Rishikimi i Depot me Fjalëkalim – Përditësuar 2020

Rishikimi i Depos të Fjalëkalimit

Megjithëse Depot me Fjalëkalim nuk është një menaxher i keq me fjalëkalim, si i tillë, vuan nga disa nga karakteristikat më të këqija që kemi parë në këtë pjesë të tregut deri më tani. Këmbanat dhe bilbilat mbizotërojnë në atë masë që përdorimi i saj të cilësohet si punë, siç mund të lexoni në rishikimin tonë të Depos të Fjalëkalimit.


password-depo-Slider1

password-depo-slider2

password-depo-slider3

password-depo-slider4

password-depo-slider5

i mëparshëm

tjetër

Fjalëkalimi Depo është një menaxher me fjalëkalim të përqendruar në vend që tregton përdorueshmërinë për funksionalitetin. Megjithëse është i fuqishëm në karakteristika dhe cilësime, ky menaxher i fjalëkalimit i mungon shenja kur bëhet fjalë për qasjen. Fokusimi i saj i lartë në personalizim lë disa funksione në tryezë, domethënë kur bëhet fjalë për ndarjen.

Në këtë përmbledhje të Depos të Fjalëkalimit, ne do të shohim nëse përvoja lokale është e mjaftueshme që ajo të bëjë listën më të mirë të menaxherit të fjalëkalimeve. Pasi të pastrojmë çdo cep të aplikacionit, ne jemi këtu për t’ju dhënë mendimet tona mbi tiparet e tij, sigurinë, çmimin, lehtësinë e përdorimit dhe më shumë, të gjitha përpara se të jepni aktgjykimin tonë. 

Veçori për tipar, Depo me Fjalëkalim mund të shkatërrojë çdo menaxher që ne kemi shqyrtuar. Vetëm se ekzistojnë shumë cilësime, nuk do të thotë se ato janë praktike. Fjalëkalimi Depot ka një përqëndrim intensiv te përdoruesit që duan të heqin duart e tyre të pista, gjë që sakrifikon thirrjen për përdoruesit që kërkojnë një përvojë më të efektshme. 

Megjithatë, ka përdorime të mëdha për përdoruesit e biznesit, kjo është arsyeja pse Password Depot është një menaxher i shkëlqyer fjalëkalimi për biznesin e vogël. 

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për depo me fjalëkalim

Features

Depo me fjalëkalime është thjesht e pakrahasueshme për sa i përket tipareve. Ju është dhënë kontrolli mbi çdo aspekt se si depozitohen, gjenerohen, filtrohen dhe plotësohen shënimet tuaja. Edhe pse është e shkëlqyeshme për përdoruesit që duan të heqin duart e tyre, mentaliteti “më shumë është më shumë” me fjalëkalimin mund të bëhet shpejt. 

Ruajtja e fjalëkalimeve tuaja

Fjalëkalimi Depo është një menaxher fjalëkalimi në përkufizimin më tradicional të frazës. Nuk bazohet në shfletuesin tuaj dhe nuk sinkronizohet në pajisjet tuaja. Përkundrazi, është një mjet i vetëm për menaxhimin me fjalëkalimin lokal që mund të përfitojë nga shërbimet ekzistuese të ruajtjes së cloud. Mund të përdorni një server të ndërmarrjes, por do të futemi pak më vonë. 

Baza e të dhënave tuaja përdor një format pronar të fjalëkalimit, i cili është i lexueshëm vetëm nga aplikacioni. Ju zgjidhni ku e ruani atë skedar, megjithëse Depo me Fjalëkalim ofron disa integrime. Dropbox, Google Drive, OneDrive, HiDrive dhe Box janë mbështetur përmes aplikacionit. Thënë kjo, ju gjithashtu mund të shtoni skedarin, të themi, dosjen tuaj Sync.com (lexoni rishikimin tonë të Sync.com). 

Fjalëkalimi-depo-Storage-vende

Kjo është aplikacioni më praktik për shumicën e përdoruesve, pasi mund të shkarkoni dhe pop-in skedarin tuaj të bazës së të dhënave në çdo rast të Depo me fjalëkalim. Nëse preferoni një qasje më praktike, edhe Depot me fjalëkalim e keni të mbuluar. Ju mund t’i ruani bazat e të dhënave tuaja në disqet USB, si dhe në serverin tuaj.

Si veçori, shumëllojshmëria e llojeve të ruajtjes së mbështetur është e gjitha lart. Thënë kjo, nuk është aq e arritshme sa menaxherët e tjerë me bazë shfletuesin, të cilat do t’i fusim në seksionin “miqësi ndaj përdoruesit” më poshtë. Për sa kohë që jeni të kënaqur me teknologjinë themelore të cloud, sidoqoftë, nuk do të ketë asnjë problem që të zgjidhet. 

Ne jemi më të ngazëllyer nga mundësitë e llojeve të ndryshme të ruajtjes, megjithëse. Për shembull, ju mund të vendosni NAS dhe të ruani bazat e të dhënave tuaja atje, duke konfiguruar aplikacionin për të krijuar bazat e të dhënave të reja në serverin lokal. Në këtë mënyrë, të gjithë në shtëpinë tuaj kanë qasje në rrjetin tuaj lokal, pa qenë e nevojshme të ekspozoni potencialisht të dhënat tuaja në internet.  

Gjenerimi i fjalëkalimeve të reja

Fjalëkalimi Depo ka një gjenerator unik që përdor të dhëna pseudo-të rastësishme nga lëvizja e miut për të gjeneruar një çelës bazuar në kriteret që keni vendosur. Më shumë se gjeneratorët e tjerë të fjalëkalimeve, të cilët përdorin një gjenerues të numrave të rastit në lidhje me disa kushte themelore, zbatimi i Fjalëkalimit të Depozitave është shumë më i rastësishëm. 

password-depo-hyrje-gjenerator

Moreshtë më i përshtatshëm gjithashtu. Ju mund të zgjidhni frekuencën relative të llojeve të caktuara të karaktereve, të kufizoni fjalëkalimet vetëm në karaktere të caktuara, të shmangni vargjet që paraqiten në fjalor dhe shumë, shumë më tepër. Për më tepër, ju mund ta vendosni gjeneratorin të ndjekë një politikë të veçantë, duke siguruar që rezultati të përputhet me standardet tuaja të sigurisë. 

Fjalëkalimi-depo-gjenerator-settings

Nëse po shtoni një llogari që tashmë ka një hyrje, edhe Fjalëkalimi Depo ju ka mbuluar gjithashtu. Ju mund të përdorni një tastierë virtuale për të futur informacionin tuaj, por më shumë se kaq, ju mund të simuloni kursorët e tjerë në atë tastierë virtuale. Kombinimi i dy kërcënimeve anashkalon nga keyloggers dhe softver për regjistrimin e ekranit. 

password-depo-virtual-keyboard

Gërmimi në Parametrat

Shumë veçori të fjalëkalimit fillojnë të shkëlqejnë në cilësimet, të cilat shfaqen në menunë e sipërme. Ka shumë për të mbaruar, nga një analizues i fjalëkalimeve në pastrimin e bazës së të dhënave në sinkronizimin e bazës së të dhënave. Për këtë pjesë, ne do të mbulojmë tiparet më të spikatur në menunë “opsione”. 

password-depo-settings

Këtu, mund të rregulloni si duket dhe reagon Fjalëkalimi në veprimet tuaja. “Rregulloje” nuk duhet të merret as lehtë. Fjalëkalimi Depo ju jep kontroll të madh mbi gjithçka, gjatë gjithë veprimit që duhet të ndodhë kur klikoni dy herë. 

Për më tepër, ju mund të rregulloni paraqitjen e ndërfaqes, si ndodh automatizimi dhe shfletuesi juaj i paracaktuar kur zgjidhni një hyrje. 

Konsiderimi i asaj që është e mundur me Fjalëkalimin Depo do të dërgojë çdo teknofil në një tërbim. Sidoqoftë, gjatë kohës që kaluam me programin, po pyetnim vazhdimisht nëse opsionet kishin ndryshim. 

Ne jemi marrë me shumë më pak nga menaxherët e tjerë të fjalëkalimeve. Sapo u transferuam në mjete të tjera, ishte e vështirë të mbani mend shumë opsione të Fjalëkalimit, dhe më pak të mungojnë ato.

Përmbledhje e Karakteristikave të Depos të Fjalëkalimit

Logo e depo me fjalëkalimwww.password-depot.com

Fillon nga 2222 $ All Plans

siguri

2FA

encryption
AES-256

Zero-njohuri
N / A

Keyselësat 2FA

Analiza e sigurisë

Sinkronizimi i shumë pajisjeve

Rikthim dhe rimëkëmbje

Aplikacione celulare

Ndryshuesi i fjalëkalimit

Prodhuesi i fjalëkalimit

Zgjatja e shfletuesit

AutoFill

Forma e mbushjes automatike

UI e shfletuesit

UI i desktopit

Email

Bisedë live

telefon

Qendra e ndihmes

Forumet

Mbështetje 24/7

më shumë

Plan falas

Çmimeve

Depo me fjalëkalim nuk është një shërbim, është një pjesë e softuerit. Në vend që të blini një abonim, duke paguar vazhdimisht çdo muaj ose vit, thjesht blini një licencë për të përdorur versionin aktual të aplikacionit. 

Pa mirëmbajtje, për sa i përket infrastrukturës së serverit, Fjalëkalimi Depo – nga çmimi në funksionalitet – i ngjan softverit të kriptimit si Boxcryptor (lexoni rishikimin tonë të Boxcryptor).

Për shkak të modelit të Depos me fjalëkalim, është e vështirë të bësh krahasime direkte. Krahasimi më i dukshëm është Fjalëkalimi Sticky, i cili ofron një abonim të përhershëm për rreth 250 dollarë (lexoni rishikimin tonë të Fjalëkalimit Sticky). Me Depo me fjalëkalim, do të duhet të shpenzoni rreth $ 40 për një licencë të re dhe 20 dollarë për një azhurnim. 

Duke supozuar se ka një azhurnim çdo vit, i cili është rreth orarit që mirëmbahet për disa versionet e fundit, ju po shikoni 40 $ përpara dhe 20 dollarë të tjerë çdo vit. 

Kjo është më e lirë se shumica e menaxherëve të fjalëkalimeve, duke u zvogëluar në më pak se çmimi 2 $ në muaj i RoboForm, por është e rëndësishme të mbani mend se Depoja me Fjalëkalim nuk ofron ruajtje në cloud (lexoni rishikimin tonë të RoboForm). 

Ju po paguani vetëm licencën e softuerit, gjë që e bën çmimin të duket më pak tërheqës. Në një shënim pozitiv, ju mund të vazhdoni të përdorni programin pa marrë parasysh versionin. Sidoqoftë, do të duhet të paguani për të rinovuar, gjë që nuk është problem me menaxherët e tjerë të fjalëkalimeve. Për më tepër, do të duhet të kërkoni hapësirën e ruajtjes së cloud të palëve të treta nëse doni të sinkronizoheni në pajisjet tuaja. 

Pavarësisht, ju mund të përdorni falas Depo me fjalëkalim për 30 ditë, pa kërkuar adresë emaili ose kartë krediti. Megjithëse e vlerësojmë këtë gjykim falas, ai nuk merr vendin e një plani falas. Siç kemi parë me LastPass, një lot i tmerrshëm mund të përfshihet falas (lexoni udhëzuesin më të mirë të menaxherit për fjalëkalim falas për më shumë në lidhje me këtë). Do të na pëlqente të shohim një plan falas të kufizuar nga Depo e Fjalëkalimit. 

Blerja e një licence të serverit të ndërmarrjeve

Bizneset që duan licenca të shumta dhe më shumë kontroll mbi ruajtjen e fjalëkalimit do të duhet të blejnë një licencë të serverit të ndërmarrjes. Mimi është vetëm me vlerësim dhe do të ndryshojë në bazë të sa licencave të klientit që ju nevojiten, numrit të përdoruesve që kanë qasje në serverin tuaj dhe nëse keni nevojë për mirëmbajtje të softuerit. 

Mimi është sinqerisht shumë i lartë. Ju jeni përsëri, duke blerë një licencë për të instaluar në një server Windows, jo për të ruajtur në një server ekzistues. Shërbime të tjera ofrojnë këtë funksionalitet të njëjtë, por me një pikë çmimi shumë më të arsyeshme (lexoni rishikimin e Passwork tonë për një shembull). Edhe opsione si Zoho Vault ofrojnë një integrim më të thellë. 

Prapëseprapë, nëse Depo me Fjalëkalim tingëllon si ajo që ju duhet biznesi juaj, gjithmonë mund t’i jepni një fotografi. Fjalëkalimi Depo ofron uebfaqe falas gjatë ditëve të javës, megjithëse orët janë të vështira për klientët e Sh.B.A. Bazuar në zonën qendrore të kohës, ku bazohet recensenti juaj, webinarët funksionojnë nga 2 e mëngjesit deri në 9 të mëngjesit nga e hëna deri të premten.

Mirësia e përdoruesit

Aplikacioni i ridizajnuar i Fjalëkalimit Depot shton një manikyr të bukur modern në versionin e mëparshëm të mjetit. Thënë kështu, shumë opsione të saj e bëjnë navigimin më të vështirë sesa është me menaxherët e tjerë të fjalëkalimeve. Nëse jeni duke kërkuar një mjet të thjeshtuar, Depo me fjalëkalim nuk është për ju. Përdoruesit që pëlqejnë opsionet, sidoqoftë, do ta konsiderojnë të domosdoshëm Depot e Fjalëkalimit. 

Krijimi i një baze të dhënash

Për dallim nga menaxherët e tjerë të fjalëkalimeve, Fjalëkalimi Depo nuk ju jep kasafortë. Në vend të kësaj, ju mund të krijoni çdo numër të dhënash. Ashtu si shumica e programeve të kriptimit, ju mund të ruani bazat e të dhënave kudo që ju lutemi, me disa vende të ruajtjes së cloud mbështetur direkt (lexoni seksionin “tiparet” më lart për më shumë në lidhje me këtë). 

password-depo-database-krijim

Hapja e menaxherit tuaj të bazës së të dhënave, Fjalëkalimi Depo do të fillojë të kërkojë skedarë të ruajtur në kompjuterin tuaj ose me një nga shërbimet e mbështetur për ruajtjen e cloud. Mund të krijoni një bazë të dhënash të re nga menaxheri i bazës së të dhënave, edhe pse nuk është e qartë. Një buton më i madh, apo edhe një ikonë “plus”, do ta bënte procesin më të thjeshtë. 

Përtej gjeneratorit të fjalëkalimeve

Kur krijoni një bazë të dhënash, do t’ju duhet të shkruani një fjalëkalim master. Edhe pse ekziston një gjenerues i fjalëkalimeve, nuk është njësoj si i yni. 

Në vend që të pështyjë disa karaktere të rastësishme, gjeneratori i fjalëkalimit të fjalëkalimit ju kërkon një frazë të paktën tetë fjalësh. Pastaj do ta shndërrojë atë frazë duke përdorur një tabelë të konvertueshme të leetspeak. 

password-depo-password-gjenerator

Ju do të duhet të bëni një inxhinieri të kundërt për të kuptuar fjalëkalimin, megjithëse, pasi Fjalori i Fjalëkalimit nuk shfaq rezultatin përfundimtar. Ju mund ta bëni këtë duke përdorur legjendën e modelit nën fjalëkalimin e gjeneruar. Duke përdorur pamjen e mësipërme si një shembull me tabelën e paracaktuar të konvertimit, fjalëkalimi përfundimtar është “mmp! 5 $ 45”.

password-depo-konvertimit-table

Shtë një veçori e zoti, nuk ka asnjë dyshim për këtë, por konvertimi i ndërprerë me fjalëkalimin nuk do të ulet siç duhet me shumicën e përdoruesve. Ju thjesht mund të përdorni një fjalëkalim të fortë, të lehtë për t’u kujtuar. 

Fjalëkalimi Depot tregon përqindjen e ngjashmërisë së fjalorit dhe kohën e vlerësuar të goditjes duke përdorur metodat e forcës brutale. Për sa kohë që fjalëkalimi juaj master kontrollon në ato dy metrikë, ju jeni mirë.  

Shtimi i fjalëkalimeve

Shtimi i një fjalëkalimi me Depo me fjalëkalim nuk është aq i thjeshtë sa me mjetet e tjera të menaxhimit të fjalëkalimit. Juve ju është dhënë kontrolli i plotë mbi hyrjen tuaj, me gjithçka nga URL-të alternative deri te urdhërat e linjës komanduese në dispozicionin tuaj. Edhe pse kjo është e shkëlqyeshme për tinkerers, shumica e përdoruesve nuk do të përfitojnë nga bollëku i opsioneve. 

password-depo-ri-hyrjes

Në skedën kryesore, mund të renditni hyrjen në një kategori, t’i jepni disa etiketa, të lini një shënim dhe të caktoni një kohë skadimi. Megjithatë, jeni i detyruar të bëni sipërmarrje përtej asaj skedës së parë. Ju duhet të vendosni një URL të paracaktuar, e cila është URL-ja e vetme me të cilën do të punojë fjalëkalimi. Për shembull, nëse futni “google.com”, fjalëkalimi juaj nuk do të funksionojë në “llogari.google.com”. 

Përtej kësaj, ju mund të shtoni çdo numër fushash dhe shtojcash të personalizuara, si dhe të shihni historinë e hyrjes. Pas përfundimit të hyrjes, Fjalëkalimi Depo do të kontrollojë nëse fjalëkalimi i futur përputhet me politikën e fjalëkalimit tuaj. Nëse jo, mund të ktheheni dhe të rregulloni fjalëkalimin në përputhje me rrethanat. 

password-depo-shtesë-Password-settings

Kur bëhet fjalë për opsione, Depo me fjalëkalime është e pakonkurueshme, duke u dhënë përdoruesve mundësi të ndryshojnë pothuajse çdo gjë. Vetëm se ata janë të pranishëm nuk do të thotë se ata janë praktikë, megjithatë. 

Fjalëkalimi Depo hoqi dorë nga mundësia për funksionalitetin, i cili, për një pjesë të vogël të tregut të menaxherit të fjalëkalimeve, është një gjë e mirë. Thënë kështu, përdoruesit që kërkojnë një mjet të thjeshtë të administrimit të fjalëkalimit do të zhgënjehen.

Organizimi i bazës së të dhënave tuaja

Për sa mund të jetë depo e madhe e fjalëkalimit, ndërfaqja e përdoruesit është çuditërisht e thjeshtë. Karakteristikat shfaqen përmes ikonave, të cilat mund të mësohen të mësohen. Sidoqoftë, pasi të keni kuptuar se cili buton bën çfarë, të bëni një gjë të thjeshtë. 

Juve ju janë dhënë shumë mundësi organizimi, nga etiketat deri te dosjet tek kategoritë. Ju gjithashtu mund të gjeni hyrjet e preferuara, të cilat do të shfaqen në një dosje statike “të preferuarat” në krye të hierarkisë suaj. Kushdo që përdor Windows do të marrë menjëherë aplikacionin. Për të gjitha qëllimet dhe qëllimet, funksionon ashtu si Windows Explorer. 

Klikimi me të djathtën në një hyrje sjell një menu opsionesh. Atje, mund të shtoni një fjalëkalim në të preferuarat tuaja, si dhe të shkurtoni, kopjoni, kopjoni dhe ngjitur. Ekzistojnë gjithashtu disa mundësi unike, duke përfshirë hyrjen e sigurt, shfaqjen e pjesshme të fjalëkalimit dhe krijimin e lidhjeve të guaskës. E fundit do të krijojë një shkurtore që automatikisht do të nisë fjalëkalimin nga kudo në kompjuterin tuaj. 

password-depo-shell-link

Zgjatja e shfletuesit të fjalëkalimeve

Pasi të jenë vendosur të gjitha cilësimet, mund të përdorni shtrirjen e shfletuesit për të kapur hyrjet dhe hyrjet automatike. Thënë kjo, ka një numër parashikimesh për shtrirjen e shfletuesit. Duhet ta keni të hapur Depot me Fjalëkalim, baza e të dhënave tuaja duhet të jetë e shkyçur dhe duhet të keni të aktivizuar automatikisht në aplikacion. 

Për më tepër, e gjithë kjo duhet të ndodhë përpara se të hapni shfletuesin tuaj. Zgjatja në vetvete nuk bën asgjë më shumë, thjesht hap aplikacionin e desktopit kur klikohet. Nga sa mund të themi, Depo me Fjalëkalim thjesht po tërheq bazën e të dhënave aktive nga instanca lokale e programit. 

Një shënim për Depot e Fjalëkalimit 14

Ky shqyrtim u krye në Versionin e Fjalëkalimit 12, por lëshimi i versionit 14 është i menjëhershëm (nuk jemi të sigurt pse u hodh në skenë versioni 13). Ekzistojnë një numër i vogël ndryshimesh dhe përmirësimesh të vogla. 

Për përdorshmërinë, shtesat më të rëndësishme janë mësimet video, të cilat do të shfaqen kur të filloni aplikacionin. Edhe pse nuk është një koncept i ri, ne jemi të lumtur të shohim një sasi dore të mbajtjes, duke pasur parasysh sa është e dendur Depo me fjalëkalim. 

siguri

Depo me fjalëkalime zgjidh një problem të madh sigurie me të cilin përballen menaxherët e tjerë të fjalëkalimeve. Për shkak se vendos sinkronizimin dhe ruajtjen në duart tuaja, ai heq përgjegjësinë për çdo dobësi të sigurisë që mund të dalë kur përpiqeni të lëvizni të dhënat tuaja. 

Megjithëse është teknikisht më e sigurt në këtë mënyrë, do të duhet të jeni vigjilent për të zgjedhur një shërbim të ruajtjes së cloud që mbron të dhënat tuaja.  

Menaxherët normalë të fjalëkalimeve janë një kryqëzim midis ruajtjes së cloud dhe softverit të enkriptimit, me disa veçori të dobishme specifike për fjalëkalimin. Fjalëkalimi Depo vendos më shumë në fundin e shifrimit, duke marrë sinkronizimin dhe vërtetimin nga ekuacioni. Në fakt, nuk mund të krijoni as një llogari të Depo me fjalëkalim (përveç nëse nuk përdorni një server të ndërmarrjes). 

Sa për standardet e kriptimit, Depoja e Fjalëkalimit është e shëndoshë. Llogaria juaj është mbyllur me një çelës AES-256, i cili gjenerohet nga fjalëkalimi juaj i bazës së të dhënave. Përveç kësaj, mund ta vërtetoni me një skedar kyç, të cilin do ta arrijmë brenda një minutë. 

Përfundimin e gjërave në Depo me fjalëkalim, është më i sigurt se menaxherët e tjerë të fjalëkalimeve, por kjo thjesht sepse nuk ka pse të merret me problemet që bëjnë mjetet e tjera. 

Siguria është po aq e mirë sa lidhja juaj më e dobët, kështu që nëse jeni duke sinkronizuar me një shërbim të dobët ruajtjeje cloud ose duke i lënë skedarët e bazës së të dhënave tuaja të hapura, ju jeni më pak të sigurt. Fjalëkalimi Depo vendos kontrollin në duart tuaja. 

Si të Hapni Bazat e të Dhënave të Depos të Fjalëkalimit tuaj

Ashtu si menaxherët e tjerë të fjalëkalimeve, Fjalëkalimi Depot përdor fjalëkalimin tuaj master për të koduar bazën e të dhënave tuaja. Për dallim nga shërbimet e tjera, megjithatë, nuk ka një fjalëkalim të vetëm që zhbllokon gjithçka. Në vend të kësaj, do të vendosni një çelës për secilën nga bazat e të dhënave tuaja. Ju mund t’i gjeneroni këto fjalëkalime duke përdorur gjeneratorin ose duke krijuar një fjalëkalim të ri nga një seri fjalësh. 

Kjo është vetëm një mënyrë për të vërtetuar, megjithatë. Ju gjithashtu mund të përdorni një skedar kyç. Fjalëkalimi Depo gjeneron këtë skedar lokalisht duke përdorur një proces pseudo-të rastësishëm. 

Në thelb, ju do të lëvizni kursorin tuaj rreth një dritareje të vogël, dhe duke përdorur ato të dhëna lëvizjeje, Depoja e Fjalëkalimit do të krijojë çelësin. Për shkak të lëvizjeve të sakta të një kursori individual rreth dritares, fjalëkalimi është në thelb i rastësishëm. 

password-depo-kyç-file

Mund të përdorni një çelës ose tjetrin, ose edhe të dy. Në atë mënyrë, ju jeni lloj ndërtimi i autentifikimit tuaj dy-faktor (megjithëse aplikacionet më të mira 2FA janë shumë më të përshtatshme). Shtë e rëndësishme të ruani skedarin tuaj kyç diku veçmas nga instalimi i kasafortës dhe fjalëkalimit tuaj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përputhen me skedarin kryesor për të vërtetuar. 

Skenari më i mirë do të ishte të përdorni një fjalëkalim të ndryshëm master për secilën prej bazave të të dhënave tuaja me një skedar të vetëm kyç në të gjithë ata të ruajtur në një USB portativ (ju ndoshta dëshironi ta ruani atë me një shërbim rezervë në internet). Në atë mënyrë, ju vetëm duhet të hapni USB drive tuaj për të zhbllokuar bazën e të dhënave tuaja. 

mbështetje

Për sa i përket përdorimit të aplikacionit, Fjalëkalimi Depo është shumë akomodues kur bëhet fjalë për mbështetje. Për kontakt të drejtpërdrejtë, ju mund të dërgoni një kërkesë me email ose të caktoni një takim, i cili mund të bëhet përmes telefonit ose përmes TeamViewer. Megjithatë, si webinar, caktimi mund të jetë problematik për përdoruesit në Shtetet e Bashkuara. 

password-depo-premium-mbështetje

AceBIT, kompania që qëndron pas Depo me Fjalëkalim, mund të ngarkonte lehtësisht për mbështetjen e TeamViewer, por ajo ofrohet falas, pa marrë parasysh nëse jeni një klient individual ose i ndërmarrjes. Duke marrë parasysh se si është e personalizueshme fjalëkalimi depo, mbështetja nga distanca e desktopit është një plus i madh, në përgjithësi. Në atë mënyrë, ju mund të shihni atë që kërkohet për të vendosur Depo me fjalëkalim në mënyrën si dëshironi. 

Forumet e depove të fjalëkalimeve dhe burimet e vetë-ndihmës

Nëse do të zgjidhni më mirë një çështje – i cili është lloji i thirrjeve për klientët e Depos të Fjalëkalimit – mund të përdorni forume të komunitetit ose FAQ. Sidoqoftë, “FAQ” është një emër modest, duke marrë parasysh se pjesa kryesore e artikujve me fjalëkalim është më shumë si një bazë e njohurive. Atje do të gjeni mësime, udhëzues për zgjidhjen e problemeve, sqarime dhe njohuri të përgjithshme për sigurinë. 

password-depo-njohurive

Shtë mirë të shohësh gamën e temave të përfshira në bazën e njohurive. Duke gërmuar nëpër disa hyrje, ka disa që kërkojnë vetëm një përgjigje me fjali të vetme, ndërsa të tjerët ofrojnë shumë paragrafë dhe fotografi të ekranit. Ka pak gëzof, me shkrimtarët që hyjnë vetëm në detaje teknike kur është e nevojshme. 

Ka edhe forume në bashkësi, megjithëse me siguri nuk do t’i përdorni. Ata kanë qenë rreth më pak se një vit, me vetëm një pjesë të vogël të postimeve në secilin seksion. Seksioni më i populluar, i cili përfshin versionin Windows të Fjalëkalimit Depo, ka vetëm 42 postime dhe tetë pasues në kohën e shkrimit. 

password-depo-Forume

Pavarësisht, opsionet e shumëfishta të kontaktit dhe baza e plotë e njohurive janë të mjaftueshme për Fjalorin e Fjalëkalimit për të fituar një vlerësim të lartë këtë raund. Mbështetja është lehtësisht seksioni më i fortë i këtij shqyrtimi. 

Aktgjykimi

Depo me fjalëkalime shkon më shumë nga karakteristikat se çdo menaxher tjetër i fjalëkalimit që kemi testuar. Sidoqoftë, duke lëvizur në të kaluarën e barërave të këqija, ju mbetet një menaxher fjalëkalimi shumë funksional, por jopraktik. 

Fjalëkalimi Depo merr rekomandimin tonë për përdoruesit që duan të rimarrin dhe duan një përvojë lokale të mbrojtur shumë. Të gjithë të tjerët janë më mirë me një menaxher tjetër të fjalëkalimeve.

Fatmirësisht, ka shumë zgjedhje. LastPass vjen si menaxher premierë falas me fjalëkalime, me Dashlane dhe 1Password duke marrë tortën kur bëhet fjalë për opsionet e paguara. RoboForm është ndoshta alternativa më e mirë, sidoqoftë. Ajo ofron një shumë të funksionalitetit të Depo me fjalëkalime, por me sinkronizim shumë-pajisjesh, ndarjen dhe rezervat. 

Whatfarë mendoni për Depot me fjalëkalim? A do të përfitoni nga prova 30-ditore falas? Na tregoni për përvojën tuaj në komentet më poshtë. Faleminderit që lexuat këtë rishikim të Depos të Fjalëkalimit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map