ju lejon të keni qasje në të dhënat e cloud nga komoditeti i sistemit tuaj të skedarëve. Sidoqoftë, nuk e ruan përmbajtjen në hard diskun tuaj. Në vend të kësaj, ai shfaqet si një njësi më vete në kompjuterin tuaj.

Nëse e përdorni këtë veçori vetëm për të hyrë në skedarë, në vend se të etiketoni skedarët për hyrje offline, do të gëzoni pak më shumë siguri sepse zvogëlon mundësinë e dikujt të hyjë në përmbajtje të vlefshme në një kompjuter të vjedhur. Ju gjithashtu mund të drejtoni të dhënat përmes një proxy serveri, i cili shton një shtresë tjetër të mbrojtjes së intimitetit.

Egnyte në Desktop

Klienti i desktopit është i qartë dhe i thjeshtë. Ashtu si me klientët e tjerë të ruajtjes së reve në treg, përdorni një ikonë të sistemit të trayit për ta hapur atë. Pasi ta keni bërë, mund të përdorni dhe të kërkoni skedarët tuaj më të fundit. Plus, mund të futni cilësimet, të cilat ju lejojnë të menaxhoni disqet tuaja, shkulni preferencat, ndihmën e qasjes dhe dosjet e rishikimit të zgjedhura për qasje jashtë linje.

egnyte-connect-web-klient

Do të preferonim të kishim një buton që lëshon klientin në internet, por në këtë mënyrë, do të duhet të lundroni shfletuesin tuaj në faqen e Egnyte dhe të regjistroheni manualisht te klienti. Thënë kështu, klienti në internet ka një rregullim të qartë. Ana e majtë anësore përmban një hierarki të dosjeve, e cila ju lejon të përdorni të gjithë dosjet tuaja. Ju gjithashtu mund të hyni në plehrat tuaj dhe skedarët e fundit.

Menuja në këndin e sipërm të djathtë ju lejon të lundroni midis detyrave, lidhjeve që keni ndarë dhe marrë, aplikacione dhe integrime ose skedarë, që është pamja e paracaktuar. Plus, ju mund të shihni raportet tuaja, të menaxhoni parametrat dhe ndihmën e hyrjes. Nëse nuk mund të gjeni skedarët tuaj, mund të përdorni shiritin e kërkimit poshtë këtij menuja për t’i gjetur ato shpejt.

Ne na pëlqen që ju vetëm duhet të klikoni në një skedar ose dosje që të shfaqet një menu veprimi. Plus, një shirit anësor në të djathtë tregon veprimtarinë në dosjen aktuale. Në përgjithësi, përvoja në internet është e madhe.

egnyte-connect-mobile-klient

Aplikacioni Egnyte Mobile

Aplikacioni celular ju lejon të shikoni skedarët dhe dosjet tuaja, të ngarkoni përmbajtje të re dhe ta ndani atë. Ju gjithashtu mund të hyni shpejt në dosjet e shënuar, të gjeneroni raporte dhe të lexoni njoftime. E vetmja faj i vogël që mund të zbulonim është se ai nuk tregon një buton të dukshëm të ngarkimit në pamjen “të gjithë skedarët”. Përkundrazi, duhet të futni dosjen tuaj të përbashkët ose shtëpi për të krijuar përmbajtje.

Kjo është e kuptueshme, megjithëse, pasi nuk mund të ngarkoni përmbajtje direkt në dosjen “të gjithë skedarët”. Përveç ngarkimit, mund të skanoni një dokument dhe ta ngarkoni direkt. Kjo vlen për foto, video dhe skedarë audio. Ju gjithashtu mund të krijoni një skedar teksti dhe ta ngarkoni atë.

Aplikacioni celular gjithashtu ju lejon të hapni dhe modifikoni çdo përmbajtje që keni ruajtur në renë Egnyte. Paraprakët e skedarëve nuk kërkojnë mjete të palëve të treta sepse Egnyte ka një previewer të integruar në PDF. Kjo do të thotë që akoma mund të shikoni dokumentet e Zyrës në telefonin tuaj pa pasur nevojë të paguani Office 365. Kjo tha, nëse doni të redaktoni skedarët, do t’ju duhet një aplikacion dytësor i instaluar në telefonin tuaj.

Nëse dëshironi të rritni sigurinë e pajisjes tuaj celular, mund të ndizni një kyçje të kodkalimit dhe, për çudi, të kodoni skedarët tuaj lokalë. Ne do të flasim më shumë rreth veçorive të sigurisë në kategorinë përkatëse më poshtë. Në përgjithësi, aplikacioni celular ofron një përvojë të këndshme.

Menaxhimi i përdoruesit

egnyte-connect-enter-userave-grupe

Për të shtuar dhe menaxhuar përdoruesit me Egnyte, duhet të lundroni në faqen “cilësimet” nga menyja e djathtë e burger-it. Pastaj klikoni tek “përdoruesi” & grup ”. Atje, do të gjesh skedat “përdorues” dhe “grup”, të cilat ju ndihmojnë të përmbushni ato detyra.

egnyte-connect-i përdoruesve-grupe-menaxhimit

Ju mund të shtoni tre lloje të përdoruesve: administratorin, fuqinë dhe standardin. Administratorët kanë qasje në të gjitha karakteristikat themelore të nevojshme për të menaxhuar hapësirën e ruajtjes në cloud, duke përfshirë përdoruesit e rinj.

Përdoruesit e energjisë kanë një grup karakteristikash të kufizuar në krahasim me administratorët, dhe gjithashtu mund të konfiguroni se cilën nga ato veçori mund t’i qasni. 

Kjo përfshin mundësinë e përdorimit të sinkronizimit në desktop, shkarkimin e klientit të desktopit, shikimin e përdoruesve dhe grupeve, ftimin e përdoruesve standardë dhe marrjen e njoftimeve të dosjeve dhe gazetën Egnyte. Ata gjithashtu mund të mbajnë një dosje private për skedarët e tyre personal. 

Përdoruesit standardë mund të hyjnë vetëm në përmbajtje përmes klientit të internetit, dhe ju mund t’i aktivizoni ata të marrin njoftime dhe gazetën Egnyte.

Egnyte gjithashtu ju jep mundësinë të krijoni role të personalizuara, të cilat mund t’u caktoni përdoruesve të energjisë, por do t’ju duhet të përmirësoni në planin e “ndërmarrjes” për të qenë në gjendje ta përdorni. Nëse kjo karakteristikë është e rëndësishme për ju, por nuk keni nevojë për një plan ndërmarrje, Citrix ShareFile ose Box mund të jenë baste më të mira. Për më shumë informacion mbi to, lexoni rishikimin tonë të veçantë të Citrix ShareFile dhe rishikimin e Kutisë.

egnyte-connect-grupe-menaxhimit

“Grupi i grupeve” ju lejon të krijoni dhe shtoni përdoruesit në grupe dhe të vendosni pronarë të grupeve. Ju gjithashtu mund të ftoni përdoruesit e rinj në grup duke shtuar emailin e tyre. 

egnyte-Connect-raportet

Plus, Egnyte ofron veçori të përparuara të raportimit, të cilat ju lejojnë të monitoroni ruajtjen, përdoruesit, pajisjet e lidhura dhe lidhjet e aksioneve, ndër të tjera. Edhe pse janë të dobishëm, modelet e tyre ndjehen të vjetëruara, që është në kontrast të ashpër me pjesën tjetër të klientit në internet të Egnyte.

dosje & Ndarja e skedarëve

Karakteristikat e dosjes dhe shkëmbimit të skedarëve janë një nga aspektet më të rëndësishme të një shërbimi EFSS. Thënë kështu, disa i kanë integruar këto tipare më mirë se të tjerët. Egnyte Connect bie në kategorinë “më të mirë”, dhe ne madje e kemi renditur atë si mjetin tonë të lartë EFSS për ndarjen e skedarëve.

egnyte-connect-dosje-sharing

Për të menaxhuar ndarjen e dosjeve, mund të rri pezull mbi çdo dosje, përveç atyre private, dhe të klikosh butonin “share” që është i lidhur me të. Tjetra, ju mund të ftoni përdorues individualë ose grupe të tëra dhe t’u jepni atyre një nga katër llojet e ndryshme të qasjes, të cilat përfshijnë lejet e mëposhtme:

 • pronar: leja e plotë dhe aftësia e redaktimit
 • i plotë: shkarkoni, modifikoni, ngarkoni dhe fshini
 • Redaktor: shkarkoni, modifikoni dhe ngarkoni
 • shikues: Paraprakisht dhe shkarkoni

egnyte-connect-file-sharing

Ju gjithashtu mund të ftoni të tjerët të shikojnë dhe të shkarkojnë dosjet tuaja duke gjeneruar lidhje të përbashkëta. Kjo lidhje mund të kopjohet dhe ngjitet në një aplikacion, të tilla si Slack ose Skype, ose mund ta dërgoni me email tek marrësit. Një lidhje ndarëse ju jep një mundësi për të specifikuar se kush ka qasje në të. Ju mund ta vendosni atë tek “këdo”, “kujtdo që ka një fjalëkalim”, përdoruesit e serverit tuaj të skedarëve ose përdoruesit që i dërgoni me email lidhjen.

Plus, mund të bashkëngjitni emrin e dosjes në lidhje, të vendosni lidhjen që të skadojë në një datë specifike ose pas një numri klikimesh dhe të merrni një njoftim kur të klikohet.

egnyte-connect-link-auditimi

Ne gjithashtu na pëlqen që Egnyte përfshin një faqe që tregon lidhjet që keni shpërndarë dhe lidhjet që përdoruesit e tjerë kanë ndarë me ju. 

Shumë mjete për ruajtjen e reve e anashkalojnë këtë gjë, gjë që e bën shumë të lehtë të humbni vëmendjen e përmbajtjes së përbashkët dhe vë në rrezik pronësinë tuaj intelektuale dhe raportet konfidenciale. Ju gjithashtu mund të gjeneroni një raport lidhjeje, të cilin mund ta eksportoni si skedar CSV.

egnyte-lidhur-links-raporti

Sync

Ashtu siç e përmendëm edhe më parë, Egnyte Connect nuk ka një dosje standarde të sinkronizimit. Në vend të kësaj, ai përdor një njësi rrjeti, i cili ju lejon të përdorni përmbajtjen tuaj pa e shkarkuar atë në kompjuterin tuaj. Sidoqoftë, nëse etiketoni dosjet për përdorim offline, skedarët në to do të shkarkohen.

egnyte-connect-rrjet-drive

Nga ana tjetër, nëse tërhiqni dhe lëshoni përmbajtje në makinë, ajo do të sinkronizohet në cloud. Mbani në mend se, si parazgjedhje, çdo gjë që vendosni në makinë do të ruhet si në hard drive tuaj ashtu edhe në cloud. Kjo mund të bëjë që ju të mbaroni shpejt hapësirën e diskut të ngurtë, kështu që ju të mund të përdorni veçorinë e sinkronizimit selektiv të Egnyte për të çaktivizuar ruajtjen e diskut të ngurtë për çdo dosje ose skedar.

Sinkronizimi fillestar i dosjes sonë të provës 1 GB zënë pikërisht kohën që prisnim të merrte. Sidoqoftë, nuk mund të prisni shpejtësi më të shpejtë kur bashkëpunoni në skedarët e ruajtur tashmë.

Kjo sepse Egnyte nuk përdor një algoritëm sinkronizimi në nivelin bllok, i cili transferon vetëm pjesët e skedarëve që ndryshuan, sesa të gjithë skedarin. Sinkronizimi i nivelit të bllokut mund të shpejtojë transferimet e skedarëve, gjë që rezulton në bashkëpunime afër në kohë reale. Nëse dëshironi këtë, Dropbox është basti juaj më i mirë dhe mund të lexoni më shumë rreth tij në rishikimin tonë të Biznesit Dropbox.

Mjetet e produktivitetit

Egnyte u siguron përdoruesve aftësi të menaxhimit të detyrave natyrore për të mbikëqyrur bashkëpunimin. Mjete të tjera EFSS, duke përfshirë Box dhe Dropbox, integrohen me aplikacione për menaxhimin e detyrave, të tilla si Trello, por pak ofrojnë aftësi amtare. Kjo është e shkëlqyeshme për pronarët e bizneseve që kërkojnë të kursejnë kostot e pajtimit për mjetet e palëve të treta. Vini re se Egnyte gjithashtu siguron Trello.

egnyte-lidhur-detyrat-faqe

Ju mund të krijoni dhe caktoni detyra duke klikuar me të djathtën në një skedar dhe duke zgjedhur “detyra”. Ju mund të vendosni emrin, emëruesin dhe datën e caktuar.

egnyte-lidhur-detyrat-faqe

Egnyte gjithashtu siguron një faqe “detyrat e mia”, e cila ju lejon të menaxhoni detyrat e krijuara. Ju mund t’i ndryshoni, fshini ose shënoni sa më shumë. Për ta bërë më të lehtë gjetjen e detyrave, faqja tregon lista të ndara për ato të caktuara për ju dhe të caktuara nga ju.

egnyte-connect-app-bibliotekë

Përveç karakteristikës së saj të integruar të menaxhimit të detyrave, Egnyte ka shumë aplikacione me të cilat mund të integrohen për të drejtuar produktivitetin e punës. Egnyte bën dallimin midis “shtesave Egnyte”, të cilave ju qaseni nga klienti në internet Egnyte dhe “integrimet e jashtme”, në të cilat keni hyrë jashtë klientit.

Shtesat ju lejojnë të lidheni me Slack, DocuSign, Microsoft Office Online, Google Drive dhe G Suite. Shumë pak ofrues të ruajtjes së cloud integrohen me të dyja Microsoft dhe Google, me Box një nga disa nga pak. Nëse jeni pajtuar tashmë në Office 365, gjithashtu ka një integrim për këtë, megjithëse duhet të flisni me një përfaqësues të Egnyte për ta mundësuar atë.

Integrimi i jashtëm përfshin Egnyte për Gmail, SAP, Salesforce, Zoho, AWS Single Sign-On dhe më shumë. Në fakt, Egnyte ka një numër të madh të aplikacioneve të tjera nga të cilat mund të zgjidhni, shumë prej të cilave janë falas. Biblioteka e aplikacionit ju lejon të kërkoni integrime me emër ose t’i filtroni ato sipas kategorisë dhe industrisë.

Kategoritë përfshijnë bashkëpunimin, analitikën, shitjet, automatizimin e biznesit, menaxhimin e projekteve dhe më shumë. Sa mirë që një shërbim EFSS integrohet me shtesa shpesh ndihmon në ndarjen e tij nga pjesa tjetër e fushës. Në këtë drejtim, Egnyte qëndron si një nga më të mirat. Ekzistojnë gjithashtu disa integrime të sigurisë që do t’i përmendim në pjesën vijuese.

siguri

Siguria e fortë në re është një kërkesë në një epokë kur krimi në internet është i zakonshëm. Për shembull, sulmet nga njeriu në mes mund të përgjojnë të dhënat tuaja nga rruga e tij nga kompjuteri juaj në një server. Ju gjithashtu mund të bëheni një viktimë e ransomware, e cila kërkon që ju të paguani një shumë për të rikthyer qasjen tuaj të skedarit.

Metodat kryesore që mbrojnë përmbajtjen tuaj nga një veprimtari e tillë janë kriptimi dhe siguria e qendrës së të dhënave. Qendrat e të dhënave të Egnyte përdorin mbikëqyrje 24-orëshe, kontrolle biometrike të hyrjes dhe tepricë N + 1, dhe ato mund t’i rezistojnë fatkeqësive natyrore, përfshirë tërmetet dhe zjarret. Objektet janë gjithashtu në përputhje me Tier 3 dhe SSAE-16 Type II.

Protokolli TLS mbron të dhënat tuaja në tranzit midis pajisjeve tuaja dhe serverëve Egnyte. Ju gjithashtu mund të aktivizoni FTP dhe ta kufizoni atë në versionin e tij të sigurt, SFTP. Nëse nuk jeni të njohur me këto protokolle, lexoni se çfarë është shpjegimi i FTP. Të dhënat tuaja janë gjithashtu të mbrojtura duke përdorur enkriptimin AES 256-bit.

Kur të dhënat tuaja mbërrijnë në një qendër të dhënash, shumica e shërbimeve EFSS e deshifrojnë atë për të tërhequr metadata të skedarit për indeksimin para se të ri-encrypting ato. Egnyte jo, që do të thotë se është një zgjidhje encryption fund-në-fund.

Kriptimi privat i Egnyte

Sidoqoftë, vini re se shërbimi ruan dhe administron çelësin tuaj si parazgjedhje. Nëse dëshironi të keni kriptim me njohuri zero, do të duhet të aktivizoni Menaxhimin e Keyelësave Egnyte. Për ta bërë këtë, do të duhet të regjistroheni në planin e ndërmarrjes së Egnyte. Lajmi i mirë, sidoqoftë, është se Egnyte integrohet me Boxcryptor, kështu që ju mund të keni kriptim privat pavarësisht nga lloji i planit.

Boxcryptor ju lejon të menaxhoni çelësin tuaj dhe të shifroni përmbajtjen tuaj përpara se ta dërgoni. Sidoqoftë, nëse e bëni atë në atë mënyrë, kriptimi i Boxcryptor do të ndërhyjë në algoritmet e nivelit të sinkronimit të nivelit të Egnyte sepse ato duhet të jenë në gjendje të lexojnë skedarët tuaj.

Sidoqoftë, edhe kriptimi i mirë nuk ndihmon në parandalimin e përpjekjeve për të vjedhur letrat kredenciale tuaj, dhe hakerat mund ta bëjnë këtë në një kohë të arsyeshme. Për ta parandaluar këtë, duhet të krijoni një fjalëkalim të fortë. 

Egnyte gjithashtu ju mbron nga fjalëkalimet e dobëta duke ju lejuar të mandatoni kërkesat dhe gjatësinë minimale të forcës për fjalëkalimet, si dhe kërkon që përdoruesit të rivendosin fjalëkalimet e tyre çdo herë kaq shpesh. Plus, ju mund të parandaloni përdoruesit të rivendosin fjalëkalimet në ato të përdorura më parë dhe të pezullojnë llogaritë e përdoruesve pas disa përpjekjeve të dështuara të hyrjes.

Për më tepër, Egnyte ju lejon gjithashtu të vendosni vërtetimin e dy faktorëve. Nëse aktivizohet, përdoruesit do të duhet të futin një kod sigurie përveç kredencialeve të tyre normale kur hyjnë nga një pajisje e panjohur. Në këtë mënyrë, nëse dikush vjedh një fjalëkalim, ata nuk do të mund të regjistroheni.

Nëse regjistroheni në planin e “ndërmarrjes”, ju gjithashtu mund të integroni Egnyte me një shërbim të vetëm të hyrjes në mënyrë që të menaxhoni më mirë fjalëkalimet e përdoruesve dhe t’i lejoni ata të regjistrohen në platforma të shumta biznesi duke përdorur të njëjtat kredenciale. Opsionet përfshijnë AWS SSO, OneLogin, Bitium, Okta dhe Ping Identity.

Së fundmi, Egnyte ju lejon të ndërpresë pajisjet e përdoruesve nga sinkronizimi. Në atë mënyrë, nëse humbni një pajisje ose dikush e vjedh atë, mund të siguroheni se kushdo që e ka atë nuk mund të hyjë në përmbajtjen tuaj të re.

Edhe pse Egnyte ka siguri të fortë të qendrës së të dhënave, ju nuk mund të jeni plotësisht të rehatshëm duke ruajtur informacionin tuaj më kritik të biznesit në cloud. Në atë rast, Egnyte ju lejon të ndërtoni dhe të përdorni zgjidhjen tuaj të re hibride.

Shërbimet hibride të ruajtjes së cloud ju lejojnë të mbani të dhëna në cloud dhe në serverat personalë. Duke mbajtur disa përmbajtje në serverat personalë, mund të jeni i sigurt që keni të gjitha masat e sigurisë me porosi.

mbështetje

Egnyte ofron nivele të niveleve të mbështetjes. Të gjitha nivelet ofrojnë mbështetje 24/7, në një formë ose në një tjetër, për të gjithë klientët. Sidoqoftë, çfarë lloj mbështetje ju merrni varet nga plani juaj. Do të duhet të piqni më shumë për mbështetjen më të mirë në dispozicion.

Niveli i mbështetjes: Plani: Përshkrimi:
standardZyrëDorëzimi i çështjeve në internet, baza e njohurive, forumi
primBiznesi, NdërmarrjaDorëzimi i çështjeve në internet dhe mbështetja telefonike, baza e njohurive, forumi, përdoruesit e fillimit të shpejtë dhe udhëzuesit e administratorit
platinNdërmarrjeDorëzimi i çështjeve prioritare dhe mbështetja telefonike, baza e njohurive, forumi, përdoruesit e fillimit të shpejtë dhe udhëzuesit e administratorit

egnyte-Connect-Arkivi

Artikujt në bazën e njohurive janë të drejtpërdrejta dhe kanë pamje të cilat lehtësojnë ndjekjen e hapave të zgjidhjes. Baza e njohurive është e ndarë në kategori për të bërë më të lehtë për të gjetur atë që ju po kërkoni. Sidoqoftë, nëse keni probleme për të gjetur një përgjigje, mund të përdorni funksionin e shiritit të kërkimit për ta gjetur atë shpejt.

Nëse baza e njohurive nuk ju ndihmon, ju mund të postoni pyetjen tuaj në forume të komunitetit. Ata janë aktivë me administratorët, menaxherët e komunitetit dhe madje edhe punonjësit në pension që u përgjigjen pyetjeve.

Ju gjithashtu mund të kontaktoni mbështetje për ndihmë më të drejtpërdrejtë. Ne dërguam një kërkesë me email me një pyetje themelore dhe morëm një përgjigje në pak më shumë se një orë. Theështja e vetme që kemi me mbështetjen e Egnyte është mungesa e një veçorie bisede në internet. Kjo tha, shumica e shërbimeve të tjera të ruajtjes së cloud, duke përfshirë Dropbox, nuk ofrojnë as as përkrahje bisede.

Aktgjykimi

Egnyte Connect është një shërbim i aftë që ju jep aftësi të fuqishme sinkronizimi dhe shkëmbimi. Këto përfshijnë veçori të sinkronizimit, siç janë transferimet e skedarëve në nivelin bllok dhe sinkronizimi selektiv. Në anën e ndarjes së ekuacionit, Egnyte ju mundëson të ndani dosjet me lejet në vend dhe të gjeneroni lidhje me nivele adekuate të mbrojtjes. 

Për më tepër, Egnyte ka veçori të detyrave natyrore dhe një bibliotekë të pasur me shtesa dhe integrime të jashtme. Për ta bërë atë edhe më të mirë, Egnyte ka një vlerë të madhe, falë planeve të saj të çmimeve konkurruese.

Ne gjithashtu na pëlqen që Egnyte ka një siguri të fortë, e cila përfshin kriptimin nga fundi në fund, kërkesat për fjalëkalim personal, vërtetimin me dy faktorë, pinning pajisjen dhe integrimin e SSO. Egnyte gjithashtu integrohet me Boxcryptor për të siguruar encryption private.

Falë gjithë kësaj, Egnyte është fituesi i përgjithshëm i renditjes sonë për shërbimet më të mira të EFSS. Kjo tha, ne gjithashtu na pëlqen të dëgjojmë mendime të ndryshme. Na tregoni të gjithë në lidhje me përvojën tuaj ose mendimet tuaja mbi Egnyte në komentet më poshtë. Faleminderit që lexuat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map