Rishikimi i Anchor eFolder – Përditësuar 2020

Rishikimi i Anchor eFolder

Një shërbim i mirë që ka të ngjarë të frikësojë shumë nga klientët e tij të mundshëm, pasi blerja kërkon të kalojë një ndërmjetës.


EFSS më e mirë

eFolder Anchor ofron shërbime hibride (cloud dhe lokale) për EFSS që synojnë blerësit SMB dhe ndërmarrjet e mesme. EFSS, e shkurtër për sinkronizimin dhe shkëmbimin e skedarëve të ndërmarrjeve, ju lejon të keni qasje në përmbajtje nga desktopi dhe pajisjet mobile pa pasur nevojë të shpenzoni kohë për të menaxhuar vetë procesin e transferimit të skedarëve.

Më mirë akoma, sinkronizimi dhe shkëmbimi në kohë reale do të thotë që mund të bashkëpunoni pa probleme me bashkëpuntorët pa marrë parasysh distancën midis jush.

Problemi më i madh me eFolder Anchor është se nuk mund ta blini direkt nga eFolder: Ju duhet të kaloni përmes një partneri të menaxhuar të shërbimit. Kjo e bën Anchor një dhimbje për të filluar dhe një arsye për pronarët e SMB që duan një fleksibilitet më të madh për të konsideruar opsione të tjera.  

Gjatë këtij rishikimi, Cloudward.net do t’ju ndjekë bazat e Anchor, në mënyrë që të vendosni nëse është platforma më e mirë EFSS për biznesin tuaj. Ndërsa Anchor mund të sinkronizojë përmbajtjen me serverët lokalë, ne do të flasim kryesisht për aftësitë e tij të ruajtjes së cloud, që është ajo që kemi testuar.

Do të fillojmë me një përmbledhje të veçorive dhe çmimeve, përpara se të hedhim një vështrim më të detajuar në përvojën e Anchor, duke përfshirë produktivitetin e punës, sigurinë, privatësinë dhe mbështetjen..

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Anchor eFolder

Features

Tabela e mëposhtme do t’ju japë një përmbledhje të shpejtë të disa prej karakteristikave kryesore të Anchor. 

Logo e Anchor eFolderwww.efolder.net

falas

bashkëpunim

Sinkronizimi i pajisjes

Sinkronizimi selektiv

Sinkronizimi i nivelit të bllokut

Dosjet e përbashkëta

Lidhja e skedarit

Versioni i skedarëve

Madhësia maksimale e skedarit
GB pakufizuar

Integrimi i Microsoft Office

Integrimi i Dokumenteve Google

Biblioteka e integrimit të aplikacioneve të palëve të treta

Monitoroni aktivitetin e përdoruesit

Vendosni rolet e përdoruesit

Krijoni grupe përdoruesish

siguri

Kriptimi në pushim
AES-256

Kriptimi brenda tranzitit

Integrimi i enkriptimit nga fundi në fund

Autentifikimi me dy faktorë

Kërkesat për fjalëkalim personal

Integrimi me një shenjë të vetme (SSO)

Fshij pajisja në distancë

mbështetje

Biseda live

Mbështetje telefonike

Forumi i përdoruesit

Mbështetje 24/7

Ndërsa lista e karakteristikave është e mirë, ekzistojnë disa gabime të dukshme, veçanërisht në lidhje me sigurinë (kërkesat për fjalëkalim personal, integrimin e SSO) dhe jo shumë në mënyrën e integrimit të aplikimeve përtej Office Online.

Ne do të prekim të dyja goditjet dhe gabimet në më shumë detaje gjatë gjithë pjesës tjetër të rishikimit tonë.  

Çmimeve

eFolder nuk e shet Anchor direkt. Si pronar i SMB, do të duhet të kaloni një partner të shërbimit të menaxhuar (MSP). Nëse ai term ju jep pauzë, mirëpresim në klub. Puna me një MSP mund të jetë një çantë e përzier. Jo vetëm që duhet të kontrolloni eFolder Anchor, gjithashtu duhet të bëni vetting nga kush po merrni.

Për më tepër, eFolder u shet Anchor me shumicë MSP-ve në programin e partnerit të saj. Ai nuk e rendit ose reklamon një MSRP. Partnerët vendosin çmimet e tyre ashtu siç e gjykojnë të arsyeshme. Duke i bërë gjërat më të errëta, përveç sigurimit të softuerit, MSP-të ofrojnë gjithashtu shërbime të jashtme për të mbështetur Anchor.

Pra, do të duhet të rendisni edhe me ato kosto, nëse është edhe diçka që dëshironi të merrni përsipër. Ne nuk do të ofrojmë një përmbledhje gjithëpërfshirëse të MSP-ve në dispozicion gjatë këtij shqyrtimi.

Para se të shkoni në gjueti për një shitës për të blerë shërbim nga, mund ta merrni atë në një provë, e cila (fatmirësisht) është në dispozicion direkt nga eFolder. Procesi gjyqësor ju jep 2.5TB hapësirë ​​për të punuar dhe shtoni deri në 25 përdorues. Ngarkimet e skedarëve përfshihen në 2 GB.

Eksperienca e perdoruesit

Anchor ju lejon të keni qasje në përmbajtjen e pritur nga cloud si nga kompjuteri juaj ashtu edhe nga pajisja celulare.

Sistemet operative të mbështetur në desktop përfshijnë Windows dhe macOS por jo Linux. Ekziston gjithashtu një shtojcë për Microsoft Outlook. Shkarkoni klientin e desktopit, të quajtur Tool Synced (po), direkt nga portali në internet pasi të jeni regjistruar në Anchor. Instalimi zgjat vetëm një minutë,

Pasi të keni mbaruar, do të keni një dosje të re “SyncedTool” në desktopin tuaj. Ky dosje është ajo që njihet si një dosje sinkronizimi. Si parazgjedhje, skedarët e ruajtur në këtë dosje ruhen si në hard diskun tuaj ashtu edhe në cloud, që është një model që përdoret zakonisht nga industria e ruajtjes së cloud..

Instalimi i SyncedTool gjithashtu shton një ikonë të shiritit të detyrave që ju lejon të hidheni në dosjen tuaj të sinkronizimit dhe të pronave të hyrjes. Nga vetitë, ju mund të menaxhoni parametrat e përgjithshëm, të kufizoni sesa sinkronizimi i gjerësisë së bandës përdor, të vendosni një proxy, të menaxhoni sinkronizimin selektiv dhe të monitoroni aktivitetin e vazhdueshëm të sinkronizimit.

Ndërsa klienti i desktopit është kritik, shumë nga përvoja e Anchor varen në ndërfaqen në internet.

Nëse jeni njohur me shërbime si Dropbox, Box, OneDrive dhe shumica e mjeteve të tjera për ruajtjen e reve, ju e dini që këto shërbime marrin një qasje përgjithësisht minimiste, miqësore për përdoruesit; Anchor, jo aq shumë.

Ndërfaqja në internet është e mbushur me funksionalitete të përcaktuara në një mënyrë që do të shqetësojë shumicën e përdoruesve në fillim. Nëse mund të tërhiqeni veten mbi kurbën e të mësuarit, aftësitë e Anchor janë mbresëlënëse.

Gjëja e parë që duhet të dini është se Anchor ofron dy pamje të ndryshme të portalit në internet: njëra e quajtur “organizatë” dhe tjetra e quajtur “skedarët e mi”. Mund të kaloni midis këtyre pamjeve duke përdorur lidhjet e vogla në anën e sipërm të djathtë.

Pamja e organizatës përmban një tabelë për të monitoruar aktivitetin e llogarisë, ndarjen e hapësirës dhe metrika të tjera.

Informacioni i paraqitur në pult, është më shumë se çfarë do të merrni me shumicën e mjeteve EFSS, dhe është i dobishëm për ata që duhet të mbajnë kontroll të rreptë mbi veprimet e biznesit të tyre. Përveç kësaj, mjeti në internet ka skedarë të tjerë për të parë përdoruesit dhe grupet, makineritë e lidhura, aksionet, rezervat, aktivitetin dhe drejtimin e raporteve.

Për të arritur në përmbajtjen tuaj në re, duhet të shkoni në pamjen “skedarët e mi”. Kjo pamje është shumë më e lehtë në tru. Mund të shfletoni skedarë dhe dosje dhe të krijoni dhe ngarkoni përmbajtje të re.

Ekzistojnë gjithashtu skeda për të kontrolluar se çfarë përmbajtje keni ndarë, shikoni llogaritë e të ftuarve, rezervë, raporte skedarësh dhe një regjistër aktiviteti. Aplikacionet smartphone të ankorimit janë në dispozicion për Android, iOS dhe Windows Phone. Sigurohuni dhe kërkoni “Tool Synced” në dyqanin celular dhe jo Anchor.

Aftësitë celulare përfshijnë:

 • Shikoni, fshini, bllokoni dhe zhvendosni skedarët
 • Ngarko skedarët nga pajisja juaj
 • Redaktoni skedarët e Microsoft Office
 • Bllokoni skedarët për të parandaluar redaktimet
 • Ndani përmbajtjen
 • Shkarkoni skedarë për qasje jashtë linje

Vegla e sinkronizuar për Android gjithashtu ju lejon të kopjoni automatikisht fotot tuaja në një dosje “ngarkime kamerash”, që është një prekje e këndshme që shumë mjete të tjera EFSS anashkalojnë.

Pamja kryesore e lëvizshme quhet “skedarët e mi” dhe ju lejon të hyrni shpejt përmbajtjen.

Nga menyja, gjithashtu mund të lundroni te shikimet për skedarët e fundit, skedarët offline dhe kopjet rezervë.

Pasi të mësoni ins dhe përvojat e përvojës në internet, Anchor ofron shkathtësi dhe karakteristika të këndshme. Ne do të hedhim një vështrim në disa nga ato tipare të ndërtuara rreth drejtimit të bashkëpunimit në internet në segmentin tjetër.  

Menaxhimi i përdoruesit

Bashkëpunimet e pakontrolluara mund të largohen, kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të keni një kontroll të saktë se kush po hyn në përmbajtjen tuaj dhe çfarë mund të bëjnë. Kur përdorni Anchor, shumica e këtij kontrolli kalon përmes pamjes së organizatës së aplikacionit në internet.

Më parë, ne ju dhamë një vështrim të shpejtë në pult, e cila është një mënyrë e dobishme për të parë se sa është përdorur hapësira juaj, sa përdorues keni dhe kush janë konsumatorët tuaj të hapësirës më të lartë si për sa i përket skedarëve ashtu dhe përdoruesve.

Mund të shtoni përdorues të rinj të Anchor nga skedari i llogarive. Thjesht klikoni në ikonën e vogël “+” për të krijuar një llogari të re.

Kur krijoni llogari për një individ, mund t’i bëni ata një administrator të llogarisë dhe t’i caktoni ato në grupe dhe aksione të ekipit, të cilat janë dosje të përbashkëta të bazuara në pajtime (më shumë për ato më vonë).

Grupet ju lejojnë të caktoni qasje në ndarjen e ekipit dhe të kryeni aspekte të tjera të menaxhimit të përdoruesit në shumë individë menjëherë.

Ekziston një faqe tjetër e menaxhimit të llogarisë ku mund të keni qasje të quajtur “mysafirë” që ju lejon të vendosni llogari të miqve. Dallimi kryesor midis llogarive të miqve dhe llogarive të rregullta është se mysafirët mund të hyjnë vetëm në përmbajtje.

Atyre nuk u jepet hapësirë ​​për ruajtje në cloud dhe nuk mund t’u jepen të drejtat e administratorit ose t’u caktohen grupeve. Organizimi “makina” tab është një veçori e bukur që ju lejon të kontrolloni se çfarë pajisje kanë bashkëpunëtorët tuaj të sinkronizuar në Anchor.

Skeda e aktivitetit ju jep një pamje të shpejtë të veprimtarisë së fundit, në mënyrë që të mund të qëndroni në krye të asaj që po ndodhte në llogarinë tuaj. Regjistri, i cili mund të filtrohet, tregon si veprimet e ndërmarra dhe kush e ka marrë atë.

Skeda e raporteve është një tjetër mjet i dobishëm për të monitoruar aktivitetin. Nga atje, ju mund të zgjidhni matjet e raporteve dhe intervalet e datave, raportet e planifikimit për të ekzekutuar në mënyrë të përsëritur dhe adresat e postës elektronike për dërgimin e raportit.

Metrikat e mundshme të raportit përfshijnë një përmbledhje të ruajtjes, konsumin me kalimin e kohës, përdoruesit më të mirë të ruajtjes, shëndetin e makinerisë dhe aktivitetin, ndër të tjera.

dosje & Ndarja e skedarëve

Menaxhimi i skedarëve dhe dosjeve ndodh nga brenda skedës së skedarëve të pamjes së skedarëve të mi. Nga kjo skedë, objektet mund të ndahen me të tjerët duke klikuar me të djathtën mbi to dhe duke zgjedhur “share”.

Opsionet e mundshme kur ndani përmbajtje me Anchor janë të mira, duke tejkaluar shumicën e EFSS duke bërë disa gjëra që duhet të jenë të zakonshme.

Ju ose mund të krijoni një pjesë të sigurt që mund të arrihet vetëm nga fuqia juaj e punës ose të gjeneroni një lidhje publike. Lidhjet publike janë të arritshme nga kushdo pa kufizime, duke i bërë ato të përshtatshme për ndarjen e përmbajtjes gjerësisht përmes mediave sociale dhe kanaleve të ngjashme.

Kur krijoni një lidhje, mund të vendosni një datë të skadimit të lidhjes dhe të kufizoni numrin e shkarkimeve totale. Mungesa e ndarjes së lidhjeve është se nuk mund të vendosni një fjalëkalim të lidhjes.

Në përgjithësi, gjithsesi do të dëshironi të zgjidhni një pjesë të sigurt. Aksionet e sigurta dërgohen përmes postës elektronike, emrit të përdoruesit ose emrit të grupit dhe mund të arrihen vetëm nga ata të listuar si marrës. Nëse futni një email që nuk është i lidhur me një llogari, do të krijohet automatikisht një llogari e ftuar.  

Aksionet e skedarëve lexohen gjithmonë vetëm. Nuk ka asnjë mënyrë për t’i lejuar përdoruesit të modifikojnë qasjen. Sidoqoftë, nëse ata janë mbajtës të llogarisë, ata mund ta kenë tashmë atë.

Aksionet e dosjeve ofrojnë të njëjtat opsione si aksionet e skedarëve, përveç që ju mund të vendosni t’u jepni ftuesve, duke përfshirë përdoruesit e miqve, të modifikoni dhe fshini lejet.

Aksionet e ekipit janë një tipar interesant që disa përdorues do ta duan dhe të tjerët kurrë nuk do ta përdorin. Në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive (jo përdoruesit e miqve), ato funksionojnë si pajtime të përbashkëta të dosjeve.

Ata të pajtuar në një pjesë të ekipit kanë pajisjet e tyre të sinkronizohen automatikisht kur diçka ndryshon në dosjen e ndarjes së ekipit. Krijuesi i pjesës së ekipit mund të rregullojë manualisht se cilat pajisje të përdoruesit janë sinkronizuar nga skedari i ndarjes së ekipit.

Ekziston gjithashtu një ndërprerës për një “tretje të përditshme” që i mban përdoruesit të aprovuar për ngjarjet e fundit në pjesën e ekipit. Ju mund të monitoroni aksionet e ekipit dhe dosjet dhe skedarët e përbashkët nga skedari “i përbashkët”.

Ky lloj pasqyrë e gjerë e aksioneve është shumë e dobishme për SMB-të që ndajnë një pjesë të mirë të përmbajtjes. Itsshtë shumë e thjeshtë për të humbur gjurmët e asaj që është shpërndarë, e cila nga ana tjetër mund ta vë në rrezik pronën tuaj intelektuale.

Fortshtë për të ardhur keq që më shumë shërbime të ruajtjes së cloud nuk bëjnë të njëjtën gjë.

Sync

Sync lejon përdoruesit të kërcejnë nga një pajisje në tjetrën dhe të punojnë në të njëjtin skedar, pa pasur nevojë të rrëmbehen me disqet e gishtave ose skedarët e postës elektronike. Kjo aftësi e njëjtë lejon bashkëpunëtorët të shohin ndryshimet e përmbajtjes në kohë të afërt.

eFolder Anchor klonon modelin e përsosur nga Dropbox. Kjo, siç e përmendëm edhe më parë, përdor një dosje sinkronizimi të ngulitur në sistemin tuaj të skedarit.

Anydo përmbajtje që shtoni në këtë dosje dërgohet në cloud, pastaj në pajisjet e tjera (tuajat dhe përdoruesit e tjerë) me klientin Synced Tool të instaluar.

Përveç lëvizjes së përmbajtjes në dosjen e sinkronizuar, gjithashtu mund të klikoni me të djathtën në çdo dosje të sistemit tuaj fotografik dhe të zgjidhni “rezervë” për ta dërguar atë në cloud. Duke ecur përpara, çdo ndryshim i përmbajtjes së bërë në atë dosje do të pasqyrohet në skedarin “rezervë” të ndërfaqes në internet.

Megjithatë, mos e bëni gabimin ta mendoni këtë si një zëvendësim rezervë për shërbime si IDrive, CrashPlan ose CloudBerry. Rezervat e rezervave të ankorave bëhen gjithmonë në kohë reale. Ju nuk mund të planifikoni kopje rezervë rutinore, të vendosni kopje rezervë diferenciale ose të bëni shumë gjëra të tjera që një zgjidhje e mirë e kopjimit të biznesit është e aftë të.

Anchor gjithashtu mbështet sinkronizimin selektiv, i cili ju lejon të kontrolloni se cilat nën-dosje në dosjen tuaj sinkronizohen të ruhen në hard drive tuaj dhe të cilat ruhen vetëm në re. Kjo veçori është e shkëlqyeshme për të kursyer hapësirë ​​të vlefshme në kompjuterin tuaj dhe menaxhohet lehtësisht përmes ikonës së shiritit të detyrave Anchor.

Aty ku Anchor bie e shkurtër është aty ku shumica e zgjidhjeve EFSS bien të shkurtra: nuk ofron sinkronizim skedarësh të nivelit të bllokut. Sinkronizimi i nivelit të bllokut do të thotë që vetëm pjesët e skedarëve që kanë ndryshuar sinkronizohen, që do të thotë kohë shumë më e shpejtë e sinkronizimit për ju. Dropbox, ndonjëherë përcaktuesi i trendit për sync, është një nga shitësit e paktë për të realizuar transferime të nivelit të bllokut në algoritmet e tij të sinkronizimit. Egnyte është një tjetër.

Mjetet e produktivitetit

Për të mbështetur bashkëpunimet, shumë mjete EFSS janë integruar me mjete vendase të produktivitetit, ose ato ju lejojnë të integroheni me mjete të palëve të treta. eFolder Anchor nuk ka ndonjë mjet të vetin, madje as një aplikim për marrjen e shënimeve.

Sidoqoftë, ai është para-integruar me Microsoft Office.

Edhe më mirë, shumica e mjeteve EFSS që integrohen me Office kërkojnë që të blini një zyrë të Office 365 dhe të kryeni çdo redaktim skedar në desktopin tuaj. Përkundrazi, Anchor integron me Office Online, i cili është edhe falas dhe ju lejon të krijoni dhe redaktoni përmbajtje direkt nga platforma e internetit e Anchor.

Megjithatë, mjetet e Office Online janë të kufizuara në Word, Excel dhe PowerPoint. Dokumentet jo-zyre do të duhet të shkarkohen për ndryshime. Për dallim nga Dropbox, Box, OneDrive dhe një mori zgjidhjesh të tjera më të larta të EFSS, integrimet shtesë të produktivitetit të punës së palëve të treta nuk janë të disponueshme.

Kjo e metë, së bashku me faktin se ju duhet të blini shërbim përmes një ndërmjetësi, qëndron si arsyeja më e madhe për të konsideruar zgjidhje të tjera.

siguri

Masat e forta mbrojtëse si kriptimi i skedarëve dhe vërtetimi me dy faktorë janë thelbësore për të siguruar që çdo përmbajtje që ruani në re nuk do të rrezikohet. Anchor, si shumica e mjeteve EFSS sot, merr bazat e duhura.

Përmbajtja juaj është e koduar në pajisjen tuaj përpara se të dërgohet në cloud duke përdorur AES, protokollin e rekomanduar nga Instituti Kombëtar i Standardeve dhe Teknologjisë (NIST).

Të dhënat gjatë tranzitit sigurohen më tej duke përdorur protokollin e transferimit TLS. Kjo ndihmon në parandalimin e hakerave nga përgjimi në transmetimin e të dhënave tuaja përmes atyre që njihen si hack-in-the-middle (MITM).

Pasi të dhënat tuaja mbërrijnë në qendrën e të dhënave Anchor, ato deshifrohen. Përmbajtja e skedarit është përsëri e koduar me të njëjtin nivel të AES. Kriptimi në pushim, siç quhet kjo, e bën vjedhjen e vjedhjes së përmbajtjes në rast të një shkeljeje të të dhënave.

Qendrat e të dhënave janë ngurtësuar, do të thotë se ato janë të dizajnuara për t’i bërë ballë fatkeqësive natyrore dhe sulmeve fizike dhe virtuale, duke siguruar më tej skedarët tuaj.

Ndërsa Anchor bën shumicën e gjërave që duhet për sa i përket sigurisë së skedarëve, ekziston një aspekt kritik i sigurisë së cloud që nuk është plotësisht nën kontrollin e tij: fjalëkalime të dobëta. Për dallim nga çelësat e enkriptimit, fjalëkalimet e dobëta thyhen lehtësisht. Ose, nëse keni punonjës veçanërisht të pakujdesshëm, shënimet e gabuara pas postit.

Për të parandaluar fjalëkalimet e dobëta, disa mjete EFSS ju lejojnë të vendosni kërkesa të detyrueshme për fjalëkalim për të detyruar përdorimet për të krijuar ato të forta. Anchor nuk është bashkuar akoma në këtë lëvizje por shërbimi ju lejon të kërkoni autentifikim me dy faktorë, që është edhe më mirë.

Autentifikimi me dy faktorë nënkupton që kur përdoruesit të identifikohen në llogaritë e tyre nga makina të panjohura, ata duhet të shkruajnë një kod të veçantë sigurie të dërguar me tekst në pajisjen e tyre të lëvizshme. Në atë mënyrë, nëse dikush godet ose vjedh një fjalëkalim, ata ende nuk do të jenë në gjendje të identifikohen.

Në rast të një pajisjeje të vjedhur, Anchor ju lejon të prerë sinkronizimin në atë pajisje nga distanca nga konsol admin. Duke vepruar kështu, fshin çdo përmbajtje të sinkronizuar nga ajo pajisje.

Një tjetër gabim i sigurisë nuk është integrimi i SSO-së (me një shenjë të vetme). Mjetet SSO janë një mjet për të lejuar përdoruesit të identifikohen në aplikacione të shumëfishta biznesi me të njëjtat letrat kredenciale, ndërsa në të njëjtën kohë t’u japin administratorëve një mbikëqyrje më të mirë të atyre letrave kredenciale.  

mbështetje

Ju mund të merrni vetë-ndihmë dhe mbështetje të drejtpërdrejtë për Anchor duke përdorur faqen e internetit të mbështetjes online të eFolder.

Opsionet e mbështetjes direkte përfshijnë mbështetjen telefonike gjatë orarit të punës dhe një sistem biletash në dispozicion 24/7. Megjithatë, kur bëni një biletë, vetëm çështjet e listuara si kritike janë përgjigjur 24/7. Të gjithë të tjerëve u përgjigjen gjatë orarit të punës. Biseda live nuk është një opsion.

Kohët e përgjigjes së postës elektronike varen nga ashpërsia e problemit:

 • Kritik: nën 60 minuta
 • E lartë: nën katër orë pune
 • E mesme: nën një ditë pune
 • E ulët: nën dy ditë pune

Ne i dërguam disa postë elektronike në Anchor për të provuar kohën e përgjigjes, një me urgjencë “të mesme” dhe një me urgjencë “të lartë”. Të dy morën përgjigje brenda orëve të postuara.

Për zgjidhjen e problemeve me DIY dhe njohuri të përgjithshme të produktit, mund të hyni në bazën e njohurive të eFolder përmes portalit mbështetës. Kategoritë e mundshme të ndihmës përfshijnë “Fillimi me Anchor”, “Konfiguro Anchor” dhe “Anchor Mobile Apps”. Ekzistojnë gjithashtu seksione për zgjidhjen e problemeve dhe këshillat e shërbimeve.

eFolder gjithashtu pret webinars live nëse preferoni të mësoni duke shikuar. Mund të regjistroheni për një transmetim të ardhshëm ose të shikoni ato të arkivuara.

Përveç mbështetjes përmes Anchor, shumë MSP gjithashtu ofrojnë mbështetje. Shpesh herë do të merrni një ofertë mbështetëse bazë me një mundësi për mbështetje të zgjeruar nëse biznesi juaj e kërkon atë.

Aktgjykimi

Ndoshta nuk është plotësisht e drejtë të fajësoni eFolder Anchor për përdorimin e MSP-ve. Disa përdorues të SMB-së, veçanërisht ata që nuk janë të mprehtë ose që po kryejnë ambiente kritike të prodhimit mund ta preferojnë atë qasje.

Megjithatë, ndërsa shërbimi është sigurisht më kompleks sesa Dropbox dhe mjete të ngjashme, nuk është aq e vështirë të përdoret që shumë pronarë të SMB me siguri nuk do ta ndërpresin ndërmjetësin.

Përtej nevojës për të kaluar një MSP, problemi më i madh me Anchor është mungesa e aplikacioneve të produktivitetit të palëve të treta përtej Office Online. Nëse këto çështje ju shqetësojnë, ju patjetër do të dëshironi të shikoni në opsione të tjera.

Nëse nuk e bëjnë, atëherë Anchor ka disa veçori të këndshme për të ofruar. Ne u impresionuam veçanërisht me aftësitë e raportimit dhe ndarjes së tij. Ne gjithashtu na pëlqen që Anchor ju lejon të shtoni llogari të përdoruesve të miqve, ofron sinkronizim selektiv dhe mund të përdoret për të kopjuar dosjet e sistemit të skedarëve.

Si gjithmonë, ne ju rekomandojmë të provoni provën përpara se të blini. Dhe, sigurisht, ne do të donim të dëgjonim mendimet tuaja në eFolder Anchor në komentet më poshtë. Faleminderit per leximin!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map