Rishikimi OpenDrive – Përditësuar 2020

Shqyrtim OpenDrive

I vetmi ofrues i pakufizuar i ruajtjes së cloud atje, apeli i OpenDrive do të jetë i kufizuar për njerëzit që janë të gatshëm të merren me skemën e çmimeve të çuditshme dhe ndërfaqen e vjetëruar.


Shqyrtime për ruajtjen në cloud

Bota e ruajtjes së pakufizuar të reve ka një popullsi prej një: OpenDrive. Kostoja është gjithashtu e drejtë, me vetëm 9,99 dollarë në muaj, e njëjtë me ruajtjen e 1TB Dropbox Plus.

Magazinimi i lirë, i pakufizuar është një barazim i bukur, por ekzekutimi është po aq i rëndësishëm. Gjatë këtij shqyrtimi të OpenDrive, ne do të zbulojmë se si shërbimi renditet kundër opsioneve më të mira të ruajtjes së cloud në dispozicion sot.

Nëse thjesht po shikoni për pikat kryesore, jashtë ndarjes bujare të saj për ruajtje, ka pak për tu pëlqyer. OpenDrive është një nga shërbimet e pakta të cloud për të ofruar edhe ruajtjen e cloud dhe funksionalitetin në internet rezervë. Ai gjithashtu siguron encryption me njohuri zero, ndarjen e skedarëve dhe aplikacione celular.

Ne gjithashtu u mahnitëm nga fakti që shërbimi vjen me një aplikacion të integruar të shënimeve dhe aftësi të menaxhimit të detyrave. Ju madje mund të ndani llogarinë tuaj me përdorues të shumtë – katër në një plan të pakufizuar – i cili përndryshe është i padëgjuar në fushën e ruajtjes së cloud të konsumatorit.

Ndërsa OpenDrive shkëlqen në letër, megjithatë, ne gjetëm që shërbimi të ishte disi i gabuar, i theksuar nga proceset e sinkronizimit të ngadaltë dhe herë pas here të dështuar. Përvoja e përgjithshme e përdoruesit gjithashtu ndjehet pak e modës së vjetër.

Vazhdoni të lexoni për të zbuluar se çfarë bëmë tjetër dhe nuk ju pëlqeu ose testoni vetë shërbimin me një llogari falas 5 GB. Nëse OpenDrive nuk e lundron varkën tuaj, shikoni në bibliotekën tonë të rishikimeve të ruajtjes së cloud për alternativa.

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për OpenDrive

Features

OpenDrive është kryesisht një shërbim i ruajtjes së cloud, megjithëse gjithashtu ka një funksionalitet të kufizuar të rezervave në internet. Kjo e bën atë një nga shërbimet e pakta cloud që përpiqen t’i bëjnë të dyja, megjithëse ne do t’ju rekomandojmë një shërbim të dedikuar rezervë në internet nëse teprica është e lartë në listën tuaj (ne do të bashkojmë me hollësi përmbledhjen e zgjidhjeve më të mira të rivendosjes së të dhënave këtu).

Kontrolloni udhëzuesin tonë mbi ndryshimet midis ruajtjes së cloud dhe kopjimit në internet për të mësuar më shumë rreth asaj që çdo lloj shërbimi mund të bëjë për ju. Udhëzuesi ynë më i mirë i rezervave në internet mund t’ju tregojë një ofrues të dedikuar, gjithashtu, nëse keni nevojë për diçka me më shumë detaje sesa OpenDrive.

Si një shërbim i ruajtjes në re, një nga qëllimet kryesore të OpenDrive është të zgjasë hapësirën në dispozicion për ju në hard diskun tuaj duke ju lejuar të ruani skedarë në serverë të largët. Sshtë shërbimi i vetëm për ruajtjen e cloud që siguron ruajtje të pakufizuar (megjithëse bie në skenë kur bëhet fjalë për planin e tij të lirë, lexoni artikullin tonë më të mirë për ruajtjen e cloud për më shumë informacion).

Ky përfitim vjen gjithashtu me një kosto të arsyeshme, të cilën ne detajojmë në segmentin tonë të çmimeve, tjetër. Megjithatë, shumica e njerëzve nuk do t’ju duhet aq shumë hapësirë, dhe ju mund të zgjidhni më pak me një kosto pak më të ulët.  

Planet e pakufizuara nuk mund të përdoren për të kopjuar skedarët nga pajisjet NAS, ose, ndërsa planet e ruajtjes së mbyllur munden. Shihni kopjen më të mirë për udhëzuesin NAS për sugjerime të tjera.

Serverët OpenDrive

OpenDrive nuk siguron një rrjet multiregjional të serverëve si disa nga emrat më të mëdhenj në industri (d.m.th., Dropbox, Google Drive dhe OneDrive). Qendra e vetme e të dhënave është e vendosur në Phoenix, Arizona. Kjo mund të ndikojë në shpejtimin e disa; shiko përmbledhjen e shpejtësisë tonë poshtë seksionit për detajet.

Përveç sigurimit të hapësirës për ruajtjen e skedarëve, OpenDrive gjithashtu ofron aftësi për sinkronizimin e skedarëve. Kjo do të thotë që ju mund të bëni redaktime në një skedar në një pajisje dhe të shihni ato ndryshime që reflektohen në një pajisje tjetër të lidhur në kohë të afërt.

OpenDrive gjithashtu siguron një veçori të sinkronizimit selektiv, megjithëse është implementuar paksa çuditërisht. Sinkronizimi selektiv ju lejon të ruani skedarë vetëm në cloud dhe jo në hard diskun tuaj, kështu që të mund të lironi hapësirë.

OpenDrive mund të përdoret gjithashtu për të shkëmbyer skedarë me të tjerët. Seksioni i këtij shqyrtimi të quajtur “ndarja e skedarëve & sinkronizimi ”do të diskutojë në thellësi të dy tiparet.

Karakteristikat e tjera kryesore përfshijnë versionimin e skedarëve dhe ruajtjen e skedarëve të fshirë. Versioni i skedarëve ju lejon të riktheni ndryshimet e padëshiruara të skedarit, përfshirë korruptimet e paqëllimta. Mund të ruani deri në 99 versione mbresëlënëse për secilin skedar.

Skedarët e fshirë ruhen deri në 90 ditë në një kosh riciklimi, kështu që ju mund t’i rikuperoni ato nëse fshihen aksidentalisht.

Ndërsa një lojtar më i vogël në treg, një nga gjërat interesante në lidhje me OpenDrive është se përpiqet të tërheq disa lëvizje të mëdha të lojtarëve. Ashtu si Dropbox, ajo siguron një aplikim të shënimeve dhe menaxhimin e detyrave.

Ju gjithashtu mund të krijoni dhe modifikoni dokumentet e tekstit, spreadsheets (.xls) dhe skedarët e prezantimit nga shfletuesi OpenDrive.

Këto mjete janë të ngadalta dhe nuk mbajnë shumë në mënyrën e veçorive, megjithatë, ndryshe nga suita e shkëlqyer e integruar e Google Docs që ju merrni falas me një llogari Google Drive (lexoni rishikimin tonë të Google Drive).

Ne jemi intriguar disi nga fakti se një llogari personale OpenDrive ju lejon të bëni diçka më tradicionale që i përket mjeteve të ruajtjes së cloud të biznesit si ato që gjenden në skedarin tonë më të mirë të ndërmarrjeve dhe për të shpërndarë përmbledhjen: mund të ndani llogarinë tuaj me përdoruesit e tjerë.

Deri në katër përdorues mund të përdorin një pajtim të vetëm, dhe si pronar i llogarisë do të mund të menaxhosh lejet për ta. Duke pasur parasysh që siguron hapësirë ​​të pakufizuar për ruajtjen e cloud, ky është një propozim mjaft joshës për blerësit e buxhetit.

Sistemet e funksionimit kompjuterik të mbështetur përfshijnë Windows dhe Mac. Nuk ka asnjë klient amtare Linux, por ju mund të përdorni WebDAV për ta lidhur atë OS me ruajtjen tuaj në re.   

Aplikacionet e lëvizshme janë të disponueshme për Android dhe iOS që ju lejojnë jo vetëm të hyrni në skedarë cloud, por automatikisht mbroni skedarët celularë dhe median e transmetimit.  

Në përgjithësi, lista e veçorive të OpenDrive është mjaft mbresëlënëse, me përfshirje të pritura (sinkronizim, ndarje, versionim) dhe të papritur (shënime, menaxhim detyre, kopje rezervë). Sidoqoftë, siç do ta shohim, ekzekutimi nuk do të mbajë gjithmonë ritmin.   

Çmimeve

OpenDrive ofron një plan falas me 5 GB hapësirë ​​në internet nëse dëshiron ta kontrollosh. Infrascale ka shtuar disa stimuj shtesë për të marrë më shumë ruajtje falas si 2 GB për një përmbledhje, 500MB për një cicërimë dhe 500MB për të ndjekur kompaninë në Facebook ose Twitter.

Nëse jeni serioz në lidhje me përdorimin e OpenDrive, do të dëshironi një pajtim me pagesë. Shërbimi ofron një përzierje interesante të opsioneve, të paraqitur nga plani i tij i pakufizuar i ruajtjes për 9,99 $ në muaj ose 99 dollarë në vit.  

Nëse vendosni një llogari falas 5 GB, OpenDrive imponon kufizime të aktivitetit si një kufi i gjerësisë së brezit prej 1 GB në ditë dhe kufiri i skedarit 100MB.

Planet e pakufizuara nuk kanë ndonjë kufi të tillë. Planet e mbuluara kufizojnë gjerësinë e brezit, megjithëse kapaku më i ulët është 25 GB i arsyeshëm në ditë dhe ju mund të paguani për të rritur atë deri në 5TB.  

Kostoja e OpenDrive krahasohet në mënyrë të favorshme me opsionet e tjera të ruajtjes së cloud. Dropbox, për shembull, ju kufizon në 1TB për të njëjtën kosto si OpenDrive Unlimited. Edhe plani 2TB, 8 dollarë në muaj i Sync.com – një nga marrëveshjet më të mira në ruajtjen e cloud (lexoni rishikimin tonë të Sync.com) – humbet pak shkëlqim në krahasim.

Lehtësinë e përdorimit

Regjistrimi në OpenDrive zgjat disa sekonda, pas së cilës do t’ju jepet qasje në UI të shfletuesit dhe mund të shkarkoni klientin e desktopit.

Përvoja e shfletuesit ndihet pak e datuar dhe nuk duket aq intuitive sa disa nga opsionet më moderne si pCloud (lexoni rishikimin tonë të pCloud). Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që është e vështirë të përdoret aq pak sa i mërzitshëm.

Ikonat e lundrimit përgjatë anës së majtë ju lejojnë të kaloni midis pikëpamjeve për:

 • Skedarët: shikoni skedarët që keni ruajtur në re
 • Shënime: shikoni shënimet që keni krijuar
 • Detyrat: shikoni listat e detyrave tuaja
 • Përdoruesit: menaxhoni hyrjen në llogarinë tuaj
 • Cilësimet: cilësimi i konfigurimit
 • Mbështetje: merrni ndihmë nga OpenDrive

Pamja e skedarëve ndahet më tej në dosje për dokumentet, muzikën, fotot dhe një dosje publike. Këto janë vetëm dosjet e paracaktuar; ju mund të krijoni më shumë si ju pëlqen. Ekziston edhe një dosje “e sigurt” që mbrohet me kriptim privat.

Në krye të pamjes së skedarëve, në të djathtë, do të gjeni butona për ngarkimin dhe shkarkimin e skedarëve. Sidoqoftë, ndërfaqja e shfletuesit përdor zvarritje dhe rënie, gjithashtu, për lehtësi.

Do llogari mund të ketë deri në katër përdorues, të cilët si pronar të llogarisë mund ta shtoni nga pamja e “përdoruesve”.

Përdoruesit mund t’u jepen shikimin ose modifikimin e lejeve për të dy dosjet dhe projektet, të cilat janë grupe dosjesh. Ju gjithashtu kufizoni ruajtjen dhe gjerësinë e tyre të përditshme.

Mundësia për të rishikuar statistikat e përdorimit nuk i jepet një vend i shquar, për shembull si një tryezë qendrore. Në vend të kësaj, do të duhet të futeni në “cilësime” për të parë atë send, dhe prezantimi lë pak për të dëshiruar.

Sidoqoftë, ju mund të shihni shifrat për hapësirën e magazinimit të përdorur dhe grafikët për ngarkime, shkarkime dhe gjerësi bandë të përdorur me kalimin e kohës.

Pjesa më e madhe e përdorimit tuaj nuk do të bëhet mbi një shfletues, por përmes sistemit të skedarit të kompjuterit tuaj. Si shumica e mjeteve të ruajtjes së cloud, OpenDrive përdor modelin e dosjes sinkronizuese të popullarizuar nga Dropbox (lexoni rishikimin tonë të Dropbox për historinë që qëndron pas kësaj).

Dosja e sinkronizimit OpenDrive është mjaft e lehtë për t’u përdorur; megjithatë, do të tregojmë disa çështje të performancës së problemeve më vonë në këtë përmbledhje.

OpenDrive gjithashtu ka një UI të desktopit që mund të përdorni për të menaxhuar proceset e sinkronizimit dhe kopjimit.

Për kopje rezervë, ju mund të shtoni vetëm dosje dhe skedarë individualë një nga një për planin rezervë, duke e bërë më të vështirë përdorimin për këtë detyrë sesa një shërbim më të zgjuar si Backblaze (lexoni rishikimin tonë Backblaze).

Sidoqoftë, mund të vendosni rezervë për të ekzekutuar vazhdimisht ose në një orar të caktuar.

OpenDrive gjithashtu ka mundësi që t’ju lejojë të përjashtoni automatikisht ose të përfshini skedarët bazuar në llojin, moshën ose madhësinë e skedarit.

Duke vazhduar më tej, mund të qaseni në ruajtjen e cloud të OpenDrive nga smartphone juaj duke përdorur aplikacione të disponueshme për Android dhe iOS. Aplikacionet janë dizajnuar më mirë sesa përvoja e shfletuesit, dhe mund të përdoren për të parë fotografi dhe madje edhe për të transmetuar media (përveç skedarëve .mkv, për ndonjë arsye).

Skedarët mund të vendosen për qasje jashtë linje dhe janë të ndara. Mund të vendosni gjithashtu një telefon që automatikisht të dërgojë përmbajtje të vlefshme si foto, video dhe shënime në cloud.

Ne e kemi dëmtuar aplikacionin celular disa herë gjatë përdorimit. Disa të tjerë përmendin të njëjtën çështje në komentet e Dyqanit të Google Luaj për OpenDrive, si dhe duke vërejtur performancë të ngadaltë dhe madje edhe dore me skedarë të humbur, kështu që duket se çështjet tona nuk ishin një rrjedhë e plotë.

Ndarja e skedarëve & syncing

Mund të ndani përmbajtje të ruajtur në cloud OpenDrive si nga aplikacioni i shfletuesit ashtu edhe nga celulari. Për ta bërë këtë nga shfletuesi, gjeni dosjen ose skedarin që dëshironi të ndani dhe klikoni në ikonën “share”.   

Kjo krijon një lidhje URL që tregon në dosje ose skedar. Nëse zgjidhni një dosje, lidhjet individuale për përmbajtjen brenda tij gjithashtu do të krijohen, një prekje e këndshme që siguron kontroll të shtuar. Pastaj mund të klikoni me të djathtën mbi çdo përmbajtje të lidhur dhe të zgjidhni “dërgoni me email”.

Përtej kësaj, do të duhet të shpërndani lidhje me dorë. Nuk ka mundësi të heqësh lidhjet automatikisht në shërbimet e mediave sociale si Facebook dhe Twitter. Kjo nuk është shumë e keqe; ne jemi më të shqetësuar për mungesën e cilësimeve kryesore, të cilat zakonisht janë të disponueshme në më shumë zgjidhje cloud të orientuara drejt privatësisë. Humbjet përfshijnë një paaftësi për të vendosur lejet e lidhjeve dhe datat e skadimit të fjalëkalimit.

Ju mund të vendosni lejet e fjalëkalimit në skedarë individualë, por duhet të klikoni me të djathtën në një skedar të vetëm dhe të zgjidhni “pronat” për ta bërë këtë.

Kjo ndihmon disa, por lidhjet e fjalëkalimeve dhe datat e skadimit të lidhura drejtpërdrejt me procesin e ndarjes janë një qasje më e mirë.

Ndarja nga aplikacioni celular është mjaft e thjeshtë por e kufizuar gjithashtu. Thjesht hapni çdo dokument, video, foto ose skedar tjetër dhe trokitni lehtë mbi ikonën “share” për të kopjuar një lidhje skedari në tastierën tuaj.

Ndarja e OpenDrive është e përgjithshme thjesht shumë e kufizuar për të bërë listën tonë të ruajtjes më të mirë të cloud për ndarjen e skedarëve, të kryesuar nga Sync.com, një shërbim që godet kudo që mungon OpenDrive.

Sinkronizimi me OpenDrive është mjaft i drejtpërdrejtë, duke marrë modelin e dosjes sinkronizuese siç u përmend më herët në këtë përmbledhje. Pasi të instaloni klientin e desktopit, kjo dosje do të krijohet në sistemin tuaj operativ dhe thjesht quhet “OpenDrive”.

Zhvendosni një skedar në dosjen e sinkronizimit dhe ai do të dërgohet në cloud, pastaj në çdo pajisje tjetër të lidhur me llogarinë tuaj OpenDrive.

Anydo lloj skedari mund të sinkronizohet, megjithëse nëse jeni në një llogari ruajtjeje të rregulluar, ekziston një kufizim minimal i gjerësisë së bandës prej 25 GB në ditë që kufizon funksionalitetin. Siç u përmend më herët, ju mund të paguani për të rritur këtë kufi.

OpenDrive siguron sinkronizim selektiv për t’ju lejuar të ruani skedarë vetëm në cloud dhe jo gjithashtu në hard drive tuaj. Kjo është kryesore për të përfituar plotësisht nga ajo hapësirë ​​e pakufizuar e ruajtjes. Sidoqoftë, implementimi është i çuditshëm: opsioni për të përdorur sinkronizimin selektiv fshihet në ndërfaqen e ngathët të desktopit të OpenDrive. Ju duhet të klikoni në një menu drop-down dhe të zgjidhni “veprim”.

Pastaj, ju mund të zgjidhni vetëm një dosje ose skedar në një kohë për të lëvizur. Shumica e shërbimeve të ruajtjes së cloud ju lejojnë të menaxhoni sinkronizimin selektiv për dosje të shumta dhe skedarë menjëherë, duke shpejtuar shumë procesin.

Do të marrim në konsideratë sa efektive është OpenDrive në të vërtetë kopjimi i skedarëve në segmentin tjetër. Sidoqoftë, do të vërejmë tani që kemi provuar dështime në përpjekjet për të ngarkuar skedarë të mëdhenj. Përdoruesi tjetër është ankuar për skedarët sinkronizues që nuk shfaqen në ruajtjen e tyre në re.  

shpejtësi

Ndërsa mekanizmi i sinkronizimit është mjaft i thjeshtë në koncept, një nga gjërat që kemi gjetur këtu në Cloudwards.net është që efikasiteti i sinkronizimit mund të ndryshojë shumë nga një shërbim në tjetrin, me Dropbox përgjithësisht duke udhëhequr rrugën në ekzekutim.

Për të parë se sa mirë janë kryer algoritmet e sinkronizimit të OpenDrive, kemi kryer disa teste të transferimit të skedarëve duke përdorur një dosje të kompresuar 1 GB. Këto teste u kryen mbi një rrjet WiFi nga një vendndodhje në Bangkok me shpejtësi në internet 10 Mbps lart dhe 30 Mbps poshtë.

Kohët tuaja do të ndryshojnë në varësi të vendit ku ndodheni në botë në afërsi të qendrës së të dhënave të OpenDrive në Arizona. Ndërsa ne po i dërgonim ata në gjysmën e botës, rezultatet ishin akoma më shumë se zhgënjyese, përveç faktit që na dha kohë për një sy gjumë të fuqisë. 

Testi Një: Testi Dy: Mesatarja:
Ngarkoni:52 minuta58 minuta55 minuta
Shkarko:8 minuta8.5 minuta8.25 minuta

Gjatë ngarkimit, procesi filloi mjaft shpejt, pastaj u ngadalësua shpejt dhe u var disa herë (ose nganjëherë i dështuar).

Dhënë, në të shumtën e rasteve nuk do të ngarkoni skedarë 1 GB. Sidoqoftë, mund të bëjë një ndryshim nëse punoni një vëllim të madh në baza ditore.

Për krahasim, këtu janë rezultatet e ngarkimit të të njëjtit test duke përdorur disa shërbime rivale:

 • Sync.com: 15 minuta
 • pCloud: 22 minuta
 • Google Drive: 11 minuta
 • Dropbox: 9 minuta

Shpejtësitë e shkarkimit kryhen më mirë, më të krahasueshme me pjesën tjetër të fushës.

siguri

OpenDrive merr një qasje interesante për të skeduar skamjen në atë që ju lejon të keni qasje edhe në menaxhimin dhe encryption private.

Kriptimi i menaxhuar do të thotë që OpenDrive mban kontrollin e çelësave tuaj të enkriptimit, ndërsa kriptimi privat – i quajtur edhe encryption zero i njohurive – do të thotë që ju të mbani kontrollin.

Kriptimi privat është më i sigurt, por nëse harroni fjalëkalimin tuaj të enkriptimit, OpenDrive nuk mund ta rivendosë atë për ju. Kjo do të thotë që ju do të humbni qasjen në to, prandaj sigurohuni që ta siguroni atë fjalëkalim diku të sigurt, si një menaxher fjalëkalimi.

Kriptimi i OpenDrive

Skedarët transferohen përmes një lidhjeje 128-bit TLS / SSL dhe janë të koduara nga ana e serverit duke përdorur AES 256-bit. Lexoni më shumë rreth asaj që kuptojnë këto karakteristika në përmbledhjen e sigurisë tonë në re.

Duhet të theksohet se kriptimi i skedarëve është i disponueshëm vetëm përmes aplikacionit të desktopit. Skedarët e ngarkuar përmes shfletuesit ose aplikacioni celular nuk do të kodohen.

Përdorimi i versionit të skedarëve të OpenDrive do t’ju japë një masë mbrojtjeje kundër ransomware. Skedarët e ruajtur gjithashtu monitorohen me Comodo HackerGuardian Antivirus Protection për tu mbrojtur më tej nga sulmet e malware.

Ju gjithashtu mund të vendosni raporte të automatizuara për të monitoruar aktivitetin e llogarisë që do të merrni me email.

Qendra e të dhënave e OpenDrive është e mbrojtur me një firewall dhe rrjeti monitorohet vazhdimisht për shkelje. Qendrat e të dhënave janë siguruar më tej me mbikëqyrje video dhe siguri në vend, dhe mjedisi i kontrolluar për të mbrojtur nga zjarret dhe përmbytjet.

OpenDrive është gjithashtu i pajtueshëm me HIPAA dhe i certifikuar SAS 70 Type II. Skedarët ruhen gjithashtu në shumë servera për tepricë, megjithëse jo për llogari falas. Ekziston gjithashtu një garanci 100 për qind në kohë, e cila OpenDrive mbështet me një politikë rimbursimi.

OpenDrive nuk përfshin një mundësi për vërtetimin me dy faktorë, që është një gabim. Kjo, së bashku me disa nga mbikëqyrjet për ndarjen e lidhjeve që përmendëm më herët (pa fjalëkalime të lidhjeve ose data të skadimit) janë fusha të përmirësimit.

mbështetje

OpenDrive siguron 24 / 7support përmes emailit. Ne shkarkuam disa pyetje testi për të vlerësuar kohën e përgjigjes dhe u morëm me përgjigje zakonisht brenda gjysmës së ditës. Jo e madhe, por ne kemi përjetuar më ngadalë.  

Biseda live nuk është një opsion. Mbështetja telefonike supozohet të ofrohet gjatë orarit të punës sipas përmbledhjes së veçorive të OpenDrive, por ne në fakt nuk mund të gjejmë numrin e mbështetjes të renditur kudo në portalin e mbështetjes OpenDrive.

Nëse nuk mund të prisni mbështetjen e postës elektronike, OpenDrive mban një arkiv mbështetës që funksionon përmes ZenDesk. Do të gjeni kategori për njoftime, FAQ, çështje të njohura dhe një bazë njohurish.

Baza e njohurive është e kufizuar, megjithëse, vetëm 18 artikuj në kohën e shkrimit. OpenDrive ka një blog, por të thuash që nuk është shumë aktiv do të ishte një nënvlerësim. Hyrja e fundit daton në Qershor 2016.

Aktgjykimi

Natyra e gabuar e aftësive të sinkronizimit të OpenDrive ka të ngjarë të meta më e madhe që do t’i mbajë njerëzit të hedhin anije nga Dropbox ose ndonjë nga alternativat e duhura të Dropbox në treg. Për më tepër, ne do të donim gjithashtu të shihnim autentifikimin me dy faktorë, mbështetje më të mirë dhe përvojë më moderne të përdoruesit.

Për ata që mund të anashkalojnë fshehjen e rastit, megjithatë, ka akoma shumë për të pëlqyer. Magazinimi i pakufizuar, çmimi i mirë, rezervimi, shifrimi i njohurive zero, transmetimi i mediave, shënimet dhe menaxhimi i detyrave kryesojnë listën.  

Megjithëse nuk do të fitojë ndonjë çmim nga ekipi i Cloudward.net, ne jemi të lumtur të pranojmë se këtu ka disa vlera. Ne do të donim të dëgjonim mendimet tuaja në OpenDrive, të cilat mund t’i shtoni në pjesën e komenteve tona, më poshtë. Faleminderit per leximin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map