Rishikimi AltDrive – Shërbimi i Defunct – Përditësuar 2020

Rishikimi AltDrive

Rikthim dhe arkivim i lehtë i të dhënave. Mungojnë disa veçori të personalizimeve. Në përgjithësi, është e lehtë për t’u përdorur.


Vëmendje: Azhurnim i rëndësishëm!

Planet e icingmimeve AltDrive

Kush është AltDrive për?

Prodhuesit e AltDrive pranojnë se në botën e sotme gjithnjë të ndezur, të lidhur me über, jeta zhvillohet po aq në internet sa jashtë. Kjo do të thotë që disponueshmëria e një mjeti të thjeshtë, efikas dhe të arritshëm për të siguruar, ruajtur dhe rikthyer të dhënat e një personi është më e rëndësishme se kurrë më parë.

Megjithatë, edhe pse siguria dhe ruajtja e të dhënave bashkojnë shumicën e njerëzve sot, kompania që qëndron pas AltDrive kupton që vetë përdoruesit dhe të dhënat që përdoruesit krijojnë është gjithçka, por monolitike – dhe kjo është arsyeja pse programi vjen si në përsëritje të korporatave ashtu edhe ato individuale të përdoruesve shtëpiak.

Tani, pjesa e mirë është që AltDrive ofron një hapësirë ​​të pakufizuar për skedarët tuaj. A nuk besoj se është e mundur? Ju mund të dëshironi të shikoni artikullin tonë në lidhje me shërbimet e pakufizuara rezervë në internet ose të përdorni grafikun tonë të krahasimit të ruajtjes së cloud. Rezervimi i pakufizuar në internet ju çliron të shqetësoheni se sa të dhëna keni ose do të krijoni në të ardhmen. Gjithmonë e dini se ka shumë hapësirë ​​në dispozicion në serverat e AltDrive pa pasur nevojë të paguani më shumë. 

Tingëllon shumë mirë nga një marrëveshje? Lexoni më tej për të marrë të gjitha detajet. 

Alternativa për AltDrive

AltDrive Faqja kryesore

AltDrive Home është vetëm ajo që tingëllon – një mjet i thjeshtë i kopjimit të skedarëve për klientin individual dhe të biznesit të vogël, pavarësisht moshës ose kërkesave të tyre. Të paktën kjo është teoria.

Pavarësisht nëse janë albumet e fotografive të gjysheve, bibliotekat e iTunes të adoleshentëve tuaj, apo teza juaj e Masterit, AltDrive Home siguron një mënyrë të hijshme, pa bujë për t’i mbajtur të gjitha ato të sigurta dhe të arritshme. Nuk ka rëndësi se në cilin sistem operativ jeni gjithashtu. Kur bëhet fjalë për këtë, Mac dhe PC mund të luajnë bukur … dhe jo vetëm me njëri-tjetrin, por edhe me Linux-in.

AltDrive ofron karakteristika të ngjashme si Backblaze dhe shërbime të tjera rezervë të pakufizuar në internet. Në testimet tona, ajo performoi shumë mirë në krahasim me të dy ngarkimet e shpejta të skedarëve tuaj dhe gjithashtu funksionoi pa probleme në sfond. 

85

Planet në linjën AltDrive Home përfshijnë Arin (ruajtjen, sigurinë dhe rikthimin / rikthimin e skedarëve në një makinë) për 4,95 $ USD / muaj. ose 44,50 $ / vit., dhe AltDrive Platinum, i cili përfshin të gjitha tiparet e paketës Gold, por me përfitimin e shtuar të hapësirës për deri në tre kompjuterë dhe / ose pajisje të tjera.

Nëse një përdorues i ardhshëm do të zbulojë se çdo qindarkë me të vërtetë llogaritet në kërkimin e tyre për zgjidhjen më të mirë të nevojave të tyre, ata do të gjejnë nivelin e Platinum vlerën më të mirë të kompanisë, me planet mujore që kushtojnë 9,95 dollarë dollarë, ndërsa planet vjetore përcaktohen në 99,50 $, ose thjesht një flokë mbi dy dollarë në muaj.

Sa i përket karakteristikave të AltDrive Home, “i fortë” është ndoshta fjala më e mirë që dikush mund të përdoret për ta përshkruar atë. ‘Sshtë çështja e sigurisë, për shembull: Encryption e dyfishtë SSL / AES 256-bit i AltDrive, protokollet e autorizimit të tij që përdorin çelësat e gjeneruar nga përdoruesit, dhe deshifrimi i pajisjes së synuar sigurohuni që edhe skedarët më të ndjeshëm të qëndrojnë të sigurt si në makinat tuaja ashtu edhe në AltDrive serverat e vet.

Planet e Shtëpisë së AltDrive vijnë me një kapacitet të pakufizuar dhe një dritare mbajtjeje dy muaj, ndërsa algoritmi i tij unik gjurmon ndryshimet dhe i mbështet ato në mënyrë graduale, duke rritur në masë të madhe shpejtësinë e aksesit për përdoruesit përfundimtar. Sigurisht, këto nuk janë tiparet e vetme në dispozicion me AltDrive Home, por një listë shteruese do të ishte gati e pamundur të jepet në këtë përmbledhje të shkurtër; përdoruesi inkurajohet të përfitojë nga prova falas AltDrive, e cila zgjat 30 ditë dhe është kohë e bollshme për të eksploruar gjithçka që sistemi AltDrive ka për të ofruar.

AltDrive Biz

AltDrive Biznes – Për sipërmarrës seriozë dhe biznese të vogla

A zotëroni apo menaxhoni një biznes të madhësisë së mesme të nivelit të Fortune 500? Ndoshta ju jeni një administrator i sistemit përgjegjës për operacionet ditore teknologjike të një entiteti të tillë. Nëse po, ju e dini se sa e rëndësishme mund të jetë qasja në kohë dhe e besueshme në skedarët dhe programet tuaja. AltDrive mbase një përshtatje e mirë për nevojat tuaja. Le ta shohim pse. 

Përveç të gjitha tipareve të diskutuara më lart në seksionin AltDrive Home (dhe ato që nuk ishin, por vijnë standarde brenda tij), AltDrive Biz vjen me grupin e vet të veçorive specifike dhe unike të klasës së ndërmarrjes.

Për shembull, klientët AltDrive Biz gëzojnë kapele zero në gjerësinë e brezit të tyre, normat e transferimit, etj., Si dhe pa kufizime në skedarë. Ajo që ju nevojitet është ajo që ju nevojitet, dhe AltDrive është aty për tu siguruar që e keni, pavarësisht se çfarë është, çfarë madhësie mund të jetë, ose çfarë OS-je ju jeni. Në të njëjtën mënyrë, nivelet e ruajtjes dhe transferimit janë mjaft konkurruese; tarifat për ruajtje të thjeshtë janë rreth pesëmbëdhjetë cent (USD) në muaj, ndërsa makineritë e tëra mund të menaxhohen vetëm në veri prej 3 USD në muaj. 

siguri

Sigurisht që siguria është parësore në një kontekst të informacionit të biznesit, kjo është arsyeja pse niveli i biznesit të produktit AltDrive përdor encryption të dyfishtë SSL / AES 256-bit, sigurimin e objekteve të depozitave në vend me karakteristika të tepërta sigurie (rafte të serverëve të mbyllur, shtresa të shumta mbikëqyrjeje, etj.) etj), etj.

Për më tepër, administratorët e sistemit mund sdhe deri profilet e hyrjes me porosi si në nivelin individual, ashtu edhe në atë grup, aq më mirë të kontrollosh kush mund të shohë dhe bashkëveprojë me atë që. Ruajtja e të dhënave është e tepërt, me dritare të paracaktuara për të fshirë 30 ditë, shtatë vjet dhe të hapura – domethënë, të dhënat tuaja qëndrojnë përgjithmonë. Kushdo që të zgjidhni, të dhënat rezervohen përsëri në një server krejtësisht të veçantë. Humbja e asaj që ka më shumë rëndësi për ju dhe klientët tuaj nuk duhet të ketë më frikë. 

Ashtu si me shërbimin AltDrive Home, një listë shterruese e veçorive është thjesht shumë e madhe një ndërmarrje për një përmbledhje të këtij lloji. Kurioziteti i një klienti të ardhshëm mund të sigurohet më së miri përmes përdorimit të provës falas 30-ditore të disponueshme për të gjithë klientët e rinj.

Rreth AltDrive

Ndërmarrja AltDrive u themelua në vitin 2005. Siç ndodh shpesh me avancimin teknologjik, themeluesi i saj – një inxhinier – pa nevojën e tij për një zgjidhje të thjeshtë, të sigurt për gjendjen e tij për ruajtjen e skedarëve dhe vendosi të bëjë diçka në lidhje me të.

Tetë vjet më vonë, kjo fillesë një herë e përulur po vrapon në të zezë dhe më mirë se kurrë, e cila nuk është gjë e vogël në një qytet si Seattle – thjesht pyetni të gjitha kompanitë që qyteti ka përtypur dhe pështyrë! Thjesht do t’ju tregojë se çfarë mund të arrijë një kompani e bazuar mbi një etikë për të ndihmuar të tjerët.

rezervë & kthej

Si të kopjoni dhe rivendosni skedarët me AltDrive

Sigurisht që pjesa më e rëndësishme në lidhje me një shërbim rezervë në internet është se sa mirë i rezervon të dhënat tuaja. Por rezervimi nuk është i mjaftueshëm nëse procesi i restaurimit është i gabuar, ju mund të harroni për tiparet e zbukuruara dhe gjallërimet e këndshme të sigurisë. 

AltDrive bën kopje rezervë si automatike, ashtu edhe nga duart, dhe mund të bëhet ose me një orar të përcaktuar nga përdoruesi, ose thënë ndryshe thjesht në programet automatike të programit.

Rivendosja e skedarëve është njëlloj intuitiv – thjesht zgjidhni gjithçka nga skedarët individualë në të gjithë makinën tuaj, dhe AltDrive do të trajtojë pjesën tjetër, dhe të gjitha nën protokolle të rrepta sigurie. Përdoruesit thjesht mund të shijojnë një filxhan kafe ose rrëmujë në Facebook, dhe të lejojnë AltDrive të bëjë punën e tij në sfond, me shumicën e përdoruesve që raportojnë se nuk kanë vonesë ose rënie të konsiderueshme në shpejtësinë e Internetit. Allshtë gjithçka aq afër një klikimi sa një operacion si ky mund të marrë. 

Në krahasim me programet e tjera rezervë, ne jemi të lumtur të raportojmë që AltDrive funksionon në mënyrë të përsosur, duke rivendosur skedarët tanë të testimit pa ndonjë incident të madh. 

Aktgjykimi i formës së prerë

Nuk është sekret që ekzistojnë një bollëk të shërbimeve rezervë të skedarëve sot në treg. Sidoqoftë, shumë prej tyre vuajnë nga kufizime të ndryshme, disa prej të cilave mund të jenë mjaft të rënda.

AltDrive përpiqet të jetë i arritshëm për të gjithë, qoftë të rinj apo të moshuar, të pasur apo jo, biz të mëdhenj ose të skuqura të vogla, dhe shërbimi i tyre pasqyron atë. Në fund të fundit është kjo: Ju mund të mos qëndroni me ta përgjithmonë, por nëse jeni duke kërkuar një zgjidhje të afrueshme, të pasur me tipare, elegante për ruajtjen e skedarëve tuaj, sigurinë dhe nevojat e hyrjes, të cilat do të funksionojnë për ju pa marrë parasysh se kush jeni (dhe që nuk do ta bëjë portofolin tuaj në trajtimin e sëmundjes), atëherë patjetër që duhet të hidhni një vështrim në AltDrive. 

Alternativa për AltDrive

 • «
 • <
 • {Numri i Faqes}
 • >
 • »

Provider
vlerësimi në cloud
$ në muaj

tiparet kryesore
më shumë

 1. 1
 2. AltDriveLogo AltDrive
  www.altdrive.com
 3. 371 dollarë
  Kurseni 17% / muaj
  • Rikthim i vazhdueshëm
  • Rikthim shtesë
  • Rezervimi i jashtëm i diskut
  • Kopje rezervë NAS
  • Rikthim i pakufizuar
  • versioning
  • Kriptimi privat
 4. Vizitoni Rishikimin AltDriveAltDrive
 1. 2
 2. JustCloudLogoja JustCloud
  www.justcloud.com
 3. 761 dollarë
  Kurseni 29% / muaj
  • Rikthim i vazhdueshëm
  • Rikthim shtesë
  • Rezervimi i jashtëm i diskut
  • Kopje rezervë NAS
  • Rikthim i pakufizuar
  • versioning
  • Kriptimi privat
 4. Vizitoni Rishikimin JustcloudJustcloud
 1. 3
 2. CrashPlan për biznesin e vogëlCrashPlan për logon e biznesit të vogël
  www.crashplan.com
 3. 1000 dollarë në muaj
  • Rikthim i vazhdueshëm
  • Rikthim shtesë
  • Rezervimi i jashtëm i diskut
  • Kopje rezervë NAS
  • Rikthim i pakufizuar
  • versioning
  • Kriptimi privat
 4. Vizitoni CrashPlan për BusinessCrashPlan për rishikim të biznesit
 1. 4
 2. CarboniteLogo karboni
  www.carbonite.com
 3. 600 dollarë në muaj
  • Rikthim i vazhdueshëm
  • Rikthim shtesë
  • Rezervimi i jashtëm i diskut
  • Kopje rezervë NAS
  • Rikthim i pakufizuar
  • versioning
  • Kriptimi privat
 4. Vizitoni Rishikimin e CarboniteCarbonite
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me