Rishikimi i MyPCBackup – Shërbimi i Defunct – Përditësuar 2020

Rishikimi i MyPCBackup

Shërbim rezervë në internet i lehtë për t’u përdorur. Ndërfaqja e mirëfilltë e përdoruesit. Shtesa në dispozicion, por me një tarifë të rëndë, ndonjëherë të fshehur.


Vëmendje: Azhurnim i rëndësishëm!

Përmbledhje

Faqe Hyrëse e MyPcBackup

Le ta pranojmë: kaq shumë kompani po kthehen te ofruesit e ruajtjes së cloud për të mbrojtur me siguri të dhënat e tyre të rëndësishme. Por ruajtja e cloud dhe ajo në internet nuk është vetëm diçka për përdoruesit e biznesit.

Ju mund të përfitoni nga kopje rezervë në internet në shumë mënyra për të cilat do të gjeni një çift në këtë përmbledhje të MyPCBackup. MyPCBackup është një kompani që ofron këto shërbime. Me një çmim ekonomik dhe garanci të saktësisë 99.99% dhe kohën e duhur, kjo kompani është këtu për të bërë që klientët e tyre të jetojnë më lehtë dhe më mirë.

Ata janë të njohur për besueshmërinë e tyre dhe shumica e klientëve duken me të vërtetë të lumtur me shërbimet e tyre. Për shkak se gati 43% e njerëzve do të humbasin skedarët e tyre të çmuar duke përfshirë email, video muzikore, dokumente dhe skedarë të tjerë, nevoja për shërbime të kësaj natyre vazhdon të rritet. 

Të Gjitha Rreth Rezervimit të PC tim

Një krijim i Kompanisë Just Develop It, MyPC Backup është një udhëheqës biznesi në revolucionin rezervë në internet. Qëllimi i ndërmarrjes është të sigurojë zgjidhje të thjeshta për të ndërlikuar vështirësi teknike.

Kompania filloi së pari në 2010 dhe ato ofrojnë të njëjtën sasi shërbimesh që ofrojnë kompanitë e tyre motra, ZipCloud dhe JustCloud. Dallimi i vetëm është se ata kanë një apel vizual paksa të ndryshëm në internet në mënyrë që ata të mund të kujdesen për një audiencë të ndryshme.

planet & Çmimeve

Ndonjëherë, pak e vështirë për tu gjetur në faqen e tyre të internetit, këtu janë informacionet e çmimeve të MyPCBackup: 

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për MyPCBackup

rezervë

MyPCBackup është krijuar për njerëzit që nuk duan të mendojnë për kopjet e tyre rezervë dhe çfarë të bëjnë kopje rezervë kur. Ata e kuptojnë se sa zhgënjyese mund të jetë gjithnjë rezervimi i të dhënave, kështu që ata e bëjnë atë për ju.

Ata kanë të bëjnë me automatizimin dhe kjo është arsyeja pse sistemi i tyre vazhdimisht bën back-up në internet, edhe pse punoni. Ata e bëjnë këtë proces shumë të lehtë, në mënyrë që pa marrë parasysh nivelin tuaj të njohurisë në kompjuter, ju jeni të mbrojtur në mënyrë të sigurt.

E vetmja gjë që ju do të duhet të bëni është thjesht të instaloni programin në sistemin tuaj, dhe sistemi do të bëjë pjesën tjetër për ju. Bukuria është se jo vetëm dokumentet tuaja të shtypura janë të sigurta, por ato do të mbrojnë fotografitë, videot dhe çdo lloj skedari tjetër që mund të imagjinoni.

Shpesh, pas një ndërprerje kompjuteri, mund të jetë e nevojshme të ri-instaloni shumë programe për shkak të dështimit të hard drive-it. Sidoqoftë, nuk do të keni mundësi t’i riktheni ato dokumente ose foto, ato janë zhdukur përgjithmonë.

Kjo është arsyeja pse u krijua MyPCBackup. Ndërsa njerëzit lëvizin më shumë në epokën teknologjike dhe më pak larg sendeve të prekshme, kërcënimi bëhet më i madh.

Restaurimi i skedarëve

Rivendosja e skedarëve tuaj nga MyPCBackup është e lehtë nga pulti i mahnitshëm i thjeshtë. MyPCBackup ka krijuar një rrjet të jashtëzakonshëm të serverëve që komunikon me Amazon S3.

Kjo u jep përdoruesve të tyre kujtesë të shpejtë të të dhënave të tyre. Thjesht shkoni te skedarët tuaj dhe gjeni ato që dëshironi të ngarkoni, është aq e thjeshtë sa edhe klikimi i një butoni. Nuk ka asnjë arsye për të agonizuar dhe kërkuar orë të tëra duke u përpjekur për të gjetur skedarët si me disa kompani rezervë, kjo bën gjithçka që të jetë në përdorim miqësor për të gjithë.

Të gjithë duhet të praktikojnë të bëjnë një provë rivendosjen disa herë. Kjo do t’ju japë mundësinë të jeni në gjendje të reagoni shpejt dhe të dini se çfarë të bëni në një krizë. Ju mund të zgjidhni skedarët ose dosjet specifike që dëshironi të rivendosni ose mund të rivendosni të gjitha të dhënat tuaja, zgjedhja varet nga ju.

Nuk duhet shumë kohë për të ngarkuar 1 ose 2 dokumente, por sa më shumë të dhëna do të rikthehen, aq më shumë do të duhet. I gjithë procesi është goxha drejt përpara dhe çdokush duhet të jetë në gjendje ta bëjë atë.

Features & pagesë shtesë

Gjithmonë mund të shkoni te krahasimi ynë rezervë në internet për të krahasuar MyPCBackup me ofruesit e tjerë. MyPCBackup nuk është duke revolucionarizuar tregun e rezervave dhe depozitave, ju sjell një larmi shtesash të dobishme:

1. Ndarja e skedarëve

Mund të ndani skedarë ose dosje të zgjedhura me miqtë dhe familjen. Kjo e bën veçanërisht të thjeshtë ndarjen e albumeve të fotografive tuaja të fundit në një grup të zgjedhur njerëzish. 

2. Sinkronizimi i skedarëve

MyPCBackup ka karakteristika të ngjashme me Dropbox, si sinkronizimi i skedarëve, në mënyrë që të keni gjithmonë versionin më të fundit në çdo pajisje. 

3. Gjeni laptopin tim

MyPCBackup mund të gjejë laptopin tuaj nëse është vjedhur ose humbur. Në këtë mënyrë ju keni mundësinë për ta rikuperuar atë. Gjëja e mirë është: nëse nuk mund ta rikuperoni laptopin tuaj të paktën skedarët tuaj janë të sigurt. 

Aktgjykimi i formës së prerë

MyPCBackup është një konkurrencë shumë e fortë në tregun e ruajtjes së cloud dhe rezervës, megjithatë ka disa të meta. Kur krahasoni MyPCBackup me ofruesit e tjerë, ekzistojnë disa kufizime. Ndërsa ata ofrojnë një kopje rezervë në internet, ata nuk do të shkojnë shumë më tepër se sa aspektet rezervë në internet.

Sidoqoftë, ata u sigurojnë përdoruesve të tyre aftësi rezervë në internet dhe e bëjnë atë jashtëzakonisht mirë. Gjithashtu, duhet të kemi parasysh që duke pasur parasysh pultin e tyre, është ndërfaqja më e lehtë e përdoruesit përreth. Ata vazhdimisht po azhurnojnë softuerin e tyre, dhe me këto përmirësime vijnë gjëra më të mëdha dhe më të mira.

Blog-u është një mënyrë e shkëlqyeshme për të qëndruar të lidhur me kompaninë dhe atë që ata duan të bëjnë në të ardhmen. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me