Rishikimi i Keepit – Përditësuar 2020

Rishikimi i Keepit

Keepit është një ofrues solid në shumë mënyra, por ju do të duhet të vendosni me një ndërfaqe të ngathët. Sidoqoftë, kalojeni atë, ju merrni një ofrues rezervë të pakufizuar që luan bukur me Linux. Lexoni rishikimin tonë të plotë për Keepit për detajet.


Shqyrtime më të mira në internet

Keepit është një ofrues rezervë në internet me qendër në Danimarkë që ka qenë në biznes që nga viti 2007. Ka dy produkte: Keepit dhe Keepit Classic. E para është një shërbim rezervë cloud-to-cloud që pasqyron skedarët në Office 365, G Suite dhe së shpejti Dropbox. Kjo e fundit është e ngjashme me zgjidhjet kryesore rezervë si ato që mund t’i gjeni në listën më të mirë në internet të kopjeve.

Keepit Classic mund të rezervojë serverat, jo vetëm kompjuterët në shtëpi ose laptopët. Për shkak se versioni cloud-to-cloud është më i përshtatshëm për bizneset që ruajnë sasi të mëdha të të dhënave, ky përmbledhje do të përqendrohet në Keepit Classic, i cili është i përshtatshëm për përdoruesit e shtëpisë.

Keepit Classic ka një shumë të pasme, por ka edhe dështime serioze. Ajo ofron një kopje rezervë të pakufizuar për të lira, mbështet të gjitha llojet e skedarëve, e cila është e rrallë, ka versionim 60-ditor dhe punon në disa shpërndarje Linux. Ndërfaqja e tij është e ngathët, megjithatë, dhe nuk ka asnjë klient të internetit ose një program celular për ju që të përdorni kur jeni larg nga kompjuteri juaj.

Për dallim nga zgjidhjet e tjera rezervë, opsionet e planifikimit janë të pakta. Nëse keni një problem, do të duhet të prisni një përgjigje nga mbështetja sepse faqja e internetit e ndihmës ka pak përgjigje dhe disa janë në gjuhën daneze. Politika e privatësisë gjithashtu ka pjesën e saj të problemeve. Nëse kjo tingëllon si shumë dobësi, ju mund të dëshironi të merrni në konsideratë një shërbim tjetër nga rishikimet më të mira në internet.

Nëse jeni ende të interesuar në Keepit, megjithatë, rrini me ne ndërsa shkojmë në më shumë detaje në këtë përmbledhje të Keepit Classic.

Pikat e forta & dobësitë

Alternativa për Keepit

Features

Disqet e vështirë, qofshin ato të brendshme apo të jashtme, përfundimisht do të dështojnë. E vetmja gjë që ndryshon është kohëzgjatja e kohës që do të zgjasë. Disqet e jashtme mund të zgjasin më shumë sepse nuk janë në përdorim aq sa disqet e brendshme, por ato gjithashtu mund të prishen, të kapen në zjarr ose përmbytje ose dikush mund t’i vjedhë ato.

Keepit Classic thotë se duke u pajtuar me të dhe duke mbështetur të dhënat e tua në cloud, mund ta shmangësh atë dhe të kesh paqe mendore. Ky është një pretendim realist sepse tipari kryesor i Keepit Classic është hapësira e pakufizuar e rezervës, e cila do t’ju ndihmojë të mbroni të dhënat tuaja.

Ju mund të bëni kopje rezervë të çdo madhësie dhe lloji, përfshirë, për shembull, seancat Pro Tools dhe projektet Adobe Premiere Pro. Nëse jeni profesionist që punoni me lloje të rralla skedarësh, kjo është një veçori kryesore.

Pasi të ngarkoni të dhënat tuaja në një qendër të të dhënave “Keepit”, ato do të përsëriten në të paktën një qendër tjetër të të dhënave në një vendndodhje të veçantë gjeografike. Nëse fshini një skedar gabimisht ose bini viktimë e ransomware dhe skedarët tuaj janë të korruptuar, mund të mbështeteni në historinë e tij rezervë 60-ditore për shërim. Kjo ju lejon të rivendosni skedarët e fshirë, ose versionet e mëparshme të tyre, nga 60 ditët e fundit.

Një tjetër veçori interesante për bizneset që përdorin Windows është aftësia për të shpërndarë Keepit te përdoruesit e tyre përmes vendosjes së MSI. Nëse keni nevojë të bëni kopje rezervë dhe të rivendosni të gjithë sistemin tuaj, mundeni, por vetëm nëse regjistroheni në planin më të shtrenjtë.

Nëse nevojat tuaja drejtohen në atë drejtim, por keni nevojë për më shumë opsione, provoni Rezervim CloudBerry. ’Shtë e mbushur me karakteristika dhe opsione që ju lejojnë të personalizoni kopjen rezervë. Mbani në mend se pse mund të jetë e tepërt për përdoruesit kryesorë, megjithatë. Mësoni më shumë rreth saj në rishikimin tonë të Rezervimit të CloudBerry.

Programimi i Keepit

Keepit Classic, ndryshe nga shumica e zgjidhjeve rezervë në internet, nuk ka shumë mundësi të caktimit të rezervave. Krijimi i kopjes rezervë është i vazhdueshëm dhe rritës si parazgjedhje, do të thotë pasi të ketë përfunduar kopja fillestare, Keepit Classic do të transferojë vetëm pjesën e ndryshuar të skedarit, i cili kursen kohë dhe gjerësi bandë.

Kjo qasje quhet kopjimi i nivelit të bllokut.

Ju nuk mund të caktoni kohën kur dëshironi të ekzekutohet kopja juaj. Përkundrazi, do të funksionojë automatikisht një herë në ditë. Ajo që mund të bëni është të zgjidhni ditët e javës që dëshironi që ajo të zhvillojë. Kjo është e rrallë në krahasim me shërbimet e tjera. Keepit Classic gjithashtu nuk ka një shërbim të ofrimit korrier, i cili do të ishte i dobishëm për operacionet e mëdha të rivendosjes.

IDrive ka një shërbim të aftë korrieri që ju lejon të kopjoni ose rivendosni skedarët me postë. Nuk është falas për rikthim por është e dobishme nëse duhet të rivendosni shumë të dhëna. Lexoni më shumë rreth tij në rishikimin tonë IDrive.

Keepit Classic përdor AES 256-bit për të përplasur skedarët tuaj, por i mungon vërtetimi dy faktor. Do të ketë më shumë në këtë në seksionin tonë të “sigurisë” më poshtë. Nëse doni të mësoni më shumë rreth veçorive, shërbimeve dhe praktikave rezervë, këshillohuni me bibliotekën tonë rezervë.

Përmbledhje e Karakteristikave të Keepit

Logo Keepitwww.keepit.com

Fillon nga 454 $ muaj për 1000 GBAll Plans

rezervë

Programi i rezervës

Rikthim i vazhdueshëm

Rikthim shtesë

Kopjimi i bazuar në imazhe

Rezervimi i jashtëm i diskut

Kopje rezervë NAS

Rikthim i serverit

Kopje rezervë hibride

Rikthim i pajisjes celulare

Rikthim i pakufizuar

Pajisjet e pakufizuara

Rrëzimi i shpejtësisë

Kopjimi i skedarit të bllokut

Kopje rezervë e shumëfishtë

kthej

Shërbimi i rimëkëmbjes së korrierit

Qasja e shfletuesit

Qasja në aplikacionin celular

versioning

Mbajtja e skedarit të fshirë

siguri

Kriptimi privat

Kriptimi gjatë pushimit

Kriptimi brenda transitit

Protokolli i Kriptimit
AES 256-bit

Autentifikimi me dy faktorë

Qendrat e ngurtësuara të të dhënave

Cilësimet e proxy serverit

HIPPA në përputhje

mbështetje

24/7 Mbështetje

Mbështetje e Bisedës Live

Mbështetje telefonike

Ndihmë me email

Forumi i përdoruesit

Njohuri baze

misc

Ndarja e skedarëve

Sinkronizimi i pajisjes

Prove falas
30

Çmimeve

Tabela e çmimeve në uebfaqe tregon tre plane, por ju nuk shihni çdo version të disponueshëm derisa të arrini në faqen e arkëtimit.

Pavarësisht nga cili plan ju zgjidhni, ju mund të paguani vetëm për një vit ose dy vjet. Nuk ka mundësi të paguani çdo muaj. Do të ishte mirë të kishit mundësi, edhe nëse është disa dollarë më shumë, sepse ju garanton fleksibilitet. Nuk ka zbritje nëse paguani për një vit, por merrni një zbritje të vogël dhe dy muaj falas nëse paguani për dy vjet.

Para se të vendosni të regjistroheni, mund të përdorni provën falas 30-ditore për të provuar shërbimin. Mund të provoni planin Home Unlimited ose planin Pro Desktop.

Home Unlimited ofron hapësirë ​​rezervë të pakufizuar për 4,95 $ në muaj ose 59,40 $ në vit. Shtë mjaft mirë nëse thjesht doni të kopjoni kompjuterin tuaj personal.

Pro Desktop shton konfigurimin, vendosjen dhe raportimin e mjeteve qendrore për t’ju ndihmuar të menaxhoni kompjuterët tuaj të biznesit. 17shtë 179,40 dollarë në vit që zbret në 14,95 $ në muaj. Ai mbështet përdorues të shumtë dhe ju mund të shpërndani licencat nëpër sistemet tuaja, shtoni politika rezervë për makineritë ose grupet individuale dhe t’i menaxhoni ato nga paneli juaj i kontrollit.

Plani tjetër në linjë është Pro Server, i cili vjen në disa versione, duke filluar me Pro Server 100.

Pro Server 100 ofron 100 GB hapësirë ​​rezervë për serverin tuaj. Mbi karakteristikat në planin Pro Desktop, ai ofron një opsion të plotë rezervimi dhe rivendosjeje të sistemit. Për të shijuar atë përfitim dhe për të mbrojtur serverat tuaj, do t’ju duhet të pini 588 dollarë në vit. Versionet e fundit shtojnë më shumë hapësirë ​​dhe rrisin çmimin edhe më shumë. Versioni prej 500 GB është 2.028 dollarë në vit.

Nëse keni nevojë për më shumë hapësirë, Keepit Classic ju lejon të blini më shumë. Oferta është kuptim i shkallëzueshëm nëse arrini kapacitetin maksimal, Keepit Classic do të shtojë hapësirë ​​në rritje prej 500 GB për një 165 dollarë shtesë në muaj. 500 GB është 165 dollarë në muaj, 1TB është 330 dollarë në muaj etj.

Për përdoruesit e shtëpisë, Carbonite është konkurrenti më i drejtpërdrejtë. Plani themelor i tij gjithashtu ofron një rezervë të pakufizuar, por është 71,99 $ në vit përkundrejt 59,50 $ të Keepit Classic. Thënë kështu, planet e tjera të Carbonite shkallëzojnë shumë më mirë sesa ato të Keepit Classic dhe ato ofrojnë shërbime automatike të kopjimit të videove dhe shërimit të korrierit. Nëse kjo është ajo që ju nevojitet, këshillohuni me rishikimin tonë të Carbonite për të mësuar më shumë.

Lehtësinë e përdorimit

Kur zbarkoni në faqen e internetit të Keepit, ju prezantoheni me Keepit, jo me Keepit Classic. Për t’u regjistruar në Keepit Classic, duhet të klikoni në lidhjen në pjesën e poshtme të faqes. Për të shtuar konfuzionin, ekziston një version rezervë shtëpiak i shërbimit Keepit që nuk ofron një provë falas.

Pasi të zbarkoni në faqen Keepit Classic, mund të regjistroheni për një gjykim të planit Home Unlimited ose planit Pro Desktop. Pas kësaj, ju duhet të shkarkoni klientin, i cili punon në të gjitha versionet kryesore të Windows dhe macOS, si dhe versionet Debian dhe RedHat të Linux. Nëse keni një version të ndryshëm të Linux, lexoni rezervën më të mirë në internet për artikullin Linux.

keepit-desktop-app

Aplikacioni është i thjeshtë për tu instaluar. Thjesht ndiqni udhëzimet në instalues ​​dhe do të jeni mirë të shkoni. Pas instalimit, do të shihni aplikacionin Keepit Classic, me katër skeda përgjatë majës që ju lejojnë të lundroni atë. Dizajni ndjehet i datuar dhe aplikacioni nuk është aq intuitiv sa disa nga konkurrentët e Keepit Classic ‘.

Kalimi nga skedari në skedë ndonjëherë kërkon disa klikime përpara se aplikacioni të përgjigjet. Navigimi dhe zgjedhja e skedarëve tuaj gjithashtu ndjehet i ngadaltë dhe i ngathët. Për shembull, Zoolz Home Cloud Backup merr një qasje të ngjashme, por pema e dosjeve është më e qartë dhe pamja e përzgjedhjes ka dy dritare që ju lejojnë të lundroni lehtë. Lexoni më shumë rreth saj në rishikimin tonë të Rezervimit të Cloud Home Zoolz.

Thënë kështu, skedat e Keepit Classic nuk janë të mbushura me informacion dhe tregojnë vetëm atë që duhet të dini. Falë kësaj dhe strukturës së saj të thjeshtë, klienti është i lehtë për t’u përdorur.

Për dallim nga shumë zgjidhje, Keepit Classic nuk ka një aplikacion mobil për t’ju lejuar të shikoni skedarët tuaj rezervë ndërsa jeni larg nga kompjuteri juaj. Megjithatë, ka shërbime që i mungojnë, kështu që lëshimi vjen si një befasi e vogël.

’Farë është më befasuese është fakti që Keepit Classic nuk ka një klient në internet, i cili do t’ju lejojë të përdorni kopje rezervë nga një kompjuter tjetër.

Rezervimi i skedarit & restaurim

Kur rezervoni me Keepit Classic, nuk do të mund të zgjidhni dosje ose skedarë për kopje rezervë nga sistemi juaj i skedarëve. Në vend të kësaj, do ta përfundoni procesin nga aplikacioni Keepit Classic.

keepit-dosje-përzgjedhjes

Skeda e “cilësimeve” do t’ju ndihmojë të zgjidhni atë që dëshironi të bëni kopje rezervë. Vendosja atje është konfuze, megjithatë. Pamja e paracaktuar në të është pamja e thjeshtë. Pamja e thjeshtë zgjedh paraprakisht disa dosje. Në Windows, ato janë dokumente, desktop, të preferuarat dhe fotografitë.

keepit-avancuar-përzgjedhjes

Nëse dëshironi të zgjidhni vetë dosjet, duhet të aktivizoni modalitetin e përparuar duke klikuar në të djathtën lidhjen “pamje e përparuar”. Përzgjedhja e skedarëve specifikë për kopje rezervë përmes një peme në vend të sistemit skedar është mjaft e keqe, por vetëm të kesh mundësi të zgjedhësh dosjet është më e keqe.

Pasi të zgjidhni dosjet që dëshironi të kopjoni, mund të zgjidhni cilat ditë dëshironi të ekzekutohen kopjet rezervë. Ju nuk mund të zgjidhni skedarë, por nuk kufizoheni vetëm në dosje. Ju mund të zgjidhni gjithçka mbi një dosje në hierarkinë e skedarit tuaj.

Ky opsion, së bashku me asnjë kufizim në madhësinë e skedarit ose llojin, ju lejon të kopjoni një disk të tërë, ose madje edhe një grup prej tyre në një konfigurim RAID, pa telashe.

keepit-rivendosur-tab

Për të rivendosur skedarët tuaj, duhet të klikoni në butonin “rivendosje”. Tjetra, duhet të klikoni në lidhjen “shiko të gjitha kopjet rezervë” ose “rivendosjen e kopjes rezervë të fundit”. Destinacioni i paracaktuar për rivendosjen tuaj është “desktop”, të cilin mund ta ndryshoni duke klikuar “ndryshimin e destinacionit”.

keepit-rivendosur-vendos

Lidhja “Shikoni të gjitha kopjet rezervë” tregon grupet tuaja të kopjeve rezervë. Ju mund të rivendosni gjithçka nga një grup rezervë ose ta shfletoni atë. Nëse vendosni të bëni këtë të fundit, do të shihni një strukturë peme si ajo e përdorur për krijimin e kopjeve rezervë.

keepit-rivendosur-files

Nga atje, ju mund të zgjidhni skedarë specifikë për të rivendosur. Zgjidhni skedarët ose dosjet që dëshironi të rivendosni dhe klikoni mbi “rivendosjen”. Nëse doni të ndryshoni destinacionin e rivendosjes suaj, klikoni në lidhjen “ndryshoni destinacionin” poshtë hierarkisë së dosjeve.

Më në fund, nëse doni të merrni diçka që u përfshi në kopjen rezervë tuaj të fundit, thjesht klikoni “rivendosni kopjen rezervë të fundit” dhe procesi i rivendosjes do të rivendosë vetëm ato skedarë.

shpejtësi

Rikthimi fillestar mund të marrë një kohë të gjatë, dhe kjo është edhe më e mundshme kur mund të bëni kopje rezervë të të dhënave të pakufizuara siç mundeni me Keepit Classic. Sa zgjat varet nga shumë faktorë, por kryesori në mesin e tyre është gjerësia e lidhjes tuaj dhe sa afër jeni me një nga qendrat e të dhënave të Keepit. Ata janë në Danimarkë, Sh.B.A dhe Australi.

Nuk ka asnjë mënyrë për të hedhur shpejtësinë tuaj nëse Keepit Classic merr shumë nga gjerësia e brezit tuaj dhe nuk ka asnjë mundësi për të rritur numrin e temave rezervë.

Për të provuar shpejtësinë e Keepit Classic, kemi përdorur një dosje të zhytur në 1 GB. Ne i testuam testet tona duke përdorur një lidhje WiFi në Beograd, Serbi, që kishte një shpejtësi të ngarkimit prej 6 megabit për sekondë dhe një shpejtësi të shkarkimit prej 100 Mbps. Me ato shpejtësi, ne e llogaritëm se duhen rreth 21 minuta për të ngarkuar dosjen tonë të testimit dhe pak më shumë se një minutë për ta shkarkuar atë pa e mbaruar.

Shpejtësia e ngarkimit ishte e shkëlqyeshme sepse mesatarisht ishte 28 minuta e 55 sekonda. Për krahasim, shumë shërbime duhen gati një orë për të kopjuar dosjen tonë të provave me të njëjtat shpejtësi. Për ta balancuar këtë, shpejtësitë e shkarkimit ishin të tmerrshme. Koha që duhet për të shkarkuar mesatarisht 23 minuta dhe 23 sekonda kur shumica e shërbimeve zgjasin rreth dy minuta.

Përpjekja e parë: Përpjekja e dytë: Mesatarja:
Ngarko kohën:00:28:3200:29:1800:28:55
Koha e shkarkimit:00:22:1300:24:3300:23:23

siguri

keepit-sigurisë

Informacioni mbi praktikat e sigurisë së Keepit është i pakët. Ajo që ne dimë është se Keepit Classic përdor encryption AES 256-bit dhe ju lejon të mbani një kopje të çelësit tuaj. Për shkak se ju mbani vetëm një kopje të tij, dhe jo kopjen e vetme, shërbimi nuk është me njohuri zero. Ekziston gjithashtu një klauzolë e diskutueshme në politikën e privatësisë në lidhje me atë. Lexoni më shumë rreth kësaj në pjesën tjetër.

Kriptimi i fortë do të ndihmojë në mbrojtjen e skedarëve tuaj, por nuk bën asgjë për kredencialet e llogarisë tuaj. Autentifikimi me dy faktorë bën, megjithatë, por Keepit Classic nuk e ka atë. Për shkak të kësaj, ju duhet të shmangni krijimin e një fjalëkalimi të dobët, i cili do të ishte pre i lehtë për sulme brutale të forcave. Konsultohuni me udhëzuesin tonë se si të bëni një fjalëkalim të fortë për të siguruar që ju të bëni.

Keepit Classic përdor protokollin TLS për të siguruar skedarët tuaj në tranzit. Falë kësaj, ju mund të siguroheni se sulmet nga njeriu në mes nuk do të jenë në gjendje të përgjojnë skedarët tuaj.

intimitet

Informacioni personal që ju i furnizoni Keepit nuk është i koduar, kështu që mbrojtja juaj e vetme është një politikë e fortë e intimitetit. Ne do të bëjmë atë për të parë se sa i fortë është. Gjëja e parë që vumë re ishte data 18 shkurt 2008, e cila nuk ishte inkurajuese. Politika është bërë e pavlefshme që atëherë, ajo nuk përmend asgjë në lidhje me Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave.

GDPR është një rregullore që mbron privatësinë e qytetarëve të BE-së, dhe ajo hyri në fuqi në 25 maj 2018. Mund të lexoni më shumë rreth saj në udhëzimin tonë për GDPR.

Politika e privatësisë e Keepit nuk lexon si disa nga politikat më të mira që kemi lexuar. Nuk është aq e qartë dhe ka klauzola që ju bëjnë të kruani kokën. Merrni një më poshtë, për shembull.

“KEEPIT ka të drejtë të përdorë furnizuesit e jashtëm të shërbimeve të ndryshme që kërkojnë shkëmbimin e informacionit të klientit për kryerjen e duhur të shërbimit. Të gjithë furnitorët e KEEPIT janë të detyruar të fshijnë të gjitha informacionet pas dorëzimit të përfunduar. KEEPIT heq përgjegjësinë për shkeljen e marrëdhënies së secilit furnizues. “

Shtë mirë që furnitorët e jashtëm duhet të fshijnë të dhënat, por nuk ka asnjë garanci që ata do ta bëjnë. Plus, ne nuk e dimë se cilët furnizues të jashtëm apo edhe çfarë lloj shërbimesh punojnë me Keepit.

Keepit dhe Palët e Treta

Ekziston gjithashtu një klauzolë që mbron të drejtat e palëve të treta mbi përdoruesit. Duket sikur palët e treta kanë më shumë mbrojtje sesa përdoruesit.

“Klienti është përgjegjës i KEEPIT që të sigurojë që të dhënat e klientit nuk cenojnë të drejtat e palëve të treta. Nëse ka ndonjë veprim juridik kundër klientit ose KEEPIT, duke pretenduar se shërbimet e KEEPIT shkelin të drejtat e palëve të treta KEEPIT ka të drejtë, sipas zgjedhjes së tyre, të (I) të ndryshojë shërbimet e tij në mënyrë që shkeljet të pushojnë, ose (II) të përfundojë këtë marrëveshje në tërësisht ose pjesërisht pa përgjegjësi të mëtutjeshme për KEEPIT. “

Thënë kështu, Keepit duhet të trajtojë informacionin e përdoruesve në përputhje me ligjet në fuqi për të dhënat personale.

“Me nënshkrimin e një abonimi KEEPIT do të regjistrojë informacionin e klientit, në mënyrë specifike emrin, adresën dhe postën elektronike në bazën e të dhënave të klientëve të KEEPIT. Trajtimi i informacioneve të tilla nga KEEPIT i nënshtrohet dhe do të jetë në përputhje me ligjin për trajtimin e të dhënave personale. “

Uditërisht, klienti kërkohet të njoftojë Keepit për ndryshimet në adresën e postës elektronike, që ka kuptim, por edhe për ndryshimet në adresën e tyre të banimit. Nëse ata nuk arrijnë ta bëjnë këtë, Keepit mund të tërheqë shërbimet e tij. Plus, përdoruesit janë përgjegjës për të dhënat e mbajtura nga Keepit.

“Konsumatori vendos dhe është përgjegjës për informacionin personal dhe të dhënat e regjistruara në pajtimin e klientit dhe mënyrën e përdorimit të tyre. KEEPIT kryesisht administron të dhëna të tilla personale në udhëzimet e klientit. “

Përdoruesit duhet të japin njoftimin me shkrim të Keepit nëse të dhënat që ata ofrojnë janë subjekt i ligjit.

“Nëse ka të dhëna që janë subjekt i ligjit për trajtimin e të dhënave personale në serverët e KEEPIT, konsumatori duhet të njoftojë me shkrim KEEPIT për këtë dhe mbi ligjin për trajtimin e të dhënave personale neni 41, paragrafi. 3-5 vlen për trajtimin e të dhënave personale të KEEPIT. “

Plus, Keepit nuk pretendon asnjë përgjegjësi për çështjet në lidhje me ligjet për përpunimin e të dhënave personale dhe të dhënave të përdoruesit.

“KEEPIT është në çdo aspekt pa përgjegjësi për të gjitha çështjet që janë në zbatim të Ligjit për përpunimin e të dhënave personale në lidhje me të dhënat e përpunuara të klientit. Konsumatori do të dëmshpërblejë KEEPIT-in për çdo pretendim që del nga Ligji për përpunimin e të dhënave personale, rregulloren e dytë të të dhënave personale ose rregulloreve të tjera publike në lidhje me këtë. “

Siç thamë, njohuri zero është një plus i shkëlqyeshëm për çdo shërbim që dëshiron të sigurojë privatësinë e përdoruesve të tij. Keepit ju lejon të mbani çelësin tuaj privat, por duket se mund të hyni gjithashtu në të, për shkak të nevojës për të vazhduar funksionimin dhe ruajtjen e sigurisë.

“KEEPIT rezervon të drejtën për të hyrë në të dhënat e ruajtura të klientit, në masën që pasi vlerësimi më i mirë i KEEPIT është i nevojshëm për funksionimin dhe / ose situatën e sigurisë së KEEPIT. KEEPIT dhe stafi i saj në këtë lidhje do t’i nënshtrohen konfidencialitetit dhe njoftojnë klientin se KEEPIT kanë pasur qasje në të dhënat e ruajtura. “

Nëse doni të siguroheni që askush nuk mund të shfletojë skedarët tuaj, ju mund të dëshironi të shmangni Keepit dhe të mësoni më shumë rreth shërbimeve më të mira më të mira me njohuri zero në vend të kësaj.

Në anën e ndritshme, Keepit do të fshijë të gjitha të dhënat tuaja brenda 30 ditëve nga përfundimi i pajtimit tuaj.

mbështetje

keepit-mbështetje-site

Keepit ka një uebfaqe mbështetëse të kërkueshme që punon me të gjitha produktet e Keepit, duke përfshirë Keepit Classic. Rezultatet ndahen sipas produktit, kështu që kur kërkoni një zgjidhje, ju mund të zgjidhni midis tyre dhe të shihni zgjidhje për secilën. Një qasje më e mirë do të ishte zgjedhja e një produkti për të parë çështjet më të zakonshme, pastaj kryerja e një kërkimi nëse është e nevojshme

Ka pak artikuj për Keepit Classic dhe shumica janë në gjuhën daneze, edhe pse faqja në internet është në anglisht. Forumet janë në dispozicion, por ato nuk do të ndihmojnë shumë, sepse ato nuk janë aktive.

Ju mund të dërgoni një kërkesë me email dhe të merrni një përgjigje brenda 24 orëve. Ne qëlluam disa pyetje, por morëm vetëm një përgjigje për një. Ajo ishte gjithashtu e ashpër, duke siguruar vetëm informacion të kufizuar. Ekziston edhe një mundësi bisede, por kur e provuam gjatë ditës së punës, ajo tha që ekipi i mbështetjes së bisedës është jashtë linje.

Aktgjykimi

Keepit Classic është një shërbim i shkëlqyeshëm, nëse nuk i pranoni gabimet e tij, të tilla si politika e tij private e skicueshme, mungesa e artikullit të mbështetjes në uebfaqen e ndihmës, klienti i ngathët dhe datimi i desktopit dhe mungesa e një klienti në internet. Plus, klienti i desktopit ka disa opsione të planifikimit dhe aplikacioni celular mungon krejt.

Nëse i kaloni ato gabime, do të zbuloni se Keepit Classic ofron hapësirë ​​rezervë të pakufizuar për rezerva të lira, mbështet të gjitha llojet e skedarëve dhe ju lejon të shijoni versionin e kopjes rezervë 60-ditore. Ajo gjithashtu punon në Linux, ndryshe nga shumë shërbime. Nëse kjo do të jetë e mjaftueshme për të konsideruar pajtimin në të varet nga nevojat tuaja.

Whatfarë mendoni për Keepit Classic? A është një rezervë e pakufizuar për mjaft e lirë për të mos pranuar të metat e saj? Nëse jo, cilat shërbime të tjera po konsideroni? Na tregoni në komentet më poshtë. Faleminderit që lexuat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me